Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

ρε κοριτσια να ρωτησω κ εγω κατι που ξεχναω.ειναι λογικο να εχει το μωρο μ καθε μερα λοξυγγα?καθε βραδυ αρχιζει να κανει τικ τικ τικ η κοιλια μου!

Εμενα ο μικρουλης μου εχει καθε μερα και τον νιωθω να το εχει 2-3 φορες την ημερα μπορει και παραπανω καμια φορα.Πολυ χαμηλα δεν το νιωθεις?Σαν παλμους?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάρες μου πάω να ξαπλώσω γιατί θα κολλήσω και μετά θα σέρνομαι μαζί με τον Γιάννο...πολλά πολλά φιλάκια θα μπω αργότερα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ να κανεις οτι σου ειπε ο γιατρος σου, να μην ανχωνεσαι και θα περασει...

και εμενα σκληραινει η κοιλια μου...αλλα δε τον εχω παρει τηλ..λεω φυσιολογικο ειναι...πρεπει λετε?

Στεγια μεγαλη η μπουμπου ε??αυτα ειναι!!κι εγω εχω καμπυλη ζαχαρου την δευτερα..και θα ειμαι και μονη μου..να δω πως θα περασει η ωρα...αντε καλα αποτελεσματα να εχουμε...

εμεις ραντεβου στις 9 του μηνα...ανυπομονω..

Δεν ειναι απο οτι ξερω τουλαχιστον απο την δικη μου περιπτωση, ο γιατρος μου ειπε σημερα οτι πρεπει να ειναι μαλακη η κοιλια μας, οταν δεν ειναι προκειται για συσπασεις αλλα ρωτα και τον δικο σου για να σιγουρευτεις.

κοριτσάρες μου πάω να ξαπλώσω γιατί θα κολλήσω και μετά θα σέρνομαι μαζί με τον Γιάννο...πολλά πολλά φιλάκια θα μπω αργότερα....

Καλη ξεκουραση!!!!Φιλακια

natnat να τα χιλιάσετε!!! Με το καλό να υποδεχτείτε και το μικρούλι σας!!! Κι εγώ κάτι σε φαγητό με γλυκάκι θα σου πρότεινα! Και πολληηηηηη χαλάρωση κι αγκαλίτσες, ειδικά αφού θα δουλεύετε κιόλας...

Μαρία-Ευγενία ψυχραιμία...Κατά γράμμα τις εντολές του γιατρού και όλα θα πάνε καλά! Βιάζεται το νινάκι να βγει! Ξεκούραση και να μην αγχώνεσαι...Να μας ενημερώνεις, έτσι?

selestina τι κόλαση γλυκό είναι αυτό???Και το τρώτε και συχνά?Πωπωπωπω...τα σάλια μου τρέχουν!!!

Στέγια θα βγει μοντελάκι η μικρή!Ψηλή και μακρουλή!!!:)

Λόξυγγα κι εμείς έχουμε αλλά πολύ σπάνια.Γενικά πολύ ήσυχος μου είναι τελευταία...:confused:

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

Kαλα ζηλευω ολες ειδατε τα μωρακια σας εγω εχω καιρο και θα την δω στο ντοπλερ στις 6 απριλη...

Καλα εμενα η μπεμπα αποκλειεται να περασει τον γιο μου στο βαρος ειδικα στο ντοπλερ που ιθα μαι 30 εβδομαδων.Κοιταξα τα χαρτια του κι αυτος ηταν στις 30 εβδομαδες 2021 γρ!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Theodora μου οχι μονο αυτο,κανω πολλα σπιτικα γλυκακια στον αντρουλι,τον εχω καλομαθει.οτι θελετε εδω ειμαι απο συνταγουλα!!αυτο παντως ειναι κατι πανευκολο κ πεντανοστιμο!ναι σαν παλμος χαμηλα ειναι ο λοξυγγας μας,τον βγαλαμε κ βιντεακι!!εχω λοιπον ολο το απογευμα,η μπεμπα εχει κατσει τοσο χαμηλα κ με κλωτσαει την ουροδοχο κυστη και πεθαινω στον πονο,αν δεν καταλαβαινα οτι ειναι αυτη που κουνιεται θα ειχα φοβιθει παρα πολυ!

rbOEp3.png

Γειά σας κορίτσια...Σας έχασα...είχα ένα ψιλοπροβληματάκι με το internet..Μου λείψατε βρε...Τι έγινε???Εγώ είχα συσπασούλες και την Δευτέρα μπήκα στο νοσοκομείο επειδή είδα και λίγο αίμα...Τελοσπάντων με βγάλανε την επόμενη ημέρα..Έλυσα όμως το μυστήριο των συσπάσεων..........Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα της τουαλέτας....Έκανα και τις κορτιζόνες μου μια χαρά...ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ εσύ πρήστηκες καθόλου με αυτές??

πωπω κοριτσι τι επαθες κ εσυ.μωρε λες κ εγω να εχω συσπασεις κ να νομιζω οτι με κλωτσαει η μπεμπα κ ποναω?

Σκληραίνει η κοιλιά, έτσι τις καταλαβαίνεις..Και δεν το λες ακριβώς πόνο..πιο πολύ ενόχληση θα έλεγα

Διαφημίσεις

Theodora μου οχι μονο αυτο,κανω πολλα σπιτικα γλυκακια στον αντρουλι,τον εχω καλομαθει.οτι θελετε εδω ειμαι απο συνταγουλα!!αυτο παντως ειναι κατι πανευκολο κ πεντανοστιμο!ναι σαν παλμος χαμηλα ειναι ο λοξυγγας μας,τον βγαλαμε κ βιντεακι!!εχω λοιπον ολο το απογευμα,η μπεμπα εχει κατσει τοσο χαμηλα κ με κλωτσαει την ουροδοχο κυστη και πεθαινω στον πονο,αν δεν καταλαβαινα οτι ειναι αυτη που κουνιεται θα ειχα φοβιθει παρα πολυ!

Πως το τραβας με βιντεο?Εγω οταν εχει λοξυγγα τον καταλαβαινω μονο εγω!Δεν κουνιεται η κοιλια μου!!!

κοριτσια μου εδω και ωρες με τσακιζε η κοιλια μου χαμηλα στην ουροδοχο κυστη.ο αντρας μου φωναζε να παρω τη γιατρο αλλα οπως σας ειπα ειμουν σιγουρη οτι ηταν η μπεμπα που κλωτσαει.τελικα πηραμε μας εστειλε για καρδιοτοκογραφημα κ ηταν οπως ειπα η μπεμπαρα μου που ειναι ενα ζωηρο κοριτσακι κ με κλωτσουσε.μου εδωσε το yutopar μου κ με εβαλε ξαπλα προληπτικα ολο το Σαββατοκυριακο.τσαμπα θα χαζω τη βολτα μου.Μαρια-Ευγενια η μπεμπα κλωσταει ολη μερα κ η κοιλια μου κουνιεται ολοκληρη και την εχουμε τραβηξει πολλα βιντεακια,ενα απιστευτο πραγμα!

rbOEp3.png

Γειά σας κορίτσια...Σας έχασα...είχα ένα ψιλοπροβληματάκι με το internet..Μου λείψατε βρε...Τι έγινε???Εγώ είχα συσπασούλες και την Δευτέρα μπήκα στο νοσοκομείο επειδή είδα και λίγο αίμα...Τελοσπάντων με βγάλανε την επόμενη ημέρα..Έλυσα όμως το μυστήριο των συσπάσεων..........Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα της τουαλέτας....Έκανα και τις κορτιζόνες μου μια χαρά...ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ εσύ πρήστηκες καθόλου με αυτές??

Τι εννοεις πρεπει να λυσουμε το μυστηριο της τουαλετας?Με ποιες?Αν εννοεις τις κορτιζονες εγω δεν εκανα ουτε πριν ουτε τωρα.Γιατι ειχες αιμα εσυ?

κοριτσια μου εδω και ωρες με τσακιζε η κοιλια μου χαμηλα στην ουροδοχο κυστη.ο αντρας μου φωναζε να παρω τη γιατρο αλλα οπως σας ειπα ειμουν σιγουρη οτι ηταν η μπεμπα που κλωτσαει.τελικα πηραμε μας εστειλε για καρδιοτοκογραφημα κ ηταν οπως ειπα η μπεμπαρα μου που ειναι ενα ζωηρο κοριτσακι κ με κλωτσουσε.μου εδωσε το yutopar μου κ με εβαλε ξαπλα προληπτικα ολο το Σαββατοκυριακο.τσαμπα θα χαζω τη βολτα μου.Μαρια-Ευγενια η μπεμπα κλωσταει ολη μερα κ η κοιλια μου κουνιεται ολοκληρη και την εχουμε τραβηξει πολλα βιντεακια,ενα απιστευτο πραγμα!

Α!Τις κλωτσες τραβας!!!Τον λοξυγγα νομιζα οτι εννουσες!!!Κι εγω τον εχω τραβηξει ειναι φοβερο!!!!Ασε τη βολτα να περιμενει εχεις πολυυυυυυυυυυ καιρο μπροστα σου για βολτες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...