Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Ναι το doppler ειναι απαραιτητο κατα την γνωμη μου,δεν εχω ακουσει εγκυμονουσα που να μην το εχει κανει.Εγω θα το κανω την Δευτερα το απογευμα.

Καρδιοτοκογραφημα εκανα ενα καθε εβδομαδα,απο την 37η εως την γεννα.

Καλε εμενα μου εχουν μεινει μολις...... 76 μερες για να γεννησω :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!

Ναι το doppler ειναι απαραιτητο κατα την γνωμη μου,δεν εχω ακουσει εγκυμονουσα που να μην το εχει κανει.Εγω θα το κανω την Δευτερα το απογευμα.

Καλε εμενα μου εχουν μεινει μολις...... 76 μερες για να γεννησω :confused::confused::confused:

Τελεια Σοφακι...

Πλησιαζουν οι μερες σου!!!!!!!!

Πιστευω να μου πει για το doppler ο γιατρος..Αλλα θα τον ρωτησω ουτως η αλλως..

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Λες να πρεπει να κανω καθε τριμηνο??

Όχι καλέ!!! Εγώ είχα από πριν, γι'αυτό κάνω κάθε μήνα. Αν και, απ'ό,τι μου είχε πει η ενδοκρινολόγος, από τον τρίτο και μετά το μωρό έχει δικό του θυρεοειδή κι έτσι δεν αλληλοεπηρεαζόμαστε. Αφού δεν είχες τίποτα στο 1ο τρίμηνο, δεν υπάρχει πρόβλημα...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημερα!!!!

Πωπω!!! Λιγοστεύουν οι μέρες! Άντε με το καλό!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!πως τα παμε?? εμεις λιγο ''καπως'' σημερα...ευχομαι να μας περασει γρηγορα..

ντοπλερ μου εχει κλεισει κι εμενα ραντεβου τελος απριλιου να κανουμε..δεδομενο το θεωρουσε..

Καρδιοτοκογραφημα??? για αυτο δε γνωριζα καθολου..ποτε και που το κανουμε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Melitaki να σαι καλα για την υπομονη!!

Αυριο κλεινω δεκα χρονια με το αντρακι μου σε σχεση..καμια ιδεα για το τι να του κανω? δε μιλαω στο να αγορασω κατι.. απλα ετσι για το καλο κατι θελω αλλα δε ξερω και τι...

το κακο ειναι πως λογικα θα δουλευουμε...αλλα ευχομαι το απογευμα να μπορεσουμε να ηρεμησουμε λιγο (δουλευουμε μαζι)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κοριτσια.Εγω σημερα δεν ξυπνησα με το χειροτερο τροπο γιατι το πρωι που πηγα τουαλετα στο σκουπισμα ειδα μια ροζ σταγονα!!!!Φανταζομαι καταλαβαινετε πως ενιωσα!!!!Πηρα το γιατρο μου πηγα με ειδε και μου ειπε οτι εχει μικρυνει πολυ ο τραχηλος λογο συσπασεων (29/02 ηταν 33 σημερα ηταν 28.)Παιρνω μαγνησιο και yutopar αλλα μου τα αυξησε απο σημερα.Τοσο καιρο οταν ενιωθα σκληρη την κοιλια μου ψηλα νομιζα οτι ηταν ο μπεμπης μου ειτε το χερακι του ειτε ο ποπος του κατι.Αλλα εκανα λαθος ηταν συσπασεις γιατι εγω η χαζη νομιζα οτι συσπασεις εχουμε μονο οταν πετρωνει το κατω μερος της κοιλιας και οχι οταν πετρωνει και το στομαχι ψηλα.Μου πηρε και για καλλιεργεια γιατι ειχα πολλα υγρα.Μου εδωσε να βαζω κολπικα κατι αλοιφες μεχρι και την τριτη για να μεγαλωσει ο τραχηλος και να κανω και τεσσερις ενεσεις για τα πνευμονια του μπεμπη μου.Ευτυχως δεν εχω ξαναδει τιποτ αλλο απο την πρωινη σταγονα.

καλημερα και απο μενα..... λοιπον απ οτι καταλαβα το doppler ειναι θεμα γιατρου, ειναι απαραιτητο μολις μπουμε στον μηνα μας, εμενα ο γιατρος μου επειδη μου το εκανε στο ιατριο του μου το εκανε σε καθε υπεριχο τον τελευταιο μηνα(οσο περνανε οι μερες πιο συχνες γινοντε οι επισκεψεις), καρδιογραφημα παλι δεν ειχα κανει παρα μονο οταν πηγα να γεννησω.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ ξεκινησα και εγω τα yutopar γιατι και εγω νομιζα οτι ηταν ο ποπος της μπεμπας μου αλλα δεν.... πως τα πας με το τρεμουλο και την ταχυκαρδια?? σε πιανει?? εγω τωρα που γραφω τα χερια μου πανε σαν να εχω παρκισον!!!!!!!!

natnat θα προτινα να μαγειρεψεις κατι ξεχωριστο.... θα προτηνα και μικροσκοπικα εσωρουχα και απο πανω μονο η ποδια αλλα δεν νομιζω να ειναι καταληλη περιοδος!!!! αχααχαχαχχα, δεν ξερω για σενα αλλα εγω ουτε να κοιταζομαι δεν θελω!!!!! μονο την κοιλιτσα μου καμαρωνω!!!!!!!!!!!!! να τα χιλιασετεεεεεεεεεεε

Γεια σε όλες τις όμορφες κοιλίτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλέπω αρχίσαμε τα ψώνια εεε?Με το καλό να καλοδεχτούμε όλες τα θαυματάκια μας και να τα στολίζουμε!!!!

Μαρία τι ήταν και αυτό?Επαναστάτης ο μικρός εεε?23/3 ξεκίνησε η επανάσταση από την Καλαμάτα να δούμε ποιός ή ποιά θα έχει σειρά...χαχαχαχαχα

Σοφάκι μπράβο για τα κιλά...(και εγώ άσε να μη θίξω θέμα κιλών.....)

Όσο αφορά το ντόπλερ μου έκανε ο γιατρός μου στο ιατρείο και δεν έκανα έξω.....τοκοκαρδιογράφημα και εγώ στη γέννα....

Σήμερα είδαμε την Σταχτοπούτα!!!!!Είχαμε 6 εβδομάδες να την δούμε από 497 γρ σήμερα ζυγίζει 1300!!!!και αν στο μέτρημα από το κεφάλι βγήκε ακριβώς στο πόδι φαίνεται 1 εβδομάδα μεγαλύτερη!!!Ψηλή θα βγει μας είπε ο γιατρός....

Κοίταξα από περιέργεια τις μετρήσεις του Γιάννου και 29 εβδομάδες ήταν 1334 γρ...οπότε τον περάσαμε!!!!!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξανακάνω καμπύλη γιατί δε του άρεσε του γιατρού το όριο και τα 2 κιλά που πήρα....με ψιλομάλωσε, όσο μπορούσε δηλ γιατί δε του αφήνω περιθώρια από τα γέλια......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...