Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

κοριτσαρεεεες!!κ εγω σημερα με τον τελειο καιρο ειχα τη μαμα μου εδω και καθαριζαμε τη φωλιαααα!!χααχαχαχα!!τωρα ειναι πεντακαθαρη κ αυριο ισως βγω για κανενα καφεδακι!!Ελινα καλα,τι γιναιτε μ εσας??καποιος σας ματιαξε,υποψιαζομαι αλλα ονοματα δε λεμε!!αλλο σπασιμο κ αυτο να σε ποναει το δοντι!Μελιτακι εμεις τα ιδια κιλακια ξεκηνισαμε κ τα ιδια εχουμε βαλει!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρεεεες!!κ εγω σημερα με τον τελειο καιρο ειχα τη μαμα μου εδω και καθαριζαμε τη φωλιαααα!!χααχαχαχα!!τωρα ειναι πεντακαθαρη κ αυριο ισως βγω για κανενα καφεδακι!!Ελινα καλα,τι γιναιτε μ εσας??καποιος σας ματιαξε,υποψιαζομαι αλλα ονοματα δε λεμε!!αλλο σπασιμο κ αυτο να σε ποναει το δοντι!Μελιτακι εμεις τα ιδια κιλακια ξεκηνισαμε κ τα ιδια εχουμε βαλει!!

Καλημεραααααα.......χιχι...Νομιζω οτι το παμε μια χαρα μεχρι στιγμης!!!Ειχα αγχωθει οτι δεν παιρνω κιλα και δεν μου ειχε ανοιξει η ορεξη και ερχονται τα ατιμα χωρις να το καταλαβαινεις...

Κι εγω κανω κοριτσια δουλιτσες στο σπιτι γιατι θελω να ειναι πεντακαθαρο...Με βοηθαει και ο αντρας μου με εξειδικευση το απλωμα των ρουχων και το σκουπισμα...χεχε...Χτες σφουγγαρισα και μου φωναζε οτι κουραζομαι αλλα αν δεν σφουγγαριζα επιτοπου θα ειχα σκασει απο το κακο μου...Παντως η μεγαλυτερη εφευρεση που εγινε ποτε ειναι το πλυντηριο πιατων και ρουχων...Μεγαλη ευκολια...Ειδικα τα πιατα που δεν χρειαζονται απλωμα και σιδερωμα,χεχε..

Αλλα ωρες ωρες το μετανιωνω που εχω κουραστει αλλα εκεινη τη στιγμη τα θελω ολα καθαρα...

Ευτυχως εχω και τη μαμα που μου κανει δουλιτσες καμια φορα, αλλα δεν θελω να υποχρεωνω ολη την οικογενεια...2,5 μηνες ειναι, θα περασουν!!

Nelly εμενα ο υπερηχος με βγαζει μια βδομαδα μπροστα σε αναπτυξη μωρου αλλα στο τικερακι εχω βαλει την ΠΗΤ οπως μου ειπε και ο γιατρος και βλεπουμε...4 μερες δεν ειναι τιποτα...Μην αγχωνεσαι...Ισως ειναι και διαφορα στις μερες συλληψης, εμενα τουλαχιστον ετσι πιστευω ειναι γιατι ολοι οι υπερηχοι μου βγαινουν ακριβως 7 μερες μπροστα...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε??? Πώς πάτε με τις καθαριότητές σας??? Άλλη μια τέλεια μέρα σήμερα...

Πήγαμε χθες για την εξετασούλα μας...Σταθερή η κατάσταση...Μας εξήγησε και ο παιδοουρολόγος τι ακριβώς συμβαίνει και μας ενημέρωσε για τις ενέργειες που θα κάνουμε μόλις γεννηθεί ο μπεμπάκος μας. Εδώ που είμαστε, δε το βλέπει να υποχωρεί μέχρι τη γέννα και το σίγουρο είναι ότι θ'αρχίσει αντιβίωση από την πρώτη μέρα. Βασικά μας τόνισε ότι το μόνο που είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε είναι η παρακολούθηση. Μετά μας είπε ότι θα κάνουμε υπέρηχο 3 μέρες μετά τη γέννα κι αν χρειαστεί κι άλλες εξετάσεις για να δούμε τι βαθμού θα είναι η παλλινδρόμηση και να φτιάξουμε πλάνο θεραπείας...

Γενικά δε μας είπε και τίποτα το φοβερό, αλλά όταν φύγαμε και άρχισα να το σκέφτομαι σαν εικόνα στο μυαλό μου, φανταζόμουν και τις εξετάσεις (κάποιες μου ακούστηκαν επώδυνες...) που μας περιέγραφε και σφίχτηκε η καρδιά μου, βρε κορίτσια...Είπαμε να πάμε για ένα καφέ μετά, να χαλαρώσουμε με τον άντρα μου, αλλά μέσα στο αυτοκίνητο ξέσπασα κι έκλαιγα μέχρι την καφετέρια... Ξέρω ότι δεν είναι και τίποτα τόσο σοβαρό, αλλά με πήρε το παράπονο...δε θέλω να ταλαιπωρηθεί ο μικρός μου...Νεογέννητο με τόσες εξετάσεις!

Σήμερα το βλέπω πιο ψύχραιμα κι έχω βάλει μπρος την αναζήτηση γιατρού και στο Παίδων να πάμε για δεύτερη γνώμη και καθοδήγηση (γιατί εκτός των άλλων, στο Λητώ προβλέπω να μας γδύνουν κιόλας...δε λέω, πολύ καλός ο γιατρός, αλλά για 10' συμβουλευτικής πληρώσαμε 150 ευρώ). Αν είναι να κάνουμε τόσες εξετάσεις, εμπιστεύομαι περισσότερο το νοσοκομείο... Κι αφού όλοι λένε ότι "τουλάχιστον αντιμετωπίζεται..." προσπαθώ να είμαι ήρεμη, να μην ταράζω και το μικρό μου...

Αυτά τα νέα από χθες. Κατά τ'άλλα, αναπτυσσόμαστε κανονικά κι έχουμε φτάσει τα 1100γρ... Η κοιλούμπα μεγαλώνει και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ γιατί δεν ξέρω πού να τη βολέψω...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

καλημεραααααα........ μελιτακι που να δεις το στεγνωτηριο ρουχων τι καλη ανακαλυψη ειναι!!!!!!!!!!! παντως ο καιρος περα απο βολτες προδιαθετει και δουλειες.... εχω ανοιξει τα παντα να αεριζετε το σπιτι και πεινω καφεδακι, δεν ειχα ορεξη να βγω! εχω και φανταστικη θεα, νησι βλεπετε!!!! και το απολαμβανω!!!

θεοδωρα κοιτα να απολαυσεις οσο εμεινε και ολα τα αλλα περνανε, θα φυγουν σαν κακο ονειρο αφου διορθωνετε και στο λεω εγω που απο την β επιπεδου στην πρωτη εγγυμοσυνη ηξερα οτι ο μπεμπης μου θα χειρουργηθει και μαλιστα 2 φορες και με αρκετες μερες νοσηλιας και οι αμεσως αλλα 1,5 χρονο μετα, μακαρι να το καναμε επιτοπου.... μεγαλο αγχος μεχρι εκεινη την μερα αλλα δεν ηταν τιποτα που να του άφηνε προβλημα στην μετεπειτα ζωη του οποτε..... παει εφυγε και μη χειροτερα!!!! η θεα να ταλαιπωρείται ενα αγγελουδι δεν υποφερετε αλλα τι να κανουμε συμβαινουν αυτα, ας ειναι περαστικα μονο.

καλημερες σε ολες σας!!!

εγω πηγα κι εγραψα εξετασεις σημερα...οποτε την δευτερα ειμαι για καμπυλη ζαχαρου και την τριτη για γενικες...αντε να ξεμπερδεψω και απο αυτες...

εμεις ειμαστε στην 28 εβδομαδα και εχω παρει 8 κιλακια...οχι και λιγα ε?και δε τρωω σαν τρελη..ειλικρινα..

Theodora μου να μην ανχωνεσαι οσο μπορεις...το θεμα ειναι οτι ειναι κατι περαστικο..οτι το ψαχνεται οσο μποριετε και οτι θα γινει το καλυτερο για το μπομπιρακι σας και θα ειναι ολα περαστικα θα δεις!! καμια φορα το κανουμε μεγαλυτερο στο μυαλο μας απο οτι ειναι και ειναι κριμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

nelly και natnat μου δίνετε κουράγιο!

Nelly, να το χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου, ελπίζω τώρα να είναι καλά! Ξέρω ότι θα περάσουν γρήγορα και με παρηγορεί ότι θα είναι μικρός και δε θα θυμάται τίποτα...

Όπως λέει κι η nat, μάλλον τα μεγαλοποιώ κάποιες φορές στο μυαλό μου. Γενικά πάντως, μπορώ να πώ πως είμαι ψύχραιμη και το χθεσινό ήταν απλά ένα ξέσπασμα...

Όσο για τα κιλά που λέτε...Πολύύύύύύ πονεμένη ιστορία...Αισίως έχω φτάσει τα 11!Και τρώω πιο υγιεινά από πριν, χωρίς ιδιαίτερες κραιπάλες. Σκέφτομαι ότι θα τα χάσω στο θηλασμό και αποφεύγω τους καθρέφτες!!! χιχι...

εδω μεγαλοποιουμε αλλα απλα πραγματα ποσο μαλλον για τα μωρακια μας!!!!

εχει φτιαξει ο καιρος και εχω λυσαξει να ψωνισω κανενα ρουχαλακι αλλα τωρα αρχιζουν να φερνουν τα ανοιξιατικα και το αλλο ειναι οτι αποφευγω απο τωρα τους καθρεφτες.... σαν μπαλονι αισθανομαι!!!!!!

Εγω κοριτσια οσο παω και ανεβαινω και οντως ποναει πολυυυυυυυ το θεμα των κιλων!!!!Ειμαι στην 29η εβδομαδα και εχω φτασει αισιως +20 κιλα!!!Ναι καλα διαβασατε!!!!!!!Δεν ξερω πως μην με ρωτατε!!!Εγω ειμαι αθωα!!!!Απο οτι εχω παρατηρησει παιρνω περιπου απο την αρχη 3 κιλα το μηνα και μην φανταστειτε οτι τρωω ποσοητες αλλα καποιες ημερες τσιμπολογαω περισσοτερο απο καποιες αλλες.Αλλα να σας πω και κατι δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα γιατι λεω θα τα χασω μετα οταν γεννησω με το καλο αλλα ενταξει δεν θελω να παρω και 40 κιλα.Ειπαμε!!!Και τα εχω παρει απο οτι βλεπω ολα στη κοιλα τωρα αυτο δεν ξερω αν βοηθαει στο να φυγουνε πιο ευκολα μετα σε σχσεση με το αν τα επαιρνα σε ολο το σωμα!!!Θα δειξει!!!Ολοι μου λενε οτι φαινομαι να εχω παρει καμια 10αρια και οχι τοσα πολλα.Να φανταστειτε μια φορμα που φοραγα πριν την εγκυμοσυνη την φοραω ακομα με τη μονη διαφορα οτι τη βαζω κατω απο τη κοιλια!!!

Α!Σημερα πηγαμε και ψωνισαμε για το μπεμπη μας.Σαλιαρες,σελτεδακια,εσωρουχα,αφρολουτρο,απορρυπαντικο,μαλακτικο,βουρτσα,ψαλιδακι,σαμπουαν,κουβρτουλες αγκαλιας,μπιμπερο,πιπιλες κτλ.Ειναι ολα πολυ ωραια!!!!

Γεια σας !

Και εμεις βολτιτσα σημερα με την κορη στα Σπατα στο εκπτωτικο χωριο.Τελεια ηταν και ελπιζω να ειναι ετσι ολες οι μερες απο εδω και περα!

Στεγια μου στην Εριεττα δεν εδειξε ζαχαρο η καμπυλη,ηταν φυσιολογικη.Τον τελευταιο μηνα ειχα ανεβασει.

Ημουν σιγουρη οτι στην 2η εγκυομοσυνη θα εχω διαβητη κυησης.Και οντως δεν την γλιτωσα :rolleyes::rolleyes:

Απο κιλα...Ειχα παρει μεχρι την 26η 3 κιλα και σημερα που ζυγιστηκα ειχα χασει τα 2 :!: ,οποτε ειμαι μολις + 1 κιλο !!!Αλλα εγω ειχα πολλα κιλα παραπανω οποτε παλι χοντρη εγκυος ειμαι :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες!Τheodora μοου δεν ειναι τιποτα παντως απο οτι ξερω,συμβαινει σε πολλα εμβρυακια κ μετα κανεις τη θεραπειουλα κ ολα ειναι τελεια!μεγεια τα ρουχαλακιααααα!!κε εμεις εχουμε παρει πολλα,ολα ροζ,μωβ κ ασπρα!

rbOEp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!

Τι ομορφη μεραααααααα!!!!!Και αυτιο Σαββατοκυριακο!!!!!!!!!Περασε ακομα μια εβδομαδα!!!!!!!!!!!!Μετραμε αντιστροφα!!!!!!!!!

Εμεις πρωι πρωι ξυπνησαμε και κουναμε συνεχεια...Και τωρα που γραφει η μανουλα παλι κλωτσαμε!!Εχουμε ορεξη!!χεχεχε...

Στις 04/04 εχω ξανα ραντεβου με το γιατρο και θα μου κανουν και την ενεση coombs γιατι εχω ρεζους αρνητικο.

Την εχει κανει καμια απο εσας?

Θα κανω παλι αιματος-ουρων-τοξοπλασμα...Τα συνηθισα πλεον...

Μα τι αλλη εξετασουλα εχει μεινει σημαντικη για το μωρακι?

Νομιζω μολις μπουμε στο μηνα μας κανουμε καρδιοτοκογραφημα...

Για Doppler δεν μου εχουν πει κατι.Το κανουν ολοι?

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνουν οι μανούλες και οι κοιλίτσες???

Τι τέλειες μέρες είναι αυτές! Μετά από τόσο μακρύ χειμώνα δε μπορώ να χορτάσω ήλιο!!! Ήθελα να κάνω και κάτι δουλειές σήμερα, αλλά δεν έχουμε νερό και μου'χει κόψει τα χέρια!!!:mad::x:x

Μου φαίνεται θα πάω για καφέ...:tongue:

Μελιτάκι για το doppler την έχω κι εγώ την απορία... Ο γιατρός μου είχε πει "θα δούμε αν θα το κάνουμε". Τώρα τι εννούσε κι από τι εξαρτάται, δεν κατάλαβα...

Ο άλλος που πάω και μου γράφει τα φάρμακα μου είπε ότι το κάνουν όλες οπωσδήποτε.Τι να πω, έχω μπερδευτεί!!!

Ας μας διαφωτίσουν οι δευτερομανούλες!

Τώρα για άλλες εξετάσεις...Εγώ μόλις μπω στον 8ο θα πάω και οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση γιατί έχω μυωπία. Είχα κάνει και παλιότερα κι επειδή είχα κάποιες αλλοιώσεις, μου είχε πει να ξανακάνω στην εγκυμοσύνη για να δούμε κατά πόσο θα επηρεαστεί το αν θα γεννήσω φυσιολογικά ή με καισαρική. Κι επίσης στον 8ο θα κάνω για τα αντισώματα του θυρεοειδή (ναι, έχω κι απ'αυτό και κάνω κ κάθε μήνα τις απλές).

Το καρδιοτοκογράφημα πόσο συχνά θα το κάνουμε μόλις μπούμε στο μήνα μας? Γιατί ούτε αυτό το έχω καταλάβει...:confused::confused:

Πολλές απορίες!

Καλημέρα!!!

Τι κάνουν οι μανούλες και οι κοιλίτσες???

Τι τέλειες μέρες είναι αυτές! Μετά από τόσο μακρύ χειμώνα δε μπορώ να χορτάσω ήλιο!!! Ήθελα να κάνω και κάτι δουλειές σήμερα, αλλά δεν έχουμε νερό και μου'χει κόψει τα χέρια!!!:mad::x:x

Μου φαίνεται θα πάω για καφέ...:tongue:

Μελιτάκι για το doppler την έχω κι εγώ την απορία... Ο γιατρός μου είχε πει "θα δούμε αν θα το κάνουμε". Τώρα τι εννούσε κι από τι εξαρτάται, δεν κατάλαβα...

Ο άλλος που πάω και μου γράφει τα φάρμακα μου είπε ότι το κάνουν όλες οπωσδήποτε.Τι να πω, έχω μπερδευτεί!!!

Ας μας διαφωτίσουν οι δευτερομανούλες!

Τώρα για άλλες εξετάσεις...Εγώ μόλις μπω στον 8ο θα πάω και οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση γιατί έχω μυωπία. Είχα κάνει και παλιότερα κι επειδή είχα κάποιες αλλοιώσεις, μου είχε πει να ξανακάνω στην εγκυμοσύνη για να δούμε κατά πόσο θα επηρεαστεί το αν θα γεννήσω φυσιολογικά ή με καισαρική. Κι επίσης στον 8ο θα κάνω για τα αντισώματα του θυρεοειδή (ναι, έχω κι απ'αυτό και κάνω κ κάθε μήνα τις απλές).

Το καρδιοτοκογράφημα πόσο συχνά θα το κάνουμε μόλις μπούμε στο μήνα μας? Γιατί ούτε αυτό το έχω καταλάβει...:confused::confused:

Πολλές απορίες!

Καλημερα Theodora_D!!!!!!!!!!!

Το καρδιοτοκογραφημα μολις κλεισουμε τον 8ο νομιζω καθε βδομαδα και ειδικα 2-3 μερες πριν γεννησουμε κανουμε καθε μερα!!!Χαμος!!!χεχχεε!!

Ας μας πουν μια γνωμη και οι δευτερομανουλες για το doppler....

Οσο για το θυρεοειδη, εκανα το 1ο τριμηνο και βγηκαν μια χαρα και για να πω την αμαρτια μου δεν εχω ξανακανει...χιχιχι..Δεν ειχα ποτε προβλημα...Λες να πρεπει να κανω καθε τριμηνο??

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...