Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακι μου.Οχι δεν ειμαι καλυτερα μην σου πω οτι ειμαι χειροτερα!!!Για τις καραμελες οκ ρωτησα τη μαια του γιατρου μου γιατι δεν μπορεσα να βρω τον ιδιον.Εχω πλακωθει στα τσαγια,στα χαμομηλια αστα!!!Ο κακομοιρης ο μπεμπης μου ταρακουνιεται ολοκληρος οταν βηχω και ασε που καποιες φορες απο τον βηχα ποναει λιγο η κοιλια μου μετα!!!Εχω και αυπνιες οποτε καταλαβαινεις!!!Ολα μαζι!!!

πο πο περαστικα και γρηγορα ευχομαι!!! δε ρωτας μπας και μπορεσεις να παρεις σιροπακι να σε βοηθησει στον βηχα? ολο και κατι θα υπαρχει να μπορεσεις να παρεις...το στο καλο...υπομονη και θα περασει...

απο αυπνιες ενα σωρο κι εγω..μου την εχει δωσει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα κοριτσακια!!!Σοφακι μου καλως ηρθες κι απο δω με το καλο το κοριτσακι σου μαζι το 2009 μαζι και τωρα :tongue:

Μαρια-Ευγενια περαστικουλια μην ανυσηχεις ειναι καλα προστατευμενα τα μωρακια στην κοιλια θα περασει κι αυτο!!! εγω το

Και συμφωνω τα καθισματα να κοιταζουν αναποδα με χρι καποιο διαστημα εγωτο θεωρουσα αυτονοητο οτι το ξερετε ολες γιαυτο δεν ειπα κατι.

Κατα τα αλλα ολα καλα και πειναω συνεχεια τι κακο κι αυτο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

SOFAKI1978 καλως ήρθες και με το καλό...

natnat οι συσπάσεις που νιώθω εγώ είναι σαν να πετρώνει η κοιλιά μου, σαν να νομίζεις οτι το μωρό σε πιέζει απο μέσα. Έχουν διάρκεια περίπου μισό λεπτό. Ο γιατρός είπε φυσιολογικές ειναι,όμως εγώ εχω ψυχολογικά γιατί πέρσι που έπαθα αποκόλληση, είχα συσπάσεις πριν την πάθω. Εντωμεταξύ οσο αγχώνομαι νομίζω τόσο πιο χαλια γίνομαι....Χρειάζομαι θετικές σκέψεις...

Καλησπερα κοριτσακι μου.Οχι δεν ειμαι καλυτερα μην σου πω οτι ειμαι χειροτερα!!!Για τις καραμελες οκ ρωτησα τη μαια του γιατρου μου γιατι δεν μπορεσα να βρω τον ιδιον.Εχω πλακωθει στα τσαγια,στα χαμομηλια αστα!!!Ο κακομοιρης ο μπεμπης μου ταρακουνιεται ολοκληρος οταν βηχω και ασε που καποιες φορες απο τον βηχα ποναει λιγο η κοιλια μου μετα!!!Εχω και αυπνιες οποτε καταλαβαινεις!!!Ολα μαζι!!!

περαστηκα κοριτσι μου,καταλαβαινω τι περνας,ασε κ εγω πριν λιγο καιρο ετσι ειμουν!υπομονη!

rbOEp3.png

K

Και συμφωνω τα καθισματα να κοιταζουν αναποδα με χρι καποιο διαστημα εγωτο θεωρουσα αυτονοητο οτι το ξερετε ολες γιαυτο δεν ειπα κατι.

Κατα τα αλλα ολα καλα και πειναω συνεχεια τι κακο κι αυτο...

που να ξερουμε ??ασχετες τελειως!οποτε θελει κ αυτο αρκετο ψαξιμο!ασε να μην σας πω τι εφαγα εχθες,θα κανετε ομαδικο εμετο.ο αντρας μου,μου ειπε "φτανει αηδια καταντησες''αλλα εγω εκειιιιιι!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

SOFAKI1978 καλως ήρθες και με το καλό...

natnat οι συσπάσεις που νιώθω εγώ είναι σαν να πετρώνει η κοιλιά μου, σαν να νομίζεις οτι το μωρό σε πιέζει απο μέσα. Έχουν διάρκεια περίπου μισό λεπτό. Ο γιατρός είπε φυσιολογικές ειναι,όμως εγώ εχω ψυχολογικά γιατί πέρσι που έπαθα αποκόλληση, είχα συσπάσεις πριν την πάθω. Εντωμεταξύ οσο αγχώνομαι νομίζω τόσο πιο χαλια γίνομαι....Χρειάζομαι θετικές σκέψεις...

θετικες σκεψεις κ ξαπλααααα!!!

rbOEp3.png

Κι εγω κορίτσια εχω πετρώματα,3-4 μέσα στη μέρα..Στην αρχη είχα αγχωθει αλλα μου είπε ο γιατρός οτι αν δεν συνοδεύονται απο πόνο στη μεση κ πόνους περιόδου δεν ειναι σημάδι προωρου τοκετού..Ξεκούραση κ πάλι ξεκούραση..Εύκολο να στο λένε κ όσο μπορω το εφάρμοζω..Αλλα δεν μπορω να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια..Μου τη δίνει..

Αυτα τα πετρώματα τα είχα απο τους πρώτους μήνες κ συνήθως ειναι όταν ειμαι σε άβολη στάση κ μόλις κάτσω σωστα περνάνε..Τι να πω..

Δεν το σκέφτομαι για να ειμαι ήρεμη!!

Έφτιαξε κ ο καιρός κ η διάθεση επιτέλους..αχ αχ!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Κοριτσια κι εγω ειχα συσπασεις και στο γιο μου και τωρα ...Ειναι αυτο που πετρωνει η κοιλια αλλα χωρις πονους,αυτα μην τα φοβαστε ειναι φυσιολογικα εγω εχω καθε μερα...

Κι αν υπαρχουν καμια φορα κια πονακια μην αγχωνεστε ολα ειναι μεσα στο προγραμμα καμια φορα αμα κουραζομαστε παραπανω κι εχουμε κραμπιτσες δεν ειναι τιποτα μην ανησυχητε καθολου...

Σελεστινακι κι εγω αηδια εχω καταντησει ολο τρωω...

Καλα οταν καταλαβα οτι θα παω για γεννα στο γιο μου ειχα συπασεις με πονο περιοδου αλλα σε πολυ τακτα διαστηματα ανα 10έπτο σταθερες και θυμαμαι που λεγαν οτι εαν ερθει η ωρα να εχεις φαει ελαφρα μην εχεις κατεβασει τον αγλαιωρα και εγω ηταν 12 το βραδυ κι ετρωγα δυο κρεπες μια γλυκεια και μια αλμυρη το βοδι.χαχαχχα

Α κΑΙ ειχα συπασεις ακανονιστες απο το απογευμα θυμαμαι αλλα ημουν πολυ κουλ...υπαρχειχρονος δηλαδη ειδικα στις πρωτοτοκες...

Εντωμεταξυ το τι γενικη ειχα ριξει στο σπιτι δε λεγεται χαχαχαχ

μΙ αμερα νομιζω πριν εκανα γενικη ολη την αυλη βεραντες κτλ...Μετα ειδα βλεννα διαφανη και απο κει καταλαβα οτι ειμαι πολυ κοντα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ωχ!!κ εγω κανω ολο δουλειες,κολο δεν εχω βαλει κατω,μιας κ ειμαι κ παραξενη κ δεν θελω κανενας να μου τα κανει.τωρα μονο ειπα τη μαμα μου να ερθει για μπαλκονια κ τζαμια,παλι θα αγανακτησει απο την παραξενια μου!καλα το φαι ειναι απαλευτο πια.πολυ φαιιιιιι!!αναρωτιεμαι αραγε,αν μου ερθει να γεννησω,καταλαβω τελοσπαντων οτι ηρθε η ωρα,προλαβαινω να κανω ενα ντουζακι??θελω να παω φρεσκεια ρε παιδι μου!!

rbOEp3.png

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια παρα πολυ.Δεν βηχω και συνεχεια αλλα ο βηχας σε συνδυασμο με την μυτη δεν παλευεται και σημερα δακρυζουν συνεχεια τα ματια μου σαν να εχω πυρετο αλλα ευτυχως δεν εχω μεχρι 36,7 εχω φτασει περιπου.Νιωθω τις δυναμεις μου λιγο πεσμενες και αυτο μου τη δινει περισσοτερο.

Διαφημίσεις

ωχ!!κ εγω κανω ολο δουλειες,κολο δεν εχω βαλει κατω,μιας κ ειμαι κ παραξενη κ δεν θελω κανενας να μου τα κανει.τωρα μονο ειπα τη μαμα μου να ερθει για μπαλκονια κ τζαμια,παλι θα αγανακτησει απο την παραξενια μου!καλα το φαι ειναι απαλευτο πια.πολυ φαιιιιιι!!αναρωτιεμαι αραγε,αν μου ερθει να γεννησω,καταλαβω τελοσπαντων οτι ηρθε η ωρα,προλαβαινω να κανω ενα ντουζακι??θελω να παω φρεσκεια ρε παιδι μου!!

Και εγω μια απο τα ιδια με τις δουλειες θελω να τα κανω ολα μονη μου.Η πεθερα μου με εχει κανει χρυση για να με βοηθαει οποτε θελω(μενω κατω απο μενα)αλλα εγω δεν θελω ουτε αυτη ουτε τη μανα μου.Τουλαχιστον οχι ακομα για αργοτερα δεν ξερω να σου πω την αληθεια γιατι σιγα-σιγα καταλαβαινω οτι δεν αντεχω να κανω και πολλα οποτε σιγουρα θα χρειαστω τη βοηθεια τους και ειναι δυσκολο για μενα που εχω μαθει να τα κανω ολα μονη μου και με το δικο μου τροπο

προτιμω να βρωμισω παρα να φερω την πεθερα να με κανει δουλειες!!ασε ειχε ερθει μια φορα στην αρχη που ειμουν ξαπλα με ουτροτζεσταν κ εχω κακη εμπειρια.οποτε μονη μου!!

rbOEp3.png

Καλημερα !!!! :P:p

Τheodora αυτο που πρεπει να ξερεις για τα μεταχειρισμενα καθισματακια που σου εδωσαν ειναι εαν εχουν εμπλακει σε ατυχημα (ακομα και πολυ μικρο).Εαν ναι μην τα χρησιμοποιησεις.Επισης συνηθως τα καθισματα εχουν 5 χρονια ημερομηνια ληξης,αυτοι που σου τα εδωσαν θα πρεπει να μην το εχουν χρονια.

Αχ μιλατε για φαγητο :?::?::?: Τι να πω εγω η δολια που εχω διαβητη κυησης ??? :-(:-( Μιλαμε για πολυυυυυυ πικρα και πολυυυυυ πεινα !!!Τουλαχιστον εχω καλες μετρησεις μεχρι στιγμης....Και ευτυχως την Τριτη φευγω για 3 εβδομαδες και παω στην μαμα μου οποτε θα εχω ετοιμο φαγητο που ηταν η μεγαλη δυσκολια μου με τον διαβητη.....

Ελινα και εγω μια μερα πριν γεννησω εκανα γενικη,δεν μπορουσα ουτε τα κορδονια μου να δεσω η γενικη με μαρανε :tongue: Μετα μου ειπαν οτι αυτο ειναι φυσιολογικο,το ονομαζουν nesting,ετοιμαζαμε δηλαδη τις φωλιες μας για τα μωρα μας :lol:

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ περαστικα,σε καταλαβαινω απολυτα,ετσι ημουν πριν ενα μηνα.Φαντασου οτι εφτασα στο σημειο να παρω εισπνεομενη κορτιζονη και αντιβιωση που δεν ειχα παρει ποτε στην ζωη μου :!:

Καλημερα κοριτσακι μου?Τι κανετε?Εγω σημερα νιωθω ευτυχως πολυ καλυτερα και το βραδυ κοιμηθηκα καλα σηκωθηκα μονο 2 φορες για τουαλετα αλλα ευτυχως δεν ειχα αυπνιες.Σημερα εδω εχουμε ΤΕΛΕΙΑ ημερα ειναι για βολτα αλλα δεν τον διακινδυνευω θα μεινω λιγες ημερες ακομα σπιτι για να μην με ξαναγυρισει.Φιλακια σε ολες και στις κοιλιτσες σας και στα παιδακια σας οι δευτερομανες η τριτομανες!!!

προτιμω να βρωμισω παρα να φερω την πεθερα να με κανει δουλειες!!ασε ειχε ερθει μια φορα στην αρχη που ειμουν ξαπλα με ουτροτζεσταν κ εχω κακη εμπειρια.οποτε μονη μου!!

Εγω δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα μαζι της απλα δεν θελω να τη πρηζω με τις ιδιοτροπιες μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...