Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

selestina και ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ δεν θα προτιμούσατε να πάρετε κάτι πιο "ξακουστό" σε καθισματάκι αυτοκινήτου, που να ξέρετε δηλ οτι έχει περάσει απο τα test ασφαλείας και να πληροί προϋποθέσεις ασφαλείας? Επίσης καλό είναι να κοιτάζει προς ανάποδα τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο.Στην Σκανδιναβία που η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή με το συγκεκριμένο θέμα τα περισσότερα κοιτάνε πίσω..Εγώ γενικά δεν έχω κόλλημα με τις μάρκες αλλά στο καθισματάκι αυτοκινήτου ήμουν πολύ αυστηρή. Πήρα ένα της britax, πολύ καλά είναι και τα recaro που ανέφερε η Ελίνα Ζ.!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυσικα και θελουμε να ειναι ασφαλη αλλα τα επωνυμα δεν ειναι παντα και τα καλυτερα!!!Τι λες?Ρε κοριτσια τις 3 τελευταιες ημερες με ποναει ο λαιμος μου και βηχω ξερετε τι επιτρεπεται,εκτος απο τσαι και χαμομηλι,να πιω?Οι καραμελες halls επιτρεπονται?Δεν εχω μιλησει ακομα με το γιατρο μου.

Κορίτσια που είστε???Εξαφανιστήκατε....Άντε κ θέλω να πω τον πόνο μου...Είμαι 26+1 και ξεκίνησαν οι χαζοσυσπάσεις...τα νεύρα μου...και χτες είχα αριστερά χαμηλά σουβλίτσες όλη μέρα. Πήρα το γιατρό μου κ μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο. Δεν θελω συσπάσεις....Αυτές οι σουβλιές πάλι τι ειναι????

Φυσικα και θελουμε να ειναι ασφαλη αλλα τα επωνυμα δεν ειναι παντα και τα καλυτερα!!!Τι λες?Ρε κοριτσια τις 3 τελευταιες ημερες με ποναει ο λαιμος μου και βηχω ξερετε τι επιτρεπεται,εκτος απο τσαι και χαμομηλι,να πιω?Οι καραμελες halls επιτρεπονται?Δεν εχω μιλησει ακομα με το γιατρο μου.

Τις halls εγω τις έχω τσακίσει πάντως.Δεν το έχω κοιτάξει αν κάνουν. Μία παθολόγος μου είχε πει για το λαιμό, χλιαρό γάλα με λιωμένο 1 κουτ σούπας βιτάμ (μπλιαχ) και λίγο μέλι!

Διαφημίσεις

Κορίτσια που είστε???Εξαφανιστήκατε....Άντε κ θέλω να πω τον πόνο μου...Είμαι 26+1 και ξεκίνησαν οι χαζοσυσπάσεις...τα νεύρα μου...και χτες είχα αριστερά χαμηλά σουβλίτσες όλη μέρα. Πήρα το γιατρό μου κ μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο. Δεν θελω συσπάσεις....Αυτές οι σουβλιές πάλι τι ειναι????

Κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και μην ανησυχεις.Οι σουβλιες που εχεις πιστευω οτι ειναι συσπασεις.Εγω εχω απο την 5η εβδομαδα σχεδον αλλα παιρνοντας τα καταλληλα φαρμακα ειμαι μια χαρα.Εγω ειμαι 28+4

Τις halls εγω τις έχω τσακίσει πάντως.Δεν το έχω κοιτάξει αν κάνουν. Μία παθολόγος μου είχε πει για το λαιμό, χλιαρό γάλα με λιωμένο 1 κουτ σούπας βιτάμ (μπλιαχ) και λίγο μέλι!

Καλα το γαλα με το μελι το βιταμ ομως που βοηθαει?

Διαφημίσεις

κανενα σιροπακι αν ρωτησεις το γιατρο να δου δωσει!περαστηκα σου!πιες τσαγακια με μελι!καλα εγω εχω φαει σημερα τα παντα κ τωρα το στομαχι μου ειναι μπλιαχ!

rbOEp3.png

Καλημερα !! :P

Σας διαβαζω αρκετα συχνα οποτε σε γενικες γραμμες σας "ξερω " ;) βεβαια πιο καλα ξερω την Ελινα Ζ. που ημασταν μαζι στις μανουλες δεκεμβριου 2009 και την Στεγια που ειμαστε και φιλες στο facebook :).

Μανουλα Ιουνιου λοιπον και εγω με πητ 7-6 και περιμενω το 2ο κοριτσακι μου.Αυτη την στιγμη μετραω μερες για να σταματησω την δουλεια,η κυριακη ειναι η τελευταια μερα και δεν φανταζεστε ποοοοοοοοοοοοοοοσο ανυπομονω !!!Κουραστηκα η δολια μανα !

Μιας και η συζητηση ειναι για τα καθισματα αυτοκινητου θα πω οτι συμφωνω με το μελος maroutsos.To ιδανικο ειναι το παιδι να ειναι αναποδα μεχρι 4 ετων.Τα καθισματα που κοιτανε αναποδα ειναι 5 φορες πιο ασφαλη απο τα καθισματα που κοιτανε μπροστα.

Επισης καλο θα ηταν το καθισμα που θα αγορασουμε να μην καλυπτει πολλα κιλα.Καλο θα ηταν να ξεκινησουμε με καθισμα 0-13 (η κορη μου εκατσε σε αυτο μεχρι 22 μηνων) να συνεχισουμε με 9-18 και μετα 15-36 . Τα καθισματα 9-36 κιλα που θεωρητικα ειναι απο 9 μηνων-1 ετους εως 12 χρονων ειναι αδυνατον να καλυψει σωστα και καλα ενα παιδι μηνων και ενα παιδι 8 ετων για παραδειγμα,οτι μαξιλαρι,ενισχυση,ανακλιση και αν του εχουν βαλει.Σαφως και θα μας κοστισει πιο πολυ αλλα οταν μιλαμε για την ασφαλεια των παιδιων μας δεν χωρανε "εκπτωσεις " ;)

Και φυσικα προτιμαμε εταιρειες που βγαζουν ΜΟΝΟ καθισματα και να εχουν περασει και κανενα τεστ :rolleyes:

Καλημερίζω όλες τις μανούλες!!!!!! Καλή εβδομάδα!

Τι κάνετε? Πολλή ησυχία τελευταία, αλλά το αποδίδω στον καλό καιρό...(Ξεπορτίσαμε, εεεεε????):tongue:

Μετά από ένα τέλειο σ/κ με βόλτες ατον ήλιο και χαλάρωση, πάλι Δευτέρα σήμερα...

Με ψιλοαγχώσατε με τα καθισματάκια... Εμάς μας έχουν δώσει 2 μεταχειρισμένα και το είχα σβήσει από τη λίστα μου. Αλλά τώρα με βάλατε σε σκέψεις. Νομίζω και τα δυο κοιτάζουν μπροστά και νομίζω είναι μόνο για πολύ μωρό (δεν το έχω κοιτάξει να πω την αλήθεια...:confused:)

Τι να κάνωωωω?

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

γεια σας κι απο εμενα!!!

τι κανουμε?πως παμε???

Theodora και εμενα θα μου δωσουν καθησματακι..δε θα το αγορασω..αλλα εχω την εντυπωση πως για μικρο που λες κι ολας κοιταει αναποδα...δε μπορεις να ρωτησεις τι ειναι αυτο που θα σου δωσουν?να κοιταξεις να βρεις πληροφοριες και αν σου κανει το κρατας

Μαρια-Ευγενια περαστικουλια σου..πως εισαι? καλυτερα? halls ετρωγα κι εγω χωρις να ρωτησω..καραμελες ειναι..τι να πω..

Maroutsos μην ανχωνεσαι.. αν και βρε κοριτσια πως περνουμε χαμπαρι τις συσπασεις? και ειναι λογικο τωρα? για βοηθηστε με λιγο...

εγω που εχω μανια με τα παγακια? :confused::confused:τι κακο ειναι αυτο...μια δεκαρια καθε μερα στο χαλαρο...τουλαχιστον δε παχαινουν...:tongue:

φιλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κι απο εμενα!!!

τι κανουμε?πως παμε???

Theodora και εμενα θα μου δωσουν καθησματακι..δε θα το αγορασω..αλλα εχω την εντυπωση πως για μικρο που λες κι ολας κοιταει αναποδα...δε μπορεις να ρωτησεις τι ειναι αυτο που θα σου δωσουν?να κοιταξεις να βρεις πληροφοριες και αν σου κανει το κρατας

Μαρια-Ευγενια περαστικουλια σου..πως εισαι? καλυτερα? halls ετρωγα κι εγω χωρις να ρωτησω..καραμελες ειναι..τι να πω..

Maroutsos μην ανχωνεσαι.. αν και βρε κοριτσια πως περνουμε χαμπαρι τις συσπασεις? και ειναι λογικο τωρα? για βοηθηστε με λιγο...

εγω που εχω μανια με τα παγακια? :confused::confused:τι κακο ειναι αυτο...μια δεκαρια καθε μερα στο χαλαρο...τουλαχιστον δε παχαινουν...:tongue:

φιλια!

Καλησπερα κοριτσακι μου.Οχι δεν ειμαι καλυτερα μην σου πω οτι ειμαι χειροτερα!!!Για τις καραμελες οκ ρωτησα τη μαια του γιατρου μου γιατι δεν μπορεσα να βρω τον ιδιον.Εχω πλακωθει στα τσαγια,στα χαμομηλια αστα!!!Ο κακομοιρης ο μπεμπης μου ταρακουνιεται ολοκληρος οταν βηχω και ασε που καποιες φορες απο τον βηχα ποναει λιγο η κοιλια μου μετα!!!Εχω και αυπνιες οποτε καταλαβαινεις!!!Ολα μαζι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...