Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

εΓω πηγα και πηρα και κανα μακρυμανικο καθως και κανα ζακετακι αλλα κυριως κοντο μανικακι.Επισης τα νυχτικακια τα σουρωτα με το μακρυ μανικακι με βολεψαν πολυ στο πρωτο παιδι και εχω μερικα και πηρα ακομη ενα για την μπεμπα γιατι τον πρωτο καιρο που το μωρο κανει κακα και τσισα 12637φορεσ την ημερα θες να αποφυγεις το βαλε βγαλε απλα το σηκωνεις και τελειωσε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια κοριτσαρεεεςς!!εγω πηρα μια πιπιλα γιατι ηταν πολυ ομορφη αλλα δεν θα της δωσω!κ 2 μπιμπερο πο η κολλητη μοιυ δεν τα χρησημοποιησε αλλα δεν νομιζω κ εμεις!η μαμα μου που με θηλασε παντως 1,5 χρονο μου ειπε οτι εγω δεν πηρα πιπιλα ποτε κ κατευθειαν επινα απο ποτηρακι!!μα τι εξυπνο μωρο ειμουν!εγω κοριτσαρες γενικα νομιζω οτι εχω παρει οτι να ναι,παρα πηρα πραγματα.εχω παρει καταρχην 30 φορμακια χωρις να το καταλαβω,μην γελατε ναι 30,τα μισα με μακρι μανικακι τ αλλα με κοντο,αλλα τα πηρα 2-4 κ 3-6!καμοια 20 σαλιαρες,καμοια 20 πανακια ρεψιματος.πανες πολλες,εκεινα με το πλαστικο απο κατω τα σελτεδακια,σεντονια,πικε κουβετρες,φλις κουβερτες,φουτερς κουβερτακια,καλτσακια πολλα κ ο αντρας μου ειδε κ αλλα κ τα πηρε μονος του γιατι του αρεσαν,πηραμε κ παπουτσια ναι ναι κ ενα φορεμα κ 2 ζακετες!εχουμε γενικα πολυ πραμα!βασικα αν μου φερουν δωρα για τη μικρη θα παω να τα αλλαξω κ να παρω για 6 μηνων γιατι δεν χρειαζομαστε τιποτα αλλο!

rbOEp3.png

γεια σε ολες!!!! τι κανετε???

εμεις εχουμε αρχισει τρελο κουνημα και ταρακουνημα!!πολυ γελιο!λογικα προσπαθει να παρει την θεση του σιγα σιγα!

σημερα ειμαστε και στις 28 εβδομαδες! περναει ο καιρος!

εγω δεν εχω αρχισει ακομα να κοιταω πραγματα για το μαιευτηριο...σιγα σιγα λεω ακομα!λετε να ξεκινησω ε?

melitaki, ΜΑΡΙΑ_ΕΥΓΕΝΙΑ δε σκεφτεστε να θηλασετε το μικρο?γιατι να χρειαστουν μπουκαλια στην αρχη? η ετσι και αλλιως πρεπει?

εμενα οπως και να εχει θα μου δωσουν οταν χρειαστω αποστειρωτη και μπουκαλια η αδερφη και η νυφη μου..τις πιπιλες θα αλαξω μονο λογικα...τωρα πως και τι δε ξερω ακομα!!χαχαχαχα που παμε ωρε???που παμε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

καταληξαμε ομως σε κουνια!!! και θα παρουμε μονο κουνια μιας και πηραμε αποφαση να μετατρεψουμε το γραφειο σε αλαξιερα...εχω κατενθουσιαστει με την ολη διαδικασια...τωρα χρωματα θελω να δω για το βαψιμο :D

πολλα φιλιααα!!!

Μπουκαλι θα παρω μηπως χρειαστει γιατι θελω πολυ να θηλασω και μακαρι να εχω και να τα καταφερω αλλα σε περιπτωση που δεν....που να τρεχω εκεινη την ωρα!!

Κι εγω την έχω αυτή την απορία θα χρειαστούμε μακρυμάνικα φορμάκια???

Και κάτι άλλο οι πυτζαμούλες θα πρεπει να είναι μακρυμάνικες σαν κι αυτές http://www.irabebe.gr/product/57310/set-3tmch-nichtikaki-ble ????

Ναι κατι τετοιο εχω κι εγω στο μυαλο μου.

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι...εχω δει κατι ωραια και οικονομικα καθισματα αυτοκινητου σε ενα site αλλα δεν ξερω τι ακριβως χαρακτηριστικα πρεπει να εχει ενα καλο καθισμα αυτοκινητου και επισης ολα τα καθισματα κανουν για ολα τα αυτοκινητα?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια... δεν εχω διαβασει πολλα μηνυματα αλλα αν εχω καταλαβει καλα εετε ξεκινησει να ψωνιζετε για τα ζουζουνια σας?? ρωταω γιατι και εγω θελω αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι πολυ νωρις αλλα θελω να παω για ψωνια ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ........

Γεια σου nelly28.. κ εσύ γεννάς Ιούνη? Εμείς όπως βλέπεις έχουμε πάρει φόρα με τα ψώνια...

ναιιι, μεχρι πρωτη ιουλη ειμαι αλλα επειδη παω με καισαρικη παω και 2 βδομαδες πισω, 25 βδομαδων ειμαι. τι ρουχαλακια χρειαζομαστε? κοντομανικα φανελακια? τι νουμερο??? 0??? δεν ειναι το πρωτο μου αλλα τα εχω ξεχασει!!!!!!!!!!!

και κατι που θυμηθηκα... οσα περισσοτερα διαβαζω τοσα πιο πολλα θυμαμαι..... να παρουμε και τιποτα πιο ανοιξιατικο, ζακετουλα, μακρυ παντελονακι, φορμα, φορμακι μακρυμανικο σε πιο μεγαλο νουμερο γιατι τον σεπτεμβρη που αρχιζει να εχει λιγο ψυχρα θυμαμαι οτι δεν εβρισκα να αγορασω τιποτα και ειχα προβλημα, εβρισκα μονο καλοκαιρινα.

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι...εχω δει κατι ωραια και οικονομικα καθισματα αυτοκινητου σε ενα site αλλα δεν ξερω τι ακριβως χαρακτηριστικα πρεπει να εχει ενα καλο καθισμα αυτοκινητου και επισης ολα τα καθισματα κανουν για ολα τα αυτοκινητα?

στειλε το σιτε.νομιζω αυτο που κοιταμε ειναι να ειναι ασφαλι.ετσι δεν ειναι??κ εγω το ψαχνω ακομα.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

στειλε το σιτε.νομιζω αυτο που κοιταμε ειναι να ειναι ασφαλι.ετσι δεν ειναι??κ εγω το ψαχνω ακομα.

www.beboulino.gr φυσικα και θελουμε να ειναι απολυτα ασφαλες αλλα εκτος απο αυτο?

www.beboulino.gr φυσικα και θελουμε να ειναι απολυτα ασφαλες αλλα εκτος απο αυτο?

ξερω κ εγω,να ειναι ανατομικο??να ειναι ομορφο???να ειναι οικονομικο??εγω βασικα θελω να ειναι παο 0 εως 18 κιλα να μην αλαζω καθισματακια!ευχαριστω που μου το εστειλες,να το μελετισω κ εγω!!

rbOEp3.png

Κι εγω για 0-18 ψαχνω αλλα δεν ξερω αν ολα τα καθισματα κανουν για ολα τα αυτοκινητα οπως ξαναειπα σε προηγουμενο μηνυμα.Ξερει καποια κοπελα να με βοηθησει?

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ λογικα πλεον κανουν τα καθισματακια για ολα τα αυτοκινητα.υπαρχει κ ειδικη βαση την οποια την προσαρμοζεις στο αυτοκινητο,δες ποιο καθισματακι σε ενδιαφερει κ ρωτα να σου πουν λογικα δε θα χεις προβλημα...

Εγω πηρα το καθισματακι τοτε με το καροτσι που ηταν 0-13 αν θυμαμαι καλα κ τελευταια πηρα το recaro 12-36 το οποιο το εχω κ "αναρρωνει" μια που τη γλιτωσε πολυ φτηνα απο πυρκαγια στο αυτοκινητο.απο θαυμα δεν καηκε αλλΑ λερωθηκε πολυ κ ακομη το καθαριζω...

Ναι δε σας το χα αναφερει αλλα μας καψαν στα εξαρχεια το αυτοκινητο με μολοτοφ οταν ειχε παει για μια δουλεια ο αντρας μου...γυρισε κ το ειδε λαμπογιαλο.δεν εμεινε τιποτα παρα μονο το καθισματακι κ ηταν ολοκαινουριο οτι το χα παρει για τον γιοκα μου...:(

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...