Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάρες μου!!!!

Όπως τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε λοιπόν....Εγώ πάντα σκέφτομαι το θετικό της υπόθεση....Θα έχει παρεούλα ο Γιάννος και το κάθε μας παιδάκι....Και εμένα είναι παρακολλημένος και δε νομίζω και να ξεκολλήσει μέχρι να βρει γυναίκα από πάνω μου!!!!

Αλλά βρε κορίτσια δε θα μπορούσα να το στερήσω από τον ίδιο μου τον ευατό να μη ξανανιώσω αυτά τα συναισθήματα...Γερά να είναι τα παιδάκια μας όλα και όλου του κόσμου και εύχομαι να κάνω και άλλα παιδάκια..Πολύ,πολύ μου αρέσουν.....Να έχω ένα σπίτι γεμάτο παιδάκια...Αχχχ τι τέλειες αναμνήσεις έχω από τα παιδικά μου χρόνια που ζωή να έχουμε είμασταν 3 στην αρχή και γίναμε 4 στο τέλος...Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να κάνω και εγώ μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια....Και να σας πω κάτι αυτό που μετράει στη ζωή είναι οι άνθρωποι.... Τίποτα άλλο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια, καλημερααααα!!!μια βοηθεια...Εχετε καμια λιστουλα με τα πραγματα του μαιευτηριου?Εσεις τι ψωνισατε και ποσα κομματια?

Επισης δεν ξερω απο πιπιλες και μπιμπερο για τις πρωτες μερες, τι υλικο να τα παρω και με τι θηλη?Μακρια και στρογγυλη ή την κοντη παχουλη?

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Κοριτσακια, καλημερααααα!!!μια βοηθεια...Εχετε καμια λιστουλα με τα πραγματα του μαιευτηριου?Εσεις τι ψωνισατε και ποσα κομματια?

Επισης δεν ξερω απο πιπιλες και μπιμπερο για τις πρωτες μερες, τι υλικο να τα παρω και με τι θηλη?Μακρια και στρογγυλη ή την κοντη παχουλη?

Εγω εχω μια λιστα και ελπιζω να σε βοηθησει.Αν καποια κοπελα θεωρει οτι λειπει η κατι ειναι παραπανω ας μας βοηθησει και εμενα αλλη κοπελα μου την εδωσε.Φυσικα εχει σημασια αν θα γεννησεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο που τα περισσοτερα σου παρεχουν καποια πραγματα η σε δημοσιο νοσοκομειο που δεν δινουν τιποτα(στο νοσοκομειο που θα γεννησω εγω δεν δινουν ουτε το γαλα)Λοιπον...1)Νυχτικο-πιτζαμες(οτι σε βολευει)2)Εσωρουχα κανονικα και μιας χρησης,3)Σουτιεν θηλασμου,4)Παντοφλες,5)Επιθεματα στηθους,6)Πετσετες(δικες σου και του μωρου),7)Pampers,:cool:Μωρομαντηλα,9)Κρεμα για συγκαμα,10)Σαμπουαν(δικο σου και του μωρου),11)Πιστολακι μαλλιων,12)Εσωρουχα και φορμακια του μωρου,13)Μπατονετες(δικες σου και του μωρου),14)Οδοντοβουρτσα και οδοντοκρεμα,15)Σερβιετες λοχειας,16)Υποσεντονα,17)Βουρτσα,18)Μπιμπερο και θηλες,19)Πιπιλες,20)Αποστειρωτης,21)Βραστηρας,22)Θερμος,23)Γαλα,24)Ρουχα δικα σου για οταν θα βγεις,25)Βιβλιαριο και τη καρτελα σου,26)Οινοπνευμα φαρμακειου,27)Γαζουλες,28)Καλαθακι για το μωρο οταν θα φυγετε,29)Κουβερτουλα αγκαλιας,30)Σεντονακι για το "κρεβατακι" του μωρου,31)Απολυμαντικο(για τους επισκεπτες),32)Θηλαστρο,(καλτσακια-σκουφακι-γαντακια πιστευω οτι δεν τα χρειαζομαστε γιατι θα ειναι ενταξει η θερμοκρασια)33)Αλλαξιερα

Εγω εχω μια λιστα και ελπιζω να σε βοηθησει.Αν καποια κοπελα θεωρει οτι λειπει η κατι ειναι παραπανω ας μας βοηθησει και εμενα αλλη κοπελα μου την εδωσε.Φυσικα εχει σημασια αν θα γεννησεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο που τα περισσοτερα σου παρεχουν καποια πραγματα η σε δημοσιο νοσοκομειο που δεν δινουν τιποτα(στο νοσοκομειο που θα γεννησω εγω δεν δινουν ουτε το γαλα)Λοιπον...Νυχτικο-πιτζαμες(οτι σε βολευει)

Εσωρουχα κανονικα και μιας χρησης,Σουτιεν θηλασμου,Παντοφλες,Επιθεματα στηθους,Πετσετες(δικες σου και του μωρου),Pampers,Μωρομαντηλα,Κρεμα για συγκαμα,Σαμπουαν(δικο σου και του μωρου),Πιστολακι μαλλιων,Εσωρουχα και φορμακια του μωρου,Μπατονετες(δικες σου και του μωρου),Οδοντοβουρτσα και οδοντοκρεμα,Σερβιετες λοχειας,Υποσεντονα,Βουρτσα,Μπιμπερο και θηλες,Πιπιλες,Αποστειρωτης,Βραστηρας,Θερμος,Γαλα,Ρουχα δικα σου για οτν θα βγεις,Βιβλιαριο και τη καρτελα σου,Οινοπνευμα φαρμακειου,Γαζουλες,Καλαθακι για το μωρο οταν θα φυγετε,Κουβερτουλα αγκαλιας,Σεντονακι για το "κρεβατακι" του μωρου,Απολυμαντικο(για τους επισκεπτες),Θηλαστρο,(καλτσακια-σκουφακι-γαντακια πιστευω οτι δεν τα χρειαζομαστε γιατι θα ειναι ενταξει η θερμοκρασια)

Πω πω πραγματα!!!Αλλα ολα ωραια ακουγονται!!!

Εγω γενναω σε δημοσιο αλλα εχουν και αποστειρωμενα μπιμπερο με γαλα που μονο τα ζεσταινεις, οποτε κατι γλιτωνω απο εκει.Τα υπολοιπα ολα θα τα παρω εγω..

Ξερεις κατι για πιπιλες για τα νεογεννητα, ή για την πιπιλα του μπιμπερο?Υπαρχουν διαφορα σχηματα...'Η παιρνουμε απ ολα και βλεπουμε τι βολευει??

χεχε

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Για το υλικο δεν ξερω κατι να σου πω την αληθεια αλλα νομιζω οι παιδιατροι προτεινουν το καουτσουκ(οι πιο εμπειρες μανουλες θα μας βοηθησουν σε αυτο)και σαν μεγεθος απο οτι ξερω παλι επιλεγουμε το Νο 1 και για τις πιπιλες και για τις θηλες των μπιμπερο και φυσικα γνωμη μου ειναι τα μπιμπερο να ειναι γυαλινα.

Για το υλικο δεν ξερω κατι να σου πω την αληθεια αλλα νομιζω οι παιδιατροι προτεινουν το καουτσουκ(οι πιο εμπειρες μανουλες θα μας βοηθησουν σε αυτο)και σαν μεγεθος απο οτι ξερω παλι επιλεγουμε το Νο 1 και για τις πιπιλες και για τις θηλες των μπιμπερο και φυσικα γνωμη μου ειναι τα μπιμπερο να ειναι γυαλινα.

Ναι, κι εγω για γυαλινα εχω υπ οψιν μου, και τα χαμηλα, για αρχη, οχι τα πολυ ψηλα, αφου ουτως ή αλλως δεν θα πινει μεγαλη ποσοτητα στην αρχη και βολευουν και στο πιασιμο..

Μα που ειστε εμπειρες μανουλες??

Μαλλον με τα παιδακια σας, γιατι απ οτι βλεπω η μαμα ειναι full time job...χεχε...Θα τα δουμε κι εμεις σε λιγο καιρο!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

γεια σε ολες!!!! τι κανετε???

εμεις εχουμε αρχισει τρελο κουνημα και ταρακουνημα!!πολυ γελιο!λογικα προσπαθει να παρει την θεση του σιγα σιγα!

σημερα ειμαστε και στις 28 εβδομαδες! περναει ο καιρος!

εγω δεν εχω αρχισει ακομα να κοιταω πραγματα για το μαιευτηριο...σιγα σιγα λεω ακομα!λετε να ξεκινησω ε?

melitaki, ΜΑΡΙΑ_ΕΥΓΕΝΙΑ δε σκεφτεστε να θηλασετε το μικρο?γιατι να χρειαστουν μπουκαλια στην αρχη? η ετσι και αλλιως πρεπει?

εμενα οπως και να εχει θα μου δωσουν οταν χρειαστω αποστειρωτη και μπουκαλια η αδερφη και η νυφη μου..τις πιπιλες θα αλαξω μονο λογικα...τωρα πως και τι δε ξερω ακομα!!χαχαχαχα που παμε ωρε???που παμε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

καταληξαμε ομως σε κουνια!!! και θα παρουμε μονο κουνια μιας και πηραμε αποφαση να μετατρεψουμε το γραφειο σε αλαξιερα...εχω κατενθουσιαστει με την ολη διαδικασια...τωρα χρωματα θελω να δω για το βαψιμο :D

πολλα φιλιααα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το μαιευτηριο γεννησα στο λητω και απο οσο θυμαμαι πηρα τα προσωπικα μου ειδη (καλλυντικα κτλ)

2-3 αλλαξιες νυχτικο-ρομπιτσα -σουτιεν θηλασμου,παντοφλες -σαγιοναρες ομως για να μη μπω στο πλακακι της ντουζιερας εκει με γυμνα ποδια ,απολλυμαντικο για τα χερια και μωρομαντηλα και τα ρουχαλακια εξοδου του μωρου,κουβερτουλα κτλ.Ολα τ αλλα τα εδωσαν εκει δηλαδη εσωρουχα μιας χρησης σερβιετες,το μωρο πανες νυχτικακι κτλ τα ειχε απο εκεινους.

Α και ρουχα μην ξεγελαστητε και παρετε πολυ στενα για να βγειτε γιατι η κοιλια θα ειναι σαν 6 μηνων οταν θα γεννησετε;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Αν σκοπεύεις να θηλάσεις κ θέλεις ένα μπιμπερό για εφεδρικό, έχω δει μια θηλή της medela, η medela calma, είναι ειδική κ προσομοιάζει την θηλαστική κίνηση, λένε οτι βοηθάει για να μην πάθει το νεογέννητο σύγχιση θηλής (αυτό που παθαίνει το μωρο με το μπιμπερό κ δεν ξαναγυρνάει στο στήθος)...Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αυτό θα πάρω. Είναι ακριβό σε σχέση με τα άλλα, γύρω στα 21€, αλλά πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο....Κορίτσια εγώ σήμερα παρέλαβα το βιβλίο θηλασμός μια υπέροχη σχέση της πατσούρου...πολύ καλό...έχει εξαντληθεί αλλά το βρήκα απο μία κοπέλα εδώ μέσα μεταχειρισμένο.Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το έψαχνα πολύ καιρό. Πιπίλες πάλι έχω πάρει της philips avent ειδικές για νεογέννητα, μακάρι να μην χρειαστούν...Θέλω τόσο πολύ να θηλάσω..

Μπιμπερο κ οι πιπιλες εφεδρικα φυσικά,σε περιπτωση που χρειαστούν να μην ψαχνομαστε..Ειμαι απόλυτη στον θηλασμο κ θα ειναι το πρώτο που θα προσπαθήσω μόλις γεννηθει με το καλο ο μικρος!

Πήρα φανέλακια αμανικα κ κοντομανικα.Φορμακια φυσικά μακρυμανικα,έτσι;;Χαζη ερώτηση αλλα δεν ξέρω...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Κοριτσακια καλημερα ....

Εγω δε μπορω να βοηθησω γιατι δεν εδωσα ουτε μπιμπερο ουτε κ πιπιλα οποτε ειμαι εντελως ασχετη:tongue:

Τυχερούλα!!Μπραβο σου Ελινακι Μακαρι κι εμεις να το καταφερουμε οι αρχαριες!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Μπιμπερο κ οι πιπιλες εφεδρικα φυσικά,σε περιπτωση που χρειαστούν να μην ψαχνομαστε..Ειμαι απόλυτη στον θηλασμο κ θα ειναι το πρώτο που θα προσπαθήσω μόλις γεννηθει με το καλο ο μικρος!

Πήρα φανέλακια αμανικα κ κοντομανικα.Φορμακια φυσικά μακρυμανικα,έτσι;;Χαζη ερώτηση αλλα δεν ξέρω...

Κι εγω την έχω αυτή την απορία θα χρειαστούμε μακρυμάνικα φορμάκια???

Και κάτι άλλο οι πυτζαμούλες θα πρεπει να είναι μακρυμάνικες σαν κι αυτές http://www.irabebe.gr/product/57310/set-3tmch-nichtikaki-ble ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...