Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

αχχαχαχαχα!οχι βεβαια,εεε για μια με στραβη γραμμη!!κοριτσια ασχετο,παω προχθεσ στο ηρα στην πολη μου να δω παρκοκρεβατο!μπαινω,λεω γεια σας θελω να δω παρκοκρεβατο 2 επιπεδων κ δεν ειχε να μου διξει κ μου λεει"ειναι τετραγωνο,εχει ροδες...''κ λεω ξερω πως ειναι,εχετε να μου δειξετε,λεει"οχι αλλα ολα ιδια ειναι''.καλα λεω,ολα ιδια!ποτε θα φερετε??λεει την παρασκευη,ε τοτε θα ξαναρθω την Παρασκευη να το δω!να δω κ ποσο τετραγωνο ειναι ρε κοριτσιΑ!ΧΑΑΧΑΑΑΧΧΧΧΑΑΧ

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχαχαχαχα!οχι βεβαια,εεε για μια με στραβη γραμμη!!κοριτσια ασχετο,παω προχθεσ στο ηρα στην πολη μου να δω παρκοκρεβατο!μπαινω,λεω γεια σας θελω να δω παρκοκρεβατο 2 επιπεδων κ δεν ειχε να μου διξει κ μου λεει"ειναι τετραγωνο,εχει ροδες...''κ λεω ξερω πως ειναι,εχετε να μου δειξετε,λεει"οχι αλλα ολα ιδια ειναι''.καλα λεω,ολα ιδια!ποτε θα φερετε??λεει την παρασκευη,ε τοτε θα ξαναρθω την Παρασκευη να το δω!να δω κ ποσο τετραγωνο ειναι ρε κοριτσιΑ!ΧΑΑΧΑΑΑΧΧΧΧΑΑΧ

Α καλά μην περιμένεις και πολλά. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Κι εγώ που είχα πάει τα Χριστούγεννα, η υπάλληλος δεν ήξερε ούτε για τα καρότσια... Έχω δει ένα φοβερό παρκοκρέβατο με 2 επίπεδα στο mothercare, παρεπιπτόντως. Νομίζω είναι Graco, φοβερό, με θέση για αλλαγμα και παιχνίδι κρεμαστό 200Ε. Έχει και πιο φτηνό με παρόμοια χαρ/κά με 150 νομίζω.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

ε ναι θα φύγει... αλλά βλέπεις σε φωτογραφίες τις κοιλιές με τις ίσιες γραμμές και λες εμένα γιατί είναι σα μεθυσμένη...?

Καμιά άλλη δεν έχει γραμμή? Κι εγώ νόμιζα ότι δε θα βγάλω, καθώς είμαι και αρκετά ανοιχτόχρωμη, αλλά έπεσα έξω... Είμαι μια (στραβο-)σημαδεμένη!:tongue:

Γραμμή πρέπει να έχω κάνει κι εγώ, αλλά είναι ανοιχτόχρωμη. Κι εγώ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά τι να πεις. Λένε ότι εξαφανίζεται μεταά τη γέννα. Τώρα για το στραβό της υπόθεσης δεν μπορώ να σου πω, αλλά φαντάζομαι ότι κι αυτό φυσιολογικό θα είναι. Εξάλλου σε τίποτα δεν υπάρχει η απόλυτη συμμετρία!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

ε ναι θα φύγει... αλλά βλέπεις σε φωτογραφίες τις κοιλιές με τις ίσιες γραμμές και λες εμένα γιατί είναι σα μεθυσμένη...?

Καμιά άλλη δεν έχει γραμμή? Κι εγώ νόμιζα ότι δε θα βγάλω, καθώς είμαι και αρκετά ανοιχτόχρωμη, αλλά έπεσα έξω... Είμαι μια (στραβο-)σημαδεμένη!:tongue:

Κι εγω εχω τετοια γραμμη αλλα συνεχιζει μεχρι το εφηβαιο.

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη. Έφτασε και το σταντ από το μπανάκι. Κι είχα αρχίσει να ανησυχώ γιατί αργούσε πολύ και το αμαζον δεν με έχει συνηθίσει σε τέτοια. Παράγγειλα και την αλλαξιέρα-συρταριέρα με την ντουλάπα, και το στρωματάκι αλλάγματος. Αν μου έχει μείνει κάτι τότε είναι κάτι ψιλά!

Τώρα ανυπομονώ να βάψουμε τα δωμάτια για να τα φτιάξουμε. Έχω πάρει απο εβαυ αυτοκόλλητα τοίχου με ζωάκια και θα γίνουν τέλεια.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη σημαδεμένη!:tongue:

Καλά, Ειρήνη, όλα από το ιντερνετ τα πήρες? Μια χαρά σε βρίσκω! Δεν έχεις κι άδικο, βέβαια, αν συγκρίνεις τις τιμές με τα καταστήματα εδώ. Το amazon ειδικά έχει τα ΠΑΝΤΑ! Κι εγώ σήμερα έκανα έρευνα στο ebay για τις πάνες... Αλλά έχω πελαγώσει και δε μπορώ ν'αποφασίσω...ακόμα...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

τελειααα,μεγειαααα!!ε να μου πει ειναι τετραγωνο!!ελεος!χαχαχααχχ!μπανιερα αλαξιερα εχω κ εγω,μου τα πηρε η κολλητη μου δωρο!θα παω να δω κ αλλου για παρκοκρεβατο,θα μου το παρει η θεια μου δωρο.τους εχω βαλει ολους να μου παρουν κ απο κατι!!

rbOEp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

δεν ξερω απο που να αρχισω!!!μερες εχω να σας γραψω αν κ ομολογω οτι σας διαβαζα αλλα πολυ βιαστηκα.χαιρομαι παρα πολυ που διαβασα οτι οι αρρωστουλες μας συνηλθαν!!!επισης χαιρομαιπου το παλικαρακι μας,ο γιος σου Ελινα Ζ.,επιτελους κοιμαται κ ξεκουραζεται!!!αντε να ξεκουραστεις κ εσυ τωρα λιγο με το καλο.

Theodora_D ελπιζω να μην αγχωνεσαι ακομα με τα αποτελεσματα της καμπυλης.το επαθε μια ξαδερφη μου κ απλα ρυθμισε την διατροφητης κ ολα καλα μεχρι τελους!δεν ξερω βεβαια αν ειναι οι ιδιες περιπτωσεις ομως οπως κ να εχει σου ευχομαι να σε ταλαιπωρησει οσο το δυνατον λιγοτερο.

πολυ χαρηκα επισης που ειδα οτι ξεκινησατε τις αγορες!!εμεις δεν θα χρειαστουμε τπτ γιατι τα ειχαμε ολα απο την πατατουλα μας!!!μονο κατι ρουχαλακια καμια πετσετουλα κ κανενα σεντονακι σε πιο αντρουα χρωματα γιατι ολα ροζ κ λιλα κ φουξ τα εχουμε!!!

εμεις εδω καλα αν εξαιρεσεις οτι η μικρη μας εχει βγαλει κατι σαν κριθαρακι στο ματακι της κ ολα τσιμπλες βγαζουμε.

θελω να ρωτησω κατι ολες τις μανουλες αλλα κυριως τις δευτερομανουλς ή ακομα κτις τριτομανουλες.

οπως ολες σας με τα παιδακια σας ετσι κ εγω εχω μεγαλο ερωτα με την κορη μου.μιλαμε ομως για μεγαλο ερωτα.αν δεν ηταν ο μπαμπας της να βαζει λιγο καποια ορια νομιζω δεν θα την αφηνα να ξεκολλαει απο πανω μου καθολου μα καθολου ομως.τις τελευταιες μερες εχω αρχισει να σκεφτομαι καποια πραγματα που πραγματικα με κανουν να ντρεπομαι για τον εαυτο μου κ με εχουν ριξει παρα πολυ.σκεφτομαι οτι ειμαι αχαριστη κ θα επρεπε να ντρεπομαι που αντι να απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου εγω καθομαι κ κλαιω με το παραμικρο κ ειμαι μονιμως στενοχωρημενη.

φοβαμαι παρα πολυ.κ αν με ρωτησετε γιατι εχω πολλες φοβιες να σας πω.σκεφτομαι πολλες φορες οτι αν δεν εμενα καταλαθος εγκυος στον μπεμπικο πραγματικα τωρα δεν θα το αποφασιζα.η σχεση μου με την κορη μου ειναι υπεροχη κ δεν θελω με τπτ να την χαλασω κ να αφησω να μπει κατι αναμεσα μας.δεν θελω να ειμαι ομως κακια μαμα για τον μπεμπικο μας αλλα ουτε να του δωσω λιγοτερη αγαπη κ λιγοτερες αγκαλιες απο οτι στην Ζωη κ δεν ξερω πως θα τα καταφερω.φοβαμαι οτι θα τους απογοητευσω ολους,μαζι κ τον αντρα μου,κ το μονο που θα καταφερω ειναι μια τρυπα στο νερο κ να εχω κανει ολους οσο αγαπαω οσο τπτ πολυ μα πολυ μα πολυ δυστυχισμενους κ αυτο δεν το αντεχω κ να τα δακρυα ποταμια.οταν το συζηταω με τον αντρα μου,που ειναι κ ο καλυτερος μου φιλος εκτος απο ολα τα αλλα,με καθυσυχαζειλεγοντας μου οτι τις ιδιες φοβιες ειχα κ με τη Ζωη αλλα ολα πηγαν τελεια.το ιδιο θα γεινει κ τωρα,λεει,γιατι εχω πολυ αγαπη να δωσω,λεει.αλλα εμενα δεν με καθυσυχαζει οχι γιατι δεν του εχω εμπιστοσυνη αλλα γιατι δεν ξερω πως θα τους κανωολους ευτυχισμενους χωρις να χρειαστε να τους στεναχωρησω.αν για παραδειγμα η Ζωη θελει να παιξουμε κ ο μπιμπικος να θηλασει τι θα κανω???θα αφησω την μικρη να κλαιει κ ο μικρος θα θηλασει.κ αν ετσι αρχισει να πιστευει οτι την παραμελω???αχ εχω πελαγωσει με αυτες τις σκεψεις.αστε που μαραζωνω απιστευτα που φευγει η μικρη για το σχολειο κ ο μπαμπας γα δουλεια κ εγωμενω μονη μου.μου λειπουν κ οι δυο πιο πολυ απο ποτε αυτες τς μερες.αληθεια σας λεω δεν ξερω τι με εχει πιασει.λετε να εναι ορμονικο κνα περαει τις επομενες μερες???παντως απο ψυχολογια κ διθεση μηδεν.

ελπιζω να μην σας κουρασα με την εκθεση μου.σας ευχαριστω παντως που την διαβασατε.θα τα πουμε παλι σε λιγες μερες.

φιλακια πολλα κ ονειρα γλυκα σε ολες:-*

Διαφημίσεις

Βεράκι σε πρόλαβα?

Καρδούλα μου για όλα φταίνε οι παλιορμόνες(που για να λέμε του στραβού το δίκιο καθόλου παλιο δεν είναι...)

Μην ανησυχείς για τίποτα η ΜΑΝΑ έχει απεριόριστη αγαπη να δώσει όχι σε ένα ή δύο ή τρία παιδά αλλά και για 12 μπορώ να σου...Ξέρει τι θέλει και πως θα το δώσει σε όλα της τα παιδιά....

όσο για τον μπεμπίνο σου κάτσε να γεννηθεί και τότε θα δεις τι πάει να πει ΕΡΩΤΑΣ!!!Καλέ πως να το κάνουμε τα ετερώνυμα έλκονται!!!

Και επίσης να σου πω πως είμαστε καλές μανούλες και θα τα καταφέρουμε όλα και θα θηλάσουμε και θα παίξουμε και μπορούμε και ταυτόχρονα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εγώ πάντως δεν είμαι σημαδεμένη και επίσης μπορώ να συμφωνήσω πως τίποτα δεν είναι συμμετρικό στην φύση....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Βέρα ένα πράγμα θα σου πω...οιδιπόδειο...οι ψυχολόγοι ισχυρίζονται οτι ο πιο δυνατός δεσμός στην οικογένεια (πιο δυνατός κ απ το ζευγάρι) είναι η μάνα με τον πρώτο γιό!

Αν παρατηρήσετε οικογένειες κοντινές σας είμαι σίγουρη οτι θα το δείτε...Δεν νομίζω οτι πρέπει να στενοχωριέσαι και για την κορούλα σου θα είναι πιο υγιές που δεν θα είσαι συνέχεια απο πάνω της. Έχω υπάρξει μοναχοπαίδι για 10 χρόνια, έπαθα ένα σοκ όταν ήρθε ο αδερφός μου, αλλά ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχει...Ξέρεις κάτι εμείς είμαστε οι γονείς, λογικά εμείς θα φύγουμε πρώτοι, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις αδέρφια...Όσο για τις ορμόνες...κουράγιο όπως όλες!Απλά χαλάρωσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!!

Καλημερα σε ολες σας...Βερα μου οι σκεψεις και οι ανυσηχιες σου ειναι απολυτα φυσιολογικες κι εγω τα σκεφτομουν πολυ ακομη κ τωρα που βλπεω το αγορακι μου και λιωνω και δε θελω με τιποτα να πληγωθει οταν ερθει η αδερφουλα του που κι αυτος ειναι τοσο κολλημενος επανω μου,κι εγω σκεφτομαι πως θα τα κανω ολα μαζι αλλα οπως ειπε η Στεγια η μανουλα θα τα καταφερει και θα δωσει και στα δυο παιδακια οτι χρειαζονται μην ανυσηχεις ολα καλα θα πανε κι εγω αυτο λεω στον εαυτο μου πιστευω οτι θα τα καταφερουμε!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας κοριτσαρες!πηρα σημετα την καμπυλη μ και εγω κ βγηκε τελεια,η γιατρος ειπε οτι μπορω να φαω πολα γλυκακια!αχ μωρε κ εγω παθαινω χαζα με τις ορμονες,εγω δεν εχω αλλο νινακι αλλα το λατρευω τοσο πολυ αυτο κ νομιζω ειναι μονο δικο μ και δεν θελω να το πιανει κ να το αγκαλιαζει κανεισ(ειδικα η πεθερουμπα)!!!καθενας με τα δικα του δλδ.κ εγω σκαφτοαμι μεγαλη ανωμαλια αυτο που παθαινω αλλα δεν μπορω να το ελεγξω!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...