Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Ναι οντως κι εγω δεν φοβηθηκα καθολου να τον πιασω ηταν μεγαλο μωρακι και νταβραντισμενο..η δε πατουσα ηταν τεραστια χαχαχαχ αλλα με μπαμπα 1.93 τι θα χε το παιδι χαχχαχα

Τωρα παντως η μικρη πιστευω θα ναι πιο μικρη οχι γατακι αλλα σιγουρα πιο μικρη ,θα δειξει..Στο ντοπλερ να δω ποσο θα ζυγιζει περιπου γιατι ο Γιωργος ηταν μεγαλος για την εβδομαδα του ...

ειναι κοριτσακι κ ειναι κομψη η κορη!!εσεις μια χαρα ειστε απο υψος,εμεις θα κανουμε νανακια!αχαχαχχαχαχα!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ Ελίνα 59 πόντους ε?

ο Γιάννος γεννήθηκε 57 και με πατούσα 18 νούμερο.....(είχα πάρει πάρα πολλά καλτσάκια τα οποία δε τα φόρεσε ποτε)

Πάντως και εγώ βλέπω διαφορά στα κιλά αλλά δεν αγχώνομαι αν είναι μικρότερη μεγαλύτερη δε θέλω....

xaxa πατουσαρα ε???ναι κι εγω δεν εχω προβλημα ας βγει καλα κ ας ειναι μικροτερη απο τον γιοκα μου ειναι κοριτσακι ετσι κ αλλιως;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΑΑΑ κάτι άσχετο πριν κανα 15μερο είχα γραφτεί στο http://www.mambaby.com/

και μου έστειλαν ένα μπιμπερό και μια πιπίλα....

αχρείαστα και τα δυο αλλά καλοδεχούμενα...όποια ενδιαφέρεται να κάνει εγγραφή....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι πιστεύω πως και μεγαλύτερη να είναι θα τα καταφέρουμε....

Εγώ έχω το άγχος λόγω του κόκκυγκα αλλά από την άλλη λέω ο γιατρός μου μου έχει πει μέχρι 4500 δεν θα έχουμε πρόβλημα.....

πάντως για σκεφτείτε τις μάνες στα παλιότερα χρόνια....ούτε επισκληρίδιο ούτε τίποτα και πολλές έκαναν μεγάλα παιδιά...

εγώ αυτό που λέω είναι γερό παιδί.....

και εγώ είχα κάνει πολλά ράμματα καθώς έβγαινε μαζί με το χέρι....σούπερμαν με τα όλα του!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αντε καλε μην αγχωνεσαι και 4 να βγει μια χαρα θα τη γεννησεις τωρα σιγα μην βγει 5 κιλα αυτα ειναι εξαιρεσεις μη φοβασαι.Οχι να μην στο παρουν πιο νωρις ακουω περιπτωσεις που λεγαν μεγαλο και μεγαλο οι γιατροι και πως θα γεννησουν οι κοπελες,τις εψηναν και πηγαιναν και βγαζαν τα παιδια μια σταλια,μην ξεχνασ οτι στο περιπου υπολογιζουμε οι υπερηχοι δεν ειναι ακριβεις!Αυτα τα κανουν οι γιατροι για δικη τους ευκολια μη νομιζεις...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Αντε καλε μην αγχωνεσαι και 4 να βγει μια χαρα θα τη γεννησεις τωρα σιγα μην βγει 5 κιλα αυτα ειναι εξαιρεσεις μη φοβασαι.Οχι να μην στο παρουν πιο νωρις ακουω περιπτωσεις που λεγαν μεγαλο και μεγαλο οι γιατροι και πως θα γεννησουν οι κοπελες,τις εψηναν και πηγαιναν και βγαζαν τα παιδια μια σταλια,μην ξεχνασ οτι στο περιπου υπολογιζουμε οι υπερηχοι δεν ειναι ακριβεις!Αυτα τα κανουν οι γιατροι για δικη τους ευκολια μη νομιζεις...

Συμφωνώ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσάρες!!!

πιάσατε μωροσυζήτηση??? Τέλεια! Βρε κορίτσια, εγώ, μικρό ή μεγάλο, νομίζω θα φοβάμαι να τον πιάσω τον μπεμπάκο... Είμαι και πρωτάρα! Πάντως στους υπέρηχους φαίνεται ψηλός μέχρι στιγμής... Για να δούμε!:-)

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

να σας πω και κάτι άσχετο... Εμφανίστηκε μια γραμμή στη μέση της κοιλιάς μου. Άρχισε από ψηλά και σιγά σιγά επεκτεινόταν. Τώρα έφτασε στον αφαλό. Καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι ότι δεν περνάει στη μέση του αφαλού, πάει προς τ'αριστερά κι ίσα που τον αγγίζει! Τι στραβο πράγμα είναι αυτό? Είμαι ελαττωματικό μοντέλο??? Δεν υποτίθεται ότι λέγεται μέση γραμμή?

Εμένα γιατί είναι στραβήηηηηη????? :confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Τι στραβο πράγμα είναι αυτό? Είμαι ελαττωματικό μοντέλο??? Δεν υποτίθεται ότι λέγεται μέση γραμμή?

Εμένα γιατί είναι στραβήηηηηη????? :confused::confused::confused::confused:

αχαχαχααχ!!πεθαινω!!εγω ειμαι αγραμμη!!αχαχαχαχαχ!!θα φυγει μετα,εκει θα μινει??

rbOEp3.png

ε ναι θα φύγει... αλλά βλέπεις σε φωτογραφίες τις κοιλιές με τις ίσιες γραμμές και λες εμένα γιατί είναι σα μεθυσμένη...?

Καμιά άλλη δεν έχει γραμμή? Κι εγώ νόμιζα ότι δε θα βγάλω, καθώς είμαι και αρκετά ανοιχτόχρωμη, αλλά έπεσα έξω... Είμαι μια (στραβο-)σημαδεμένη!:tongue:

αχχχχαααχα!!εκεινες ειναι ψευτηκες γλυκια μου!!χααχαχαχ!!!σταματα με εχουν πιασει τρελλα γελοια!εχω κ τον κουμπαρο εδω με τον αντρα μου πινουν καφε κ με κοιτανε που γελαω!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...