Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Η κορη μου ομως ετσι για την ιστορια,ειναι μικροτερη σε γρ.απο τον γιο μου απο την αρχη της εριχνε μεχρι στιγμης κανα 150 αρι γρ.το λιγοτερο..Στο ντοπλερ ειμαι περιεργη να δω ποση διαφορα θα εχουν με τον γιο μου...Παντως να πω την αληθεια δεν τρεφομαι και παρα πολυ καλα μεχρι στιγμης και τωρα αυτο πρεπει να το αλλαξω...

Σε ευχαριστω για τις συμβουλες!! βλεπεις πια τοσα πολλα που χανεσαι...και με την αλλαξιερα δε ξερω τι να κανω...σκεφτομαι μηπως μετατρεψω ενα γραφειο που εχω μεσα στο δωματιο σε αλλαξιερα...

Λενε πως τα κοριτσακια ειναι πιο μικρα σαν μωρακια συνηθως...αλλα γιατι δε τρεφεσαι καλα???ε?ε?εμεις παλι παρατρεφομαστε μαλλον...ολο περνουμε..:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω θα πω πως είμαστε όλοι καλά και αφού σας διάβασα και είδα και πως ε΄σεις το ίδιο χαμογελώ και προχωρώ...

σας έλειψα?

εμένα πολύ....

Καλορίζικα τα πραγματάκι για τα θαυματάκια σας κοριτσάρες μου με τοκαλόοοοοο να τα πάρουμε αγκαλιά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια κοριτσιααα!σημερα που εχει τελεια μερα κανω δουλιτσες!μου εφτιαξε η διαθεση,αυριο θα παω να παρω τα αποτελεσματα της καμπυλης κ να τα παω στη γιατρο κ θα πιω κ ενα καφεδακι εξω,θα εχω κ καθαρο σπιτακι κ μια χαρα!με βαση που η μπεμπα εινια μεγαλη κ με τα κιλα που γεννηθικα εγω κ ο αντρας μου,4 κιλα ο καθενας,λεει οτι δεν χρειαζετε να γινει τοσο μεγαλη ειναι παρα πολλα κ θα σε σκ@@,εμενα ομως δεν με πειραζει,οποτε αν η μπεμπα ειναι καλα μεσα στην κοιλιτσα εγω θα την αφησω να ερθει οποτε θελει αυτη!εγω κρεβατακι θα παρβ προεφηβικο,θα παρω ενα παρκοκρεβατο με καλο στρωματακι για την ωρα,γιατι το προεφηβικο ειναι τεραστιο για να χωρεσει στο δωματιο μας.

rbOEp3.png

Γειά σου σελεστινα...

4 κιλά γεννήθηκες?

είσαι το πρώτο παιδάκι στην μαμά σου?

εγώ πάντως γεννήθηκα 1 κιλό ακριβώς λιγότερο από τον Γιάννο...και ο άντρας μου πάλι μικρός..απλά βγήκε μεγάλος.....εμένα δε με είχε φοβίσει ο γιατρός καθόλου για το βάρος.....και να φανταστείς τώρα φοβάμαι πόσο θα βγει λόγω του κόκκαλου στην ουρά καθώς δε θέλω να βγει μεγάλη ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Selestinaki κι εγω και ο αντρας μου 4 κιλα βγηκαμε χαχαχα

Ο μικρος δε μας περασε ομως...Αντε καλε ασε το παιδι να βγει οσο θελει...Εγω να καταλαβεις βγηκα 4 κιλα αλλα....στις 37 εβδομαδες:tongue:Βιαστηκε η μανα μου γιατι της ελεγε ο γιατρος οτι ειμαι μεγαλο μωρο και ανυπομονουσε ...πηγε με προκληση...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε κοριτσια στις φωτος δεν μοιαζω για νεογεννητο!χαααχααχ!!φανταζομαι κ εσεις!χαχαχ!!εγω μεγαλη τη θελω τη μπεμπαρα,να ειμαι ησυχη για τα κιλα.που εισαι ρε Στεγια τοσες μερες??ολα καλα??το πρωτο ειμαι,ο αδερφος μου μετα γεννηθηκε με καισαρικη γιατι ηταν 5,5 κιλα!χαχαχααχα ηταν αδυνατο να γεννηθει φυσιολογικα!

rbOEp3.png

Ελίνα έχετε ιστορικό με μεγάλα παιδία εε?

Πάντως κακά τα ψέματα εμένα μου άρεσε πυ ήταν μεγάλος δεν φοβήθηκα πως να το πιάσω κτλ.....ούτε λεπτό...

cIhqp3.png

9knMp3.png

5,5?????????????????????????????

Παναγιά μου ολόκληρος άντρας πήγε κατευθείαν φαντάρος?

Εγώ ήμουν η πρώτη και γεννήθηκα 2860 μετά τα υπόλοιπα ήταν μεγάλα....το τέταρτο γεννήθηκε μόλις μπήκε στον 8 λόγω κάποιων θεμάτων και γεννήθηκε 3950!!!οπότε θα έβγαινε παραπάνω σίγουρα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Είστε ψιλόσογιο εε?

κΑΙ ΕΜΈΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΆς ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΨΗΛΌς ΕΓΏΕΊΧΑ ΤΙς ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈς ΤΟ ΎΨΟς ΜΟΥ ΤΟ ΤΩΡΙΝΌ ΤΟ ΕΊΧΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ 1,67 ΑΛΛΆ ΑΔΙΑΘΈΤΗΣΑ ΝΩΡΊς ΚΑΙ ΠΆΠΑΛΑ....

ωχ πάτησα καταλάθος τα κεφαλαία...δε το σβήνω βαριέμαι.....

πάντως κάθε γενεά είναι ψηλότερη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Είστε ψιλόσογιο εε?

κΑΙ ΕΜΈΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΆς ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΨΗΛΌς ΕΓΏΕΊΧΑ ΤΙς ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈς ΤΟ ΎΨΟς ΜΟΥ ΤΟ ΤΩΡΙΝΌ ΤΟ ΕΊΧΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ 1,67 ΑΛΛΆ ΑΔΙΑΘΈΤΗΣΑ ΝΩΡΊς ΚΑΙ ΠΆΠΑΛΑ....

ωχ πάτησα καταλάθος τα κεφαλαία...δε το σβήνω βαριέμαι.....

πάντως κάθε γενεά είναι ψηλότερη....

εγω δεν ξερω τι εγινε,εμοιασα τη γιαγια μου που πηρα κ το ονομα,γιαυτο δεν ηθελα να βαλω το ονομα της πεθερας,μην παρει η μπεμπα κ τη χαρη,αλλα δεν γλιτωνω θα το βγαλω με συνδιασμο!

rbOEp3.png

Ναι οντως κι εγω δεν φοβηθηκα καθολου να τον πιασω ηταν μεγαλο μωρακι και νταβραντισμενο..η δε πατουσα ηταν τεραστια χαχαχαχ αλλα με μπαμπα 1.93 τι θα χε το παιδι χαχχαχα

Τωρα παντως η μικρη πιστευω θα ναι πιο μικρη οχι γατακι αλλα σιγουρα πιο μικρη ,θα δειξει..Στο ντοπλερ να δω ποσο θα ζυγιζει περιπου γιατι ο Γιωργος ηταν μεγαλος για την εβδομαδα του ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ Ελίνα 59 πόντους ε?

ο Γιάννος γεννήθηκε 57 και με πατούσα 18 νούμερο.....(είχα πάρει πάρα πολλά καλτσάκια τα οποία δε τα φόρεσε ποτε)

Πάντως και εγώ βλέπω διαφορά στα κιλά αλλά δεν αγχώνομαι αν είναι μικρότερη μεγαλύτερη δε θέλω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...