Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

τι καιησματακι αυτοκινητου??γιατι κ εγω το ψαχνω ακομη!καροτσι πηραμε αυτοhttp://it.pegperego.com/babyproducts-catalog/Pliko+Switch+Easy+Drive/ τελειο κοριτσια,σαν αυτοματο παει!με το δαχτυλακι το στριβεις!

http://www.amazon.co.uk/Britax-First-Class-Combination-Group/dp/B005S6DZWQ/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1331567870&sr=8-3

To βρήκα προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα, μου βγήκε 140€, ενώ εδώ το δίνουν 300€, μου έχουν πει τα καλύτερα για ασφάλεια.

Εγώ για καρότσι εχω φάει κόλλημα με το maclaren xlr...είναι όμως ακριβούτσικο. Το δικό σας όταν κλείνει γίνεται μπαστούνι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.amazon.co.uk/Britax-First-Class-Combination-Group/dp/B005S6DZWQ/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1331567870&sr=8-3

To βρήκα προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα, μου βγήκε 140?, ενώ εδώ το δίνουν 300?, μου έχουν πει τα καλύτερα για ασφάλεια.

Εγώ για καρότσι εχω φάει κόλλημα με το maclaren xlr...είναι όμως ακριβούτσικο. Το δικό σας όταν κλείνει γίνεται μπαστούνι?

πολυ ωραιο φαινετε!αλλα αυτο θελει να το διαλεξει ο αντρας μου.θα το κρατησω να του το δειξω!ελα ντε?γιναιτε?δεν ξερω!!ποσο εχει αυτο που λες το mclaren??

rbOEp3.png

πολυ ωραιο φαινετε!αλλα αυτο θελει να το διαλεξει ο αντρας μου.θα το κρατησω να του το δειξω!ελα ντε?γιναιτε?δεν ξερω!!ποσο εχει αυτο που λες το mclaren??

το maclaren εδώ εχει γύρω στα 400, απο Αγγλία το βρήκα μέχρι 330-350

πολύ ελαφρύ γύρω στα 7 κιλά, τρομερο στην κινήση, μετα απ αυτό ολα εμοιαζαν ψευτοκάροτσα και γίνεται πολύ μικρό οταν κλείνει. Εγώ επειδή είμαι απο Αθήνα,οι γονεις μου συνέχεια στο Λουτράκι κ μένω μόνιμα Αλεξανδρούπολη, θα έχω πολύ μετακίνηση με αμάξι και αεροπλάνο...και το θέλω ελαφρύ κ μικροκαμωμένο.

AAA!Περάσατε στα καρότσια εσείς!

Το pegperego το συγκεκριμένο το είχα δει κι εγώ και το ήθελα γιατί μου άρεσε πολύ. Αλλά μας έδωσαν καρότσι κάποιοι φίλοι που είναι πολύ καλοδιατηρημένο (πάλι peg perego, απλά πιο παλιό) κι έτσι λέμε να μη δώσουμε τόσα λεφτά για καινούριο...Και καθισματάκι αυτοκινήτου μας έδωσε ένας φίλος του πεθερου μου, αχρησιμοποίτητο, της chicco. Αυτό πριν μείνω έγκυος!!! Φανταστείτε! Οπότε καλά είμαστε.

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλά εγώ δεν έχω κάνει τίποτα...θα τρέχω και δεν θα φτάνω τελευταία στιγμή, το μόνο που έχω παραγγείλει σκορπια πράγματα απο amazon (παιχνίδια,ενδοεπικοινωνίεςκλπ χαζομάρες), μια καρέκλα θηλασμού και πάνες υφασμάτινες που θα τις χρησιμοποιώ αντί για παμπερς. Αλήθεια απο εσάς που έχετε μωράκια τις χρησιμοποιεί καμία? Α παρήγγειλα και καθισματάκι αυτοκινήτου...

maroutsos κι εμείς έχουμε αποφασίσει για υφασμάτινες κι έχω βρει πολλές στο amazon , αλλά δεν έχουμε διαλέξει ακόμα...Εσείς ποιες πήρατε? Μεμονωμένες ή πακέτο? (σε τρέλλανα..:tongue:)

Σκέφτομαι για TotsBots και κάποιες άλλες που δεν τις θυμάμαι... Αλλά στα ελληνικά μαγαζιά είναι ακριβές ρε γαμώτο...

Διαφημίσεις

maroutsos κι εμείς έχουμε αποφασίσει για υφασμάτινες κι έχω βρει πολλές στο amazon , αλλά δεν έχουμε διαλέξει ακόμα...Εσείς ποιες πήρατε? Μεμονωμένες ή πακέτο? (σε τρέλλανα..:tongue:)

Σκέφτομαι για TotsBots και κάποιες άλλες που δεν τις θυμάμαι... Αλλά στα ελληνικά μαγαζιά είναι ακριβές ρε γαμώτο...

Λοιπόν καταρχάς πήρα υφάσματα και έφτιαξα 12 για νεογέννητο για να είναι μικρούλες, πήρα 4 bambino mio βρακάκια με 8 πάνες, 10 http://www.huggababy.co.uk/p/the-huggababy-multipack-10-nappies-99.php (φανταστικές) και 3 κινέζικες...Για αρχή...Θέλω καμιά 8-10 ακόμη.Επίσης έχω πάρει soapnuts και βιοδιασπώμενα φύλλα.

και αυτο ειναι πολυ γερο παντως κ ελαφρυ!αλλα νομιζω 9 κιλα!αλλα 400 το πηρα κ εγω!Theodora κ πολυ καλα εκανες αν ειναι καλης ποιοτητας κ σου αρεσαν.εγω πηρα απο μια φιλη μου το λικνο της κ καλαθακι,καθησματακι αυτοκινητου ειχε κ ο μπαμπας μου να μου δωσει(ειναι ξαναπαντρεμενος κ εχει 2,5 χρονων παιδακι)αλλα να σας πω την αληθεια δεν μου αρεσε καθολου κ μου φανηκε πολυ κακης ποιοτητας.Maroutso παντως κ εμεις γιαυτη τη μαρκα παμε τη britax απλα ηθελα να ειναι για λιγα κιλα παραπανω,ειναι μεχρη 13 ελεγα μεχρη 18!μ αυτες τις πανες δεν θα βγαλει τη μπεμπελη το μωρο??λεω εγω τωρα...

rbOEp3.png

Α!Μάλιστα...Είσαι και χρυσοχέρα!!! Εδώ δεν παίζει κάτι τέτοιο!

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι bambino mio, έχουν ωραία σχέδια τα βρακάκια. Αρχικά έλεγα για all in one , αλλά τελικά θα καταλήξω σε 2-piece. Το site huggababy δεν το είχα υπόψη μου, ωραίο φαίνεται...Αφού σου άρεσαν κιόλας οι πάνες, θα το ψάξω κι εκεί... Ευχαριστώ!!!!

μ αυτες τις πανες δεν θα βγαλει τη μπεμπελη το μωρο??λεω εγω τωρα...

οι υφασμάτινες είναι 100% βαμβακερές, οπότε μπορεί ν'αναπνέει το δερματάκι του. Μπορεί να φαίνονται ζεστές με όλο αυτό το ύφασμα, για σκέψου όμως με τις πάνες μιας χρήσης που είναι όλο πλαστικό απ'έξω...!

οι υφασμάτινες είναι 100% βαμβακερές, οπότε μπορεί ν'αναπνέει το δερματάκι του. Μπορεί να φαίνονται ζεστές με όλο αυτό το ύφασμα, για σκέψου όμως με τις πάνες μιας χρήσης που είναι όλο πλαστικό απ'έξω...!

ελα ντε,καλα λες,σιγουρα ειναι πιο καλες για το μωρακι.εμενα μ βλεπω με pampers ομως,χαρα στο κουραγιο σας να τα πλενετε κ αυτα!αα το καλο,εγω μαλλον θα ειμαι μανουλα Μαιου,εχω ΠΗΤ 1 ιουνιου αλλα η γιατρος ειπε οτι μεσα στο Μαιο να την περιμενω την κοριτσαρα,μιας κ ειναι κ μεγαλη.μην με διωξετε ομως,τωρα σας συνηθισα!!:-(:-(:-(

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Α!Μάλιστα...Είσαι και χρυσοχέρα!!! Εδώ δεν παίζει κάτι τέτοιο!

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι bambino mio, έχουν ωραία σχέδια τα βρακάκια. Αρχικά έλεγα για all in one , αλλά τελικά θα καταλήξω σε 2-piece. Το site huggababy δεν το είχα υπόψη μου, ωραίο φαίνεται...Αφού σου άρεσαν κιόλας οι πάνες, θα το ψάξω κι εκεί... Ευχαριστώ!!!!

ΑΑ εγώ βρήκα patterns κ υλικά και η πεθερά μου τα έραψε...Μην κλέψω και την δόξα!!Οι bambino mio είναι τεράστιες!!Προβλέπεται να τις βάζω βράδυ. Πήρα 2 για νεογέννητο και 2 small...Νομίζω οτι οι all in one βγαίνουν πιο οικονομικές και είναι πιο όμορφες...Προχτές είδα και μια άλλη μάρκα που έβγαλε all in one, πολύ γνωστές και έχω κολλήσει δεν θυμάμαι να στις δείξω, σίγουρα θα πάρω και κανα δυό bumgenius που θεωρούνται κορυφαίες...Πάντως καλά είναι να πάρεις διάφορες στην αρχή για να δεις τι θα ταιριάξει καλύτερα..Γι αυτό κάνω υπομονή για τις υπόλοιπες μόλις γεννήσω...Πάντως και οι κινέζικες απ το ebay δεν είναι άσχημες..Ασε που οι bambino mio είναι made in china!!! Και επίσης πολλές πάνες που πουλάνε στο ebay απο Αγγλία έχω καταλάβει οτι είναι ίδιες με τις Κινέζικες!!

ελα ντε,καλα λες,σιγουρα ειναι πιο καλες για το μωρακι.εμενα μ βλεπω με pampers ομως,χαρα στο κουραγιο σας να τα πλενετε κ αυτα!αα το καλο,εγω μαλλον θα ειμαι μανουλα Μαιου,εχω ΠΗΤ 1 ιουνιου αλλα η γιατρος ειπε οτι μεσα στο Μαιο να την περιμενω την κοριτσαρα,μιας κ ειναι κ μεγαλη.μην με διωξετε ομως,τωρα σας συνηθισα!!:-(:-(:-(

χαχαχχαχα!!!εσύ μην φύγεις, θα μας λείψεις!!!

Αλήθεια..πόσα γραμ. είναι η μεγάλη κυρία??

χαχαχχαχα!!!εσύ μην φύγεις, θα μας λείψεις!!!

Αλήθεια..πόσα γραμ. είναι η μεγάλη κυρία??

δεν φευγωωωω!!η κυρια ηταν 1 κιλακι στην 26 εβδομαδες!!εγω γεννηθικα 4 κ με βαση εμενα η γιατρος ειπε οτι την πατησα!!θα μου το κανει καινουργειο!!:o:o:o

rbOEp3.png

selestinaκι, εννοειται δεν σε αφηνουμε να φυγεις....Κι εμενα στην αρχη η ΠΗΤ μου ηταν 01-07 αλλα απο προαισθημα γραφτηκα στις μανουλες Ιουνιου!!!

Τωρα μου δινουν 25-06, αλλα και Ιουλιο να παει εχω κανει την καλυτερη επιλογη και ειμαι στο forum με τις πιο γλυκες μανουλες του κοσμου!!!!!!;)

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...