Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Ρε κοριτσια σας εχει τυχει την ωρα που καθεστε καποιες φορες να νιωθετε χαμηλα στη κοιλια κατι σαν παλμους?Μπορει να μοιαζουν με κλωτσιες αλλα δεν ειναι εχουν τη συχνοτητα που εχουν οι παλμοι για παραδειγμα στο χερι μας!!!

ΝΑΙ!!!εμενα συνεχεια κανει κ εγω λοξυγγα νομιζω ειναι!αλλα τοσο συχνα??αλλα με τοσο αμνιακο υγρο που καταπινουν!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ μια απ τα ίδια, κρύο και ψιλόβροχο...Σήμερα γύρισε ο άντρας μου απ την υπηρεσία του με 38 πυρετό, είχαν στο στρατοπεδο 10 φαντάρους αρρωστους....ΤΕΛΕΙΑ...τον έχω βάλει στην καραντίνα, χυμό, vicks, cold and flu, βράζω και ευκάλυπτο στο σπίτι για τα μικρόβια! Καμιά άλλη ιδέα έχετε??? Μήπως να τον στείλω στη μαμά του??χεχε

αυτο ειναι η καλυτερη ιδεα,στη μαμα του!κοριτσια ειναι δυνατον να εχω αναγουλες??δεν ειχα στην αρχη,τωρα που με θυμηθηκαν?

rbOEp3.png

αυτο ειναι η καλυτερη ιδεα,στη μαμα του!κοριτσια ειναι δυνατον να εχω αναγουλες??δεν ειχα στην αρχη,τωρα που με θυμηθηκαν?

Toν έστειλα...Μήπως έφαγες τίποτα που να σε πείραξε??Κάνα βαρύ τηγανητό??Το στομαχι μας δεν σηκώνει και πολλά απ οτι εχω καταλάβει..

Toν έστειλα...Μήπως έφαγες τίποτα που να σε πείραξε??Κάνα βαρύ τηγανητό??Το στομαχι μας δεν σηκώνει και πολλά απ οτι εχω καταλάβει..

αχχαχααχαχα!!μακρια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!δεν ειχα προλαβει να φαω μεσημεριανο,φαντασου κ εκανα ενα ωραιο ψαρονεφρι με μελι κ μουσταρδα κ ουτε δοκιμασα να δω αν πετυχε.ο αντρας μου ειπε τελειο,οποτε οκ,εφαγα λιγο πουρε κ τωρα που μου περασε το στομαχι την εχω παισει στα γλυκα!!:D:D:D

rbOEp3.png

Καλημερεεεεες!!!!!!Καλη εβδομαδα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα εχουμε χαλια καιρο...

Βροχη, κρυο...

Κριμα..Και ειχε αρχισει να μου φτιαχνει η διαθεση...

Ισως επειδη ειμαι και στη δουλεια...χεχε

Δεν κοιμηθηκα και καλα, εβλεπα περιεργα ονειρα, αφου ξυπνησα τον αντρα μου και του λεω "αγκαλια"!!!!!

Αν ηταν μερα για βολτα και εκδρομη, ειμαι σιγουρη οτι θα ειχα φουλ διαθεση, αλλα αυτη η καθημερινοτητα με το αγχος μας εχει τρελανει...

Ευτυχως εχω το ζουζουνι απο μεσα που χτυπαει και μου θυμιζει οτι κατι καλο περιμενουμε το καλοκαιρι...Ψυχη μου.....

Αλλα ας μην παραπονιομαστε...

Θα χαμογελαμε και θα λεμε καθε μερα "Ολα καλα!!!!!"

Σας φιλω ολες!!!!:P

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας ρωτησω..

Προχθες που ημουν με τον αντρα μου στο σουπερμαρκετ, παλι ζαλιστηκα...

Ειναι φυσιολογικα αυτα στο 2ο τριμηνο?

Φορουσα το παλτο με το κασκολ και σε συνδυασμο με τα πολλα φωτα του σουπερμαρκετ, ειχα ταση λιποθυμιας..

Ευτυχως το ειπα αμεσως στον αντρα μου και εκεινος εφτιαξε στο δευτερολεπτο ενα αυτοσχεδιο σκαμνακι με μπυρες...Ο καλος μου!!!

Μου εδωσε ενα χυμο απο το ραφι και τη σακουλα απο τα μηλα γιατι ειχα ταση για εμετο...

Αυτο θα πει εκπαιδευση..

Αμεσως μετα, ολα καλα σαν να μην τρεχει τιποτα..

Το ιδιο επαθα και πριν 1 μηνα σε παιδικο καταστημα.Μολις ζεσταθηκα, κατ ευθειαν ταση λιποθυμιας...

Ευτυχως οταν βλεπουν την κοιλια βοηθανε ολοι...

Εχετε και εσεις τετοια συμπτωματα...?Μολις μπω στο 3ο τριμηνο θα ηρεμησω καθολου????

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα!

Κι εδώ πάαααλι βρέχει! Έλεος πια... Πώς περάσατε το σ/κ?

maroutsos πώς είναι ο άντρας σου? ακόμα στην εξορία???

melitaki τι γίνεται με τις ζαλάδες? Μ'έχουν επισκεφτεί κι εμένα τελευταία αλλά ευτυχώς όταν είμαι σπίτι. Μήπως κουράζεσαι και σε συνδυασμό με τη ζέστη μέσα στα μαγαζιά ζορίζεσαι? Όσο προχωράει κι η εγκυμοσύνη, με το φούσκωμα της κοιλιάς, πέφτουν οι αντοχές όσο να'ναι... Φρόντισε να μην κουράζεσαι...

Εγώ πήρα το γιατρό αλλά είχε γέννα... Θα ξαναπροσπαθήσω πιο μετά. Και η ενδοκρινολόγος δεν απαντάει...Αυτή είναι σε νοσοκομείο και μάλλον θα έχει τρέξιμο το πρωί. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα!

Πώς είστε κατά τ'άλλα? Μεγαλώνουν οι κοιλίτσες???

Φιλάκια!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Κι εδω εχει παλιοκαιρο πολυ βροχη.Χτες ο μικρουλης μου ειχε πολλαααααααα κεφια.Τωρα θα βγει λεω απο τη κοιλια μου!!!!χαχαχχα Μ'αρεσει οταν ειναι τοσο υπερκινητικος ειμαι κι εγω ηρεμη!!!Πως πατε με τα δωματια των μωρων σας?Ειναι ετοιμα?Εγω δεν εχω κανει ακομα τιποτα.Αυτη την εβδομαδα θα παω για αρχη να ψωνισω τα πραγματα του πριγκιπα μου(εκτος απο κουνια (θα μας την παρει η νονα) το καροτσι μας το πηρε η πεθερα μου και την συρταριερα θα την φτιαξει ο αντρας μου)Φιλακια σε ολες και φυσικα στις κοιλιτσες σας.

Γεια σας μανουλιτσες!! πως τα πατε?? εμεις καπως καλυτερα..παλι καλα!!

τα βραδυα μας ειναι λιγο ζορικα μιας και ξυπναει ο μπομπηρας και δε με αφηνει σε ηρεμια..αλλα δε πειραζει!

Theodora τι εγινε τελικα?τον βρηκες τον γιατρο?μιλησατε?

Ελίζα αν και λιγο καθυστερημενα καλη αναρρωση για το μικρο σου!τελος καλο,ολα καλα!!!αυτο εχει σημασια..

Melitaki ταση λιποθυμιας δε μου εχει τυχει...αλλα δυσκολια και μη 'χορτασμα' της αναπνοης το εχω χαλαρα κι εγω...φουσκωνουμε βλεπεις!!!

maroutsos τι εγινε?περασε η καραντινα του αντρα σου??:tongue:

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ και εμεις αυτη την βδομαδα θα παμε να δουμε για κουνια-αλλαξιερα..για αρχη θα παμε σε ενα εργοστασιο που μας ειπαν..ευχομαι να ειναι καλες οι τιμες...θα σας ενημερωσω! και εσυ δηλαδη οτι ερευνα κανεις να λες!

φιλια σε ολες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να'μαι ξανά!

Τους βρήκα και τους δυο τους γιατρούς μου.. Ο γυναικολόγος μου είπε να ακολουθήσω ό,τι μου πει η ενδοκρινολόγος, που με παρακολουθεί έτσι κι αλλιώς. Να κόψω την πολλή ζάχαρη και να ελαττώσω τους υδατάνθρακες, μέχρι να μου δώσει αυτή πιο αναλυτικές οδηγίες. Α! και να πάω να με δει νωρίτερα κι όχι στις 28 που έχουμε κανονικά.

Η ενδοκρινολόγος μου από την άλλη με καθησύχασε αρκετά. Μου είπε να μη λάβω υπόψη τα όρια που δίνει το μικροβιολογικό γιατί στην εγκυμοσύνη ισχύουν άλλα όρια. Γενικά της φάνηκαν καλες οι τιμές. Για την τελευταία δεν ήταν σίγουρη αλλά επειδή την έπιασα πάνω στη φούρια του νοσοκομείου θα την ξαναπάρω την Πέμπτη στο απογευματινό να τα πούμε με την ησυχία μας.

Εγώ καλού κακού θα κόψω τα γλυκά και τα πολλά ζυμαρικά-ψωμιά και βλέπουμε.

Αυτά από μένα!

natnat χαίρομαι που είσαι καλύτερα!

Μαρία εμείς δεν έχουμε παιδικό δωμάτιο ακόμα κι έτσι από έπιπλα μόνο την κούνια θα έχουμε και την αλλαξιέρα, μέσα στο δικό μας δωμάτιο.

Πάντως κορίτσια νιώθω ότι περνάει ο καιρός γρήγορα και ότι δεν έχουμε ετοιμαστεί καθόλου για το μωρό... Εχω 1000 πράγματα στο μυαλό μου κι όλο τα αναβάλλω!!! Όλο το πρωί χαζεύω στο ιντερνετ (έβαλα και καινούριο τικεράκι!)τρελλό κάψιμο!...:-)

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια...επεστρεψε σήμερα ο άντρας στο σπίτι! Του έπεσε ο πυρετός αλλά έμεινε ο βήχας! Διάβασα κάπου οτι η ίωση κολλάει όσο υπάρχει ο πυρετός και 2 μέρες πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα..Γνωρίζετε τίποτα γι΄αυτό??

Μελιτάκι είμαι ο άνθρωπος σου...Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μία λιποθυμία στην καμπύλη ζαχάρου, σε αυτήν την εγκυμοσύνη 3-4! Το παθαίνω πρωι, συνήθως πριν φάω σε συνδιασμό με ζέστη και αν σηκωθώ απότομα απο το κρεβάτι. Αισθάνομαι κάπως το στομάχι σε 2 λεπτά αναγούλα και αν δεν ξαπλώσω αρχίζουν να μαυρίζουν σιγάσιγά τα πάντα γύρω μου..Λοιπόν το πρώτο πράγμα που κάνεις ξαπλώνεις κ σου σηκώνουν τα πόδια ψηλά και πάει το αίμα στο κεφάλι κ έρχεσαι στα ίσα σου. Ογιατρός μου είπε οτι είναι φυσιολογικό γιατί με τις διεργασίες που γίνονται στη μήτρα απασχολείται πολύ αίμα εκεί και δεν αιματώνεται σωστα ο εγκέφαλος. Μου είπε να σηκώνομαι σιγά σιγά απ το κρεβάτι ειδικά το πρωί και μολις σηκώνομαι να τρώω....Αυτά!Δεν είναι επικίνδυνο απλά οταν το βλέπεις να έρχεται πρέπει να έχεις ατομο δίπλα ή να είσαι ψύχραιμη να σηκώσεις τα πόδια σου! Α και δεν εχει να κάνει με το σίδηρο..

Όλο το πρωί χαζεύω στο ιντερνετ (έβαλα και καινούριο τικεράκι!)τρελλό κάψιμο!...:-)

Εγώ η άχρηστη δεν μπορώ με τίποτα να το βάλω έχουν σπάσει τα νεύρα μου..Κάτι δεν κάνω καλά αλλα δεν μπορώ να το βρω...Είχα βάλει ένα και δεν προχωρούσε μέρα με τη μέρα..έμενε σταθερο...

Καλησπερα κοριτσακια μου.Κι εδω εχει παλιοκαιρο πολυ βροχη.Χτες ο μικρουλης μου ειχε πολλαααααααα κεφια.Τωρα θα βγει λεω απο τη κοιλια μου!!!!χαχαχχα Μ'αρεσει οταν ειναι τοσο υπερκινητικος ειμαι κι εγω ηρεμη!!!Πως πατε με τα δωματια των μωρων σας?Ειναι ετοιμα?Εγω δεν εχω κανει ακομα τιποτα.Αυτη την εβδομαδα θα παω για αρχη να ψωνισω τα πραγματα του πριγκιπα μου(εκτος απο κουνια (θα μας την παρει η νονα) το καροτσι μας το πηρε η πεθερα μου και την συρταριερα θα την φτιαξει ο αντρας μου)Φιλακια σε ολες και φυσικα στις κοιλιτσες σας.

Καλά εγώ δεν έχω κάνει τίποτα...θα τρέχω και δεν θα φτάνω τελευταία στιγμή, το μόνο που έχω παραγγείλει σκορπια πράγματα απο amazon (παιχνίδια,ενδοεπικοινωνίεςκλπ χαζομάρες), μια καρέκλα θηλασμού και πάνες υφασμάτινες που θα τις χρησιμοποιώ αντί για παμπερς. Αλήθεια απο εσάς που έχετε μωράκια τις χρησιμοποιεί καμία? Α παρήγγειλα και καθισματάκι αυτοκινήτου...

κοριτσαρες μου!καλησπερα!Theodora με μια διατροφουλα κ ολα τελεια θα πανε!Μαρια-Ευγενια μπραβο στον αντρα,χρυσοχερης!εμενα ουτε μια λαμπα δεν αλλαζει,αλλα εχει αααααλλλαααα καλα!χχιχιχι!ουτε εμεις θα κανουμε δωματιο στη μπεμπα,θα μετακομοισουμε τελη καλοκαιριου κ θα τησ κανουμε στο νεο σπιτακι,για την ωρα μαζι μας κ πηραμε μια συχρταριερα απο ικεα για τα ρουχα της!

rbOEp3.png

Καλά εγώ δεν έχω κάνει τίποτα...θα τρέχω και δεν θα φτάνω τελευταία στιγμή, το μόνο που έχω παραγγείλει σκορπια πράγματα απο amazon (παιχνίδια,ενδοεπικοινωνίεςκλπ χαζομάρες), μια καρέκλα θηλασμού και πάνες υφασμάτινες που θα τις χρησιμοποιώ αντί για παμπερς. Αλήθεια απο εσάς που έχετε μωράκια τις χρησιμοποιεί καμία? Α παρήγγειλα και καθισματάκι αυτοκινήτου...

τι καιησματακι αυτοκινητου??γιατι κ εγω το ψαχνω ακομη!καροτσι πηραμε αυτοhttp://it.pegperego.com/babyproducts-catalog/Pliko+Switch+Easy+Drive/ τελειο κοριτσια,σαν αυτοματο παει!με το δαχτυλακι το στριβεις!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...