Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλημερα!!!

Ελινα Ζ. δεν ξερεις ποσο χαρηκα που ολα πηγαν καλα!!!αντε καλη αναρωση τωρα!!!!με το που ξυπνησαμε ειπα να ανοιξω να δω αν μας εγραψες τπτ!!!χαιρομαι που το μαρτυριο σας τελειωσε εδω!!!κοιταξε τωρα να ηρεμισετε να παρεις πολλες αγκαλιες τον γιοκα σου κ ολα θα τα ξεχασει πολυ πολυ γρηγορα ειμαι σιγουρη!!!!

οι υπολοιπες τι κανετε???τι λεει το προγραμμα για το σαβ/κο???εμεις εδω παλι βρεχει.τον εχω βαρεθει αυτον τον καιρο.τουλαχιστον εχω εδω την πατατουλα μου!!θα φαμε κατι κ θα βολταρουμε μεχρι να κουραστει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελίνα μου σιδερένιο το παλικαράκι σου!!!Χάρηκα πολύ πολύ που όλα πήγαν κατ'ευχήν!!!

Χαίρομαι που δεν παιδευτήκατε και που πλέον απολαμβάνει τον ύπνο!!!

Ειρήνη πλέον αναπνέουμε για δύο ανθρώπους γιαυτό λαχανιάζουμε αμέσως και μερικές φορές έχουμε δύσπνοια και δυσφορία ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Eλινακι μου περαστικα σας κοριτσακι μου παει τελειωσε τωρα περασε μην το σκεφτεσαι.Κοιτα να ξεκουραστειτε τωρα και εσυ και ο μικρουλης σου γιατι το χρειαζεστε πραγματικα.Εγω οπως σας εχω ξαναπει σε προηγουμενο μηνυμα την τελευταια εβδομαδα περιπου νιωθω κατι τσιμπιματακια εσωτερικα ψηλα στη κοιλια σαν να με τρυπανε με βελονα το ειπα στο γιατρο μου χτες και μου ειπε να παρατηρησω ποτε με πιανει γιατι αν ειναι μετα τα γευματα υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ειναι πετρα στη χολη και θα χρειαστω υπερηχο απο ακτινολογο διαφορετικα αν δεν ειναι αυτο θα πρεπει να με δει για να δουμε τι ειναι.Ευχομαι να μην ειναι τιποτα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Μπράβο, Ελίνα! Περαστικά σας! Αντε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε οικογενειακώς.

Εγώ κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη...:(

Η καμπύλη ήταν τρίωρη. Στη δεύτερη ώρα η τιμή είναι πάνω από το φυσ.όριο, και ακριβώς στο όριο για διαβήτη, ενώ στην τρίτη ώρα που θα έπρεπε να έχει επανέλθει, το όριο είναι 110 κι εγώ έχω 130... Να σκάσω είμαι!

Είναι και σ/κ και δε μπορώ να πάρω τους γιατρούς μου (γυναικολόγο κι ενδοκρινολόγο) Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω την ξαδέρφη μου που είναι διατροφολόγος να μου πει καμιά γνώμη για το τι να τρώω. Μέχρι τη Δευτέρα που θα μιλήσω με το γιατρό. Δεν ξέρω, αλλά μ'έχει ρίξει πολύ...

Εντωμεταξύ έχω και διάφορα πονάκια, σαν πίεση χαμηλά. Γενικά, πολλή δυσφορία ώρες ώρες!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Μπράβο, Ελίνα! Περαστικά σας! Αντε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε οικογενειακώς.

Εγώ κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη...:(

Η καμπύλη ήταν τρίωρη. Στη δεύτερη ώρα η τιμή είναι πάνω από το φυσ.όριο, και ακριβώς στο όριο για διαβήτη, ενώ στην τρίτη ώρα που θα έπρεπε να έχει επανέλθει, το όριο είναι 110 κι εγώ έχω 130... Να σκάσω είμαι!

Είναι και σ/κ και δε μπορώ να πάρω τους γιατρούς μου (γυναικολόγο κι ενδοκρινολόγο) Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω την ξαδέρφη μου που είναι διατροφολόγος να μου πει καμιά γνώμη για το τι να τρώω. Μέχρι τη Δευτέρα που θα μιλήσω με το γιατρό. Δεν ξέρω, αλλά μ'έχει ρίξει πολύ...

Εντωμεταξύ έχω και διάφορα πονάκια, σαν πίεση χαμηλά. Γενικά, πολλή δυσφορία ώρες ώρες!

Υπομονή να κανεις...Οτι και να είναι θα το αντιμετωπίσεις! Και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσυνη είχα χάλια τιμές, μετά έκανα επαναληπτική και όλα καλά...Αλλά ακόμη και να είναι, νομίζω οτι με διατροφή φυλάγεσαι!! Το βασικό είναι να μην αγχώνεσαι, γιατί αυτά που έχεις μπορεί να τα δημιουργεί η ψυχολογία σου!! Παρεπιπτόντως τον γιατρό σου πάρτον ένα τηλ (γι αυτό μας παρακολουθούν...). Να έχεις ένα καλό βράδυ και να σκέφτεσαι συνέχεια την στιγμή που θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα, γερό και δυνατό!Είναι η πιο θετική κ δυνατή σκέψη για μας τις εγκυούλες!

Μπραβο Ελινακι!!Τελος καλο,ολα καλα!!!Τωρα που αναπνέει κ καλα θα είσαι κι εσυ πιο ήρεμη να απολαύσεις κ τη δεύτερη εγκυμοσυνη!!!

Theodora μην μου ανησυχείς!!Θα έλεγα κι εγω να κανεις μια επανάληψη απο βδομάδα,αλλα όπως και να χει, ειναι κάτι πολυ συνηθισμένο..Μια Φιλη μου είχε φτάσει σε σημειο να κάνει κ ινσουλινη κάθε μέρα κ ολα πήγαν τέλεια μετα.Το Μωρο δεν είχε κανένα πρόβλημα,γεννηθηκε κ με φ.τ και το ζαχαρο της μαμάς επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα μετα τον τοκετο..

Ο μικρος μου κάνει κωλοτουμπες κ στριφογυριζει σαν σκουληκακι!!!

Νομίζω ξυπνάμε σχεδόν μαζι το πρωι τισ τελευταιες μέρες κ όλη τη μέρα ειδικά μόλις φάω το οτιδήποτε αρχιζουμε!!!Θα μου βγει φαγανουλης λέτε;;χεχε!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Καλημερα κοριτσακι.Μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα γιατι δεν τον παιρνεις τηλ. το γυναικολογο σου?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!τι κανετε?Theodora_D,τιποτα δεν θα ειναι κοριτσι μου,μην στεναχωριεσαι κ στεναχωριεται το μωρακι,σου ειπαν κ τα κοριτσια οτι τελικα τιποτα δεν παθαινει το μωρακι.αντε λιγη διατροφουλα κ ολα περνανε!!εγω καλυτερα ειμαι μ τη χαζογριπη,να προσεχετε πολυ,να μην φιλατε ΚΑΝΕΝΑΝ,εμενα μ εκνευριζει που μ ορμανε κ με φιλανε κ δεν προλαβαινω να αντιδρασω!

rbOEp3.png

Και εμείς ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ μια απ τα ίδια, κρύο και ψιλόβροχο...Σήμερα γύρισε ο άντρας μου απ την υπηρεσία του με 38 πυρετό, είχαν στο στρατοπεδο 10 φαντάρους αρρωστους....ΤΕΛΕΙΑ...τον έχω βάλει στην καραντίνα, χυμό, vicks, cold and flu, βράζω και ευκάλυπτο στο σπίτι για τα μικρόβια! Καμιά άλλη ιδέα έχετε??? Μήπως να τον στείλω στη μαμά του??χεχε

Και εμείς ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ μια απ τα ίδια, κρύο και ψιλόβροχο...Σήμερα γύρισε ο άντρας μου απ την υπηρεσία του με 38 πυρετό, είχαν στο στρατοπεδο 10 φαντάρους αρρωστους....ΤΕΛΕΙΑ...τον έχω βάλει στην καραντίνα, χυμό, vicks, cold and flu, βράζω και ευκάλυπτο στο σπίτι για τα μικρόβια! Καμιά άλλη ιδέα έχετε??? Μήπως να τον στείλω στη μαμά του??χεχε

Ειναι μια πολυ ωραια ιδεα το να παει στη μαμα του χαχαχαχα:P:p

Ρε κοριτσια σας εχει τυχει την ωρα που καθεστε καποιες φορες να νιωθετε χαμηλα στη κοιλια κατι σαν παλμους?Μπορει να μοιαζουν με κλωτσιες αλλα δεν ειναι εχουν τη συχνοτητα που εχουν οι παλμοι για παραδειγμα στο χερι μας!!!

Γειά σας μπάινω βιαστική...πολλά φιλάκια...πάω για νάνι...

Μαρία καλ. το ζουζούνι σου έχει λόξιγκα.....χαχαχχααχ

μαρούτσο περαστικά στον ανηρ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...