Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Λοιπον μπαινω αμεσως στο θεμα ...εδω και λιγες ημερες νιωθω ψηλα στη κοιλια μου κατι ενοχλησεις σαν να με τρυπαει κατι εσωτερικα και ειναι πολυ ενοχλητικο.Το παθαινω μετα το μεσημερι συνηθως.Το εχει νιωσει καμια σας?

Δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα με έχει ταράξει στις κλοτσιές. Ίσως φταίει που μείωσα την άσκηση... Αλλά πολύ πυξ-λαξ λέμε!!!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεια σας! Τι νέα; Εμείς όλα καλά. Προχθές που μας είδε η γιατρός ήταν ευχαριστημένη από τις εξετάσεις. Τα κιλά μάλλον αυξήθηκαν πολύ... Μάλλον είμαι +10 τώρα. Ουφφφ...! Και πώς να κρατηθεί κανείς το 3ο τρίμηνο;

Επίσης, έχω δύσπνοια και δυσφορία, κάτι βέβαια που το έχω από την αρχή. Ξέρετε αν οφείλεται σε φάρμακα ή σε άγχος; Το έχει πάθει καμία; Πολλές φορές δυσκολεύομαι να αναπνεύσω, είναι και η μύτη συχνά βουλωμένη...

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πώς είστε σήμερα?

Ελίνα, ελπίζω όλα να πήγαν καλά και να ηρεμήσετε τώρα! Σιδερένιος ο μικρός σου!!! Περιμένουμε νέα...

natnat Πώς πάνε οι ενοχλήσεις? Μεγαλώνει το μικρό σου και μάλλον σε πιέζει...Όχι άγχος, πάνω απ'όλα!

irene myl Κι εγώ εδώ και καιρό νιώθω δυσφορία. Στην καρέκλα με πονάει η πλάτη μου μετά από λίγη ώρα (ένα δράμα στα μαθήματα, υποφέρω!), αλλά και ξάπλα όταν είμαι, καμιά θέση δε με βοηθάει για πολλή ώρα. Νομίζω φταίνε οι ορμόνες, αλλά και το μέγεθος της κοιλιάς τώρα πια...

selestina πώς πάει το μπούκωμα???Ξαλάφρωσες καθόλου?

Όσο για μένα, έκανα την καμπύλη χθες και περιμένω τ'αποτελέσματα σήμερα το μεσημέρι.

Με πήρανε και από το babyspace να μου φέρουν ένα καλαθάκι λέει με διαφημιστικά! Από το κούριερ μου είπαν ότι πρέπει να είναι πάνες και τέτοια... Για να δούμε!Κι άλλη μωρουδίλα στο σπίτι! Πολύ μ'αρέσει!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

γεια σας κοριτσαρες μου!Theodora μου,μετα το θαυματουργο οτριβινακι κοιμηθηκα 13 ωρες,σα μωρο.γυρναγα κατα τη διαρκεια της νυχτας πλευρο,κλωτσουσε η μικρη μου,της ελεγα "λιγο ακομα νανι μωρακι μου κ σταματουσε"!ευχομαι να ακουσουμε συντομα τα τελεια νεα απο το Ελινακι μας!!ααα με το καλο τ αποτελεσματα της καμπυλης.εγω δεν εχω κανει ακομα,απο βδομαδα!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Όσο για μένα, έκανα την καμπύλη χθες και περιμένω τ'αποτελέσματα σήμερα το μεσημέρι.

Με πήρανε και από το babyspace να μου φέρουν ένα καλαθάκι λέει με διαφημιστικά! Από το κούριερ μου είπαν ότι πρέπει να είναι πάνες και τέτοια... Για να δούμε!Κι άλλη μωρουδίλα στο σπίτι! Πολύ μ'αρέσει!

Με το καλο, καλα αποτελεσματα!!! Γραφτηκα κι εγω στο babyspace..λες να εχουμε δωρακια?ή εκανες-εστειλες κατι εσυ?

απο διαφορες εταιριες ομως λενε μπορουμε να παρουμε δειγματακια..εχετε κανει τιποτα??

Εμεις παμε καλυτερα σιγα σιγα..θα χρειαστει να αρχισω αντιβιωση βεβαια..κολαω λιγο αλλα και τι να κανω αφου πρεπει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το καλο, καλα αποτελεσματα!!! Γραφτηκα κι εγω στο babyspace..λες να εχουμε δωρακια?ή εκανες-εστειλες κατι εσυ?

απο διαφορες εταιριες ομως λενε μπορουμε να παρουμε δειγματακια..εχετε κανει τιποτα??

Εμεις παμε καλυτερα σιγα σιγα..θα χρειαστει να αρχισω αντιβιωση βεβαια..κολαω λιγο αλλα και τι να κανω αφου πρεπει...

natnat μου ήρθε το πακετάκι...ψιλοχαζομαρούλα είναι... Ένα κουτάκι που έχει μέσα μόνο φυλλάδια, ένα βιβλιαράκι κι ένα δειγματάκι από κρέμα συγκάματος. Δε βαριέσαι...Ετσι κι αλλιώς δεν έκανα και τίποτα, μόνο γράφτηκα στο site.

Αντιβίωση γιατί??? Έχεις ουρολοίμωξη τελικά? Αν σου το επιτρέπει ο γιατρός σου πάντως, μην κολλάς καθόλου.

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Αντιβίωση γιατί??? Έχεις ουρολοίμωξη τελικά? Αν σου το επιτρέπει ο γιατρός σου πάντως, μην κολλάς καθόλου.

οι εξετασεις αρνητικες βγηκανε η αληθεια ειναι...αλλα ο γιατρος μου θελει να την παρω..εγω κολησα λιγο και μου λεει αν ηταν κατι ασχημο για το μπεμπε δε θα σου εδινα...απλα θελει να προλαβει το οτιδηποτε απο οτι καταλαβα...οποτε απο το βραδυ θα αρχησω..τι να κανω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

περίεργο πάντως...αντιβίωση προληπτικά και μάλιστα σε εγκυμοσύνη, μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Αφού επιμένει, όμως, τι να κάνεις, θα την πάρεις...

ισως επειδη εχω ακομα ενοχλησεις..τι να πω ρε κοριτσακι...εχω σταναχωρηθει αρκετα ετσι και αλλιως..ευχομαι να ηρεμησουν και οι ενοχλησεις...και ολα να πανε καλα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

μολις βρηκα λιγο χρονο να μπω να δω τι κανετε???δεν εχουμε κανενα νεο απο την Ελινα Ζ. κ οπως λενε κ οι αγγλοι "no news,good news!!!!".μαλλον εχουν παει ολα καλα κ το κοριτσακι μας απολαμβανει στιγμες ηρεμιας κ χαλαρωσης με το γιοκα της!!!

irene_myl προσπαθησε να μην ανησυχεις για αυτα που νιωθεις.ειναι απολυτως φυσιολογικαοσο περιεργο κ αν σου ακουγεται!!!!το αναπνευστικο σου εχει επειρεαστει κ γι'αυτο φταινε οι ορμονες σου,μολις γεννησεις θα ξαναβρει τους φυσιολογικους του ρυθμους.το επαθα κ εγω κ ο γιατρος μου ειπε οτι συμβαινει σε παρα πολλες γυναικες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.οσο για τη δυσφορια ειναι επειδη το μωρακι σου αρχιζει να καταλαμβανει περισσοτερο χωρο πλεον!!!

natnat με ολο το θαρρος μηπως να ξαναρωτησεις το γιατρο σου για τη αντιβιωση???προληπτικα σε εγκυο???μηπως δεν ειναι τοσο απαραιτητο???

selestina μανουλα χαιρομαι που ανακουφιστηκες κ επιτελους κοιμηθηκες!!!αντε περαστικουλια τωρα κ καλους υπνους κ χωρις οτριβιν!!!

Καλημερα κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ ολες!Λοιπον καναμε την εγχειρηση παει περασε κι αυτο!!!Το αγορακι μου ηταν το πρωτο που μπηκε χειρουργειο γιατι ηταν το πιο μικρουλι...Το δυσκολο ηταν οταν φτασαμε εξω απο το χειρουργειο και και τον πηρε ο τραυματιοφορεας...Απλωνε τα χερακια του γιατι φοβηθηκε με εναν αγνωστο αγκαλια και καπου εκει σαν τα εργα εκλεισε η πορτα και μου τον πηρανε κι εμενα φυσικα με πηραν λιγακι τα ζουμια...οχι μπροστα στο παιδι αλλα μολις τον πηρανε...Η ωρα περασε γρηγορα τελειωσαν σε 3 τεταρτακια το πολυ και μολις τον βγαλανε παλι με πηραν τα ζουμια χωρις να με βλεπει γιατι το μωρακι μου εκλαιγε και ηταν ζαλισμενο και με ηταγε και απλωνε τα χερακια του και ελεγε συνεχεια "μανουλα αγκαλιτσα"εγω τον χαιδευα του μιλαγα και στο δωματιο τον κρατουσα αγκαλια 5 ωρες χωρις να αλλαξω σταση του ελεγα παραμυθακια και σιγα σιγα ηρεμησε γιατι ειχε παθει το παιδακι μου ενα σοκ οσο να ναι.Ολα στην αρχη κλαιγαν φυσικα,ευτυχως δεν κρατησε πολυ κοιμηθηκε το αγγελουδι μου γρηγορα και γενικα συνηλθε αρκετα γρηγορα το πρωτο μισαωρο ηταν δυσκολο.Μετα μεχρι που χορευε...Οσες ειστε δευτερομανουλες θα με καταλαβαινετε πως ενιωθα..Αλλα και οι μελλουσες πρωτομανουλες παλι θα με νιωθετε....

Δοξα το Θεο εκανε μονο κρεατακια οι αμυγδαλες ηταν αψογες και το υγρο στα αυτακια πολυ λιγο και το καθαρισαν ,ηταν φρεσκο γιατι ειχε προκληθει απο τα κρεατακια και δεν χρειαστηκαν ουτε σωληνακια ουτε τπτ...

Αλλα ειπε ο γιατρος τα κρεατακια ηταν τιγκα στη μυτουλα του απορησε πως ανεπνεε...Καλα περιττο να σας πω οτι ειναι αλλο παιδι ηδη στον υπνο του ...Απιστευτη η διαφορα...

Τωρα εχουμε απλα καποιες οδηγιες για τις δραστηριοτητες που πρεπει να προσεχει και τι ακριβως να τρωει γιαυτη την εβδομαδα εως οτου αναρρωσει πληρως..

Πωπω κοριτσια αξιζε τον κοπο ανακουφιστηκε το παιδακι μου επιτελους...

Εγω πολυ κουρασμενη και νηστικη αυτες τις μερες αλλα δεν πειραζει θα αναπληρωσω τωρα ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...