Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

selestina κοριτσακι μου ελπιζω να μην σου λεω χαζα αλλα εμεναμου ειχαν πει κ ωρυ/λα κ γυναικολογος οτι απαγορευεται γιατι δημιουργει αποκοληση.προσεχε κ με μετρο.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ δεν υπαρχουν χαζες αποριες μονο αποριες.φυσικα κ παντα μπορει να γυρισει το μωρο αλλα αυτο ειναι σπανιο κ συνηθως συμβαινει κατω απο συνθηκες στρες της μανουλας.οποτε χαλαρωσε μην αγχωνεσαι κ ολα καλα!!

maroutsos το ξερω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο,ευτυχως,απλα εμεις πρεπει να ειμαστε λιγο περισσοτερο προσεχτικοι λογω των ευρυματων της β'επιπεδου.κατα τα αλλα ολα καλα!!!

εχουμε κανενα νεο απο την Ελινα Ζ.????σημερα δεν θα εκανε την επεμβαση στο αυτακι ο μικρουλης της????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου αυριο πρωι 8 χειρουργειο σημερα καναμε τις εξετασουλες κυριος ο μικρος μου τους τρελανε με το μπουρου μπουρου γλωσσα δεν εβαλε.Ελπιζω να ναι και οι εξετασεις οκ και αυριο το μωρακι μου θα κανει την επεμβαση...Εχω λιγο αγχος ειμαι και αυπνη απο τις 5 το πρωι δεν θα κοιμηθω κι αποψε το ξερω,ας πανε ολα καλα και θα κοιμηθω αργοτερα δεν πειραζει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου αυριο πρωι 8 χειρουργειο σημερα καναμε τις εξετασουλες κυριος ο μικρος μου τους τρελανε με το μπουρου μπουρου γλωσσα δεν εβαλε.Ελπιζω να ναι και οι εξετασεις οκ και αυριο το μωρακι μου θα κανει την επεμβαση...Εχω λιγο αγχος ειμαι και αυπνη απο τις 5 το πρωι δεν θα κοιμηθω κι αποψε το ξερω,ας πανε ολα καλα και θα κοιμηθω αργοτερα δεν πειραζει...

Ελινακι υπομονη αλλη μια μερα,θα κανετε την επεμβαση κ θα τελειωσουν ολα κοπελα μου.ο μικρος δεν θα καταλαβει τι του εχει συμβει,ειναι πολυ μικρουλης,απλα θα ηρεμισει!!καλη επιτυχια σας ευχομαι!περιμενω νεα!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου περαστικα και σε σενα επιτελους κοιμηθηκες!!

Σκεψου ο καημενος ο γιος μου που ειναι με μπουκωμενη μυτη πανω απο 2 μηνες κ δε μπορει κ να τη φυσηξει ε?:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου περαστικα και σε σενα επιτελους κοιμηθηκες!!

Σκεψου ο καημενος ο γιος μου που ειναι με μπουκωμενη μυτη πανω απο 2 μηνες κ δε μπορει κ να τη φυσηξει ε?:confused:

πωπω,οντως ρε κοριτσι μου,φαντασου τι τραβαει το μωρο κ δεν μπορει να κανει τιποτα ο κακομοιρης.κ εγω 3 μερες ειμουν ετσι κ τους ζαλισα ολους.αντε αυριο να τελειωσουν ολα.

rbOEp3.png

Αστα να πανε τον καημενο και να φανταστεις ειναι και τοσο γελαστο παιδακι που εν καταλαβαινες ποσο χαλια κοιμαται τα βραδια και ποσο δεν ξεκουραζεται...Εδω εμεις μια μερα δεν κοιμομαστε καλα και ειμαστε μεσα στα νευρα...ετσι ειναι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας μανουλες!

ελινα ζ. ευχομαι να πανε ολα καλα!θα ηρεμησει ο μικρος..λιγακι υπομονη

ακομη..

selestina περαστικουλια σου κι εσενα..δε το γνωριζα για το otrivin.

εγω πριν καμια βδομαδα που ημουν χαλια το χρησιμοποιουσα.

χτες ομως ειχα κατι περιεργες ενοχλησεις απο κατω, πως οταν εχουμε περιοδο

και αισθανομαστε οτι θα μας φυγει 'κομματι' αιμα;αθτο στο περιπου αλλα χωρις

να φευγει κατι βεβαια..τρομαξα,τον πηρα τηλ και πηγα απο εκει.παλι καλα ο μπεμπης

και ο τραχηλος μου καλος.εκανα εξεταση για ουρολοιμωξη σημερα,μηπως και, και σημερα ξαπλα και ηρεμια..ευχομαι μα μην ειναι τιποτα..

αυτα τα νεα μου,σας γραγω απο το κινητο οποτε οποια λαθη συγνωμη.

ηθελα να τα πω ομως..σας φιλω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αστα να πανε τον καημενο και να φανταστεις ειναι και τοσο γελαστο παιδακι που εν καταλαβαινες ποσο χαλια κοιμαται τα βραδια και ποσο δεν ξεκουραζεται...Εδω εμεις μια μερα δεν κοιμομαστε καλα και ειμαστε μεσα στα νευρα...ετσι ειναι...

ε ναι,φαντασου εγω εχθες βραδυ εκλαιγα απο τα νευρα μου!εντομεταξυ οτι κ να παθω οτι κ να μου συμβει,ποτε δεν μου κοβετε η ορεξη,με τιποτα,ολο τρωω σταματητα κ εχθες παλι νυχτιατικα ετρωγα!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

ελινα ζ. ευχομαι να πανε ολα καλα!θα ηρεμησει ο μικρος..λιγακι υπομονη

ακομη..

selestina περαστικουλια σου κι εσενα..δε το γνωριζα για το otrivin.

εγω πριν καμια βδομαδα που ημουν χαλια το χρησιμοποιουσα.

χτες ομως ειχα κατι περιεργες ενοχλησεις απο κατω, πως οταν εχουμε περιοδο

και αισθανομαστε οτι θα μας φυγει 'κομματι' αιμα;αθτο στο περιπου αλλα χωρις

να φευγει κατι βεβαια..τρομαξα,τον πηρα τηλ και πηγα απο εκει.παλι καλα ο μπεμπης

και ο τραχηλος μου καλος.εκανα εξεταση για ουρολοιμωξη σημερα,μηπως και, και σημερα ξαπλα και ηρεμια..ευχομαι μα μην ειναι τιποτα..

αυτα τα νεα μου,σας γραγω απο το κινητο οποτε οποια λαθη συγνωμη.

ηθελα να τα πω ομως..σας φιλω.

παντα τελικα η λυση ειναι ξαπλα!αν ηξερα κ εγω το ουφο θα το ειχα παρει απο την αρχη κ θα ειχα σωθει.ευχομαι κ εσυ να μην εχεις τιποτα!

rbOEp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Λοιπον μπαινω αμεσως στο θεμα ...εδω και λιγες ημερες νιωθω ψηλα στη κοιλια μου κατι ενοχλησεις σαν να με τρυπαει κατι εσωτερικα και ειναι πολυ ενοχλητικο.Το παθαινω μετα το μεσημερι συνηθως.Το εχει νιωσει καμια σας?

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Λοιπον μπαινω αμεσως στο θεμα ...εδω και λιγες ημερες νιωθω ψηλα στη κοιλια μου κατι ενοχλησεις σαν να με τρυπαει κατι εσωτερικα και ειναι πολυ ενοχλητικο.Το παθαινω μετα το μεσημερι συνηθως.Το εχει νιωσει καμια σας?

εγω οχι,μηπως το μπεμπακι εχει κανενα χερακι ποδαρακι εκει και σε κλωτσαει?απλα εχει πετυχει κανενα οργανο κ εσυ ενοχλησε,γιατι εμενα η δικια μου τελευταια μου εχει σακατεψει την ουροδοχο κυστη η σκατουλα μ!

rbOEp3.png

Ελινακι ειμαστε ολες μαζι σου με τη σκεψη μας...Ολα θα πανε καλα!!!!Μην ανησυχεις για τιποτα!!Να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στον κουκλο μολις βγει!!!:D

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Ελπίζω όλα να πήγαν καλά! Καλή ανάρρωση τώρα!!!!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...