Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Πού είστε οι υπόλοιπες? Τι έγινε με τις εξετάσεις σας? Εγώ επιτέλους αύριο θα πάω για την καμπύλη. Εμένα τη μεγάλη μου έγραψε, 4 λήψεις σε 3 ώρες. Ευτυχώς θα αλλάξω μικροβιολογικό... Πήρα κι έκλεισα σ'ένα που δίνουν την έτοιμη γλυκόζη, όχι ζάχαρη σε νερό που μου έδιναν οι άλλοι! Έλεος!

Ευτυχώς με ενημερώσατε εσείς εδώ και ξεστραβώθηκα...

Θα σας ενημερώσω αύριο!

Φιλάκια σε όλες!!!:P

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ για το φυσιομερ αλλά ΟΧΙ ευκάλυπτο...απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη!!!!!

Αλήθεια? Δεν το ήξερα...νόμιζα ότι ήταν ακίνδυνος! Τι μαθαίνεις!

Πάντως και σκέτο νεράκι αν βράσεις, οι ατμοί βοηθάνε. Γι'αυτό και το ζεστό μπανάκι ανακουφίζει (βέβαια δεν το παρακάνουμε και λόγω εγκυμοσύνης...)

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

physiomer λοιπον,αλλα που να το βρω τετια ωρα??κ εγω ξερω τα εθαιρια γενικα δεν κανει,αλλα αυριο θα παω να παρω to physiomer γιατι παλι με βλεπω για ξενυχτι σημερα.το οτρισαλιν σπρει παντως δεν μου κανει τιποτα,μονο βρεχει τη μυτη μου.το ζεστο μπανακι μου εκανε δουλεια για 5 λεπτα,μετα παααλι τα ιδια!

rbOEp3.png

Ούτε εγώ το ήξερα για τον ευκάλυπτο.Και το έχω ήδη κάνει 2-3 φορές, όχι όμως με αιθέρια έλαια, αλλά με αποξηραμένα φύλλα. Επίσης το χρησιμοποιούμε στο σπίτι όταν έχουμε κάνα άρρωστο ανιψάκι, γιατί ο ευκάλυπτος όταν βράζει καταστρέφει τα μικρόβια απο ιώσεις στον αέρα...Αυτά απο γενικές πληροφορίες, αλλά αφού λέει η Στέγια οτι δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη, τότε άσε καλύτερα τα πειράματα!! Δυστυχώςδεν μπορώ να σε βοηθήσω...

Ούτε εγώ το ήξερα για τον ευκάλυπτο.Και το έχω ήδη κάνει 2-3 φορές, όχι όμως με αιθέρια έλαια, αλλά με αποξηραμένα φύλλα. Επίσης το χρησιμοποιούμε στο σπίτι όταν έχουμε κάνα άρρωστο ανιψάκι, γιατί ο ευκάλυπτος όταν βράζει καταστρέφει τα μικρόβια απο ιώσεις στον αέρα...Αυτά απο γενικές πληροφορίες, αλλά αφού λέει η Στέγια οτι δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη, τότε άσε καλύτερα τα πειράματα!! Δυστυχώςδεν μπορώ να σε βοηθήσω...

δεν πειραζει κοριτσι μου,ευχαριστω πολυ παντως.απο οτι βλεπεις δεν παιζει αν κοιμηθω,το μπουκωμα ειναι ανυποφορο,πριν απο λιγο με επιασαν τα κλαματα απο τα νευρα μου.εχω 3 μερες να κοιμηθω:-(:-(:-(

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Πού είστε οι υπόλοιπες? Τι έγινε με τις εξετάσεις σας? Εγώ επιτέλους αύριο θα πάω για την καμπύλη. Εμένα τη μεγάλη μου έγραψε, 4 λήψεις σε 3 ώρες. Ευτυχώς θα αλλάξω μικροβιολογικό... Πήρα κι έκλεισα σ'ένα που δίνουν την έτοιμη γλυκόζη, όχι ζάχαρη σε νερό που μου έδιναν οι άλλοι! Έλεος!

Ευτυχώς με ενημερώσατε εσείς εδώ και ξεστραβώθηκα...

Θα σας ενημερώσω αύριο!

Φιλάκια σε όλες!!!:P

Καλά αποτελέσματα να έχεις...Είναι λίγο σπαστική εξέταση, αλλά μόλις την τελείωσα μου δώρισα ένα χαλβά Φαρσάλων! Εγώ περιμένω αύριο τα αποτελέσματα..ελπίζω να είναι καλά για να φάω και άλλο χαλβά Φαρσάλων μέχρι να γεννήσω...χεχεχεχεχε

δεν πειραζει κοριτσι μου,ευχαριστω πολυ παντως.απο οτι βλεπεις δεν παιζει αν κοιμηθω,το μπουκωμα ειναι ανυποφορο,πριν απο λιγο με επιασαν τα κλαματα απο τα νευρα μου.εχω 3 μερες να κοιμηθω:-(:-(:-(

Ει θα σε μαλώσω...πρέπει να είμαστε ήρεμες και χαρούμενες...Σκέψου θετικά, σκέψου το μωράκι σου, χάζεψε στο internet, κάνε πράγματα να ξεχαστείς, αλλά μην κλαις! Αυριο το πρωί θα πάρεις το physiomer και θα αναπληρώσεις ύπνο τριών ημερών!

Ει θα σε μαλώσω...πρέπει να είμαστε ήρεμες και χαρούμενες...Σκέψου θετικά, σκέψου το μωράκι σου, χάζεψε στο internet, κάνε πράγματα να ξεχαστείς, αλλά μην κλαις! Αυριο το πρωί θα πάρεις το physiomer και θα αναπληρώσεις ύπνο τριών ημερών!

αχ μακαρι!ετσι κ με το φυσιολογικο ορο περιμενα να ξημερωση να παω φαρμακειο να παρω κ δεν κανει τιποτα το ατιμο.επλιζω να μου κανει το φισιομερ κ να κοιμηθω επιτελους!το μωρακι μου το καλο μου κανει παρεα,με κλωτσαει απο μεσα.ευχομαι να μην το παιδευω πολυ την ψυχουλα μου.

rbOEp3.png

Ετσι να σκέφτεσαι και όλα θα πάνε καλά, σιγά τώρα μην το βάλουμε κάτω για ένα μπούκωμα.. Παρεπιπτόντως να πίνεις όσο μπορείς φυσικό χυμό πορτοκάλι, η βιταμίνη c κάνει θαύματα!

Ετσι να σκέφτεσαι και όλα θα πάνε καλά, σιγά τώρα μην το βάλουμε κάτω για ένα μπούκωμα.. Παρεπιπτόντως να πίνεις όσο μπορείς φυσικό χυμό πορτοκάλι, η βιταμίνη c κάνει θαύματα!

εκανα κ ενα ακομη τσαγακι,τρωω πορτοκαλια,2 καθε μερα κ μια μπανανουλα!ουφ,θα αρχισω να τραγουδαω"πως θα περασει,αυτη η νυχτα..."!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα!!!

selestina κοριτσακι μου αυτα που θα σου πω δενξερω αν θα σε βοηθησουν αλλα εμενα με χουν βοηθησει παρα πολυ,ιδιαιτερα στη πρωτη εγκυμοσυνη.θα παρεις ενα φ.ο του 1ος λιτρου κ μια συριγγα 10αρα.θα γεμιζεις λοιπον την συριγγα κ θα αδειαζεις το νερο με πιεση μεσα στη μυτη σου.θα κανεις τουλαχιστον τρεις τετοιες πλυσεις σε καθε ρουθουνι.ειναι λιγο επωδυνο στην αρχη αλλα μετα συνηθιζεις.μετα θα παρειςκ το sinomarin κ θα κανεις παλι πλυσεις σε καθε ρουθουνι.με το κεφαλακι προς τα πισω θα ριχνεις μεσα στη μυτη σου.δεν θα φυσας με δυναμη.δεν κανει.το γιατι δεν το ξερω.θα το επαναλαμβανεις καθε δυο ωριτσες τις πρωτες μερες κ μετα οποτε νιωθεις την αναγκη.ελ[πιζω εστω κ λιγο να σε βοηθησα.ξερω κ κατι αλλο αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται στην εγκμοσυνη.σε μια κατσαρολα βραζεις νερο κ αφου βρασει προσθετεις vick's κ χαμομηλι κ κανεις εισπνοες.

maroutsos κοριτσακι τι εγινε με την καμπυλη???τα πηρατε τα αποτελεσματα???

εμεις την καναμε την καμπυλη μας κ ευτυχως ολα καλα!!!πηγαμε κ χθες στη γιατρο μας κ ειδαμε τον μπιμπικο μας!!!μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος γιατι μου ειπε η γιατρος μας οτι ο μπιμπικος μας εχει παρει θεσουλα!!!ελπιζω μονο να μην μου την αλλαξει!βεβαια ειναι λιγο μικροτερος απο οτι τον ηθελε αλλα δεν ειναι προς το παρον κατι ανησυχητικο.ειναι μονο δυο μερες μικροτερος.βεβαια μας ειπε οτι απο εδω κ περα θα δειξει η αναπτυξη του πως παει.μας ειπε να ξαναπαμε σε τρεις εβδομαδες κ μονο αν υπαρχει μεγαλυτερη αποκληση των 10 ημερων θα πρεπει να το παρακολουθουμε πιο συχνα αλλα οχι κατι αλλο.δεν ανησυχω ομως αυτητη φορα!!!ειμαισιγουρη οτι ολα θα πανε καλα απλα μπορει ο μικρουλης μας να γεννηθει λιγο πιο μικρουλης.πειραζει????δεν πειραζει!!!!μετα θα μεγαλωσει εεεεε????θα πιει το γαλατακι του,θα φει κ το φαγακι του κ ολα θα πανε καλα!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και σε ολες τις κοιλιτσες και σε ολα τα παιδακια σας.Ρε κοριτσια την τελευταια φορα που πηγα στο γιατρο στις 29/02/2012 μου ειπε οτι ο μικρουλης μου ειναι με το κεφαλι κατω αλλα δεν τον ρωτησα ειναι καλο αυτο απο τωρα?Ειναι σημαδι δηλ. οτι θα γεννησω για παραδειγμα φυσιολογικα?Γιατι απο οτι ξερω αυτο μπορει να αλλαξει τελευταια στιγμη!!!Ελπιζω να μην ειναι χαζες οι αποριες της νεας μαμας!!!Φιλακια

verak και τα δικά μου μια χαρά τα αποτελέσματα...Ουφ πάει και αυτό...Τώρα θα πάω τέλος του μήνα και πριν μπω στην 28η εβδομάδα για να κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης. Πάλι θα πρέπει να κόψω τα΄γλυκά. Τώρα για το μωράκι σου δεν μου ακούγεται καν ανησυχητικό...2 ημέρες??μπορεί δλδ να πιάστηκε πιο μετά απ τις γόνιμες...Εμένα μου είχαν πει μετά την α΄επιπέδου οτι είναι πολύ μεγάλο το μωρό και στη β΄επιπέδου ήταν κανονικό μέσα στα όρια!

κοριτσια μου!πηρα τη γιατρο μου το πρωι κ μου ειπε να βαλω οτριβιν,οτι επιτρεπετε στο τελευταιο τρημινο,δεν θα σκασεις κ ολα μου λεει.ειχα σπιτι,πηγα ψεκαστηκα με χαρα κ κοιμιθηκα σαν πουλακι,τοση ταλαιπωρια για μια σταγονιτσα,θαυματα παντως κοριτσια,κατευθειαν ανοιξε η μυτουλα μου!τι μυτουλα?μελιτζανα πλεον!σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις συμβουλες σας κοριτσια μου.ηρεμισα λιγο επιτελους!!!

rbOEp3.png

κοριτσια μου!πηρα τη γιατρο μου το πρωι κ μου ειπε να βαλω οτριβιν,οτι επιτρεπετε στο τελευταιο τρημινο,δεν θα σκασεις κ ολα μου λεει.ειχα σπιτι,πηγα ψεκαστηκα με χαρα κ κοιμιθηκα σαν πουλακι,τοση ταλαιπωρια για μια σταγονιτσα,θαυματα παντως κοριτσια,κατευθειαν ανοιξε η μυτουλα μου!τι μυτουλα?μελιτζανα πλεον!σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις συμβουλες σας κοριτσια μου.ηρεμισα λιγο επιτελους!!!

ωωωω αντε είδες που τελείωσε το μαρτύριο??? Φαντάζομαι τι γλυκό ύπνο που θα έκανες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...