Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου??? Χάθηκα λίγο, αλλά σας διάβαζα συχνά...

Πώς πάνε οι κοιλίτσες?

Ελίνα εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μικρό σου... Να το ξεπεράσετε γρήγορα και να ευχαριστηθείτε όλοι μαζί την άφιξη του νέου μέλους!

Εμείς την Παρασκευή κάναμε τα πρώτα ψώνια για το μικρό μας! Όχι πολλά πράγματα, μη φανταστείτε... Κάτι σεντονάκια, πετσετούλες, φανελάκια... Τι ωραία που είναι! Τα τακτοποιούσαμε μετά και απορούσαμε πόσο μικρά είναι! Περνάει ο καιρός...Αλλά δε μπορώ να νιώσω ότι πλησιάζει το καλοκαιράκι (με τόσες βροχές!). Σκέφτομαι τον Ιούνιο και μου φαίνεται πάαααααρα πολύ μακρυά!

Να σας πω και κάτι άλλο? Πώς πάτε από όνειρα? Εγώ τις τελευταίες 2 νύχτες όλο καταστροφές βλέπω! Τη μια τρέχω να γλιτώσω από φωτιές, την άλλη από τσουνάμι! Έλεος! Τι ανωμαλία είναι αυτή??? :confused::confused::confused:

Η μαμά μου λέει είναι από το άγχος, αλλά εγώ νιώθω πιο χαλαρή από ποτέ! Τι να πω, ξυπνάω στις 3 και μετά με παίρνει το χάραμα μέχρι να ξανακοιμηθώ...Σέρνομαι όλη μέρα μετά.

Για πείτε καμιά γνώμη κι εσείς!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου τι κανετε??

εμεις γυρισαμε οπως σας ειχα πει απο την κρητη κ την δευτερα μπηκαμε στο διαβαλκανικο να κανει η αδερφη μου μια επεμβαση (ολα πηγαν καλα) κ σημερα ευτυχως βγηκαμε!!!

πολυ μου εχετε λειψει αυτες τις μερες που δεν εχω χρονο να μπαινω!!!!

η πατατουλα μια χαρα!!χαρηκε που ηρθαμε σπιτι αλλα σταματησε να τρωει οσο ετρωγε στη γιαγια της που συνεχεια μασουλουσε!!!

φιλακια γλυκουλινες μου

Θεοδώρα καλορίζικα τα πραγματάκια σας!!!!Με το καλό να υποδεχθείτε το θαυματάκι σας...

Βέρα καλώς ορίσατε σιδερένια η αδερφούλα σου!!Όσο για το φαγητά είναι και ο "επαναπατρισμός" ντε ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εχω το εξης προβλημαμετον υπολογιστη:ενω κανω ανανεωση στη σελιδα μου αν δεν γραψω μνμ δεν μου βγαζει τα δικα σας.τι βλακεια???τι να κανω??

Εγώ πατάω f5

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακι ευχαριστω πολυ,πηρα τη γιατρο μου σημερα κ με εστειλε σε παθολογο,αφου μια εβδομαδα τα εχω παιξει βλεπω το λαιμο μου χειροτερευει κ τελικα αξιωθηκα να παω γιατι ειπε να μην μου γυρισει σ πνευμονια,φτου φτου,τελικα αντιβιωση,δεν γλιτωνω κ σιροπακι!Theodora_D σαν τον αντρα μου με τα ονειρα,μονιμος ολοκληρη ταινεια γυριζει!!αυτον μου θυμισες!αχααχα!!καμπυλη ζαχαρου δεν εχω κανει ακομα,σε μια εβδομαδα κ δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που λετε οτι πεινετε κ τι ακρηβως γιναιτε!!να ρωτησω κ ενα χαζο,τι ειναι το ταντεμ???

rbOEp3.png

Ξέχασα να σχολιάσω και εγώ για τα όνειρα εγώ από τα όνειρα κατάλαβα πως είμαι έγκυος.ναι καλά διαβάστε!!!!Μιλάμε ο Φώσκολος μπροστά μου ένα τίποτα.......

Σελεστίνα τάντεμ είναι ο παράλληλος θηλασμός μεγάλου παιδιού με μικρό...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ξέχασα να σχολιάσω και εγώ για τα όνειρα εγώ από τα όνειρα κατάλαβα πως είμαι έγκυος.ναι καλά διαβάστε!!!!Μιλάμε ο Φώσκολος μπροστά μου ένα τίποτα.......

Σελεστίνα τάντεμ είναι ο παράλληλος θηλασμός μεγάλου παιδιού με μικρό...

αχ πολυ γλυκο!να μην νειωθει κ παραμελημενο κ το μεγαλυτερο αδερφακι!!

rbOEp3.png

Καλησπέρα ! Λοιπον καθ ό,τι έχω κάνει διαβήτη κύησης και στις 2 εγκυμοσύνες και έχω κάνει ως τώρα 4 καμπύλες συνολικά, έχω να σας πω ότι εξαρτάται απο το μικροβιολογικό όπου την κάνετε. Σε κάποια σου δίνουν γλυκόζη σε νερό και είναι πολύ χάλια, δεν πίνεται με τίποτα. στην πιο σύγχρονη εκδοχή της, όμως, είναι σαν πορτοκαλάδα και μια χαρά πίνεται. Άρα, είναι θέμα τύχης πώς θα το βιώσετε!!

Στέγια θέλω κι εγώ να της πάρω κάτι σε Τριβιζά αλλά όποτε πηγαίνουμε σε βιβλιοπωλείο πελαγώνω τόσο πολύ απ την ποσότητα και δεν προλαβαίνω να τα ξεφυλλίσω όσο θέλω γιατί κυνηγάω και το τερατάκι δίπλα μου που κατεβάζει απ τα ράφια ό,τι βρει μπροστά της! Για κάνε καμιά πρόταση, με ποιο να αρχίσω?

tMJnp2.pnglQPGp2.png

ΝΑι Σελεστίνα είναι υπέροχο όσο έχω διαβάσει...Για την ώρα θηλάζω και ταυτόχρονα νιώθω τις κλωτσιές,μπουνιές από την κοιλίτσα!!!!Ανεπανάληπτοοοοοοοοοοο

Νανά έχουμε όλοι την σειρά ιστορίες από το νησί των πυροτεχνημάτων.Αγαπημένα:Το απίθανο τσίρκο του Μανώλη και Η Μυρτώ και το κουνουπάκι(και τα άλλα τα λατρεύουμε αλλά αυτά τα δύο τα διαβάζουμε τουλάχιστον από μια φορά την ημέρα....)

Αγαπημένη σειρά είναι τα 4 βιβλία με τον λούκουλο απίθανα για αυτήν την ηλικία....Ρίχνει το γέλιο!!!!

Τα 3 μικρά λυκάκια φανταστικό!!!!!!

ξεκίνα από αυτά και θα με θυμηθείς...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑι Σελεστίνα είναι υπέροχο όσο έχω διαβάσει...Για την ώρα θηλάζω και ταυτόχρονα νιώθω τις κλωτσιές,μπουνιές από την κοιλίτσα!!!!Ανεπανάληπτοοοοοοοοοοο

Νανά έχουμε όλοι την σειρά ιστορίες από το νησί των πυροτεχνημάτων.Αγαπημένα:Το απίθανο τσίρκο του Μανώλη και Η Μυρτώ και το κουνουπάκι(και τα άλλα τα λατρεύουμε αλλά αυτά τα δύο τα διαβάζουμε τουλάχιστον από μια φορά την ημέρα....)

Αγαπημένη σειρά είναι τα 4 βιβλία με τον λούκουλο απίθανα για αυτήν την ηλικία....Ρίχνει το γέλιο!!!!

Τα 3 μικρά λυκάκια φανταστικό!!!!!!

ξεκίνα από αυτά και θα με θυμηθείς...

κλωτσαει η μπουμπουκα κ λεει,ασε λιγο κ για μενα αδερφουλιιιιιι!!επειδη ειμαι κ εγω η ιδια βιβλιοφαγος κ εχω πολυ βιβλιο σπιτι μου,χεχρη κ παραμυθια εχω κ διαβαζω θελω κ εγω να διαβαζω τη μικρη μου να μαθαινει απο μικρη τη χαρα του βιβλιου.βεβαια αργη πολυ αυτη η ωρα,αλλα οταν ερθει θα κανετε τις προτασεις σας!!

rbOEp3.png

Σελεστίνα ποτέ δεν είναι αργά...εγώ διάβαζα του Γιάννου από την κοιλιά......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Σελεστίνα ποτέ δεν είναι αργά...εγώ διάβαζα του Γιάννου από την κοιλιά......

χααχαχαχαχ!καλα εγω της μιλαω τιπου,οτι κανω ολη μερα οτι το κανουμε μαζι"παμε για μπανιο τωρα,τωρα νανι,να μαγειρεψουμε το μπαμπα.."και ενοειτε πως εχει ονομα κ τη φωναζουμε κ λεω,θα βγει και θα γυρναει στο ονομα!!λες να της διαβαζω κ δυνατα τα βιβλια μου?ιθα με πλακωσει ο αντρουλης μου!!

rbOEp3.png

Τέλειο αυτό που περιγράφεις....

εγώ όπως έχω αναφέρει του διάβαζα τον μικρό πρίγκιπα....ήταν το "δέσιμό" μας...καθόμουν στην κουνιστή και άρχιζα και δε τελείωνα.....

Τώρα ευτυχώς που διαβάζουμε με τον Γιάννο ΟΛΗ μέρα οπότε είναι υπερκαλυμμένη η Σταχτοπούτα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Koριτσακια γυρισαμε απο τον ωρυλα και μπαμ μπαμ μας ειπε θελει εγχειρηση δηλαδη το επιβεβαιωσαμε πλεον και μας ειπε την παρασκευη!!!Τρεμει το φυλοκαρδι μου αγχωθηκα δεν ημουν προετοιμασμενη για τοσο γρηγορα....θα κοιταξει και τα αυτακια για παρακεντηση αλλα αναλογως ειπε την κατασταση ισως χρειαστει και σωληνακια κατι πολυ μικρα ειδικα στο τυμπανο που απορροφονται απο τον οργανισμο μετα απο κανα 6μηνο αλλα αυτο θα το δει εκεινη την ωρα επισης λεει θα δει και τις αμυγδαλες και αν χρειαστει θα τις ψαλιδισει λιγο αλλα αν δεν χρειαζεται δε θα τις πειραξει καθολου...Αχ πολυ αγχωθηκα το παιδακι μου....Ξερω ειναι ρουτινας και ο γιατρος πολυ καλος αλλα οσο να ναι λιγακι φοβαμαι...Την πεμπτη πρωι μας ειπε να παμε για τις εξετασεις ελπιζω να μην χρειαζεται να μεινουμε μεσα απο την προηγουμενη,αυτο δεν το ρωτησα.....Δεν θελω να μεινουμε μεσα με τιποτα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...