Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλως ηρθατε οι καινουριες!!Σας ευχαριστω κοριτσακια για τα περαστικα σας ειμαι πολυ στο τρεξιμο με τον γιοκα μου τι να κανω...εχω αμελησει κα την μπεμπουλα μου,δεν πηγα απο την β επιπεδου και μετα στον γιατρο ενω επρεπε για να παρει δει τις απαντησεις και να μου γρψει προφανως για την καμπυλη σακχαρου,θα παω την Τεταρτη τελικα και αυριο εχουμε ραντεβου στο αγλαια Κυριακου με εναν καλο ωρυλα που μου συστησαν για να δει τον μικρο και να μας πει τι ακριβως θα κανουμε το συντομοτερο.Εγω τραβαω πολλα ξενυχτια κοριτσακια μου το παιδι δεν μπορει να κοιμηθει καλα,κλαιει και τον κανω βολτες μεσα στη μαυρη νυχτα με την κοιλια τουρλα..Τι να κανει και αυτο.Οπως καταλαβαινετε δεν γινεται να συνεχιστει αυτη η κατασταση πρωτιστως για το παιδι που κανει κακο στην αναπτυξη του (με το υγρο στα αυτακια ακουει λες και ειναι στο βυθο)...Γενικα πολλη ταλαιπωρια σας μιλαω σπασανε τα νευρα μου...

Αντε λεμε να ανακουφιστει το παιδακι μας...

Οποτε οπως καταλαβαινετε δεν εχω προλαβει να χαρω και πολυ τη νεα εγκυμοσυνη μου αυτη τη στιγμη ειναι ολη η προσοχη μου στον γιο μου...Ελπιζω να χειρουργηθει γρηγορα...

Οσο για την καμπυλη καποια ελεγε πιο πανω που τρωει γλυκακια,δεν εχει σημασια οσα και αν τρως ειναι πως μεταβολιζει ο οργανισμος σου τη ζαχαρη εχω φιλη που προσεχε πολυ και πολυ λεπτη και ομως ειχε εμφανισει ζαχαρο και στις 2 εγκυμοσυνες της και εκανε ειδικη διατροφη,εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν προσεχα ιδιαιτερα αλλα μια χαρα βγηκαν ολα δοξα το Θεο τωρα ελπιζω να γινει το ιδιο...Και πως βαριεμαι να καθομαι εκει 3 ωρες...εχω και τον μικρο τι θα κανω...

Α και να δω πως θα κρατησω τον μικρο μακρυα απο το στηθος οταν θα πρεπει να χειρουργηθει και να μεινει νηστικος ολο το βραδυ μεχρι την αλλη μερα που αυτος πιπιλαει για να κοιμηθει και επειδη μεσα στη νυχτα παιδευεται με την αναπνοη του,ζηταει κι ενδιαμεσα...Θα γελασουμε...:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχα πάθει αποκόλληση πριν κάνα χρόνο στην 28η και μου το πήραν με επείγουσα καισαρική, οπότε τώρα θα το ξαναφάω το μαχαιράκι μου αναγκαστικά...Α για το μωρό όταν δεν το ακούς, ένα σοκολατάκι κάνει δουλειά, όπως και η μουσική. Εγώ ακούω το baby classic music κάθε μέρα και έχω καταλάβει οτι αντιδράει.

Μπα!!!Στο δικο μου μπεμπη δεν πιανει παντα το σοκολατακι!!Να φανταστεις σημερα το πρωι εφαγα 4 φρυγανιες σικαλεως(2 με μαργαρινη και μελι και 2 με μαργαρινη και μαρμελαδα φραουλα) και λιγοα αργοτερα κανα 4 μπισκοτα παπαδοπουλου πτι μπερ με σοκολατα γαλακτος και αυτος τιποτα!!!!:-(:sad:Δεν συγκινηθηκε καθολου!!!!Τσαμπα πηραμε τις θερμιδες πρωι-πρωι!!!:lol::lol:Το απογευμα ομως εκανε ποιο αισθητη την παρουσια του μεχρι και πριν λιγο.:D:DΤωρα ηρεμησε παλι!!!:-(Αν μας κανει οτι θελει απο τωρα καηκαμε!!!:wink::wink:

Νατ νατ δεν ξέρω.....

Μαρία καλαματιανή δε θέλω να αγχώνεσαι.....ίσως είχες κουραστεί περισσότερο σήμερα και κοιμάται...

Ειρήνη με το καλό τα αποτελέσματα,εγώ ακόμα δεν έχω πάρει τον γιατρό να του τα πώ....

Σημερα δεν εκανα τιποτα αλλα χτες ναι κουραστηκα αρκετα δεν ειναι οτι εκανα πολλα αλλα οσο περναει ο καιρος καταλαβαινω οτι εχω λιγοτερες αντοχες και ποναει πολυ ποιο ευκολα η μεση μου.Αλλα ενταξει με θυμηθηκε το απογευμα!!:lol::lol:

καλησπερα κοριτσακια!!!εγω ακομη δεν ειμαι καλα,εχω δεκατα,ποναει ο λαιμος μ και το καλυτερο επαθε ψυξη ο ομως μου,τωρα πως δεν εχω ιδεα,ετσι του ηρθε μαλλον!αμαν ρε Ελινακι,τι ζορι τραβας κ εσυ κοπελα μου!ευχομαι ολα να περασουν γρηγορα!

rbOEp3.png

Καλως ηρθατε οι καινουριες!!Σας ευχαριστω κοριτσακια για τα περαστικα σας ειμαι πολυ στο τρεξιμο με τον γιοκα μου τι να κανω...εχω αμελησει κα την μπεμπουλα μου,δεν πηγα απο την β επιπεδου και μετα στον γιατρο ενω επρεπε για να παρει δει τις απαντησεις και να μου γρψει προφανως για την καμπυλη σακχαρου,θα παω την Τεταρτη τελικα και αυριο εχουμε ραντεβου στο αγλαια Κυριακου με εναν καλο ωρυλα που μου συστησαν για να δει τον μικρο και να μας πει τι ακριβως θα κανουμε το συντομοτερο.Εγω τραβαω πολλα ξενυχτια κοριτσακια μου το παιδι δεν μπορει να κοιμηθει καλα,κλαιει και τον κανω βολτες μεσα στη μαυρη νυχτα με την κοιλια τουρλα..Τι να κανει και αυτο.Οπως καταλαβαινετε δεν γινεται να συνεχιστει αυτη η κατασταση πρωτιστως για το παιδι που κανει κακο στην αναπτυξη του (με το υγρο στα αυτακια ακουει λες και ειναι στο βυθο)...Γενικα πολλη ταλαιπωρια σας μιλαω σπασανε τα νευρα μου...

Αντε λεμε να ανακουφιστει το παιδακι μας...

Οποτε οπως καταλαβαινετε δεν εχω προλαβει να χαρω και πολυ τη νεα εγκυμοσυνη μου αυτη τη στιγμη ειναι ολη η προσοχη μου στον γιο μου...Ελπιζω να χειρουργηθει γρηγορα...

Οσο για την καμπυλη καποια ελεγε πιο πανω που τρωει γλυκακια,δεν εχει σημασια οσα και αν τρως ειναι πως μεταβολιζει ο οργανισμος σου τη ζαχαρη εχω φιλη που προσεχε πολυ και πολυ λεπτη και ομως ειχε εμφανισει ζαχαρο και στις 2 εγκυμοσυνες της και εκανε ειδικη διατροφη,εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν προσεχα ιδιαιτερα αλλα μια χαρα βγηκαν ολα δοξα το Θεο τωρα ελπιζω να γινει το ιδιο...Και πως βαριεμαι να καθομαι εκει 3 ωρες...εχω και τον μικρο τι θα κανω...

Α και να δω πως θα κρατησω τον μικρο μακρυα απο το στηθος οταν θα πρεπει να χειρουργηθει και να μεινει νηστικος ολο το βραδυ μεχρι την αλλη μερα που αυτος πιπιλαει για να κοιμηθει και επειδη μεσα στη νυχτα παιδευεται με την αναπνοη του,ζηταει κι ενδιαμεσα...Θα γελασουμε...:confused:

Αχ!!Βρε κοπελα μου ελπιζω να τελειωσουν ολα γρηγορα και για σενα αλλα και για τον μικρουλη σου.Εχεις δικιο σχετικα με τα γλυκα και μενα μια φιλη μου ετρωγε καθε μερα γλυκο,ενω της ειχε πει ο γιατρος να τα περιορισει,και στην καμπυλη σακχαρου ηταν κατω απο το οριο.Ειναι θεμα οργανισμου πιστευω.Ξερω και μια κυρια που ενω δεν τρωει καθολου γλυκα εχει εμφανισει σακχαρο.Περαστικουλια σας και υπομονη!!!

Διαφημίσεις

Νανά ξεκίνα μια ρουτίνα ύπνου δηλ παραμυθάκι και προσευχούλα...εμείς έτσι στρώσαμε σιγά σιγά....`

Πλέον δόξα το Θεό διαβάζουμε το παραμύθι,λέμε την προσευχή κάθομαι λίγο μαζί του και με μια δικαιολογία του τύπου πάω να φορέσω ζακέτα γιατί κρυώνω φεύγω και κοιμάται μόνος...

και εγώ σα και σένα κάποτε έτσι ένιωθα το θεωρούσα βουνό να κοιμηθεί μόνος.....

Πω πω κίνηση!! Καλησπέρα κορίτσια!!

Στέγια μου η μόνη πρόοδος που έχουμε κάνει τελευταία είναι ότι πλέον θηλάζει, μετά πίνει μπιμπερό(εγώ ξαπλωμένη δίπλα της) και μετά μου γυρίζει την πλάτη ή κάνει να σηκωθεί κι εγώ τη χαιδεύω στην κοιλίτσα και της τραγουδάω και σιγά σιγά γλαρώνει. δηλαδή δεν αποκοιμιέται πια στο στήθος. όμως και πάλι έχουμε 2 σταθερές που δεν αλλάζουν με τίποτα:

1) το θηλασμό πριν τον ύπνο

2) την παρουσία μου στο δωμάτιο.

δυστυχώς και με τα 2 θα έχουμε πρόβλημα όταν λείψω στο μαιευτήριο.

Πραγματικά θαυμάζω τις κοπέλες (κι εσύ νομίζω το έχεις πετύχει) που παρ όλο που θηλάζουν έχουν καταφέρει να αποσυνδέσουν τον ύπνο με τη μαμά. εσύ δεν είχες πει μια φορά ότι κοιμάται και με τον μπαμπά του?

tMJnp2.pnglQPGp2.png

Τι ψώνια κάνατε μέχρι τώρα; Εμένα πλέον μου μένει η συρταριέρα με την ντουλάπα (οπου θα φύγει δυστυχώς το χιλιάρικο). Α, και τα πρώτα ρουχαλάκια που θα πάρω όσο το δυνατόν λιγότερα. Αλήθεια τον Ιούνη τι πρέπει να της πάρουμε της μικρής; Καμιά ιδέα οι δευτερομάνες;

Ιρενε με το καλό! Αν και η μικρή μου δε γεννήθηκε Ιούνιο, γεννήθηκε όμως Ιούνιο η ανηψιά μου στην Κρήτη και ξέρω τι θα πει Κρήτη τον Ιούνιο, θα σου πρότεινα κορμάκια κοντομάνικα-αμάνικα, μπλουζάκια αμάνικα και τίποτα άλλο! η αδερφή μου την κοίμιζε την μπέμπα της με αμάνικο κορμάκι από νεογέννητο και πάλι ιδρωμένη την έβλεπε. Εμείς πάλι τη δικιά μας πέρισυ Ιούνιο (που ήταν βέβαια 8 μηνών) μέρα-νύχτα την είχαμε με αμάνικα μπλουζάκια και από κάτω το pamper. σορτσάκι από κάτω ή φουστανάκι φορέσαμε μόνο από αργά το απόγευμα και μετά, οταν ήμασταν βόλτα.στο σπίτι καθόλου. Υποφέρουν τα κακόμοιρα με τη ζέστη.

tMJnp2.pnglQPGp2.png

καλημερα σε ολες!!!!τι κανετε? εμεις πηγαμε στο γιατρο μας χτες...δοξα το θεο ολα καλα!!!! ειμαστε ηδη 1 ολοκληρο κιλο!!!:P:p

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ κι εμενα ηρεμος ειναι γενικα...μονο το βραδυ που ξαπλωνω τον νιωθω περισσοτερο..και παλι χαλαρα θα ελεγα..

irene_myl ενοουσα για τα πραγματακια που πηρατε..να μας δωσεις κανα link..γενικα περισσοτερες πληροφοριες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκανα κι εγω την Πεμπτη την καμπυλη ζαχαρου των 50 ml.

Μια ωριτσα μονο ηταν και περασε σχετικα γρηγορα...

Ισως επειδη πινω και τον καφε μου γλυκο δεν καταλαβα τιποτα..

Σαν να ειχα βαλει λιγο παραπανω ζαχαρη..χαχαχχα!!

Εν τω μεταξυ σε ολους τους υπερηχους μεχρι στιγμης ο μικρος ειναι σταθερα 7 μερες μπροστα..

Αρα σωστα μετραω για 25/06..

Η ΠΗΤ μου ειναι 01/07..

Οπως και να χει θα δειξει....

Ελινα Ζ..Ολα θα πανε καλα..Κοιταξτε την υγεια του μικρου σου πρωτα, και το μωρο ειναι καλα προστατευμενο..Μολις χαλαρωσετε θα ασχοληθεις και με την εγκυμοσυνη, εξαλλου οταν γεννηθει θα το ευχαριστηθειτε ουτως ή αλλως!!

Στεγια μου, τι ωραια να διαβαζεις παραμυθακια με το Γιαννο σου...Αχ σαν ονειρο μου φαινεται...

Προχτες ακουγα τον "Παλιατσο" http://www.youtube.com/watch?v=ohTP0UXhn8s&sns=fb που ειχες ανεβασει στο fb, απο τα αγαπημενα μου μαζι με το μωρο και κουνουσε τρελα!!

Μετα εβαλα "ντενεκεδουπολη" http://www.youtube.com/watch?v=Vw5YEouIey8&sns=fb που ακουγα κι εγω μικρη, και με πηραν τα κλαμματα!!!!!!Πως περασαν τα χρονια...Καποτε τα ακουγα εγω και τωρα θα εχω το πρωτο μου παιδακι να τα ακουμε μαζι.....

Ειχα πλανταξει στο κλαμμα στον καναπε, ευτυχως ο αντρας μου δεν το καταλαβε, γιατι θα αγχωνοταν,χεχε..

Ποσο ευσυγκινητη εχω γινει....

Αχ να περασει ο καιρος, να ερθουν τα ζουζουνια...

Να ερθει το καλοκαιρακι...Ποσο το αγαπω............

selestina!! περαστικα!!!

maroutsos!!Καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!!!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Σας ευχαριστω ολες κοριτσακια,σελεστινακι μου περαστικα σου!!

Μελιτακι εκανες την μικρη καμπυλη?Σουπερ μια ωριτσα μονο!!!Εγω ειχα κανει την 3 ωρη και με 100 μλ τα οποια προς το τελος ειδικα δεν πινονται με τιποτα χαχχαχα

Οσο για τον μικρο σου εχε στο νου σου και την κανονικη πητ γιατι κι εμενα ετσι εβγαινε ο γιος μου συνεχεια μια εβδομαδα νωριτεραα στα υπερηχογραφηματα και τελικα βγηκε μια μερα πριν την ημερολογιακη πητ;)

Ο γυναικολογος ο δικος μου ειχε πει επειδη τον ειχα ρωτησει να μην την λαμβανω υποψην την υπερηχογραφικη.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες κοριτσακια,σελεστινακι μου περαστικα σου!!

Μελιτακι εκανες την μικρη καμπυλη?Σουπερ μια ωριτσα μονο!!!Εγω ειχα κανει την 3 ωρη και με 100 μλ τα οποια προς το τελος ειδικα δεν πινονται με τιποτα χαχχαχα

Οσο για τον μικρο σου εχε στο νου σου και την κανονικη πητ γιατι κι εμενα ετσι εβγαινε ο γιος μου συνεχεια μια εβδομαδα νωριτεραα στα υπερηχογραφηματα και τελικα βγηκε μια μερα πριν την ημερολογιακη πητ;)

Ο γυναικολογος ο δικος μου ειχε πει επειδη τον ειχα ρωτησει να μην την λαμβανω υποψην την υπερηχογραφικη.

Αληθεια????????Ε, τοτε να το εχω υπ οψιν μου, αν και αν παω για φυσιολογικο τοκετο ολα παιζονται...Μπορει να παει και μετα την ΠΗΤ αν περιμενω να αρχισουν οι πονοι...

Οσο για την καμπυλη, εξαρταται πολυ απο το ποσο αντεχεις τα γλυκα, γιατι ειχα ακουσει περιπτωσεις και περιπτωσεις..Μια φιλη μου δεν μπορεσε να την τελειωσει..Εκανε εμετο.Μια αλλη το ιδιο, και ειχα τρομοκρατηθει!!!!χεχεχε...

Δωσε φιλια στο μπουμπουκακι σου..Ολα θα περασουν!!Και θα πανε τελειααα!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Εγω περιμενα να αρχισουν οι πονοι δεν εκανα προκληση αλλα ο μικρος κυριος ηταν,στην ωρα του!!!

Η καμπυλη μου εφερε πολλη αηδια στο τελος ειχα μπουχτισει αν και ειμαι πολυ γλυκατζου βεβαιαως βεβαιως αλλα αυτο το νερο με την αηδια μεσα και πρωι πρωι νηστικη με χαλασε πολυ ,στις τελευταιες γουλιες γιατι το πινεις και σχετικα γρηγορα ,ειχε πλακα καθομασταν με τον αντρα μου και μου λεγε "ελα λιγο ακομη κουραγιο κατσε κατω απο τη μπαρα"και τετοια χαζα χαχαχαχαχ

Τελικα την ηπια με επιτυχια ,παλι καλα!!!Σε ευχαριστω πολυ για τον μικρο μου κι εμεις λεμε αντε να περασει κι αυτο:D

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κοριτσάρες μου καλημέρα με τις μεγάλες ώρες!!!!!

Ελινάκι μου εύχομαι γρήγορα να κάνετε το χειρουργείο,και να ηρεμήσετε μετά...

Τώρα όσο αφορά το θηλασμό δε ξέρω τι να σε συμβουλέψω...Εσύ θα είσαι μαζί του έτσι? μπορεί να τα καταφέρετε....

Όσο για την εγκυμοσύνη πιστεύω όσες τρέχουμε με άλλο ένα ή 2 ζουζούνια τα ίδια περνάμε...Πως είμασταν στην πρώτη εγκυμοσύνη που ακούγαμε κάθε χτύπημα που τώρα που είμαστε στο πόδι!!!

Νανά μου γλυκιά ναι έχω γράψει πως κοιμάται και με τον μπαμπά του αλλά αν θέλεις να το πιστέψεις ο μπαμπάς κάνει τουλάχιστον μισή ώρα να τον βάλει εγώ πάλι από την στιγμή που θα τελειώσουμε το παραμύθι(το οπόιο το διαλέγει ο ίδιος και φυσικά διαλέγει τα μεγαλύτερα!!!)λέμε προσευχούλα και ύστερα με θέλι δίπλα κάθομαι ακριβώς 1-2 λεπτά και με μια δικαιολογία του τύπου κρυώνω πάω να πάρω την ζακέτα μου,κοιμήσου εσύ και θα έρθω αποχωρώ....Πάντως είχα ξεκινήσει να κάνω αυτό που δείχνει στην νταντά...καθόμουν σκυφτή κοντά του και σιγά σιγά απομακρυνόμουν ώσπου έφευγα από το δωμάτιο... έπιασε και αυτό....

Μελινάκι μου γλυκό και εγώ συγκινούμαι όταν ακούω αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούγαμε μικρές....Τώρα μόνο μπουζουκοτράγουδα....

Του διάβαζα τον Μικρό Πρίγκιπα από την αρχή που έμαθα πως είμαι έγκυος!!!

Μετά άρχιζα να εμπλουτίζω το ρεπερτόριο και μας έχει κερδίσει ο τριβιζάς....Αν και είναι για μεγαλύτερα παιδιά ο Γιάννος τα θυμάται και γελάει Πάρα πολύ!!!

Σελεστίνα περαστικά τι είπες τώρα ψύξη?ποποποπο η Κουμπάρα μου στην εγκυμοσύνη έπαθε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και ακόμα και τώρα 3 μηνών δε της έχει περάσει....

Νατ νατ 1 κιλό μπράβο στο παιδάκι σου!!!!!!Αχ μεγαλώνουν καλέ εγώ πλέον μετράω διψήφιο για να αγκαλιάσω την Σταχτοπούτα μας....

Μαρία καλ.και μένα η Σταχτοπούτα είναι ήρεμη αλλά έτσι ήταν από την αρχή...Υπναρού μάλλον παίρνει δύναμη για όταν βγει!!!!Ωχ μάνα μου!!!!!

Και εγώ έχω κάνει εδώ και 2 εβδομάδες την καμπύλη της μιας ώρας 75 μλ και δεν έχω πάρει τον γιατρό να του πω αποτελέσματα...θα περιμένω στο επόμενο ραντεβού να τα πάω....Στην 1 ώρα μου βγήκε ακριβώς το όριο.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Melitaki , Ελίνα ζ. καλα αποτελεσματα!!

εγω ειχα κανει νωρις μια καμπυλη ζαχαρου δυωρη γιατι ηταν μεγαλο το μπεμπε και ηθελε να το δουμε νωριτερα...και εγω χαλαρα το κατεβασα παντως...γλυκο ειναι αλλωστε...;)

τωρα μας ειπε πως αν μπορεσω να την ξαναγραψω ας κανω αλλη μια...οποτε θα δουμε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΑΑ εμένα μου άρεσε το υλικό...ήταν σα πολύ γλυκιά λεμονάδα..... κατ έβαζα και άλλη μια.....χαχαχαχχαα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...