Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νανά ξεκίνα μια ρουτίνα ύπνου δηλ παραμυθάκι και προσευχούλα...εμείς έτσι στρώσαμε σιγά σιγά....`

Πλέον δόξα το Θεό διαβάζουμε το παραμύθι,λέμε την προσευχή κάθομαι λίγο μαζί του και με μια δικαιολογία του τύπου πάω να φορέσω ζακέτα γιατί κρυώνω φεύγω και κοιμάται μόνος...

και εγώ σα και σένα κάποτε έτσι ένιωθα το θεωρούσα βουνό να κοιμηθεί μόνος.....

σελεστίνα καλως ήρθες κοριτσάρα μου.....πες μας πητ να σε βάλουμε στη λίστα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

πάω να πιω κι εγώ το γαλατάκι μου τώρα και να κοιμηθώ γιατί είμαι πτώμα! Να με κλωτσήσει και λίγο το μικρό το μπεμπάκι μόλις ξαπλώσω για να πάρω δυνάμεις!! Καληνύχτα!

πάντως διαφορές σε αυτή την εγκυμοσύνη και εγώ βλέπω του τύπου στον Γιάννο ήμουν χαλαρή όλη μέρα συνέχεια με κλωτσαγε!!!Τώρα νομίζω πως είναι ήρεμη και αυτό γιατί είναι λίγες οι στιγμές ηρεμίας....

πάω για φαγητάκι..έφτιαξα σαρδέλες με πατάτες στο φούρνο πρώτη φορά ελπίζω να είναι γιαμι γιάμι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ααα και μην ξεχνάς πως είσαι αρκετή μικρότερη σε ηλικία και μένα ο Γιάννος σταμάτησε να ξυπνάει για ζιζί στους 18 μήνες.....δε ξέρω αν θα τα κατάφερνα αν ήμουν νωρίτερα έγκυος....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012!!!

sidimire 1/6/2012

selestina 1/6/2012

nana80 2/6/2012

Φωτογράφος 3/6/2012

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ 4/6/2012

verak 4/6/2012

naya23 5/6/2012

irene_myl 8/6/2012

katerina23 12/6/2012

ΣΤΕΓΙΑ 12/6/2012

Ελινα Ζ. 14/6/2012

efffiiiii 14/6/2012

natnat 15/6/2012

Theodora_D 16/6/2012

lilathanos 21/6/2012

Melitaki :) 25/6/2012

aglaitsa 29/6/2012

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσακια να μαι κι εγω γραφω απο το κινητο μου διαβαζω για υπνους κουραγιο νανα εμεις μαζι κοιμομαστε ακομη πανω που ηθελα να τον μαθω σιγα σιγα επεσε το θεμα με τα κρεατακια κ ξενυχτι τρελο το καημενο μαζι κ γω.πηγαμε κ σε ωρυλα θελοτμε χειρουργειο τελικα εχει κ υγρο στα αυτακια του κ πρεπει να κανει παρακεντηση μαζι...εχω σγχωθει αρκετα αλλα πρεπει να γινει οποτε υπολογιζουμε σε κανα 20ημερο να κανουμε...αυτα τσ ωραια μας...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Α βρε Ελίνα κουράγιο.....Τι να πω?τα πάντα για τα παιδάκια μας...Περαστικά σας και πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια τα παλια και τα καινουργια.Τι μου κανετε?Ελινα μου περαστικα σας κοπελα μου και μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.Εμεις ειμαστε πολυ καλα οι κλωτσες, οι μπουνιες και οι κολοτουμπες καλα κρατανε χαχαχαχα.Εδω και 3 ημερες εχει πρηστει στο αριστερο μου χερι το μεσαιο δαχτυλο πανω-πανω(διπλα στο νυχι,σαν να το εχει τσιμπησε κατι) και σημερα μια φιλη μου φαρμακοποιος μου ειπε να βαλω μεχρι την δευτερα,που αν δεν εχει περασει θα παω σε δερματολογο,fucicort πρωι-βραδυ.Μιλησα με το γιατρο μου και μου ειπε οτι επιτρεπεται αλλα αν το εχω μεχρι την δευτερα να τον ενημερωσω.Διαβασα ομως σε ενα site οτι η συγκεκριμενη αλοιφη ειναι κορτιζονουχα και ανησυχησα να σας πω την αληθεια αλλα αφου την επιτρεπει ο γιατρος μου θα τη βαλω.Εσεις την ξερετε αυτη την αλοιφη?Την εχει χρησιμοποιησει καμια?Α!και στο site που σας ελεγα δεν βρηκα πουθενα οτι ειναι για πρηξιμο περισσοτερο για σπυρακια ειναι και για κατι αλλα.

Διαφημίσεις

Γειά και χαρά στις όμορφες τις εγκυμονούσες!!!

Τι κάνετε κοπελούδια μου?

Αχ τι τέλεια μέρα και σήμερα εεε?Βγήκαμε για βόλτα από το πρωί στις 11 και γυρίσαμε στις 2:30 με το ζόρι...Το πόσο το ευχαριστήθηκε ο μικρός το πάρκο είχε και άλλα παιδάκια...έπαιξε,έτρεξε,έπεσε όλα τα κάναμε!!!!

Όσο για μένα μια μάμυ(όπως με φωνάζει ο εξτρεμιστής μου όταν θέλει να του κάνω χατήρι)με μια κοιλίτσα να τρέχει ξωπίσω του.......δεν άφησε πέτρα που να μη την σηκώσει τρύπα να μην χωθεί!!!

Τώρα κάθισα και έφαγα μερικές κλωτσίτσες...

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

πολυ ησυχια στο cafe μας......

εμεις χθες αργα το βραδυ γυρισαμε στο σπιτακι μας κ στον μπαμπα μας!!!κ σαν να μην φτανει αυτο εγω πηρα κ 3 κιλα!!!αυτα ειναι!!!10 μερες με τη μαμα 3 κιλα πανω!!!αληθεια τιπιθανοτητεςθα εχω τωρα να τα χασω ή τουλαχιστον για κανενα μηνα να μην βαλω αλλα????εγω το βλεπω χλωμο εως πεθαμενο κλαψκλαψ :(

με τη μπιμπικο μου ολα καλα αλλα πολυ ησυχουλης μας ειναι αυτος!!!λετε να ειναι ετσι κ εκτος κοιλιας???την τετ εχουμε κ ραντεβου με την γιατρο μας να παμε να δουμε ποσο μεγαλωσαμε!!!!

φιλακια πολλα κοριτσακια μου!!!σας ευχομαι ενα ομορφο οικογενειακο κ χουχουλιαρικο σαβ/κο!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012!!!

337404.gifselestina ΠΗΤ 1/6/2012337404.gif

337404.gifnana80 ΠΗΤ 2/6/2012337404.gif

Φωτογράφος ΠΗΤ 3/6/2012522194.gif

386913.gifΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΗΤ 4/6/2012386913.gif

386913.gifverak ΠΗΤ 4/6/2012386913.gif

naya23 ΠΗΤ 5/6/2012522194.gif

irene_myl ΠΗΤ 8/6/2012522194.gif

katerina23 ΠΗΤ 12/6/2012522194.gif

337404.gifΣΤΕΓΙΑ ΠΗΤ 12/6/2012337404.gif

337404.gifΕλινα Ζ. ΠΗΤ 14/6/2012337404.gif

386913.gifefffiiiii ΠΗΤ 14/6/2012386913.gif

386913.gifnatnat ΠΗΤ 15/6/2012386913.gif

386913.gifTheodora_D ΠΗΤ 16/6/2012386913.gif

lilathanos ΠΗΤ 21/6/2012522194.gif

Melitaki :) ΠΗΤ 25/6/2012522194.gif

aglaitsa ΠΗΤ 29/6/2012522194.gif

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας κοριτσαρες!εγω ειμαι πολυ χαλια,εχω ταση για εμετο κ δεν ξερω κατα που να πεσω!απο εχθεσ το πρωι ειμουν καλυτερ τωρα παλι χαλια.Μαρια-Ευγενια,επειδη δουλευα σ φαρμακειο χρονια,εχω να σου πω οτι δεν θα παθεισ τιποτα με την αλοιφη επιδερμικα,μεχρη να περασει στον οργανισμο κ στο μπεμπε θα εχεις γεννησει 10 φορες,επισης δεν θα σου κανει κ τιποτα,αυτο που θελεις ειναι να ανοιξει αυτο που επαθες αν εχει μαζεψει πυον η να πας σ εναν δερματολογο ν σου δωσει αντιφλεγμονωδες,πραγμα που δεν ειμαι σιγουρη αν επιτρεπετε,ειναι θεμα γιατρου!περαστικα κοριτσι.περαστικα κ στο αγορακι σου Ελινακι μου!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...