Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι μου κάνετε?

εμείς μια χαρά.....

εδώ κάνει πολύ πολύ κρύο και σήμερα ετοίμασα ζεστή ζεστή κρεατόσουπα να φάμε....

Πως είστε κοριτσάρες μου και κοιλίτσες?

Από την Κ.Δευτέρα η Σταχτοπούτα κλωτσάει πολύ δυνατά και κουνιέται όλη η κοιλιά.....

Ο Μπαμπάς δούλευε νύχτα και δυστυχώς δεν την ένιωσε ακόμα την ένιωσε ο Γιάννος όμως ο οποίος της κάνει τοκ τοκ όπως χτυπάμε την πόρτα και γελάμε....

Σήμερα γιορτάζουμε την 3 επέτειο γνωριμίας μας με τον άντρα μου αλλά κλείνουμε 12 χρόνια....;);););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και καλο μηνα σε ολες!!!!

τι κανετε???πως πανε τα μπεμπε σας???

ΣΤΕΓΙΑ να ζησετε βρε!!!μερα που πετυχατε να γνωριστειτε ε?? ιδιαιτερη!!ασε που το γιορταζετε ανα 4ετια οποτε ουτε σας φαινεται...:P το κλοτσιδι απο το μικρο συνεχιζεται???

εγω πηγα κι εκανα κατι εξετασεις αιματος..αλλα δυστηχως ο γιατρος του ικα δε μου τις εγραψε ολες, μιας και ειπε πως δε χρειαζεται.!.! οποτε τις επιπλεον θα αναγκαστω να τις πληρωσω :(

δευτερα περνω τα αποτελεσματα και δευτερα εχω και ραντεβου..ανυπομονω να παω να δω το μπεμπε και να δω ποσο ημαστε τωρα? μιας και ειματε θρεφταρακι μωρο...;)

τελος τα κιλα μονο εμενα ανεβαινουν τρελα???:?::?:

φιλια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Να ζησετε στεγια μου.Εμεις πηγαμε χτες στο γιατρο ειμαστε 26+1 και ειμαστε 965γρ.Βαραινουμε σιγα -σιγα!!Μονο η μαμα θα παχαινει?Να περνει κι αυτος!!!!Κι εμενα natnat μπαινουν χωρις να το καταλαβω φτασαμε αισιος τα 17 ΚΙΛΑ!!!Φτου μου να μην με ματιασω!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Καλό μήνα!!! Καιρό έχω να μπω...

Πώς περάσατε το 3ήμερο? Εμείς χαλαρά και ξεκούραστα...

Στέγια να ζήσετε!!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Ούτε προγραμματισμένο να το είχατε να πέσετε πάνω σε τέτοια ημερομηνία!

Πώς πάνε τα μπεμπάκια σας???? Εμείς κλωτσάμε...και κλωτσάμε...και στριφογυρνάμε! Τέλεια είναι!!!

Μας έφεραν και τα πράγματα για το μωρό(κούνια, καρότσι, relax, μπανάκι) και πήραμε λίγο αέρα μωρουδίλας! Θα πάμε και στα μαγαζιά σήμερα να χαζέψουμε μωρουδιακά!!!

Όσο για τα κιλά...όχι απλά έχουν πάρει την ανηφόρα, αλλά την πάνε και τρέχοντας! Έφτασα αισίως τα 10... Αλλά μεγαλώνει και η κοιλιά καθημερινά.

Μαρία αν και καθυστερημένα, να σου πω για το β' επιπέδου. Την έκανα στο Λητώ, σε μια εμβρυολόγο που μ'έστειλε ο γιατρός μου. Κανονικά κοστίζει 100 ευρώ, αλλά μου είχαν βγάλει κάρτα στην αυχενική που σου δίνει 20% έκπτωση σε όλες τις εξετάσεις. Αν κρίνω από τις τιμές που βλέπω στο parents, φτηνά μου βγήκε!

Πρέπει να κάνω και την καμπύλη μια από αυτές τις μέρες, αλλά όσο το σκέφτομαι φρικάρω! Την έχω κάνει ήδη 2 φορές παλιά, πριν μείνω έγκυος (λόγω πολυκυστικών) και δε θέλω ούτε να το θυμάμαι! Αλλά τι να κάνουμε, προτεραιότητα έχει ο μπεμπάκος μας!

Περιμένω τα νέα σας, μανουλίτσες!!!

Φιλάκια!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Είμαι πολύ χαρούμενη ένας ήλιος υπέρλαμπρος σήμερα από το πρωί,,βγήκαμε βολτούλα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΑΑΑ λέω τι έχω ξεχάσει τι έχω ξεχάσει....

έκανα την καμπύλη την Προηγούμενη Παρασκευή.....οκ μάλλον μέσα στα όρια βγήκε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

οντως σημερα εχει πολυ ομορφη μερα! αντε να ανοιξει και η διαθεση μας λιγο!!!:D

ΣΤΕΓΙΑ μπραβο για τα αποτελεσματα!!αν και λες μαλλον...να φυγει και το μαλλον...

και μιας και λες για ζαχαρο...χτυπησα μια σοκολατα πριν..δε μπορω να αντισταθω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγώ το ίδιο χτύπησα μια σοκολατίτσα....

λέω μάλλον γιατί σύγκρινα με του γιού μου την ίδια περίοδο και ήταν χαμηλότερο....βέβαια ήμουν και 13 κιλά ελαφρύτερη.....

όσο για τα κιλά εγώ δε μιλάω γιατί δεν έχω πάρει αυτό δε σημαίνει πως δεν έχω κιόλας....;););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012!!!

sidimire 1/6/2012

Φωτογράφος 3/6/2012

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ 4/6/2012

verak 4/6/2012

naya23 5/6/2012

irene_myl 8/6/2012

katerina23 12/6/2012

ΣΤΕΓΙΑ 12/6/2012

Ελινα Ζ. 14/6/2012

efffiiiii 14/6/2012

natnat 15/6/2012

Theodora_D 16/6/2012

lilathanos 21/6/2012

Melitaki :) 25/6/2012

aglaitsa 29/6/2012

nana80

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012!!!

sidimire 1/6/2012

Φωτογράφος 3/6/2012

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ 4/6/2012

verak 4/6/2012

naya23 5/6/2012

irene_myl 8/6/2012

katerina23 12/6/2012

ΣΤΕΓΙΑ 12/6/2012

Ελινα Ζ. 14/6/2012

efffiiiii 14/6/2012

natnat 15/6/2012

Theodora_D 16/6/2012

lilathanos 21/6/2012

aglaitsa 29/6/2012

nana80

παρούσα!! Βασικά δεν ξέρω τι ημερομηνία θα μου δώσει τελικά γιατί οι εξετάσεις μου στο ιασώ μου γράφουν 31/5 ενώ το "κυκλάκι" του γιατρού μου βγάζει 2/6. Ελπίζω να μη με διώξετε από το thread του Ιουνίου :) Οπότε καλού κακού εγώ δηλώνω 02/06 για να μείνω μέσα!! Μια και με κάλεσες θα μπαίνω Στέγια μου συχνά, μου αρέσει γιατί εκπέμεπεις πολύ θετική ενέργεια (αλήθεια πού τη βρίσκεις??) Εγώ βρε παιδί μου αν και γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, δεν ξέρω, έχω προβληματιστεί πολύ τώρα με τη 2η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι έχω πέσει με τα μούτρα στο πρώτο παιδί και ότι θα έχω πρόβλημα τώρα.

tMJnp2.pnglQPGp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012!!!

sidimire 1/6/2012

nana80 2/6/2012

Φωτογράφος 3/6/2012

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ 4/6/2012

verak 4/6/2012

naya23 5/6/2012

irene_myl 8/6/2012

katerina23 12/6/2012

ΣΤΕΓΙΑ 12/6/2012

Ελινα Ζ. 14/6/2012

efffiiiii 14/6/2012

natnat 15/6/2012

Theodora_D 16/6/2012

lilathanos 21/6/2012

aglaitsa 29/6/2012

cIhqp3.png

9knMp3.png

Νανά μου καλως όρισες ξανά μαζί μας

Μας είχες λέιψει...Τι περιμένουμε δε μας είπες..........κοριτσάρα μου όποτε και να γεννήσεις εννοείτε πως σε θέλουμε στο παρεάκι μας.....

όσο αφορά την θετική αύρα όντως καλά κατάλαβες την αντλώ από τον αντρούλη μου και το γιοκαρίνι....

όσο αφορά τα πρωτότοκα και εγώ μαζί σου όπως όλες οι μανούλες που περιμένουν το δεύτερο ή το τρίτο....πιστεύω όμως πως θα τα καταφέρουμε εξάλλου η αγάπη δεν μοιράζεται απλά πολλαπλασιάζεται!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Νανά μου καλως όρισες ξανά μαζί μας

Μας είχες λέιψει...Τι περιμένουμε δε μας είπες..........κοριτσάρα μου όποτε και να γεννήσεις εννοείτε πως σε θέλουμε στο παρεάκι μας.....

όσο αφορά την θετική αύρα όντως καλά κατάλαβες την αντλώ από τον αντρούλη μου και το γιοκαρίνι....

όσο αφορά τα πρωτότοκα και εγώ μαζί σου όπως όλες οι μανούλες που περιμένουν το δεύτερο ή το τρίτο....πιστεύω όμως πως θα τα καταφέρουμε εξάλλου η αγάπη δεν μοιράζεται απλά πολλαπλασιάζεται!!!!

Καλά δεν είδες τα ροζ πατουσάκια? Αξιώθηκα να φτιάξω τα τικεράκια μου επιτέλους πριν με προλάβει η άφιξη της 2ης πριγκίπισσας!

Μωρέ δε φοβάμαι ότι δε θα την αγαπάω τη μικρή, φοβάμαι τα πρακτικά: Πώς θα την κοιμίζω όταν η "μεγάλη" θέλει αποκλειστικά εγώ να την κοιμίζω, και μπορεί να μας πάρει καμιά ώρα μέσα στο δωμάτιο με πιπίλισμα, τι θα κάνω αν μου κλαίει η μία και μου ξυπνάει και την άλλη, τέτοια πράγματα. Άσε το τάντεμ πώς το φοβάμαι...εσύ δεν προβληματίζεσαι καθόλου μην ο μεγάλος σου θέλει να πίνει μόνο απ το στήθος και το γάλα σου δεν θα είναι πια κατάλληλο γι αυτόν, αλλά για το νεογέννητο? είναι η βασική μου απορία. Εμένα η δικιά μου πίνει φρέσκο μόνο τώρα που μου κόπηκε το γάλα, όταν μου ξανακατέβει αποκλείεται να ξαναπιεί ξένο. πώς θα πίνει το γάλα που είναι προορισμένο για τη μικρούλα, που θα είναι πχ φουλ σε λίπος, ενώ αυτή απ τα 2 και μετά δεν πρέπει να πίνει γάλα με λιπαρά?

tMJnp2.pnglQPGp2.png

διαβάζοντας δίπλα στα θέματα με ταντεμ καλύφτηκα....

δε νομίζω πως θα είναι κακό να πίνουν γαλατάκι της μανούλας....

εμένα πίνει ακόμα.....πρωί βράδυ και ζητάει και μέσα στη μέρα αλλά τα βρίσκουμε...δόξα το Θεό καταλαβαίνει και δεν παραπονιέται...όσο για τα ζητήματα που ανέφερες περι ύπνου κτλ πιστεύω πως όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτές με δίδυμα τι να πούν?

cIhqp3.png

9knMp3.png

διαβάζοντας δίπλα στα θέματα με ταντεμ καλύφτηκα....

δε νομίζω πως θα είναι κακό να πίνουν γαλατάκι της μανούλας....

εμένα πίνει ακόμα.....πρωί βράδυ και ζητάει και μέσα στη μέρα αλλά τα βρίσκουμε...δόξα το Θεό καταλαβαίνει και δεν παραπονιέται...όσο για τα ζητήματα που ανέφερες περι ύπνου κτλ πιστεύω πως όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτές με δίδυμα τι να πούν?

Αχ....εσένα σου κοιμάται σερί τη νύχτα, η δική μας τώρα άρχισε να ψιλοστρώνει, από τότε που ξεκινήσαμε το φρέσκο σταμάτησε να ξυπνάει ανά 2ωρο και πλέον ξυπνάει 1-2 φορές. όταν όμως το καταργήσουμε το φρέσκο και έρθει και το νινί πιστεύω θα ξαναχαλάσει η κατάσταση, είχε κρατήσει ένα χρόνο αυτό το ξύπνημα ανά δίωρο! Επίσης απ .οτι θυμάμαι είχες πει ότι ο δικός σου κοιμάται με τον μπαμπά του. εμένα ουρλιάζει έτσι και τον δει αντί για μένα στο δωμάτιό της την ώρα που έχει βάλει πιτζάμες και ετοιμάζεται να κοιμηθεί. είμαστε λίγο περίπτωση! Κατάλαβες γιατί ανησυχώ ? άσε δε το θέμα με το μαιευτήριο, δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

anyway, θετική σκέψη είπαμε!! Δε μου αρέσει να γκρινιάζω. Γερά να είναι και όλα καλά θα πάνε!

tMJnp2.pnglQPGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...