Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακιααααα!!!!!!

Διαβαζω τα μηνυματακια σας για τα ρουχαλακια και τα σεντονακια και ενθουσιαζομαι!!!!!!!

Η εβδομαδα αυτη ειναι πολυ πιο ομορφη, αφου την Παρασκευη καναμε το β υπερηχο μας και τα αποτελεσματα ηταν αριστα!!!!!!!!Ημουν 20 εβδομαδων και 4 ημερων και ημασταν 430 γραμμαρια...Μια χαρα για την εβδομαδα μας!!!

Απο υγεια του μωρου, ολα τελεια, αλλα μου ειπε οτι ηταν πετρωμενη η κοιλια μου την ωρα του υπερηχου και το μωρο δεν ειχε χωρο να κινηθει καλα...

Απο τοτε νομιζω λεει οτι δεν το ακουω τοσο δυνατα το μωρο...Απο την ιδεα μου οτι δεν εχει λεει χωρο...Χμμ..Μαλλον πρεπει να το ξεχασω και να ηρεμησω..Ολα ειναι καλα....

Αυτο λεει σημαινει πιο πολυ ξεκουραση.....Αχ..Εχω βαρεθει να το ακουω και να μη μου λεει ο γιατρος μου ακριβως τι να κανω....Του λεω δηλαδη, ξαπλα???Οχι μου λεει...Απλα να μειωσεις αυτα που κανεις μεσα στη μερα....Αφου δεν κανω κατι.....Δουλευω σε γραφειο..

Τι να πω...Αλλα να μην με ανησυχει λεει αυτο, αφου το μωρο αναπτυσεται κανονικα...Να μην ξεχναω ουτε λεπτο οτι ειμαι εγκυος!!Μα δεν το ξεχναω ουτε δευτερολεπτο απο τη χαρα μου......

Παντως αυτο με την ξεκουραση μου το λενε συνεχεια...

Και στην αδερφουλα μου που γενναει την Παρασκευη, παραπανω ξεκουραση της ελεγε ο γιατρος...Μαλλον το λενε σε ολες προληπτικα..ξερω γω...???

Οποτε απο τωρα κι υστερα θα αρχισουμε τις βολτιτσες για ερευνα αγορας!!

Με μεγαλυτερη αισιοδοξια πλεον!!!!

Θα δω και με αλλο ματι πλεον τη γεννηση της δευτερης ανηψουλας μου που περιμενουμε την Παρασκευη, να ξαναπαρω μια ιδεα για τη δικη μου γεννα...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο melitaki μια χαρα ειναι το βαρος του.Και μενα ο γιατρος συνεχεια ξεκουραση μου λεει και μου σπαει τα νευρα μερικες φορες αλλα ενταξει καποιες φορες εχει δικιο!!Αντε καλη αρχη στα ψωνια σου και εγω οπου να ναι ετοιμαζομαι για εξορμηση στα μαγαζια.Φιλακια

Κοριτσια οι κοιλιες σας ειναι ψηλα?Εμενα απο την αρχη απο οτι βλεπω ειναι χαμηλα τελος του μηνα που θα παω στο γιατρο θα τον ρωτησω αλλα ειναι φυσιολογικο στην εβδομαδα που ειμαι να ειναι χαμηλα?Απο αλλες κοπελες που ξερω ηταν ψηλα και οταν μπηκαν στο μηνα τους νομιζω κατεβηκε!!!Εμενα ποσο να κατεβει?

καλημερες κι απο εμενα!!!

ΜΑΡΙΑ_ΕΥΓΕΝΙΑ τωρα σωθηκες!! και εγω ποτε την βλεπω ψηλα..ποτε παλι την νιωθω χαμηλα...μαλλον ακομα εχει να κανει με το που εχει βολευτει το μπεμπε μας...;)

melitaki μπραβο για τα αποτελεσματα σας!!! ολα μια χαρα!!! ξεκουραση ε?? κλασικη ατακα...αλλα και ποσο να ξεκουραστες πια στις μερες μας??!! απλα να προσεχουμε λιγο..να μην πολυζοριζομαστε και ολα θα ειναι οκ! :)

κοριτσακια εμας ο μπεμπης ειναι μεγαλο μωρο..στην 23 που καναμε το β επιπεδου ειχαμε βαρος 620 γρ.. και κεφαλακι, κοιλιτσα και ποδαρακια ειναι ολα στα ανωτατα ορια... με ανχωνει αυτο λιγουλακι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

natnat μην αγχωνεσαι για το βαρος του μια χαρα θα ειναι εμενα ο γιος μου ηταν 608 γραμμαρια στην 21:tongue: κ γεννηθηκε 3700.ολα ηταν στα ανωτατα ορια οπως λες αλλα το 4αρι δεν το εφτασε...Βεβαια κ 3700 δεν τον λες μικρο απλα θελω να σου πω δεν βγηκε κ τεραστιος;)

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ μην αγχωνεσαι παιδι μου η κοιλιτσα σου θα ειναι εκει που πρεπει να ειναι...:D

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες μου και μπεμπόνια στην αγκαλιά και στην κοιλίτσα....

Ελπίζω να είστε όλες σας καλά...

Εγώ είμαι λίγο ντάουν με κάτι οικογενειακά θέματα ο Γιάννος μου τέλεια και η κοιλίτσα καλά κρατεί....

Νομίζω πως έχουμε νέες αφίξεις εεε?

Με το καλό κοριτσάρες μου να αγκαλιάσουμε τα θαυματάκια μας....

Χάρηκα για τα νέα από τις β επιπέδου που σιγά σιγά τις κάναμε όλες μας...

Να πωκαι εγώ στην νατ νατ πως να μην ανησυχεί ο Γιάννος μου στις 21 εβδομάδες ήταν 404 γρ και στο υψηλότερο ύψος και γέννησα φυσιολογικά 3860 γρ και 57 εκ!!!!!!

Δε φοβήθηκα να τον πάρω αγκαλιά γιατί ήταν τεράστιος στα μάτια μου!!!!

Εγώ θέλω να πάω να κάνω εξετάσεις αίματος ούρων και καμπύλη ζάχαρου και όλο το αναβάλλω γιατί θα πάω στο ικα και πρέπει να πάω πρωί και δεν ξυπνάω με τίποτα.....

Είδαμε την μικρά προ2 εβδομάδων ήμουν 22και 3ημερών και έφτασε τα 500 γρ (για την ακρίβεια 497 γρ).Πότε μεγαλώνουν τα μικρούλια μας εε?

Από κιλά είμαι +2 και η κοιλιά μου είναι αισθητά μικρότερη από τον γιό μου...(μάλλον έχουν δίκιο πως τα κορίτσια κάνουν μικρότερες κοιλιές)

Θα βάλω και φωτο αυτές τις μέρες για να την καμαρώσετε....

πολλά φιλάκια σε όλες σας και πιστεύω πως σιγά σιγά θα μπω πάλι στο κλίμα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλέ έφτασα 24 εβδομάδων!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΣΤΕΓΙΑ ποσο με καθυσηχασες να ηξερες!!! ευχαριστω!!!!:) οσο για το ικα αστα..πολυ ζορι ειναι..εμενα που ο γιατρος εκει δε μου γραφει κι ολες τις εξετασεις που μου βαζει ο δικος μου γιατρος?? μαχη δινω καθε φορα...υπομονη και παρτο αποφαση να πας να ξεμπερδευεις!!

Ελινα Ζ. αχ να σαι καλα που μου λες και την δικια σου εμπειρια...εσυ πως γεννησες?φυσιολογικα?

Αληθεια οσες εχετε ξαναγεννησει επισκληριδιο κανατε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νατ γιαυτό είμαστε εδώ να λέμε η καθεμία την προσωπική εμπειρία της και να παίρνουμε θάρρος.....

Γέννησα με επισκληρίδιο την οπόια τίμησα μόνο στις ωδίνες τελικά οι πόνοι ήταν ανεκτοί και γέννησα χωρίς επισκληρίδιο...να φανταστείς εγώ από θέμα πόνου "γέννησα" στα ράμματα!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΣΤΕΓΙΑ το εχω ξανακουσει αυτο!!! ποιος ξερει γιατι και πως... μα δε μπορει καπως να σε ηρεμησει εκεινη την στιγμη? εστω με μια τοπικη ισως? η χαζομαρα λεω??

ποτε εχεις πητ εσυ και που γεννας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ο γιατρός πίστευε πως είχα επισκληρίδιο εγώ όμως δε ζήτησα άλλη από την δοκιμαστική στην αρχή!!!!!!

Εκείνη την στιγμή δε προλάβαινε να κάνει τίποτα!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Α ξεχάστηκα λοιπόν πητ έχω 12/6/2012 και γεννάω μάλλον στο ιατρικό (γαία) εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα και ξανανοίξει η κλινική εδώ στην Κόρινθο όπου γέννησα και τον γιοκαρίνι μου και πέρασα τέλεια γιατί ήταν δίπλα στο σπίτι μου....

Πάω να βάλω για νάνι τον γίο και μάλλον θα επανέλθω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012!!!

sidimire 1/6/2012

Φωτογράφος 3/6/2012

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ 4/6/2012

verak 4/6/2012

naya23 5/6/2012

irene_myl 8/6/2012

katerina23 12/6/2012

ΣΤΕΓΙΑ 12/6/2012

Ελινα Ζ. 14/6/2012

efffiiiii 14/6/2012

natnat 15/6/2012

lilathanos 21/6/2012

Melitaki :) 25/6/2012

aglaitsa 29/6/2012

nana80

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στεγια μου ο γιατρος σου ειναι στο ικα?Εμενα ειναι ιδιωτης αλλα τις εξετασεις τις εκανα μεχρι τωρα στο ικα οσες γινοντουσαν.Αλλα αυτο το μηνα ειπε να παω εξω και με τον εοππυ θα πληρωσω μονο 15% συμμετοχη.Τελος της εβδομαδας θα παω και για την καμπυλη ζαχαρου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...