Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια? Πώς πάει το σ/κ?

Εμείς βγήκαμε χθές μετά από καιρό και πολύ το ευχαριστήθηκα! Περάσαμε πολύ ωραία! Και τώρα ετοιμαζόμαστε για καφεδάκι στην παραλία!!!Τέλεια!

Αληθεια κοριτσια για πειτε..τι βδομαδα ειστε και ποσα κιλακια εχετε παρει???

Εγώ είμαι 23 εβδομάδων κι έχω πάρει 8 κιλά... (πολλά, σύμφωνα με την ξαδέρφη διαιτολόγο...) αααααχ! και οι δύσκολοι μήνες είναι αυτοί που έρχονται!!!

Πού είναι οι έμπειρες μανούλες???Πείτε για τα ρουχαλάκια γιατί κι εμείς σκεφτόμαστε ότι πρέπει ν'αρχίσουμε να εξοπλιζόμαστε σιγά σιγά...

Εμάς ευτυχώς τα περισσότερα πράγματα θα μας τα δώσουν κάποιοι φίλοι (κούνια, καρότσι κ γενικά τα βαρια...) οπότε έχουμε να πάρουμε ρούχα, προίκα και τα τα αναλλώσιμα.

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον εγω γεννησα την κορη μου 10/5/2010.αυτο που χρησιμοποιησα πολυ ολο το καλοκαιρι ηταν ζιπουνακια κ πανες αγκαλιας.ζιπουνακια πηρα αποτα mothercare κατι πολυσυσκευασιες των 7τεμ με 35ευρω κ βολεψαν πολυ κ απο οικονομικης πλευρας κ απο ποιοτικης πλευρας κ απο νουμερα.κ για τον μπεμπικο τωρα αυτα πηγα κ πηρα γιατι ολα οσα ειχαμε ηταν ροζ!!!!τις πανες αγκαλιας τις χρησιμοποιησα γιατι οταν δεν την ειχα αγκαλια απλα την ακουμπουσα εκει,ειτε πανω στον καναπε ειτε πανω σε καποιο καθισματακι γιατι ειμαι κ λιγο σιχασιαρα κ δεν ηθελα να ακουμπανε πολλα πολλα πανω της ιδιατερα πλαστικα κ μη βαμβακερα υφασματα.ισως ειμαι υπερβολικη.απο ρουχακια τωρα ειχαμε πολλα βαμβακερα για να τα αλλαζουμε καθε μερα αλλα να πω την αληθεια μου δεν τα πολυβαλαμε γιατι στις πολλες ζεστες δεν αντεχε τπτ πανω της,ουτε ζιπουνακια για να καταλαβετε κ φυσικα ειμασταν γεματοι ιδρωτηρια οσο μπανια κ αν την καναμε οσα ρουχα κ αν αλλαζαμε.το μονο που μας βοηθησε ηταν το liquid talc της frezyderm.αν θελετε να παρετε φαρμακευτικα καλλυντικα εγω ψωνιζω απο εδω

http://www.pharmacy4u.gr/index.php

αν καποια μανουλα ξερει καποια αλλη σελιδα ας την πει.επισης για πανες οικονομικες προτεινω το

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_0_6?url=search-alias%3Daps&field-keywords=pampers&sprefix=pamper%2Caps%2C279

για pampers.κ επειδη νιωθω σαν διαφηση αν καποια ξερει κατι να μας συμβουλεψει.

κ τωρα να πουμε για ενα θεμα που ποναει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

κιλα:το λεω κ ντρεπομαι :(

ειμαι 1.75 κ εχω βαλει 9 κιλα.αυτη τη στιγμη ειμαι 84 κλαψκλαψ.απο την μια πεταει η κοιλια κ απο την αλλη ο κ@$ος!!!!δεν υπαρχει σας λεω!!!σαν την μπαλα νιωθω!!!κ τα καλυτερα ερχονται!!!

Διαφημίσεις

natnat μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον για την μικρη μου πατατουλα!!νομιζω καλυτερα ειναι αλλα παλι σημερα το πρωι εκανε εμετο.μαλλον θελει τις μερες της.βεβαια ειμαι αισιοδοξη γιατι εχει την ορεξη της πραγμα που ειναι πολυ πολυ σημαντικο!!!

Theodora_D εσυ τι σκεφτεσαι να αγορασεις???τι δενμπορουν νασου δωσουν???παντως οτι μπορεις να βρεις απο αλλου χρησιμοποιησετο γιατι πραγματικα ειναι προικα μωρου τοσο ακριβα που ειναι ολα.το ξερω απο πρωτο χερι.στην Ζωη τα πηραμε ολα απο το μηδεν.ευτυχως ωρα τα εχουμε ολα κ δεν χρειαζεται να ξαναψωνισουμε περα απο κατι ψιλα μονο!!!

κι εγώ σκέφτομαι να μην πάρω πολλά γιατί θα είναι τότε οι πολλές ζέστες και μάλλον θα πάνε χαμένα.

Για καλλυντικά, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα...μόνο τα ρούχα σκέφτομαι και πελαγώνω! που να τα βάλω όλα κάτω...! (το αγχος της πρωτάρας....:tongue:)

Τώρα για τις πάνες...εμείς σκεφτόμαστε για υφασμάτινες, για οικολογικούς και οικονομικούς λόγους. Θα το τολμήσουμε κι αν δούμε τα σκούρα, θα το γυρίσουμε σε μιας χρήσης.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις ειμαστε πολυ καλα.Ο μικρουλης μου αυτες τις ημερες με εχει χορτασει κλωτσομπουνια και κανει συνεχεια κωλοτουμπες.Ειδικα το σαββατο νομιζα οτι θα βγει απο την κοιλια μου!!!!!!Φτου-φτου!!!!!!!Ετσι θελω να ειναι ζωηρο για να ειμαι κι εγω ηρεμη οτι ειναι καλα!!!!Σε μια εβδομαδα περιπου μπαινω στον 7ο και λεω σιγα-σιγα να παω για τα ψωνια του.Τι λετε?Ειναι νωρις?

οχι μια χαρα ειναι!!Λοιπον κι εγω στο γιο μου πηρα ελαχιστα για νεογεννητο φανελακια μετα τα ειχα ολα 0-3 γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα μωρακια ,ηταν χειμωνας οταν γεννησα εν τω μεταξυ και εκανα το λαθος να παρω πολλα φορμακια τα οποια τα βαλαμε απο μια φορα εφοσον δεν πολυβγαιναμε!Κι εγω τα χοντρα τα εχω απο τοτε, τα ειχα παρει κιολας επιτηδες ουδετερα χρωματα ,τωρα θα χρειαστω μονο φανελακια και ρουχαλακια κανα σεντονακι καμια κουβερτουλα ροζ κτλ...Ηδη της πηρα κατι φανελακια και ξετρελαθηκα με τα κοριτσιστικα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!πως τα πατε??

ολες οι συμβουλες σας ειναι χρησιμοτατες!! οταν αρχιζουμε εμεις οι πρωταρες να δουμε τι και πως θα χρειαστουμε η αληθεια ειναι οτι πελαγωνουμε!!

εμενα εκανε η νυφη μου αγορακι τον ιουλιο του 11..οποτε παλι καλα , μιας και θα ειμαστε την ιδια περιοδο μου εχει κρατησει πολυ πραγμα!!!! χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι και αυτη μου ειπε πως ξεπετιεται τοσο γρηγορα που ειναι κριμα να αγοραζεις ενα σωρο..

verak μια χαρουλα εισαι απο κιλα βρε!!! εισαι και εσυ ψηλη σαν εμενα... εγω στην 23 βδομαδα εχω παρει 6 κιλα..αλλα ανεβαινουν χαλαρα τωρα...δε πειραζει μωρε!!!

να σας δωσω ενα σαιτ κοριτσια που βαζει διαφορους διαγωνισμους με πραγαματακια...αν εχετε και φειςμπουκ ειναι πανευκολη η εγγραφη...

http://parentsbook.net/

εχω λαβει ηδη μερος σε οσα εχω προλαβει...ειδικα με ενα βρεφικο δωματιο που εχει εχω ξετρελαθει!!!! ποτε δε ξερεις!!!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας μέλλουσες και ήδη μανούλες!!!

Μπήκα να πω ενα γειααα!

Όντως πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για τα ρουχαλάκια των μωρών μας...

Όσο για το αν είναι νωρίς για αγορές, δεν το νομίζω. Ειδικά αν υπολογίσουμε τι χρειάζεται να αγοράσουμε συνολικά και πόσο θα κοστίσουν όλα μαζί, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να ξεκινάς από νωρίς και να τα παίρνεις σιγά σιγά...

Ε και είναι κι ωραίο ν'αρχίζει να γεμίζει το σπίτι...Ανυπομονώ να αγοράσουμε τα πρώτα ρουχαλάκια, να φτιάξουμε την κούνια κλπ! Να μπαίνουμε στο κλίμα γενικά!!!:D:D:D

natnat μπήκα στο site που είπες...ενδιαφέρον φαίνεται.Καλή επιτυχία σου εύχομαι με το δωμάτιο!!! Να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματα!

Κι εγω ειμαι μελος στο parentsbook ειναι πολυ ενδοαφερον.Καλη μας επιτυχια natnat.Εχω απορια ......τον τελευταιο 2μηνο περιπου για να αποφευγω το τσιμπολογημα τρωω συνεχεια τσιχλες(χωρις ζαχαρη) 5-6 την ημερα περιπου.Ξερετε αν πειραζει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...