Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Μες στο μυαλό μου είσαι... Κι εγώ στο Έλενα ήθελα γιατί δε μου περισσεύουν τα χρήματα για ιδιωτικό. Αλλά βρήκα το γιατρό μου μετά από πολύ ψάξιμο και δεν ήμουν διατεθιμένη να ξαναλλάξω και να ψάχνω στο δημόσιο...Ευτυχώς ο άντρας μου έχει και ιδιωτική ασφάλεια στη δουλειά του και θα πληρώσουμε μόνο αμοιβή γιατρού. Μόνο αυτό με παρηγορεί. Στο δημόσιο νομίζω μπορείς να ζητήσεις επισκληρίδιο αν ξέρεις με ποιο γιατρό θα γεννήσεις και το κανονίσεις μαζί του...

Όσο για την υδρονέφρωση, εμάς η αρ. πύελος είναι 8,4 και η δεξιά 10,5 (αν τα έχω καταλάβει σωστά...) Μας έκλεισαν ραντεβου και με παιδοουρολόγο τον άλλο μήνα στο λητώ να μας ενημερώσει.

Κορίτσια, όσες είστε στο Λητώ, να οργανωθουμε όταν πλησιάζει ο καιρός, ώστε αν συμπέσουμε να γνωριστούμε!!!;)

Την προηγουμενη εβδομαδα πηγα και βρηκα και το γιατρο του νοσοκομειου και να σου πω την αληθεια μου εφυγε ενα βαρος.Η πρωτη μου εντυπωση ειναι παρα πολυ καλη ,εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Ηρεμος,συζητησιμος,προθυμος.Για την επισκληριδιο να σου πω την αληθεια δεν τον ρωτησα θα το κανω στο επομενο ραντεβου αλλα η ξαδερφη του αντρα μου που ειναι μαια εκει μου ειπε οτι δεν κανουν δεν την ρωτησα ομως τι γινεται στη περιπτωση που θελησω να την πληρωσω!Αν δηλ. μπορει να γινει κατι τετοιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εμενα ο γιατρος μου, μου ειπε πως θα ηπαρξουν αλλαγες στο συστημα πληρωμης ακομα και στα ιδιωτικα..για ψαξτε το λιγακι.. στις αρχες του χρονου ισχυε το καινουριο μετρο.. μετα μου ειπε το σταματησαν και απο 1 μαρτιου παλι θα μπει κατι σε εφαρμογη...στις 5 εχω ραντεβου και θα τον ξαναρωτησω...δυο γνωστες γνωστων παντως το προλαβαν και πληρωσαν πολυ λιγα!!

Ακούγονται πάρα πολλά γι'αυτό... Υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε ένας ενιαίος φορέας υγείας κι οτι θα κάνουν σύμβαση μαζί του και κάποια ιδιωτικά. Αυτό που θα αλλάξει θα είναι ότι το μαιευτήριο θα παίρνει το επίδομα τοκετού απευθείας από τον ασφαλιστικό φορέα κι εμείς θα πληρώνουμε τη διαφορά.

Έχουν γραφτεί πολλά στο parents, αλλά άκρη δεν έχω βγάλει γιατί κάποια μαιευτήρια το έκαναν και το σταμάτησαν και γενικά είναι ρευστά τα πράγματα...

Ελπίζω μέχρι να γεννήσουμε εμείς να έχει λυθεί το θέμα και να μειωθούν λίγο οι τιμές στα μαιευτήρια...

Ρώτα και τον δικό σου μιας και είναι στο λητώ, μήπως βγάλουμε καμιά άκρη...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

εμεις εδω καλα αλλα η πατατουλα παλι γριπωμενη:( χθες μου εκανε λιγο εμετο κ δοιαρια.σημερα τπτ ευτυχως αλλα μου εχει κανει δεκατα :(παλι δεν θα ντυθουμε τσικνοπεμπτη.ουτε περυσι ντυθηκαμε κλαψ κλαψ,παλιγριπωμενες ειμασταν.ελπιζω πλεον για του χρονου να τα ντυσω κ τα δυο μαζι!!!!

natnat καλως μας ηρθες!!!ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη κ για εσενα!!!

Theodora_D ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ κοριτσακια μου ευχομαι να μην υπαρχει προβλημα με τα μωρακια σας κ να πανε ολα τελεια!!!

εμεις εδω καλα αλλα η πατατουλα παλι γριπωμενη:( χθες μου εκανε λιγο εμετο κ δοιαρια.σημερα τπτ ευτυχως αλλα μου εχει κανει δεκατα :(παλι δεν θα ντυθουμε τσικνοπεμπτη.ουτε περυσι ντυθηκαμε κλαψ κλαψ,παλιγριπωμενες ειμασταν.ελπιζω πλεον για του χρονου να τα ντυσω κ τα δυο μαζι!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνουν οι συνεγγυούλες της παρέας?

Τσικνίσατε χθες? Εμείς χαλαρά στο σπίτι...

verak Πώς είναι η μικρή σου σήμερα? Περαστικά σας εύχομαι... Αυτές οι ιώσεις είναι το κάτι άλλο! Υπομονή! Όσο για το καρναβάλι, μην ανησυχείς, του χρόνου θα το ευχαριστηθείτε διπλά!!!! :tongue:

Πού είστε οι άλλες??? Πολύ ήσυχο είναι το καφέ μας...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

καλημερα φουσκοκοιλιτσες!!!

τι κανετε???πως τα περασατε χθες???εμεις εδω σπιτακι μας με την πατατουλα κ τον παππου κ την γιαγια μας!!!δυστυχως η κατασταση της μικρης δεν μας αφησε να παμε πουθενα.

Theodora_D σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!!η πατατουλα ευτυχως δεν εχει σημερα πυρετο αλλα συνεχεια αλλαζουμε μπεμπιλινα!!!!εχω βαρεθει να της πλενω τον ποπο!!!κατα τα αλλα το πρωι μονο ειχαμε κλαματα μαλλον πονουσε η κοιλιτσα της.τωρα καλυτερα ειναι κ πολυ πιο ηρεμη!!!!

τι θα μαγειρεψετε σημερα???εμεις σπανακορυζο για εμας λαπα για την μικρη.

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!! Καλά είμαστε κι εμείς εδώ στα νότια! Αν και χθες έριξε ένα καλό χαλάζι τη νύχτα, σήμερα έχουμε λιγάκι ήλιο! Ποιος ξέρει, μπορεί να φτιάξει ο καιρός, να έρθει κι αυτή η ρημάδα η καρέκλα που έχω παραγγείλει ένα μήνα κι έχει κολλήσει Γερμανία.

Χθες επίσης αποφάσισα να αγοράσω μια κούνια - για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά - από mothercare. Μάλλον από κει θα πάρω και τα υπόλοιπα (ντουλάπα-συρταριέρα). Με το στρώμα τι με συμβουλεύετε να κάνω? Έχει κάποια στρώματα εκεί αλλά μου φαίνονται κάπως ακριβά (180-250 ευρώ).

Η μικρή μας είναι εντελώς στον κόσμο της πάντως. Συνεχίζει τα κλοτσίδια, όταν δεν κινούμαι και όταν δεν μιλάω. Λέτε με τόση ώρα μάθημα και πάρλα να εθίζεται? :lol::lol::lol:

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Γειά σας κορίτσια!!!! Καλά είμαστε κι εμείς εδώ στα νότια! Αν και χθες έριξε ένα καλό χαλάζι τη νύχτα, σήμερα έχουμε λιγάκι ήλιο! Ποιος ξέρει, μπορεί να φτιάξει ο καιρός, να έρθει κι αυτή η ρημάδα η καρέκλα που έχω παραγγείλει ένα μήνα κι έχει κολλήσει Γερμανία.

Χθες επίσης αποφάσισα να αγοράσω μια κούνια - για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά - από mothercare. Μάλλον από κει θα πάρω και τα υπόλοιπα (ντουλάπα-συρταριέρα). Με το στρώμα τι με συμβουλεύετε να κάνω? Έχει κάποια στρώματα εκεί αλλά μου φαίνονται κάπως ακριβά (180-250 ευρώ).

Η μικρή μας είναι εντελώς στον κόσμο της πάντως. Συνεχίζει τα κλοτσίδια, όταν δεν κινούμαι και όταν δεν μιλάω. Λέτε με τόση ώρα μάθημα και πάρλα να εθίζεται? :lol::lol::lol:

Η grecostrom έχει πολύ καλά στρώματα όπου ένα μέτριο έχει περίπου 100-120 και φτάνουν μέχρι 200. Εγώ τέτοιο πήρα.Γνώμη μου είναι να μην σκεφτείς πολύ τα λεφτά στο στρώμα, καλύτερα κόψε απο την κούνια ή την συρταριέρα... είναι πολύ σημαντικό να είναι καλό το στρωματάκι...

:lol::lol::lol:

κοριτσακια μου τι κανετε???

εδω επιτελους βγηκε ο ηλιος!!!πολυ μου ειχε λειψει!!!ειχα βαρεθει αυτη την καταχνια κ το χιονι κ γενικα ολο αυτο τον μουντο καιρο!!!!

αληθεια το γιορτασατε χθες???εμεις το πρωι που ελειπε η πατατουλα στο σχολειο βγηκαμε την βολτα μας κ το βραδυ με ολη μαζι αγκαλιτσες φιλακια παιχνιδακια χαδακια....

αυριο λοιπον τσικνοπεμπτη!!!θα το τσικνισετε???οι δευτερομανουλες τι θα τα ντυσετε τα αγγελουδια σας???εμεις λεμε για κοκκινοσκουφιτσα κ βουρ για εξω!!!τωρα το που θα το αποφασισουμε τελευταια στιγμη!!!

irene_myl πολυ ωραια η ιδεα σου!!!εγω εκανα πιλατες πριν μεινω εγκυος,γιογκα ειχα κανει μια-δυο φορες,εσυ που θα τεχεις κανεις πιστευεις μπορω να τα παρακολουθησω???

Αφού μπόρεσα εγώ που είχα και 2 αποκολλήσεις το 1ο τρίμηνο, φαντάζομαι μπορούν πολλές. Άσε που είναι ειδικά σχεδιασμένα για εγγύους. Τώρα που δοκίμασα και το 4ο, με τον έντονο ρυθμό, μπορώ να πω ότι όλα οκ. Το pilates βγαίνει ολόκληρο μια χαρά 50'. Η γιόγκα επίσης. Ούτως ή άλλως τη γιόγκα την πας όσο σε παίρνει, και γενικά δεν πρέπει να πιέζεσαι. Πριν όμως προσπαθήσεις οτιδήποτε, πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό σου, για αποφυγή επιπλοκών!!!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Καλησπέρα και σε όλες τις υπόλοιπες εγκυούλες!!!

Πάει και αυτή η εβδομάδα....

Πάντως από τότε που δεν έχω εμετούς ούτε καταλαβαίνω πως περνάει ο καιρός βρε κορίτσια....νομίζω ότι αρχίζουμε να πλησιάζουμε...ανυπομονώ...:lol::lol::lol:

γεια σας κι απο μενα!!!

εμεις χτες τσικνηστηκαμε στην πεθερα μου!! ειχε και γενεθλια ο μικρος αδερφος του αντρα μου μια μερα πριν και το συνδυασαμε..καλα ηταν!

verak πως παει η μικρη? ευχομαι καλυτερα... και ευχομαι να μη κολησεις και εσυ κατι γιατι ειναι ζορικο!!! εγω περασα μια γαστρεντεριτιδα κι ουτε να την θυμαμαι δε θελω!!

irene_myl καλοριζικη η κουνια σας!!! για πες τιμη..τωρα εχουμε μπει στο ψαξιμο και εμεις...

effi μια απο τα ιδια νιωθω κι εγω μετα το τελος των εξαγωγων!! περναει νερακι ο καιρος..καθως επισης αυξανονται και τα κιλα χαλαρα τωρα!!!

Theodora_D σημερα που μιλησα με μια πρωτη ξαδερφη που μπαινει στο μηνα της μου ειπε πως τελικα θα γυρισουν στις παλιες τιμες...για να δουμε...

Αληθεια κοριτσια για πειτε..τι βδομαδα ειστε και ποσα κιλακια εχετε παρει???

Φιλια!!!:o

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα κ καλο σαβ/κο!!

ηθελα να πω σε ολες τις μανουλες που δεν εχουν επιπλα οτι καλυτερα να μην δωσουν πολλα λεφταμιας κ ειναι κατι το οποιο δεν θα χρησιμοποιησετε για πολυ καιρο.το σωστο ομως στρωμα θα βοηθησει παρα πολυ στη σωστη θεση υπνου επομενως κ αναπτυξης γιατι ας μην ξεχναμε οτι τον πρωτο χρονο τα παιδια κοιμουνται πολυ!!!

εγω για επιπλα πηρα αποτο καταστημα ηρα.

http://www.irabebe.gr/

ειχε ενα κρεβατι με την συρταριερα του απο μασιφ ξυλο 600 ευρω κ τα δυο μαζι.επισης το κρεβατι ειχε δυο θεσεις κ γινετε κ προεφηβικο καθως φευγουν τα δυο κατω μισα κ τα καγκελα κ γινετε ενα λιλιπουτιο κρεβατακι.

στρωματακι πηραμε κ εμεις απο την grecostrom με λατεξ κ κοκοφοινικα αν θυμαμαι καλα.

καλα ψωνια ομορφουλες!!!

Κι εγώ από τα Ηρα τα πήρα Βέρα... κατάλαβα ποιο πήρες...πολύ όμορφα όλα και πολύ πρακτικά, κι εγώ πήρα τέτοιο που γίνεται προεφηβικό , πήρα αυτό με τα σκαλιστα προσωπάκια της παρέας του Γουίνι και στρώμα με λάτεξ και τα λοιπά... Άντε με το καλό να τα γεμίσουμε τα κρεβατάκια!!!!

:lol::lol::lol:

γεια σας κι απο μενα!!!

εμεις χτες τσικνηστηκαμε στην πεθερα μου!! ειχε και γενεθλια ο μικρος αδερφος του αντρα μου μια μερα πριν και το συνδυασαμε..καλα ηταν!

verak πως παει η μικρη? ευχομαι καλυτερα... και ευχομαι να μη κολησεις και εσυ κατι γιατι ειναι ζορικο!!! εγω περασα μια γαστρεντεριτιδα κι ουτε να την θυμαμαι δε θελω!!

irene_myl καλοριζικη η κουνια σας!!! για πες τιμη..τωρα εχουμε μπει στο ψαξιμο και εμεις...

effi μια απο τα ιδια νιωθω κι εγω μετα το τελος των εξαγωγων!! περναει νερακι ο καιρος..καθως επισης αυξανονται και τα κιλα χαλαρα τωρα!!!

Theodora_D σημερα που μιλησα με μια πρωτη ξαδερφη που μπαινει στο μηνα της μου ειπε πως τελικα θα γυρισουν στις παλιες τιμες...για να δουμε...

Αληθεια κοριτσια για πειτε..τι βδομαδα ειστε και ποσα κιλακια εχετε παρει???

Φιλια!!!:o

Αυτο ειναι πολυ πονεμενο θεμα εγω ειμαι στην 24η εβδομαδα και εχω παρει 14 ΚΙΛΑ:lol::lol:

Κοριτσια τι νουμερο να παρω για τον μικρουλη μου εσωρουχα και φορμακια?Η ξαδερφη του αντρα μου που ειναι μαια ειπε στη πεθερα μου να παρει για 3 μηνων λιγα και περισσοτερα για 6 μηνων!!Δεν ειναι πολυ μεγαλα για νεογεννητο?

Μαρία - Ευγενία εξαρτάται πως είναι τα νούμερακια στην κάθε εταιρεία. Θα πάρεις σίγουρα καμιά 10 με 15 σε μέγεθος 0-3 μηνών . Νομίζω πως φτάνουν για το πρώτο διάστημα δεδομένου ότι θα είναι και καλοκαίρι και θα στεγνώνουν πολύ εύκολα, τα υπόλοιπα πάρτα το αμέσως επόμενο νούμερο.

Επειδή κι εγώ ταλαιπωρήθηκα αρκετά με αυτό με τα νούμερα και ζήτησα πολλές γνώμες τελικά αυτό με συμβούλεψαν οι περισσότεροι.Οι κοπέλες που είναι ήδη μαμάδες ίσως να έχουν να προσθέσουν κάτι από την εμπειρία τους και να μας βοηθήσουν...:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...