Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια μου..! Μετα απο 8 μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ, που μας αφησε η cosm@te.. επανηλθα! Περιμενα πως και πως να μπω να διαβασω τα νεα σας! Χαρηκα και λυπηθηκα για μερικες περιπτωσεις. @Eternity δεν εχει χαθει τιποτα ακομα. Κι εγω πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει μεινει ενα εμβρυο και αυτο να προχωρησει τελικα. Αυριο εχεις επανεξεταση; Εγω κοριτσια παντως περιμενω σε 2-3 μερες να αδιαθετησω και να ξεκινησω cyclacur και υπερηχους για το ενδομητριο. Υπολογιζω μεταξυ 9/12-12/12 την εμβρυομεταφορα αν πανε ολα καλα. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε?

πολυ μου λειψατε αυτες τις μερες αλλα αφιερωθηκα στην πατατουλα μου κ στον αντρουλη αυτες τις μερες γιατι την αλλη εβδομαδα φευγω κ ειπα λιγονα τους χορτασω!!!

ευχομαι να πανε ολα καλα με τους β'επιπεδου κνα εχουμε καλλα ευχαριστα μεσα στην εβδομαδα!!!

Theodora_D ψαξε το για γυμναστικη!!!μονο καλο μπορει να σου κανει.κ εγω το εψαξα αλλα μου ζητουσαν 50ευρω το μηνα για ενα 2ωρο την εβδομαδα.μου φανηκαν πολλα κ ετσι κ το αφησα.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ κριτσακι μου κ εγω το περασα αυτο στην πρωτη εγκυμοσυνη.γεννησα κ ολα καλα!!!ο οδοντιατρος μου παντως σε αυτη την εγκυμοσυνη μου ειπε οτι τα δοντακια μου κ τα ουλα μου ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο την προηγουμενη φορα!!!

σας φιλω γλυκα!!!

καληνυχτα κ ονειρα γλυκα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρώτησα την αδερφή και μου είπε τα εξής: Αυτό λέγεται ουλίτιδα εγκυμοσύνης, γι'αυτό όσο αυτή προχωράει, επιδεινώνεται Το αλατόνερο θα σε ανακουφίσει πρόσκαιρα αλλά δεν σου δίνει λύση. Το καλύτερο είναι να πας σ'έναν καλό οδοντίατρο να σου δείξει σωστό βούρτσισμα και πώς να χρησιμοποιείς το νήμα σωστά ώστε να μη σε πληγώνει.

Είναι κι αυτό ένα πιθανό σύμπτωμα...τι να κάνουμε! Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν έχεις κι όλα τα άλλα, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να σ'ενοχλεί και το στόμα!!!

Εμένα τελευταία μ'έχει πιάσει ένας πόνος στην πλάτη, σε συγκεκριμένο σημείο, ειδικά όταν είμαι καθιστή για πολλή ώρα...:(

Σκέφτομαι να ψάξω για κανένα pilates για εγκύους...Έκανα πολύ γυμναστική πριν την εγκυμοσύνη αλλά τα έκοψα όλα μαχαίρι με το θετικό τεστ... Έχω βαρύνει όμως και δεν πάει άλλο!

Καμιά γνώμη???

Λοιπόν, επειδή το έχω ψάξει το θέμα, να σε ενημερώσω. Έκανα κι εγώ καθημερινά γυμναστήριο πριν μείνω έγγυος, αλλά έπαθα λόγω γυμναστικής τις αποκολλήσεις μου και διέκοψα. Έχω μόνιμο πρόβλημα με τη μέση μου, και λόγω μεγάλου στήθους, και με την πλάτη μου. Ιδιαίτερα τώρα που παίρνω βάρος!!!

Αποφάσισα, λοιπόν, με το που αισθάνθηκα καλά πριν από λιγο καιρό να ψάξω. Σε μια άλλη συζήτηση εδώ μια κοπέλα μου είπε για κτ DVD γιόγκα και πιλάτες από το amazon.co.uk. Παράγγειλα λοιπον 4 DVD, 50 ευρώ συνολικά μαζί με τα μεταφορικά. Έχω ξεκινήσει να ακολουθώ πρόγραμμα καθημερινό και είμαι άλλος άνθρωπος! Είναι τα εξής:

1) Prenatal Yoga with Shiva Rea : Είναι το πιο απλό με πιο εύκολες κινήσεις

2) Pregnancy Health Yoga with Tara Lee: Έχει λίγο πιο δύσκολες αλλά παραδοσιακές κινήσεις γιόγκα

3) 10-minute solution prenatal Pilates : Είναι απλά φοβερό και περιέχει 5 δεκάλεπτα, τα οποία μπορείς να κάνεις όλα μαζί ή εναλλάξ ή συνδυαστικά

4) Complete Pregnancy Fitness with Erin O'Brien: Πιο έντονη γυμναστική, αερόβια-πιλάτες. Αύριο θα το δοκιμάσω πρώτη φορά, γιατί μέχρι τώρα δεν ήμουνα σε φόρμα.

Γενικά κάνω πρώτα τη γυμναστική και αμέσως μετά κάνω εναλλάξ τα DVD γιόγκα, για χαλάρωση και stretching. Και εννοείται οι πόνοι μετριάστηκαν. Βέβαια έχω ξεκινήσει λιγότερο από 2 βδομάδες, αλλά το νοιώθω ότι μου κάνει τεράστιο καλό! Βέβαια, τα συστήνω μόνο σε όσες έχουν σχέση με τη γυμναστική και ξέρουν τις στάσεις σε ασκήσεις, αλλιώς είναι επικίνδυνο και για τη μέση και για την πλάτη και για το μωρό. Good luck!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

εδω επιτελους βγηκε ο ηλιος!!!πολυ μου ειχε λειψει!!!ειχα βαρεθει αυτη την καταχνια κ το χιονι κ γενικα ολο αυτο τον μουντο καιρο!!!!

αληθεια το γιορτασατε χθες???εμεις το πρωι που ελειπε η πατατουλα στο σχολειο βγηκαμε την βολτα μας κ το βραδυ με ολη μαζι αγκαλιτσες φιλακια παιχνιδακια χαδακια....

αυριο λοιπον τσικνοπεμπτη!!!θα το τσικνισετε???οι δευτερομανουλες τι θα τα ντυσετε τα αγγελουδια σας???εμεις λεμε για κοκκινοσκουφιτσα κ βουρ για εξω!!!τωρα το που θα το αποφασισουμε τελευταια στιγμη!!!

irene_myl πολυ ωραια η ιδεα σου!!!εγω εκανα πιλατες πριν μεινω εγκυος,γιογκα ειχα κανει μια-δυο φορες,εσυ που θα τεχεις κανεις πιστευεις μπορω να τα παρακολουθησω???

γεια σε ολες σας!!!

ειναι η πρωτη φορα που γραφω και ευχομαι να βγει σωστο, μιας και προσπαθω να βγαλω ακρη!

ειμαι και εγω μια μανουλα με πιθανη ημερομηνια τοκετου 15 ιουνιου!

ολα πανε καλα προς το παρον..καναμε και την β επιπεδου μας..απλα το μπεμπε μας ειναι σε ολα του στα ανωτατα φυσιλογικα ορια απο οτι μας ειπε..

θα εχουμε ενα μεγαλο μωρο, αν και αυτο με ανχωνει λιγο..

πληροφοριακα στις 22 βδομαδες που καναμε το β επιπεδου ειμασταν 620 γρ ηδη!

αυτα για πρωτο ξεκινημα..χαρηκα που σας συναντησα και εις το επανειδειν!

φιλια!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε???

Σήμερα λοιπόν κάναμε τη β' επιπέδου! Πολύ χάρηκα που ειδαμε το μωρό μας!!!

Όλα καλά γενικά, αν και εχουμε ενα προβληματάκι στα νεφρά που παραμένει (απο την αυχενική το βρήκαμε) κι ισως πάρουμε αντιβίωση μετά τη γέννα...Πάντως η γιατρός ήταν καθησυχαστική...

Στις 22 εβδομάδες κ 4 μέρες βάρος 576γρ. Και όλες οι μετρήσεις εντός ορίων και πολύ καλές.Δεν το χάρηκα όσο ήθελα, γιατί ήλπιζα ότι θα είχαν βελτιωθεί και τα νεφρά, αλλά αφού η γιατρός το θεωρεί αντιμετωπίσιμο, δε χάνω την ψυχραιμία μου. Ξαναείδα και το dvd πριν και μου'φτιαξε η διάθεση. Είδαμε και το προσωπάκι του σε 4d, αλλά όχι για πολύ γιατί είχε συνέχεια τα χέρια στο κεφάλι!Σαν τη μαμά του (έτσι κοιμάμαι κι εγώ!!!).

verak είναι όντως πολλά για 2 ώρες τα 50 ευρώ...στη γυμναστική έδινα 50 και μπορούσα να πάω όσες φορές ήθελα στο πρόγραμμα, μέχρι 8-10 ώρες δηλαδή! Το κακό είναι ότι στη σχολή που πήγαινα δεν κάνει πρόγραμμα για εγκύους...

irene_myl το έχω δει αυτό το post που λες, αλλά αμφιβάλλω αν θα κάθομαι μόνη μου να τα κάνω...θα ρωτήσω σ'ένα studio που βρήκα κοντά μου κι αν δε με παίρνει οικονομικά, ισως τα ξανασκεφτώ τα dvd.ευχαριστώ πάντως!

natnat καλωσήρθες!!! Μαζί γεννάμε!Εγώ έχω πητ 16 ιουνίου! Με το καλό σου έυχομαι! θα τα λέμε κι εδώ...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

γεια σε ολες σας!!!

ειναι η πρωτη φορα που γραφω και ευχομαι να βγει σωστο, μιας και προσπαθω να βγαλω ακρη!

ειμαι και εγω μια μανουλα με πιθανη ημερομηνια τοκετου 15 ιουνιου!

ολα πανε καλα προς το παρον..καναμε και την β επιπεδου μας..απλα το μπεμπε μας ειναι σε ολα του στα ανωτατα φυσιλογικα ορια απο οτι μας ειπε..

θα εχουμε ενα μεγαλο μωρο, αν και αυτο με ανχωνει λιγο..

πληροφοριακα στις 22 βδομαδες που καναμε το β επιπεδου ειμασταν 620 γρ ηδη!

αυτα για πρωτο ξεκινημα..χαρηκα που σας συναντησα και εις το επανειδειν!

φιλια!!:D

Καλως ηρθες στη παρεα μας και με το καλο να κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου.

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε???

Σήμερα λοιπόν κάναμε τη β' επιπέδου! Πολύ χάρηκα που ειδαμε το μωρό μας!!!

Όλα καλά γενικά, αν και εχουμε ενα προβληματάκι στα νεφρά που παραμένει (απο την αυχενική το βρήκαμε) κι ισως πάρουμε αντιβίωση μετά τη γέννα...Πάντως η γιατρός ήταν καθησυχαστική...

Στις 22 εβδομάδες κ 4 μέρες βάρος 576γρ. Και όλες οι μετρήσεις εντός ορίων και πολύ καλές.Δεν το χάρηκα όσο ήθελα, γιατί ήλπιζα ότι θα είχαν βελτιωθεί και τα νεφρά, αλλά αφού η γιατρός το θεωρεί αντιμετωπίσιμο, δε χάνω την ψυχραιμία μου. Ξαναείδα και το dvd πριν και μου'φτιαξε η διάθεση. Είδαμε και το προσωπάκι του σε 4d, αλλά όχι για πολύ γιατί είχε συνέχεια τα χέρια στο κεφάλι!Σαν τη μαμά του (έτσι κοιμάμαι κι εγώ!!!).

verak είναι όντως πολλά για 2 ώρες τα 50 ευρώ...στη γυμναστική έδινα 50 και μπορούσα να πάω όσες φορές ήθελα στο πρόγραμμα, μέχρι 8-10 ώρες δηλαδή! Το κακό είναι ότι στη σχολή που πήγαινα δεν κάνει πρόγραμμα για εγκύους...

irene_myl το έχω δει αυτό το post που λες, αλλά αμφιβάλλω αν θα κάθομαι μόνη μου να τα κάνω...θα ρωτήσω σ'ένα studio που βρήκα κοντά μου κι αν δε με παίρνει οικονομικά, ισως τα ξανασκεφτώ τα dvd.ευχαριστώ πάντως!

natnat καλωσήρθες!!! Μαζί γεννάμε!Εγώ έχω πητ 16 ιουνίου! Με το καλό σου έυχομαι! θα τα λέμε κι εδώ...

Μπραβο κοπελα μου ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις απο το στιγμη που σου ειπε ο γιατρος οτι ειναι αντιμετωπισιμο.Τι ακριβως εχει στα νεφρα του?Μηπως υδρονεφρωση?

Καλησπέρα κορίτσια!!! Καιρό έχουμε να τα πούμε...

Τheodora και natnat καλώς ήρθατε... Κι εγώ έχω ΠΗΤ στις 14/6:lol::lol::lol:

Τheodora μπράβο για την β' επιπέδου...όλα καλά θα πάνε ,και αυτό με τα νεφράκια του απ'οτι λένε οι μανούλες που το έχουν ζήσει δεν είναι τίποτα...

Ξεκίνησα κι εγώ κορίτσια μου το γυμναστηριάκι μου μετά από 5 μήνες.......που τόσο μου είχε λείψει... και νιώθω άλλος άνθρωπος και μόνο από άποψη ψυχολογίας προς το παρόν...Κάνω κανονικά προγράμματα και όχι για εγκύους ,ότι έκανα και πριν απλά λίγο πιο χαλαρά...αερόμπικ, stretching και άλλα διάφορα... Έχω απίστευτη εμπιστοσύνη στη γυμνάστριά μου όμως ( είναι και μάνα 3 παιδιών που κόντευε να τα γεννήσει στο γυμναστήριο κάθε φορά!!!!!)και ακολουθώ τις δικές της οδηγίες...ο δε γιατρός μου συμφωνει απόλυτα...

Να σας πω πως έψαξα για μαθήματα γιόγκα εγκύων και είναι πανάκριβα 50? 4 μαθήματα τον μήνα και νομίζω για κάποιον που γυμναζόταν πριν 2 ώρες καθε μέρα τι να σου κάνει μια ώρα την εβδομάδα ...ελλειπέστατο...

Τα μαθήματα σε νερό δεν με βόλευαν εκεί που΄είναι αλλιώς θα πήγαινα και μόνο για την εμπειρία....

΄Τα DVD είναι μια πολύ καλή λύση αρκεί να είσαι συνεπής και να έχεις μια γνώση κορίτσια μου από γυμναστική, να μπορείς να καταλαβαίνεις πότε εκτελείς σωστά μια άσκηση διότι διαφορετικά μπορεί να λειτουργήσουν λίγο αρνητικά, θέλει προσοχή,δεν είναι άντε το βάζω και πάμε... μόνο αυτό θέλω να πω, προσοχή...

Σόρυ για το τεράστιο ποστ.................:P:tongue:

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...

Υδρονέφρωση είναι και όντως απ'ό,τι έχω διαβάσει και στο forum δεν είναι και φοβερό, αφού αντιμετωπίζεται...Θα δούμε στην πορεία!

Γι'αυτό λέμε να'ναι ΓΕΡΑ τα μωράκια μας! :D:D:D

Να κάνω κι ένα μικρό γκάλοπ? Πού θα γεννήσετε? Εμείς στο Λητώ, Αθήνα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...

Υδρονέφρωση είναι και όντως απ'ό,τι έχω διαβάσει και στο forum δεν είναι και φοβερό, αφού αντιμετωπίζεται...Θα δούμε στην πορεία!

Γι'αυτό λέμε να'ναι ΓΕΡΑ τα μωράκια μας! :D:D:D

Να κάνω κι ένα μικρό γκάλοπ? Πού θα γεννήσετε? Εμείς στο Λητώ, Αθήνα.

Κι εμενα ο μικρος μου εχει υδρονεφρωση ετσι μας ειπε ο γιατρος στη β επιπεδου.Ποσο ειναι εσενα?Εμενα ο Α. πυελος ειναι 4,5mm και ο Δ.πυελος 4.6mm.Εγω δυστυχως θα γεννησω στο νοσοκομειο λογο οικονομικων και λεω δυστυχως γιατι ηθελα να παω στο λητω που ειναι και ο γιατρος μου αλλα θεωρω κοροιδια να τους δωσω τοσα λεφτα.Αυτο που με αγχωνει παρα πολυ και μπορω να πω με φοβιζει ειναι οτι στο νοσοκομειο δεν κανουν επισκληριδιο!!!!

Κι εμενα ο μικρος μου εχει υδρονεφρωση ετσι μας ειπε ο γιατρος στη β επιπεδου.Ποσο ειναι εσενα?Εμενα ο Α. πυελος ειναι 4,5mm και ο Δ.πυελος 4.6mm.Εγω δυστυχως θα γεννησω στο νοσοκομειο λογο οικονομικων και λεω δυστυχως γιατι ηθελα να παω στο λητω που ειναι και ο γιατρος μου αλλα θεωρω κοροιδια να τους δωσω τοσα λεφτα.Αυτο που με αγχωνει παρα πολυ και μπορω να πω με φοβιζει ειναι οτι στο νοσοκομειο δεν κανουν επισκληριδιο!!!!

Μες στο μυαλό μου είσαι... Κι εγώ στο Έλενα ήθελα γιατί δε μου περισσεύουν τα χρήματα για ιδιωτικό. Αλλά βρήκα το γιατρό μου μετά από πολύ ψάξιμο και δεν ήμουν διατεθιμένη να ξαναλλάξω και να ψάχνω στο δημόσιο...Ευτυχώς ο άντρας μου έχει και ιδιωτική ασφάλεια στη δουλειά του και θα πληρώσουμε μόνο αμοιβή γιατρού. Μόνο αυτό με παρηγορεί. Στο δημόσιο νομίζω μπορείς να ζητήσεις επισκληρίδιο αν ξέρεις με ποιο γιατρό θα γεννήσεις και το κανονίσεις μαζί του...

Όσο για την υδρονέφρωση, εμάς η αρ. πύελος είναι 8,4 και η δεξιά 10,5 (αν τα έχω καταλάβει σωστά...) Μας έκλεισαν ραντεβου και με παιδοουρολόγο τον άλλο μήνα στο λητώ να μας ενημερώσει.

Κορίτσια, όσες είστε στο Λητώ, να οργανωθουμε όταν πλησιάζει ο καιρός, ώστε αν συμπέσουμε να γνωριστούμε!!!;)

κοριτσια εμενα ο γιατρος μου, μου ειπε πως θα ηπαρξουν αλλαγες στο συστημα πληρωμης ακομα και στα ιδιωτικα..για ψαξτε το λιγακι.. στις αρχες του χρονου ισχυε το καινουριο μετρο.. μετα μου ειπε το σταματησαν και απο 1 μαρτιου παλι θα μπει κατι σε εφαρμογη...στις 5 εχω ραντεβου και θα τον ξαναρωτησω...δυο γνωστες γνωστων παντως το προλαβαν και πληρωσαν πολυ λιγα!!

Τheodwra ναιιι να συντονηστουμε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...