Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Απ οτι ξέρω σε κάποιες κοπέλες βγαίνει έξω και προεξεχει και σε κάποιες απλά γίνεται επιπέδος με την κοιλια..

Εμενα μόλις μπηκα στον 5ο και έφτασε η μητρα στο υψος του αφαλου μου,ανεβηκε μέχρι τη μεση ο αφαλος..

Όσο περνάνε οι μέρες και φουσκωνει η κοιλιτσα ανεβαίνει όλο και περισσότερο,σε λίγο θα έχει φτάσει το επίπεδο της κοιλιας..

Αλλα έχει πλάκα...

Ειναι κι αυτο κάτι πρωτόγνωρο για εμάς τις νέες μανουλες!!χεχε!!

Εμενα ειναι οπως ηταν και στην αρχη γι αυτο ρωταω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία-Ευγενία μου,αυτο πιστεύω εξαρτάται κ απο το πόσο έντονος ή όχι ήταν ο αφαλος πριν την εγκυμοσυνη.Εξαλλου στον κάθε άνθρωπο ειναι διαφορετικός απο τη στιγμή που γεννιομαστε κ κόβεται...Αλλα δεν ειναι σημάδι καλής ή κακής πορείας της εγκυμοσυνης..Κ ακόμα καλύτερα αν εσένα μείνει όπως πριν :) Δεν ειναι αισθητικά το καλυτερο να πεταει πάνω απο τα ρούχα..

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

εμενα παλι ο μπεμπικος εινα ανησυχιτικα πολυ ησυχος.καμια σχεση με την κορη μου που με το παραμικρο αρχιζε τις μπουνιες κ τις κλωστιες.αν εκανα κ το λαθος κ ετρωγα κ σοκολατα δεν το συζητω!!!τι να πω??ας εχουν τη υγεια τους κ ας ειανι οσο ησυχα ή ανησυχα θελουν.οσο για την σπανακοπιτα πολυ ευχαριστως κοριτσακι μου να σε κερνουσα αλλα το ταψι εξαφανιστηκε!!!!την αλλη εβδομαδα παλι!!!

Χεχε..Δεν πειράζει,θα περιμένω την άλλη εβδομαδα!!!Αυτο σημαίνει οτι σου πέτυχε!!

Όσο για τα ζουζουνια,καλα λες,ας έχουν υγεία,κ τα κουνηματακια ειναι το λιγότερο..Λίγη αγωνία έχω για την β επιπεδου στις 17/2 αλλα πιστεύω οτι ολα θα πανε καλα!!!Δεν υπάρχει λόγος να μετάδιδω άγχος στο ζουζουνι..Αισιοδοξια κ θετική ενέργεια..

Τωρα που είπα ενέργεια,μάλλον μου τελείωσε..Ώρα για ύπνο να ξεκούρασω κ την κοιλιτσα!!Τα λέμε αύριο!!

Όνειρα γλυκα!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

κοριτσακια μου τι κανετε??

εγω τωρα εβαλα την πατατουλα μου για υπνο κ εχω λιγο χρονο!!!ωραιο πραγμα το σαβ/κο!!η μικρη ειναι σπιτι κ εγω ειμαι μεσα στη τρελη χαρα κ αυτη δεν ξερει τι να κανει απο τα νευρα της που η κακια μαμα δεν την στελνει σχολειο!!!την αφησα τεσσερα λεπτα να βαλω πλυντηριο κ μου ζωγραφισε με τις κυρομπογιες δυο μαξιλαρια του καναμπε,την τηλεοραση κ το πατωμα!!!πολυ γελιο η μικρη!!!!ορεξη να εχεις να την κυνηγας απο σκανδαλιες χαχαχαχα!!!

μελιτακι χθες δεν προλαβα να σε καληνυχτησω!!!πηρα την μικρη αγκαλια να της δωσω το γαλα της κ κοιμηθηκαμε χωρις να το καταλαβω!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι μου κανετε?Εμεις εχουμε πολυ κρυο και βροχη σημερα.Δεν ειναι για εξω,σπιτι και τζακι.Να σας ρωτησω ρε κοριτσια....πειραζει μεσα στο σπιτι να μην φοραμε σουτιεν ακομα κι αν εχουμε να βγουμε μια εβδομαδα?

Έλα καλη μου!!Εγω εδω ειμαι!!Πολυ ησυχία αυτές τις μέρες..Ίσως βέβαια αν έχεις κι αλλο παιδακι στενεύουν οι διαθέσιμες ώρες..προς το παρόν ειμαι free..Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σουτιέν..Εγω κάποιες στιγμές που ήμουν άρρωστη κ δεν πήγα για καμία βδομάδα στη δουλεια,μια χαρά την έβγαλα χωρις σουτιέν..

Αντε,την Παρασκευή περιμένω τα δικα μου..β επιπέδου..Αισιοδοξια πάνω απ ολα!!!

Κορίτσια που είστε;;;

Φιλακιαααα

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Έλα καλη μου!!Εγω εδω ειμαι!!Πολυ ησυχία αυτές τις μέρες..Ίσως βέβαια αν έχεις κι αλλο παιδακι στενεύουν οι διαθέσιμες ώρες..προς το παρόν ειμαι free..Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σουτιέν..Εγω κάποιες στιγμές που ήμουν άρρωστη κ δεν πήγα για καμία βδομάδα στη δουλεια,μια χαρά την έβγαλα χωρις σουτιέν..

Αντε,την Παρασκευή περιμένω τα δικα μου..β επιπέδου..Αισιοδοξια πάνω απ ολα!!!

Κορίτσια που είστε;;;

Φιλακιαααα

Αντε με το καλο σου ευχομαι τα καλυτερα.Να σου πω....το στηθος μου το ενα (ο δεξι)εχει κανει κατι κοκκινες γραμμες απο κατω ,προφανως ειναι ραγαδες αλλα ειναι δυνατον το ενα να ειναι πιο σφιχτο και γενικα ποιο μεγαλο απο το αλλο?(γενικα ξερω οτι παντα η μια μας πλευρα ειναι διαφορετικη απο την αλλη και για το στηθος ισχυει το ιδιο)Αλλα ειναι ποιο ''γεματο'' δεν ξερω πως αλλιως να το πω.Α!και κατι αλλο...ματωνουν πολυ τα δοντια μου αλλα δεν εχω παει οδοντιατρο γιατι ξερω πως ειναι λογο εγκυμοσυνης τι μπορω να κανω για να το σταματησω?Χρησιμοποιω μονο οδοντοκρεμα(ουτε νημα,ουτε στοματικο διαλυμα γιατι μου το απαγορευσε ο γιατρος)Φιλακια

Δεν πιστεύω οτι έχει κάποιο πρόβλημα το στηθος σου.Εκτος αν για κάποιο λόγο νιώθεις να πονάει μόνο το ενα απο το πρηξιμο που εκει πρέπει να το πεις.Συνηθως η δεξιά μας πλευρά έχει πιο μεγάλα μέλη απο την αριστερή.Πιο χοντρά δάχτυλα στα χέρια,πιο μεγάλο πόδι..Ετσι λένε..Αρα ειδικά αν το μεγάλο είναι το δεξί,ολα εξηγούνται..χεχε.Στα δόντια ειναι σίγουρα θέμα εγκυμοσύνης..Ματωνουν και χωρις να τα βουρτσιζεις;Θα μπορούσες να ξεπλενεις το στόμα με φυσιολογικο όρο,ή με εμφιαλωμένο νερό για να μην περιέχει αλατα,αν το θέμα ειναι πολυ πιο ενοχλητικό,καλύτερα να το πεις σε οδοντιατρο η στο γυναικολογο σου..Σίγουρα θα έχουν παρόμοια περιστατικά και θα σου έχουν έτοιμη τη λύση!!!

Μακαρι να βοηθησα έστω και λίγο...

Αλλα αρκεί που τα συζητάμε και κάνουμε μια μίνι ψυχαναλυση!!

Τη Στεγια έχω να δω καιρο μεσα..Θα κάνει την κόρη,έχει και το Γιαννο που της έχει κλέψει την καρδιά,κ ειναι λογικό!!χεχε!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε?Πώς πάνε τα μπουμπουκάκια σας?

Εγώ περιμένω πως και πως την Τετάρτη να κάνουμε τη β' επιπέδου...

Μαρία Ευγενία η αδερφή μου είναι οδοντίατρος και την είχα ρωτήσει για τα ούλα στην αρχή της εγκυμοσύνης που μου είχαν ματώσει 1-2 φορές.

Στοματικό διάλυμα μου εχει απαγορεύσει κι εμένα τώρα στην εγκυμοσύνη, αλλά το νήμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Γενικά είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να προστατεύσεις ούλα και δόντια (είτε είσαι έγκυος είτε όχι) πόσο μάλλον τώρα που θέλεις να αποφύγεις "ζημιές" στο στόμα σου...

Γιατί στο απαγόρευσε ο γιατρός σου όμως?Εντύπωση μου κάνει... :?:

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Δεν πιστεύω οτι έχει κάποιο πρόβλημα το στηθος σου.Εκτος αν για κάποιο λόγο νιώθεις να πονάει μόνο το ενα απο το πρηξιμο που εκει πρέπει να το πεις.Συνηθως η δεξιά μας πλευρά έχει πιο μεγάλα μέλη απο την αριστερή.Πιο χοντρά δάχτυλα στα χέρια,πιο μεγάλο πόδι..Ετσι λένε..Αρα ειδικά αν το μεγάλο είναι το δεξί,ολα εξηγούνται..χεχε.Στα δόντια ειναι σίγουρα θέμα εγκυμοσύνης..Ματωνουν και χωρις να τα βουρτσιζεις;Θα μπορούσες να ξεπλενεις το στόμα με φυσιολογικο όρο,ή με εμφιαλωμένο νερό για να μην περιέχει αλατα,αν το θέμα ειναι πολυ πιο ενοχλητικό,καλύτερα να το πεις σε οδοντιατρο η στο γυναικολογο σου..Σίγουρα θα έχουν παρόμοια περιστατικά και θα σου έχουν έτοιμη τη λύση!!!

Μακαρι να βοηθησα έστω και λίγο...

Αλλα αρκεί που τα συζητάμε και κάνουμε μια μίνι ψυχαναλυση!!

Τη Στεγια έχω να δω καιρο μεσα..Θα κάνει την κόρη,έχει και το Γιαννο που της έχει κλέψει την καρδιά,κ ειναι λογικό!!χεχε!!

Σε ευχαριστω πολυ ναι το δεξι ειναι αλλα δεν πονααει καθολου μονο αυτο που σου ειπα εχει.Τα δοντια ματωνουν μονο με το βουρτσισμα και αν χρησιμοποιησω οδοντογλυφιδα.Δεν ματωνουν ξαφνικα εκει που καθομαι αν εννοεις κατι τετοιο.Ναι τη Στεγια τωρα ποιος την πιανει.Τελος του μηνα που θα παω στο γιατρο θα του το πω.Καληνυχτα

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε?Πώς πάνε τα μπουμπουκάκια σας?

Εγώ περιμένω πως και πως την Τετάρτη να κάνουμε τη β' επιπέδου...

Μαρία Ευγενία η αδερφή μου είναι οδοντίατρος και την είχα ρωτήσει για τα ούλα στην αρχή της εγκυμοσύνης που μου είχαν ματώσει 1-2 φορές.

Στοματικό διάλυμα μου εχει απαγορεύσει κι εμένα τώρα στην εγκυμοσύνη, αλλά το νήμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Γενικά είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να προστατεύσεις ούλα και δόντια (είτε είσαι έγκυος είτε όχι) πόσο μάλλον τώρα που θέλεις να αποφύγεις "ζημιές" στο στόμα σου...

Γιατί στο απαγόρευσε ο γιατρός σου όμως?Εντύπωση μου κάνει... :?:

Σου ευχομαι τα καλυτερ για την εξεταση και εννοειται πως περιμενουμε νεα απο ολες τις μανουλες που δεν την εχουν κανει ακομα.Ο μικρουλης μου ειναι μια χαρα αν και σημερα δεν ειναι τοσο δραστηριος.Σχετικα με τα δοντια δικο μου το λαθος,δεν το διατυπωσα καλα μαλλον, το στοματικο διαλυμα μου απαγορευσε οχι το νημα.Δεν ματωναν απο την αρχη περιπου το τελευταιο τριμηνο ξεκινησαν αλλα τον τελευταιο εναμιση μηνα εχει γινει πιο εντονο.Μηπως το αλατονερο κανει δουλεια?Ρωτα την αδερφη σου αν μπορεις.Καληνυχτα

Σου ευχομαι τα καλυτερ για την εξεταση και εννοειται πως περιμενουμε νεα απο ολες τις μανουλες που δεν την εχουν κανει ακομα.Ο μικρουλης μου ειναι μια χαρα αν και σημερα δεν ειναι τοσο δραστηριος.Σχετικα με τα δοντια δικο μου το λαθος,δεν το διατυπωσα καλα μαλλον, το στοματικο διαλυμα μου απαγορευσε οχι το νημα.Δεν ματωναν απο την αρχη περιπου το τελευταιο τριμηνο ξεκινησαν αλλα τον τελευταιο εναμιση μηνα εχει γινει πιο εντονο.Μηπως το αλατονερο κανει δουλεια?Ρωτα την αδερφη σου αν μπορεις.Καληνυχτα

Ρώτησα την αδερφή και μου είπε τα εξής: Αυτό λέγεται ουλίτιδα εγκυμοσύνης, γι'αυτό όσο αυτή προχωράει, επιδεινώνεται Το αλατόνερο θα σε ανακουφίσει πρόσκαιρα αλλά δεν σου δίνει λύση. Το καλύτερο είναι να πας σ'έναν καλό οδοντίατρο να σου δείξει σωστό βούρτσισμα και πώς να χρησιμοποιείς το νήμα σωστά ώστε να μη σε πληγώνει.

Είναι κι αυτό ένα πιθανό σύμπτωμα...τι να κάνουμε! Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν έχεις κι όλα τα άλλα, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να σ'ενοχλεί και το στόμα!!!

Εμένα τελευταία μ'έχει πιάσει ένας πόνος στην πλάτη, σε συγκεκριμένο σημείο, ειδικά όταν είμαι καθιστή για πολλή ώρα...:(

Σκέφτομαι να ψάξω για κανένα pilates για εγκύους...Έκανα πολύ γυμναστική πριν την εγκυμοσύνη αλλά τα έκοψα όλα μαχαίρι με το θετικό τεστ... Έχω βαρύνει όμως και δεν πάει άλλο!

Καμιά γνώμη???

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Ρώτησα την αδερφή και μου είπε τα εξής: Αυτό λέγεται ουλίτιδα εγκυμοσύνης, γι'αυτό όσο αυτή προχωράει, επιδεινώνεται Το αλατόνερο θα σε ανακουφίσει πρόσκαιρα αλλά δεν σου δίνει λύση. Το καλύτερο είναι να πας σ'έναν καλό οδοντίατρο να σου δείξει σωστό βούρτσισμα και πώς να χρησιμοποιείς το νήμα σωστά ώστε να μη σε πληγώνει.

Είναι κι αυτό ένα πιθανό σύμπτωμα...τι να κάνουμε! Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν έχεις κι όλα τα άλλα, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να σ'ενοχλεί και το στόμα!!!

Εμένα τελευταία μ'έχει πιάσει ένας πόνος στην πλάτη, σε συγκεκριμένο σημείο, ειδικά όταν είμαι καθιστή για πολλή ώρα...:(

Σκέφτομαι να ψάξω για κανένα pilates για εγκύους...Έκανα πολύ γυμναστική πριν την εγκυμοσύνη αλλά τα έκοψα όλα μαχαίρι με το θετικό τεστ... Έχω βαρύνει όμως και δεν πάει άλλο!

Καμιά γνώμη???

Σε ευχαριστω.Τι να σου πω?Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα γυμναστικη στην εγκυμοσυνη γιατι λογο συσπασεων καταλαβαινεις οτι δεν μπορουσα ουτε πριν αλλα ουτε και τωρα.Ασχετο ποσα κιλα εχεις παρει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...