Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια μου..! Μετα απο 8 μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ, που μας αφησε η cosm@te.. επανηλθα! Περιμενα πως και πως να μπω να διαβασω τα νεα σας! Χαρηκα και λυπηθηκα για μερικες περιπτωσεις. @Eternity δεν εχει χαθει τιποτα ακομα. Κι εγω πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει μεινει ενα εμβρυο και αυτο να προχωρησει τελικα. Αυριο εχεις επανεξεταση; Εγω κοριτσια παντως περιμενω σε 2-3 μερες να αδιαθετησω και να ξεκινησω cyclacur και υπερηχους για το ενδομητριο. Υπολογιζω μεταξυ 9/12-12/12 την εμβρυομεταφορα αν πανε ολα καλα. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Θεοδωρα μου καλως ηρθες στη παρεα μας εγω ειμαι στην 23η εβδομαδα και ειναι και για μενα το πρωτο μου.Σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα απο τη β επιπεδου και να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!! Μόλις γύρισα από β'επιπέδου. Πολύ ευχαριστημένος ο γιατρός (πιστοποιημένος). Μου εξηγούσε εκεί χίλια πράγματα και τα μισά δεν τα πολυκαταλάβαινα, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά. Είμαστε λίγο αδυνατούλες, 480 γραμμάρια, μάλλον λόγω σύλληψης, τράχηλος και πλακούντας υπέροχα. Όλα καλά!!!!!!!!!!!!

Ουυφφφφφφφφφ, μου έφυγε ένα βάρος! Άντε και στις υπόλοιπες με το καλό εύχομαι!

Μπραβο κοπελα μου συγχαρητηρια.Μαλλον προσεχει τη διατροφη της απο πολυ νωρις:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα μανουλες!!!!!!!!!Ετσι, μονο ευχαριστα να ακουμεεε!!!!!!

Την Παρασκευη 17/2 παω και εγω για β επιπεδου...Δεν περνανε οι μερες....

Αχ...Να εχω κι εγω καλα αποτελεσματα!!!!

Αν και τωρα ειμαι στην 20η εβδομαδα, χτες κοριτσια κουνουσε απιστευτα...Και με κλωτσουσε στον κολπο μου..

Πολυ γελιο...

Ηταν η πρωτη φορα που ακουσα τοσο εντονα το σωματακι του να κινειται και να μου χτυπαει πολλα σημεια ταυτοχρονα...Συνηθως ηταν κλωτσιες σε ενα μονο σημειο...Αυτο σημαινει οτι μεγαλωνει καλα?

Αυτο σκεφτομαι και ειμαι αισιοδοξη...

Καθε εβδομαδα εχει και περισσοτερη δυναμη!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες απο το παγωμενο Ηρακλειο Κρητης!!!

Με το καλο και αλλα αποτελεσματα!!

Καλημερα Βερα!!!!!(σε βλεπω πρασινουλα,μαλλον εισαι μεσα!)

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Theodora_D Καλως μας ηρθες στην παρεα!!!!!Και εσυ αγορακι σαν κι εμενα!!!Αχ οι αντρες μας!!!Θα μας παρουν τα μυαλα!!!

Να σου πανε ολα τελεια και να εχουμε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!!!!!Ετσι, μονο ευχαριστα να ακουμεεε!!!!!!

Την Παρασκευη 17/2 παω και εγω για β επιπεδου...Δεν περνανε οι μερες....

Αχ...Να εχω κι εγω καλα αποτελεσματα!!!!

Αν και τωρα ειμαι στην 20η εβδομαδα, χτες κοριτσια κουνουσε απιστευτα...Και με κλωτσουσε στον κολπο μου..

Πολυ γελιο...

Ηταν η πρωτη φορα που ακουσα τοσο εντονα το σωματακι του να κινειται και να μου χτυπαει πολλα σημεια ταυτοχρονα...Συνηθως ηταν κλωτσιες σε ενα μονο σημειο...Αυτο σημαινει οτι μεγαλωνει καλα?

Αυτο σκεφτομαι και ειμαι αισιοδοξη...

Καθε εβδομαδα εχει και περισσοτερη δυναμη!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες απο το παγωμενο Ηρακλειο Κρητης!!!

Με το καλο και αλλα αποτελεσματα!!

Καλημερα Βερα!!!!!(σε βλεπω πρασινουλα,μαλλον εισαι μεσα!)

Φυσικα και μεγαλωνει καλα melitaki μου κι εμενα τα ιδια κανει ακομα και τωρα:P:p.Υπερκινητικα θα μας βγουν;)!Καλυτερα μου αρεσουν τα ζωηρα παιδακια!:lol::lol:

Γεια σας κορίτσια!

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!

Μελιτακι...για τους άντρες μας...όπως τα λες!!!θα μας τρελλανουν!Τρελλή αδυναμία!!!

Όσο για τις κλωτσιτσες,εγώ άκουσα τα πρώτα "φτερουγισματα" από τη 17η εβδομάδα,αν και είναι το πρώτο μου!τώρα πια με τρελλαινει στις κλωτσιες,κανονικοτατα!!!

Αλλά βρε κορίτσια,το απολαμβάνω παααρα πολύ!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Και εγω 3 βδομαδες τωρα τον ακουω και με ειχαν βγαλει ολοι τρελη!!!Αρα κι εσυ μια απο τα ιδια..

Ειναι κι εμενα το πρωτο μου και μου ελεγαν δε νομιζω...

--Μπα, αποκλειεται λεει να ειναι το μωρο...

--Καλε αφου καποιος απο μεσα χτυπαει...Ειναι δυνατον...?

Αλλα για να το λες κι εσυ, το μητρικο ενστικτο ειναι το πιο σωστο...

Ξεκινησα στα 54 κιλα και που λεει ο λογος ενα μπιφτεκι να ετρωγα, φαινοταν..χεχχε..

Δεν ειχα λιπος να βρει αλλου αντισταση το παιδι...

Ολα καλα να μας πανε, να κλωτσανε τα μωρακια μας και να καταλαβαινουμε οτι ειναι ζωηρα!!!

Απο νωρις μας ξεκινησαν...

Αλλα αυτο ειναι καλο!!!

Φιλακια φουσκωτη κοιλιτσα!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Αλήθεια πότε φάνηκαν οι κοιλίτσες σας?

Εγώ με ύψος 1.70, αδύνατη,χωρίς καθόλου κοιλιά και με φαρδιά λεκάνη (που έλεγα ότι θα χώνεται μέσα το μπουμπουκάκι μου) άρχισα να δείχνω κοντά στην αυχενική!!!

Φάλαινα με βλέπω να γίνομαι!

Χαλάλι του όμως, να βγει γερό και τα κιλά χάνονται...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Αχ κοριτσια μου εσεις που ειστε στο πρωτο παιδακι κι εχετε και αντρακια θα τρελαθητε σας το υπογραφω!!

Κι εγω τον γιο μου τον ακουσα πολυ νωρις 17-18 εβδομαδα καθαρα ενω την μπεμπου μου ακομη νωριτερα στις 16 εβδομαδες...

Και γενικα ειχα πολυ κινητικα μωρακια και ο γιος μου και η μικρη τωρα πααααρα πολυ!!Δε νιωθω ποτε μονη χαχαχαχ

Θεοδωρα εισαι κι εσυ ψηλη μην ανυσηχεις καθολου για το βαρος εγω ειμαι 1.74 και αδυνατη ξεκινησα και στο γιο μου η κοιλια μου αρχισε να φαινεται στον 5ο μηνα λιγο σαν καρπουζακι μετα ομως εκανα μεγαλη κοιλια αλλα μονο κοιλια !!Και πηρα 18 κιλα που δεν φαινονταν καθολου!!

Τωρα στο δευτερο εχω πολυ μεγαλυτερη κοιλια κοριτσια ειναι ολοστρογγυλη εχω κουφαθει τετοια κοιλια ειχα στον 7ο χαχαχαχ

εχουν δικιο οτι στο δευτερο φουσκωνεις πιο γρηγορα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια τον ακουσα στη 15η εβδομαδα και η κοιλια μου αρχισε να φαινεται απο τον 3ο μηνα περιπου.Ειχα λιγο κοιλιτσα οταν εμεινα εγκυος αλλα τιποτα σπουδαιο ισα που ειχα αλλα λογο των φαρμακων πρηστηκα νωρις

Απ οτι ξέρω σε κάποιες κοπέλες βγαίνει έξω και προεξεχει και σε κάποιες απλά γίνεται επιπέδος με την κοιλια..

Εμενα μόλις μπηκα στον 5ο και έφτασε η μητρα στο υψος του αφαλου μου,ανεβηκε μέχρι τη μεση ο αφαλος..

Όσο περνάνε οι μέρες και φουσκωνει η κοιλιτσα ανεβαίνει όλο και περισσότερο,σε λίγο θα έχει φτάσει το επίπεδο της κοιλιας..

Αλλα έχει πλάκα...

Ειναι κι αυτο κάτι πρωτόγνωρο για εμάς τις νέες μανουλες!!χεχε!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Εδω ειμαι,εδω!!Τελεια η σπανακοπιτα..Θα έτρωγα τωρα ενα κομμάτι...χεχε!!Μαλλον ήσουν πράσινη επειδη εψηνες το σπανάκι :)

Τωρα που σου μιλάω κουναει πολυ ο μικρος μου!!Επίσης παρατήρησα οτι όταν ειναι ήσυχος και κοιμάται,με ενα ελαφρύ χτυπήματακι με το δάχτυλο μου στην κοιλια αμέσως ξυπνάει..Αλλα ας μην τον κακόμαθαίνω γιατι μετα τη γεννα θα εύχομαι να κοιμόταν λίγο παραπάνω!!Οποτε..ο ύπνος τρέφει τα μωρά...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...