Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια μου..! Μετα απο 8 μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ, που μας αφησε η cosm@te.. επανηλθα! Περιμενα πως και πως να μπω να διαβασω τα νεα σας! Χαρηκα και λυπηθηκα για μερικες περιπτωσεις. @Eternity δεν εχει χαθει τιποτα ακομα. Κι εγω πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει μεινει ενα εμβρυο και αυτο να προχωρησει τελικα. Αυριο εχεις επανεξεταση; Εγω κοριτσια παντως περιμενω σε 2-3 μερες να αδιαθετησω και να ξεκινησω cyclacur και υπερηχους για το ενδομητριο. Υπολογιζω μεταξυ 9/12-12/12 την εμβρυομεταφορα αν πανε ολα καλα. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!

ελινακι πολυ χαρηκα με τα νεακια σου!!!σε ταλαιπωρησε βεβαια λιγο η ζουζουνα σου αλλα μην ανησυχεις,συνηθως ετσι ειναι τα κοριτσακια!!!!ολα τσαχπινιες κ χαριτωμενιες!!!

εγω κοριτσακια μου σημερα δεν αντεξα αλλο!!!με επιασε ενα τρελο καταναλωτικο οργιο κ πηγα κ ψωνισα για τη πατατουλα μου κ για το μπεμπικο μου!!!!αχ ας ειναι καλα τα παιδακια μου κ χαλαλι τους!!!

εσεις τι νεα κοιλιτσες μου???πως τα περασατε το σαβ/κο???πως ειναι ο καιρος εκει???εμεις εδω μπρρρρρρ κρυο!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!Πολυ χαίρομαι όταν ακουω ευχάριστα νέα για το β επιπέδου!!Αντε και στα δικα μου!!!

Χτες παραγγειλα μέσω Ίντερνετ ενα μεξικανικο μενταγιον εγκυμοσυνης και ειμαι πολυ χαρούμενη!!!Εχει χρησιμοποιήσει ποτε καμία σας;;Μου φαίνεται όμορφο σαν ιδέα και ελπιζω το μωρακι μου να το ακούει και να χαλαρώνει..Αλλιώς δεν πειράζει..Θα ειναι ενα όμορφο κρεμαστο για τη μανούλα!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?Εγω σημερα πηγα στο νοσοκομειο για το πρωτο μου ραντεβου με το γυναικολογο μιας και αποφασισα να γεννησω εκει.Δεν τον ειχα ξαναδει ποτε και ευτυχως εμεινα ευχαριστημενη συμπαθητικος,ηρεμος,συζητησιμος μια χαρα ανθρωπος η πρωτη εντυπωση ηταν παρα πολυ καλη γιατι ημουνα λιγο αγχωμενη για το τι θα συναντησω.Σκεφτηκα μηπως θα επρεπε να γεννησω με καισαρικη λογο της μεσης μου αφου δεν κανουν επισκληριδιο,τον ρωτησα αλλα δεν μου ειπε απλα με ρωτησε τι λεει ο γιατρος μου(ο ιδιωτης)και του λεω δεν ξερω δεν το εχω κουβεντιασει μαζι του.Τελος του μηνα που εχω ραντεβου μαζι του θα τον ρωτησω.Εσεις τι λετε?

κοριτσακι μου καλησπερα!!!

πολυ ησυχια στο καφε μας αυτες τις μερες ή ειναι η ιδεα μου???

πως εισαστε σημερα???εδω πολυ κρυο κ χιονι!ευτυχως σε εμας δεν το εστρωσε!!ωραια εικονα ομως να εισαι σπιτακι σου στη ζεστουλα σου κ εξω να χιονιζει!!!

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ ειναι το πρωτο σου μωρακι εεε???παρολο που γεννησα με κ.τ. δεν θα τη συνηστουσα.οπως κ να το κανεις,οσο καλος κ αν ειναι ο γιατρος σου,δεν παυει να ειναι μια χειρουργικη επεμβαση.ξερω οτι κ ο φ.τ. δεν ειναι ανωδυνος αλλα μην τον φοβασαι.το σωμα σου ειναι πλασμενο ετσι ωστε να μπορεσει να αντεξει τον πονο.γεννιες ολοκληρες γυναικων ξεγεννουσαν κ συνεχιζουν να ξεγεννανε χωρις επισκληριδιο.αν καταλαβα σωστα αυτο φοβασαι εεε???συγνωμη αν κανω λαθος!αποψη μου παντως ειναι να την ξεχασεις την καισαρικη,να βρεις μια καλη μαια για μαθηματα ανωδυνου τοκετου κ θα ξεγεννησεις πριν να το καταλαβεις.καποιες μανουλες λενε οτι δεν τις βοηθησαν αλλα εμενα μια χαρα με βοηθησαν!!!ευχομαι να βρεις την καλυτερη λυση για εσενα κ το νινι σου!

Διαφημίσεις

Καλησπερα.Ναι οντως εχουμε πολυ ησυχια αυτο το καιρο.Ναι ειναι το πρωτο μου και ναι εχεις δικιο τη γεννα χωρις επισκληριδιο φοβαμαι 1ον σαν γεννα και 2ον λογο μεσης.Εχεις δικιο οι υπολοιπες γυναικες τι παθανε αλλα ξερεις .....νιωθω καπως επειδη δεν ξερω τι θα συναντησω εκεινη την ωρα !Σε ευχαριστω πολυ.

Καλημέρα κορίτσια!

Θα γίνουμε κι εμείς γονείς τον Ιούνιο στο πρώτο μας παιδάκι!

Είπα να μπω να συστηθώ κι ελπίζω να τα λέμε συχνά...Είμαι και γεμάτη περιέργεια καθώς είναι το πρώτο μας κι όλα είναι πρωτόγνωρα! :tongue:

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια με το καλό!!!!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Κορίτσια καλησπέρα!!! Μόλις γύρισα από β'επιπέδου. Πολύ ευχαριστημένος ο γιατρός (πιστοποιημένος). Μου εξηγούσε εκεί χίλια πράγματα και τα μισά δεν τα πολυκαταλάβαινα, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά. Είμαστε λίγο αδυνατούλες, 480 γραμμάρια, μάλλον λόγω σύλληψης, τράχηλος και πλακούντας υπέροχα. Όλα καλά!!!!!!!!!!!!

Ουυφφφφφφφφφ, μου έφυγε ένα βάρος! Άντε και στις υπόλοιπες με το καλό εύχομαι!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Θα γίνουμε κι εμείς γονείς τον Ιούνιο στο πρώτο μας παιδάκι!

Είπα να μπω να συστηθώ κι ελπίζω να τα λέμε συχνά...Είμαι και γεμάτη περιέργεια καθώς είναι το πρώτο μας κι όλα είναι πρωτόγνωρα! :tongue:

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια με το καλό!!!!!!

Καλωσήρθες!!! Κι εμένα είναι το πρώτο μου κι εγώ στα ίδια είμαι! Έχουμε ακριβώς μια εβδομάδα διαφορά. Εύχομαι να έχουμε και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

Theodora_D καλως μας ηρθες!!!ευχομαι να πανε ολα καλα κ με τον δικο σου β'επιπεδου υπερηχο!!!

irene_myl πολυ χαρηκα που ολα καλα με τον υπερηχο σου!!!οσο για το βαρος μην ανησυχεις!!!τι να πω???λες το κοριτσακι σου να προσεχει απο τωρα τη σιλουεττα της???:)παντα υπαρχει αποκληση με την πραγματικοτητα!!!για να καταλαβεις εμενα την δικια μου την βγαζανε κοντα στα 4 κιλα κ γεννηθηκε 3380!!!

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ κοριτσακι μου μην φοβασαι!!!ξερω οτι ειναι το πρωτο σου κ φοβασαι αλλα το σωμα σου εχει κατασκευαστει για να μπορει να ανταπεξελθει στον πονο αυτο οταν ερθει η ωρα,μια προγραμματισμενη καισαρικη ομως ειναι κατι για το οποιο δεν το εχει προετοιμασει κανεις;)αποφασισε με καθαρο μυαλο τι ειναι αυτο που θελεις εσυ χωρις να επηρεαζεσαι απο αλλες ιστοριες κ απο φοβους κ για οτι αποφασισεις εμεις εδω θα ειμαστε να σε στηριζουμε εεεε???:*

Τι κανετε κοριτσια? Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!!

Θεοδωρα καλως ηρθες με το καλο το θαυματακι σου!!!

Πολυ χαρηκα με τα κοριτσια που εκαναν το βεπιπεδου καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν. Εμεις το καναμε εχθες το πρωι στο ρεα και ολα τελεια. Ο μπεμπακος μας σουπερ κινητικος , χορευε την ωρα του υπερηχου. Ο γιατρος μας πολυ ευχαριστημενος και ετσι εφυγε και αυτο το αγχος. Εχθες ζυγιζαμε 510 γρ!!!!! Αντε να τα κρατησουμε ολες γερα στην αγκαλια μας!!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

Theodora_D καλως μας ηρθες!!!ευχομαι να πανε ολα καλα κ με τον δικο σου β'επιπεδου υπερηχο!!!

irene_myl πολυ χαρηκα που ολα καλα με τον υπερηχο σου!!!οσο για το βαρος μην ανησυχεις!!!τι να πω???λες το κοριτσακι σου να προσεχει απο τωρα τη σιλουεττα της???:)παντα υπαρχει αποκληση με την πραγματικοτητα!!!για να καταλαβεις εμενα την δικια μου την βγαζανε κοντα στα 4 κιλα κ γεννηθηκε 3380!!!

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ κοριτσακι μου μην φοβασαι!!!ξερω οτι ειναι το πρωτο σου κ φοβασαι αλλα το σωμα σου εχει κατασκευαστει για να μπορει να ανταπεξελθει στον πονο αυτο οταν ερθει η ωρα,μια προγραμματισμενη καισαρικη ομως ειναι κατι για το οποιο δεν το εχει προετοιμασει κανεις;)αποφασισε με καθαρο μυαλο τι ειναι αυτο που θελεις εσυ χωρις να επηρεαζεσαι απο αλλες ιστοριες κ απο φοβους κ για οτι αποφασισεις εμεις εδω θα ειμαστε να σε στηριζουμε εεεε???:*

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση βερα μου.Φυσιολογικα ηθελα και θελω να γεννησω ο μονος λογος που σκεφτηκα την καισαρικη ειναι αυτος που σου ειπα.Αλλα μαλλον θα καταληξω στον φυσιολογικο γιατι δεν θελω να χασω το πρωτο του κλαμα και ας ελπισουμε να γεννησω μ ενα πονο που λενε:lol::lol:Φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...