Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?Να σας ρωτησω κατι ξερει καμια αν το ικα καλυπτει την εξεταση β επιπεδου?Α!και κατι αλλο το ενα μου στηθος εχει βγαλει κατι κοκκινες γραμμες πιστευω οτι ειναι ραγαδες αλλα δεν εχει μεγαλωσει και τοσο πολυ!!!Ακομα τα σουτιεν που φοραγα πριν την εγκυμοσυνη φοραω με την μονη διαφορα το πιανω στο πρωτο πιαστρακι πισω!Ειναι πιο σφιχτο και πιο "γεματο" απο το αλλο!Βαζω τη fissan mama στηθος,κοιλια,γλουτους και μηρους αυτη μου εχει δωσει ο γιατρος μου.Αλλα δεν ειμαι επιμελης να σας πω την αληθεια επειδη ψιλοβαριεμαι την βαζω μερα παρα μερα και οχι καθε μερα οπως θα επρεπε.Φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Μαρία όπως τα λες μάλλον ραγαδες είναι....δόξα το Θεό λόγω μεγάλου στήθους δεν έκανα,στην κοιλία όμως κλάφτα Χαράλαμπε..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ειρήνη ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Μαρία όπως τα λες μάλλον ραγαδες είναι....δόξα το Θεό λόγω μεγάλου στήθους δεν έκανα,στην κοιλία όμως κλάφτα Χαράλαμπε..

Στην κοιλια δεν εχω κανει ευτυχως(ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!)απο πριν επειδη επαιρνα και εχανα βαρος συνεχεια.

κοριτσοφιλεναδομανουλες καλησπερα!!!!

τι κανετε???πως σας βρισκω???εμεις εδω εχουμε την πατατουλα μου λιγο αρρωστουλα κ δυστυχως δεν μπορω να σας παρακολουθω οσο θα ηθελα!!!

στεγια μου με το καλο το κοριτσακι σου!!!θα αποτρελαθεις τελειος ομως τωρα!!!!τυχερος ο γιαννος!!θα εχετε ενα μπιζουδακι να το στολιζετε οικογενειακος!!

εμεις πηγαμε σημερα κ παιδοκαρδιολογο κ κοιταξε την καρδουλα μας κ μας ειπε οτι εχουμε μια μικρη τριπουλα που ενωνει τις δυο κοιλιες αλλα αυτυχως δεν εινα κατι ανησυχητικο απλα οταν θα γεννηθει ο μικρουλης καλο ειναι στις τρεις εβδομαδες να παμε παλι να μας κανουν εναν υπερηχο γιατο ο τωρινος υοερηχος βλεπει μονο το 60%.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ απο οτι γνωριζω το ικα δεν καλυπτει τετοιυς υπερηχους.το λυπητερο ειναι οτι δεν ξερω κ αν θα μας δωσουν κ τα χρηματα για την γεννα.οσο για τις ραγαδες στο πρωτο ειχα ξοδεψει τα απιστευτα λεφτα σε κρεμες κ μεχρι τις τελευταιες εβδομαδες δεν ειχα ουτε μια κ μετα ΓΕΜΙΣΑ!!!η κουνιαδα μου δεν εβαλε ποτε κρεμες,εβακε 40 κιλα κ δεν εκανε ουτε μια ραγαδα πουθενα!!!!!να θες το πιστευεις!!!

σας αφηνω τωρα γλυκουλες μου να παω στο κοριτσακι μου γιατι παιδευει τον μπαμπακα μας να κοιμηθουμε ολοι μαζι αγκαλιτσα!!!

πολλα κ γλυκια φιλακια σε ολες!!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Ο μικρουλης μου κανει ολο κολπα στο μπαμπα του χτες το βραδυ ηθελε να τον ακουσει αλλα ο μικρος αταραχος δεν κουνηθηκε καθολου.Φανταστειτε ο αντρας μου με εστειλε 12:30 το βραδυ να φαω λιγο γλυκο απο αυτο που ειχα φτιαξει για να τον γλυκανω και να κουνηθει αλλα τιποτα κοριτσια ουτε μια κλοτσιτσα κοιμοταν του καλου καιρου χαχαχαχαχα.Βερα μου ποια χρηματα της γεννας εννοεις?Το επιδομα τοκετου?Γιατι τα υπολοιπα τα παιρνουμε ολα κανονικα.Φιλακια

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια περαστικα στα αρρωστουλια μας1

Εγω κοριτσια στην εγκυμοσυνη μου την πρωτη πιστευα οτι θα γεμισω ραγαδες λογω κληρονομικοτητας απο τη μαμα μου η οποια ειναι γεματη,κι ενω ειχα πολυ μικρο στηθος και μεγαλωσε στην εγκυμοσυνη και τον θηλασμο αποτομα εμφανιστηκαν κατι μικρες κοκκινες ραγαδουλες αλλα δεν εμεινε καμια μετα!!

Και στην κοιλια μου ενω ειχα τεραστια κοιλια για τα δεδομενα μου,δεν εκανα ουτε μια!!Κουφαθηκα!!

Τωρα δεν ξερω θα δουμε;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλο Σαββατοκύριακο σε όλες τις μανουλες!!!

Σήμερα ευτυχώς στο Ηρακλειο είχαμε ήλιο!!Μου έφτιαξε πολυ τη διάθεση!!Κατεβηκαμε βόλτα με τον άντρα μου στην αγορά και περπάτησαμε!!!Επισης πήγαμε στο prenatal που έχει 60 και 70% εκπτωση και πήρα επιτέλους ενα υπέροχο σουτιέν εγκυμοσυνης απο 30 ευρω μόνο 8!!! Δυστυχώς δεν είχε νούμερα να πάρω 2 :(

Όταν το είδα δίπλα στο παλιό μου σουτιέν Κατάλαβα πόσο πολυ έχει μεγαλώσει το στηθος μου!!!Απιστευτο!!!

Χωρις μπανελες και απίστευτα άνετο!!

Εσείς τι κάνετε;;τι κάνουν τα ζουζουνομωρακια;;

Στέγια μου η κορακλα καλα ειναι;;χεχε!!

Πάντως ειμαι τόσο χαρούμενη κάθε μέρα!!

Πως ενα τόσο μικρο πλασματακι μπορει να σου φτιάξει τόσο πολυ τη διάθεση!!!

Φιλακια σε όλες!!!!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

καλητερα σημερα η πατατουλα μου!!!βαρεθηκε ομως ολη μερα μεσα στο σπιτι κεχουν παιξει τα νευρα της!!θυμηθηκε κ το σχολειο της κ το πρωι ειχαμε πολεμο.ολα της εφτεγαν,τπτ δεν ηθελε βολτα κ σχολειο!!κ που να την παω μεχρι χθες αδιαθετες ημασταν!!αν ειναι αυριο καλα λεω να βγουμε λιγο εξω να ξελαμπικαρει!!

μελιτακι τι κανεις???σε βλεπω πρασινη!!!τι κανει το νησακι μας!!σε δυο εβδομαδες κατεβαινω κ το περιμενω πως κ πως!!!

Το νησάκι έχει ήλιο αυτο το Σαβ/κο μετα απο πολλα κρύα,αλλα λένε οτι απο βδομάδα έχουμε βροχή πάλι!!!Να μας έρθεις κ σίγουρα θα περάσεις πολυ όμορφα!!!!!Κουραστηκα με το χειμώνα..Ίσως γιατι φέτος ειμαι πιο ευαίσθητη με τα κρυωματα..Θέλω να έρθει η άνοιξη κ το καλοκαιρακι, να πάρω αγκαλιά το μικρο μου!!Να πηγαίνουμε βολτιτσες στα ζεστά!!!Να φόρεσω τα φορεματακια μου κ πάλι και να δείχνω όλο καμάρι την κοιλιτσα με το γιο μου!!!

Ειμαι του καλοκαιριού...Δεν το βαριεμαι ποτε!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και στις κοιλιτσες σας.Τι κανετε?Εμεις πολυ καλα αν εξαιρεσετε χτες που με ανησυχησε λιγο μικρουλης μου γιατι δεν εκανε πολυ αισθητη την παρουσια του εκτος απο 2-3 φορες.Προχτες εισεπνευσα καπνο απο τζακι και ανησυχησα οπως καταλαβαινετε χτες που δεν τον ενιωθα ιδιαιτερα κινητικο οπως τις αλλες φορες!!!!!Αλλα σημερα ειμαστε μια χαρα τον ενιωσα και εγω και ο μπαμπας του γιατι καποιες φορες του κανει κολπα και εκει που με κλωτσαει και βαζει αντρας μου το χερι του για να τον νιωσει αυτος σταματαει!!!!!!!!Εχει πολυ γελιο!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια να ρωτησω κατι....καποιες φορες οταν ειμαι ξαπλωμενη νιωθω μια δυσφορια ειδικα οταν ειμαι ανασκελα αλλα μερικες φορες το παθαινω και οταν ειμαι ξαπλωμενη στο πλαι.Σαν να καθεται καποιος πανω στο στηθος μου και δεν με αφηνει να αναπνευσω καλα.Σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι το μωρο ψηλα εκεινη την ωρα και να πιεζει.Εσεις τι λετε?

Κοριτσια να ρωτησω κατι....καποιες φορες οταν ειμαι ξαπλωμενη νιωθω μια δυσφορια ειδικα οταν ειμαι ανασκελα αλλα μερικες φορες το παθαινω και οταν ειμαι ξαπλωμενη στο πλαι.Σαν να καθεται καποιος πανω στο στηθος μου και δεν με αφηνει να αναπνευσω καλα.Σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι το μωρο ψηλα εκεινη την ωρα και να πιεζει.Εσεις τι λετε?

Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό, σύμφωνα με τα λεγόμενα των γυναικολόγων. Κι αυτό γιατί στις στάσεις που ανέφερες - ανάσκελα και πλάγια δεξιά - όσο κι αν μας βόλευαν πριν, πλέον, λόγω του μωρού, σταματάει η κυκλοφορία του αίματος και η ροή του προς τον πλακούντα. Συμπέρασμα λοιπόν, ότι πρέπει να κοιμάσαι - όσο μπορείς να το ελέγξεις - πλάγια αριστερά. Εάν ψάξεις σε site θα διαβάσεις το ίδιο πράγμα.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό, σύμφωνα με τα λεγόμενα των γυναικολόγων. Κι αυτό γιατί στις στάσεις που ανέφερες - ανάσκελα και πλάγια δεξιά - όσο κι αν μας βόλευαν πριν, πλέον, λόγω του μωρού, σταματάει η κυκλοφορία του αίματος και η ροή του προς τον πλακούντα. Συμπέρασμα λοιπόν, ότι πρέπει να κοιμάσαι - όσο μπορείς να το ελέγξεις - πλάγια αριστερά. Εάν ψάξεις σε site θα διαβάσεις το ίδιο πράγμα.

Σε ευχαριστω πολυ

Καλημερα κοριτσαρες καναμε κι εμεις χθες την β επιπεδου επιβεβαιωσαμε οτι εχω μια κορακλα ζωηρη ζωηρη που μας παιδεψε στο τελος και μας εχουν μεινει καποιες τελευταιες μετρησεις και πρεπει να ξαναπαω τη Δευτερα να ολοκληρωσουμε!!!Δεν γυρναγε οπως θελαμε στο τελος και αφησαμε 2-3 πραγματα κατα τα αλλα ομως ολα καλα και με το εμβρυοκαρδιογραφημα η πεισματαρα μου τι γλυκα ετρωγα τι καφεδες τιποτα καθοταν οπως ηθελε αυτη!!!Στην αρχη ολο τουμπες ητανε!!

Αυτα τα νεακια μας με το καλο και σε οσες εμειναν!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...