Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Κι εμενα τωρα που θυμαμαι οταν πηγα να γεννησω και με τσεκαρανε μου ειπαν να κανω ενα υπερηχογραφημα καρδιας γιατι κατι ειδαν τυπου φυσημα δεν θυμαμαι ,εκανα τον υπερηχο και μου παν δεν ειναι κατι ανυσηχητικο...

Μελιτακι εγω θα κανω εμβρυοκαρδιογραφημα μαζι με τη β επιπεδου γιατι μου χαν βρει λιγο αυξημενη αυχενικη και ειπαν προληπτικα να τσεκαρουμε για τυχον προβληματα ,στον γιο μου ας πουμε δεν ειχα κανει.

Ελπιζω κι εγω να ειναι ολα καλα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ έχω εμβρυοκαρδιογράφημα 17/02 και μου το είχε ο γιατρός μου από την αρχή μέσα στις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου.

Αν και δεν το προτείνουν όλοι νομίζω πως σε λίγα χρόνια θα γίνει και αυτή από τις υποχρεωτικές...

κοριτσακια μου καλησπερα σε ολες!!

σας ευχαριστω παρα πολυ για τα υπεροχα λογια συμπαραστασης!!!η αληθεια ειναι οτι εγω μαλλον ανησυχω υπερβολικα,ειμαι κ λιγο κλαψα,κ λιγο υπερβολικη θα τολμουσα να πω.μαλλον δεν θα συνεβαινε τπτ απο αυτα αν δεν μας ειχαν συμβει δυο πολυ ασχημα περιστατικα μεσα στην οικογενεια μου.θελω ομως να σκεφτομαι θετικα να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!φυσημα στη καρδια εχω κ εγω κ η αληθεια ειναι οτι δεν το βρηκα εμποδιο σε τπτ στη ζωη μου.απλως οταν προκειτε για το παιδι σου το σκεφτεσαι διαφορετικα ή μαλλον εγω το σκεφτομαι διφορετικα.τα νεφρα του τωρα εινα κατι που θα πρεπει να προσεχουμε μεχρι να γεννηθει κ φυσικα η αναπτυξη του.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ ευχομαι να πανε ολα καλα κ με το δικο σου το νινι κ να γεννηθειτε κουκλια χωρις κανενα προβλημα

καλη επιτυχια κ στις υπολοιπες που δεν το εκαναν ακομα το β'επιπεδου!!

Βερακι, φυσημα εχω κι εγω!!Δεν ειναι τιποτα!!

Στις αιματηρες επεμβασεις μονο πρεπει να το ξερει ο γιατρος για να εχω 1-2 μερες πριν ξεκινησει αντιβιωση.Κατα τα αλλα κανω ενα υπερηχο καθε 2-3 χρονια, ισα-ισα προληπτικα.Ειχαν και οι 2 γονεις μου και εχει και ο αντρας μου,τυχαια..Αρα εαν μου το διαγνωσουν κι εμενα στο β υπερηχο, δεν θα ανησυχησω...

Χτες που πηγαμε στο γιατρο για τη μηνιαια επισκεψη, ετριβε το ματι του ο μικρος και με το αλλο χερι μας μουτζωνε...χεχεχε...

Θρασυτατο..χαχαχα...

17/02 η β επιπεδου μου και 24/2 καμπυλη ζαχαρου 50 ml...

Κοριτσια, για εμβρυοκαρδιογραφημα δεν μου ειπαν...Το κανουμε παντα ή πρεπει να δουν κατι για να σε στειλουν?????

Ανυπομονω να περασουν οι μερες και να πανε ολα καλα για ολα τα μπεμπακια μας.....

Μαρια-Ευγενια μου, πολυ χαρηκα που με βρηκες στο fb!!

Οσο για την υδρονεφρωση το διαβασα το μνμ..Ολα θα πανε καλα!!!!!!!

Να ειμαστε αισιοδοξες και τα μικρουλια μας θα τα πανε περιφημα!!!!!!!

Καλημερεςςςς και στα υπολοιπα κοριτσιαααα!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου δεν ανησυχω απο τη στιγμη που μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι επικινδυνο για τη ζωουλα του.Κι εγω χαρηκα πολυ φιλακια

κοριτσακια μου καλησπερα σε ολες!!

σας ευχαριστω παρα πολυ για τα υπεροχα λογια συμπαραστασης!!!η αληθεια ειναι οτι εγω μαλλον ανησυχω υπερβολικα,ειμαι κ λιγο κλαψα,κ λιγο υπερβολικη θα τολμουσα να πω.μαλλον δεν θα συνεβαινε τπτ απο αυτα αν δεν μας ειχαν συμβει δυο πολυ ασχημα περιστατικα μεσα στην οικογενεια μου.θελω ομως να σκεφτομαι θετικα να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!φυσημα στη καρδια εχω κ εγω κ η αληθεια ειναι οτι δεν το βρηκα εμποδιο σε τπτ στη ζωη μου.απλως οταν προκειτε για το παιδι σου το σκεφτεσαι διαφορετικα ή μαλλον εγω το σκεφτομαι διφορετικα.τα νεφρα του τωρα εινα κατι που θα πρεπει να προσεχουμε μεχρι να γεννηθει κ φυσικα η αναπτυξη του.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ ευχομαι να πανε ολα καλα κ με το δικο σου το νινι κ να γεννηθειτε κουκλια χωρις κανενα προβλημα

καλη επιτυχια κ στις υπολοιπες που δεν το εκαναν ακομα το β'επιπεδου!!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου το ιδιο ευχομαι και για σενα και μην ανησυχεις αφου το εχεις κι εσυ ξερεις απο πρωτο χερι για τι προκειται ,αλλα εχεις δικιο οταν προκειται για το παιδι σου τα ξεχνας ολα και τρελλαινεσαι.Φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!!

Βεράκι μην αγχώνεσαι όπως είπες και η ίδια έχεις φύσημα οπότε.....

Μαράκι καλαματιανή και ο Γιάννος είχε διαγνωστεί στο β επιπέδου με υδρονέφωση κάναμε επανέλεγχο και όλα Τέλεια....

Έφη μια χαρά και το δικό σας μπουμπουκάκι εεε?

Ειρήνη δε θυμάμαι σε ποιό σιτε την είχαμε παραγγείλει αλλά αφού ενδιαφέρεσαι θα σου λέω για τυχόν αγορές...

Διάβασα πω όλα είναι τσουπωτούλια και πολύχάρηκα.....

Τα δικά μας εχτές κάναμε την β.... Όλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ

Είμαστε 370γρ και πολύ χάρηκα δε θέλω να μου βγεί μεγάλο καθώς έχω το κόκκαλο της ουράς και φοβάμαι για καισαρική...

ΚΑΙ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................περιμένω το στολίδι μας που θα είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δε κρατήθηκε ο άντρας μου αλλά καλύτερα γιατί ξέρετε πόσα πράγματα πρέπει να πάρω στο στολίδι μας?Κορδέλες,φουστίτσες κτλ?χαχαχαχαχαχαχαχαΤΡΕΛΑΘΗΚΕ η μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012!!!

sidimire 1/6/2012

Φωτογράφος 3/6/2012

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ 4/6/2012

verak 4/6/2012

naya23 5/6/2012

irene_myl 8/6/2012

katerina23 12/6/2012

ΣΤΕΓΙΑ 12/6/2012

Ελινα Ζ. 14/6/2012

efffiiiii 14/6/2012

lilathanos 21/6/2012

Melitaki :) 25/6/2012

aglaitsa 29/6/2012

nana80

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πω πω μια κουκλαρα αδερφούλα που θα κάνει ο Γιαννος!!!Ποιος την χάρη του!!!!!!Το καλυτερο νέο φυσικά ειναι οτι ολα ήταν φυσιολογικά και το κοριτσάκι σας ειναι υγιέστατο!!!!!

Τι όμορφα νέα!!!

Αντε και στα δικα μας οι μανουλες που περιμένουμε με ανυπομονησία τη β επιπέδου μας!!!

Ολα καλα!!!!!!!

Φιλακια και Καλη ξεκούραση κοιλιτσες φουσκωτες!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Κοριτσάρες μου ευχαριστώ.......πετάω στα σύννεφα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι καλαματιανή και ο Γιάννος είχε διαγνωστεί στο β επιπέδου με υδρονέφωση κάναμε επανέλεγχο και όλα Τέλεια....

Ειρήνη δε θυμάμαι σε ποιό σιτε την είχαμε παραγγείλει αλλά αφού ενδιαφέρεσαι θα σου λέω για τυχόν αγορές...

Είμαστε 370γρ και πολύ χάρηκα δε θέλω να μου βγεί μεγάλο καθώς έχω το κόκκαλο της ουράς και φοβάμαι για καισαρική...

ΚΑΙ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................περιμένω το στολίδι μας που θα είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δε κρατήθηκε ο άντρας μου αλλά καλύτερα γιατί ξέρετε πόσα πράγματα πρέπει να πάρω στο στολίδι μας?Κορδέλες,φουστίτσες κτλ?χαχαχαχαχαχαχαχαΤΡΕΛΑΘΗΚΕ η μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοπελα μου με το καλο

Στεγια μου πολυ χαρηκα!ολα καλα και τελικα κορουλα!αν σου πω οτι το περιμενα οτι υα χεις κοριτσακι!δεν ξερω ειχα προαισθημα οπως ειχα κ στο δικο μου,για να δουμε!φυσικσ να ναθ ολα καλα περιμενω κυριως με το εμβρυοκαρδιογραφημα !

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μαράκι ευχαριστώ πολύ!!!!!

Ελίνα όλα ΤΕΛΕΙΑ θα είναι!!!!!!!!!!

Κανόνισε τώρα πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθούμε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Πού είστε?

καλημέραααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Oυυυυυυυυυυυυυυ! Συγχαρητήρια!!!!!!! Άντε με το καλό και το κοριτσάκι σου λοιπόν!!!!!!!!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...