Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Αν μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για το site πολύ θα χαιρόμουν ... εγώ θα πάρω το easy drive το τελευταίο , με τις μονές τις ρόδες.... Το switch τι διαφιρά έχεςι? εσύ πήρες το plicko?

Λοιπόν, όπως είπαμε, το site είναι ιταλικό. www.bimbomarket.it. Κατά καιρούς έχει και εκπτώσεις. Εγώ πήρα το plicko p3 compact modular σε πράσινο. Είναι πιο ελαφρύ από το switch λόγω του ότι έχει μηχανισμό επιπλέον στο σκελετό του για να γυρίζει και προς τη μεριά της μαμάς όταν πια το χρησιμοποιήσεις με το εξάρτημα του κανονικού καροτσιού (κάτι το οποίο δεν θεωρώ τόσο απαραίτητο, εφόσον πας το μωρό βόλτα για να δει τον κόσμο και όχι εσένα).

Εγώ πλήρωσα με paypal. Αλλά εάν δεν έχεις φαντάζομαι δέχεται όλες τις prepaid γιατί παίρνει πολύς κόσμος.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακι μου καλησπερα!

λοιπον καναμε τον υπερηχο του β'επιπεδου κ τα ευρυματα ειναι τα εξης:

1)εχουμε φυσιμα στην καρδουλα μας,οχι κατι ανησυχητικο αλλα καλο ειναι να το παιδιοκαρδιολογος-νεογνολογος

2)δεν εχουμε δευτερη αρτηρια εξοδου του αιματος προς τη μαμα στον ομφαλιο λορο.αυτο σημαινει οτι ισως υπαρχει προβλημα στην καρδια ή στα νεφρα ή στην αναπτυξη.απο οσα ειδα ο γιατρος δεν παρατηρει προβλημα σε τπτ απο τα τρια αλλα καλο ειναι να παρακολουθειτε η αναπτυξη του καθε φορα που θα πηγαινουμε για υπερηχο κ επισης ακομα ενα λογος για την παρακολουθηση απο τον νεογνολογο.

ευχομαι εσεις που εχετε τις επομενες μερες να παρετε μονο καλα αποτελεσματα!!!σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!

Βερα μου να μην ανησυχεις εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις και ηταν ολα καλα ,για καλο και για κακο φυσικα ας το παρακολουθει αλλα να μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε ,οσο για το φυσημα πολλα παιδακια ειχαν κατι τετοιο και μετα τη γεννα ειχε εξαφανιστει η δεν δημιουργησε κανενα προβλημα!Κι εμεις θα κανουμε τωρα εμβρυοκαρδιογραφημα μαζι με τη β επιπεδου και ελπιζω να ναι ολα καλα κι εγω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλησπέρα!!!!!

Εφάκι με το καλό και εσύ να κάνεις αύριο την β.....

Μελιτάκι ωραία σύμπτωση το σπανακόρυζο(τρελαίνομαι)όσο για τους σεισμούς μπας και είναι το ζουζούνι και κλωτσά δεόντως πιο δυνατά?χαχαχαχαχαχααχα

Ειρήνη και εγώ είμαι πολύ των αγορών από εξωτερικό...Το κάθισμα του Γιάννου εκεί συνιστώ να τα χώσετε το πήραμε απέξω άσε που εδώ δεν κυκλοφορεί...όπως και την κουνιστή πολυθρόνα θηλασμού που μου είχε κάνει δώρο ο άντρας μου!!!!Μια αγορά που όντως ήταν εξυπηρετικότατη!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Άφησα τελευταία να σχολιάσω το ποστ της Βέρας μας....

κοριτσάρα μου μην ανησυχείς για τίποτα,θα συμφωνήσω με την Ελίνα πως έχουμε δει και έχουμε ακούσει πολλές παρόμοιες περιπτώσεις...Φυσικά εσείς θα τον παρακολουθείτε με άγρυπνο μάτι και όλα θα πάνε καλά και το καλοκαίρι θα έχουμε να ανησυχούμε για άλλα πράγματα.....χαχαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα!!!

σας ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια συμπαραστασης!!θελω να ειμαι αισιοδοξη κ να πιστευω πως ολα θα πανε καλα γιατι αμα "πεσω" θα ειναι μεγαλη η πτωση,ασχημη κ διαρκειας:(

αντε τωρα με το καλο να κανετε κ εσεις τις εξετασεις σας να εχουμε καλα αποτελεσματα!!

Βερα μου μπηκα σημερα μετα αποαρκετες μερες και ειδα το μηνυμα σου. Μην στεναχωριέσαι ολα θα ειναι καλα ειμαι σιγουρη. Και εγω εκανα εμβρυοκαρδιογραφημα λογω αυξημενης αυχενικης και μας βρηκαν και εμας μια πολλη μικρη μεσοκοιλιακη επικοινωνια δηλ. φυσημα και η καρδιολογος μου ειπε να μην ανησυχω καθολου θα κλεισει μεχρι να γεννηθει αλλα και να μην κλεισει απλα θα το παρακολουθουμε δεν ειναι απολυτως τιποτα οποτε μην σε παιρνει απο κατω ειναι ενα πολυ κοινο ευρημα εμενα δεν με αγχωσε καθολου:D

Κοριτσια μου πως ειστε οι υπολοιπες? Θελω να μπαινω πιο συχνα αλλα ειλικρινα δεν εχω καθολου χρονο μερικες φορες σας διαβαζω και ειμαι τοσο κουρασμενη που δεν μπορω να γραψω. Με το καλο σε οσες κοπελες κανουν σημερα το βεπιπεδου!!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ΚΑλημέρααααααααααααααααααααααααααααα

καλό μήνα...

Βεράκι μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά....

και μην αγχώνεσαι γιαυτό έχεις εμάς να σε ανεβάζουμε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλό μήνα!

Βέρα μην στενοχωριεσαι γιατί από όσο γνωρίζω είναι κάτι πολύ κοινό σε αυτο το στάδιο κύησης το οποίο όμως αργότερα υποχωρεί. . . Όλα καλά θα πάνε. . .

Καλησπερα κοριτσια και καλο μηνα.Εχτες πηγα για β επιπεδου δοξα το Θεο ειναι ολα καλα μας ειπε ο γιατρος μονο οτι ο μικρουλη μου εχει υδρονεφρωση δηλ. δεν αδειαζουν τελειως τα νεφρα του απλα θα πρεπει να το παρακολουθει ο γυναικολογος μου μεχρι να γεννησω και αν υπαρχει ακομα πριν γεννησω να ενημερωσω την παιδιατρο να το ξερει μην τυχον παθει παλινδρομηση ουρων αρα και ουρολοιμωξη ουσιαστικα δεν ειναι τιποτα μας ειπε.Ειναι 527γρ. και υπερηχογραφικα γενναμε 29/05/2012.Και συμπτωματικα χτες που το κουβεντιαζα με την κουμπαρα μου μου ειπε οτι το ειχε και ο δικος της(ειναι τωρα 5μιση μηνων)της το ειχε πει ο γιατρος και τωρα επειδη δεν βγαζει ολα του τα ουρα θα κανουν καποιες εξετασεις και αν τυχον εχει παθει παλινδρομηση θα πρεπει να παιρνει αντιβιωση μεχρι 3 ετων.Βερα μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα.

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου ...

Μόλις γύρισα από β΄επιπέδου.Όλα είναι πολύ καλά.

Είμαστε ακριβώς 21 εβδομάδων και υπερηχογραφικά και βάση περιόδου, ζυγίζουμε 427γρ. και το ύψος του μου είπε ότι πλέον δεν μπορούμε να το δούμε αλλά βάση των υπόλοιπων μετρήσεων είναι περίπου 26εκ.

Άντε καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες μανούλες...

Μαρία - Ευγενία όπως είπα και στη Βέρα πριν είναι κάτι το οποίο υποχωρεί οπότε σκέψου θετικά.

Σας φιλώ...

κοριτσακι μου καλησπερα!

λοιπον καναμε τον υπερηχο του β'επιπεδου κ τα ευρυματα ειναι τα εξης:

1)εχουμε φυσιμα στην καρδουλα μας,οχι κατι ανησυχητικο αλλα καλο ειναι να το παιδιοκαρδιολογος-νεογνολογος

2)δεν εχουμε δευτερη αρτηρια εξοδου του αιματος προς τη μαμα στον ομφαλιο λορο.αυτο σημαινει οτι ισως υπαρχει προβλημα στην καρδια ή στα νεφρα ή στην αναπτυξη.απο οσα ειδα ο γιατρος δεν παρατηρει προβλημα σε τπτ απο τα τρια αλλα καλο ειναι να παρακολουθειτε η αναπτυξη του καθε φορα που θα πηγαινουμε για υπερηχο κ επισης ακομα ενα λογος για την παρακολουθηση απο τον νεογνολογο.

ευχομαι εσεις που εχετε τις επομενες μερες να παρετε μονο καλα αποτελεσματα!!!σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!

Για το φύσημα μην ανησυχείς. Ιδίως αν σε καθησυχάζει και ο γιατρός. Εμένα η αδερφή μου έχει, 20 χρονών πια, και μόνο σε επεμβάσεις μπορεί να χρειαστεί να το γνωρίζουν οι γιατροί για να σου χορηγήσουν τα κατάλληλα φάρμακα. Κατα τα άλλα δεν είχε ποτέ πρόβλημα - χτύπα ξύλο δλδ. Οπότε ψυχραιμία!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Κορίτσια σας ζηλεύω! Κι εγώ θέλω να κάνω β'επιπέδου! Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο το σκεφτομαι κι αγχώνομαι. Με ΠΗΤ 8/6, με έχει βάλει στις 9/2 να κάνω β'. Είναι πολύ αργά. Δεν θα μπορούμε να καλοδούμε το μωρό!!! Ας το καλό πια!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

καλησπέρα!!!!!

Εφάκι με το καλό και εσύ να κάνεις αύριο την β.....

Μελιτάκι ωραία σύμπτωση το σπανακόρυζο(τρελαίνομαι)όσο για τους σεισμούς μπας και είναι το ζουζούνι και κλωτσά δεόντως πιο δυνατά?χαχαχαχαχαχααχα

Ειρήνη και εγώ είμαι πολύ των αγορών από εξωτερικό...Το κάθισμα του Γιάννου εκεί συνιστώ να τα χώσετε το πήραμε απέξω άσε που εδώ δεν κυκλοφορεί...όπως και την κουνιστή πολυθρόνα θηλασμού που μου είχε κάνει δώρο ο άντρας μου!!!!Μια αγορά που όντως ήταν εξυπηρετικότατη!!!!

ΑΑΑα, πήρες κι εσύ την πολυθρόνα,ε? Κι εγώ έχω παραγγείλει από τις 24 αλλά άφαντη ακόμα. Είμαστε και σε άγονη γραμμή εμείς και θέλει άλλες δυο μέρες από Αθήνα. Την περιμένω πώς και πώς. Την πήρα από εδώ: www.mums2b.co.uk , και έχει πάρει άλλη μια που εκανε ποστ στο καφέ. Σε εκείνη έφτασε πάντως και είναι ευχαριστημένη.

Αν έχεις κανένα άλλο ενδιαφέρον site για τα διάφορα, I'm all ears που λένε και οι Αγγλοι.

Α, επί τη ευκαιρία, εσύ βολεύτηκες καλύτερα το μάρσιππο, ή το sling ή το άλλο (δν θυμάμαι πώς το είπες). Γιατί σκέφτομαι να πάρω αλλά μου φαίνονται άβολα τα πανιά αυτά...

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Βερακι, φυσημα εχω κι εγω!!Δεν ειναι τιποτα!!

Στις αιματηρες επεμβασεις μονο πρεπει να το ξερει ο γιατρος για να εχω 1-2 μερες πριν ξεκινησει αντιβιωση.Κατα τα αλλα κανω ενα υπερηχο καθε 2-3 χρονια, ισα-ισα προληπτικα.Ειχαν και οι 2 γονεις μου και εχει και ο αντρας μου,τυχαια..Αρα εαν μου το διαγνωσουν κι εμενα στο β υπερηχο, δεν θα ανησυχησω...

Χτες που πηγαμε στο γιατρο για τη μηνιαια επισκεψη, ετριβε το ματι του ο μικρος και με το αλλο χερι μας μουτζωνε...χεχεχε...

Θρασυτατο..χαχαχα...

17/02 η β επιπεδου μου και 24/2 καμπυλη ζαχαρου 50 ml...

Κοριτσια, για εμβρυοκαρδιογραφημα δεν μου ειπαν...Το κανουμε παντα ή πρεπει να δουν κατι για να σε στειλουν?????

Ανυπομονω να περασουν οι μερες και να πανε ολα καλα για ολα τα μπεμπακια μας.....

Μαρια-Ευγενια μου, πολυ χαρηκα που με βρηκες στο fb!!

Οσο για την υδρονεφρωση το διαβασα το μνμ..Ολα θα πανε καλα!!!!!!!

Να ειμαστε αισιοδοξες και τα μικρουλια μας θα τα πανε περιφημα!!!!!!!

Καλημερεςςςς και στα υπολοιπα κοριτσιαααα!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...