Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

βέρα μακάρι να μπορούσα να γράψω όλα όσο θέλω να πω...γράφω το ρεζουμέ γιατί με τον Γιάννο στα πόδια μου δε έχω τον χρόνο.....γιαυτό τα περισσότερα μνμ μου είναι λακωνικά αν αφηνόμουν ελέυθερη....που να έβλεπες τα ποστ μου στην εγκυμοσύνη του Γιάννου που δε με ενοχλούσε κανείς....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βέρα πάλι έκθεση γράφεις?

ζηλεύω......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

χαχαχααχαχα του τα δίνω και πάω να φτιάξω το σπανάκι!!!!!

πολλά φιλάκια και θα τα πούμε αργότερα.....

εσύ δουλεύεις?

τι μαγείρεψες σήμερα?

ααα να παινευτώ και για κάτι άλλο? Ζυγίστηκα προ ημερών και ναι μέχρι ώρας έχω πάρει.....900γρ!!!!!!! Τέλειο?Με πολύ προσοχή όμως εε?έχω ήδη πολλά κιλά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

οχι στεγια μου προς το παρρον δεν δουλευω.να κνω κ αυτο με το καλο,να μεγαλωσει λιγο να παει κ αυτο παιδικο κ μετα θα ξεκινησω!!!

οσο για τη μαγειρικη σημερα δεν μαγειρευω!!!η μικρη εχει γιουβετσακι με κρεας.ο μπαμπας μας θα φει μακαρονακια κ η μαμα χορταρακια!!

οσο δε για τα κιλα εχω βαλε 7 κ τα νευρα μου κροσια!!!απο αυριο τα κοβω ολα!!ΔΙΑΙΤΑ γιατι δεν με βλεπω καλα!!!

φιλακια κοριτσακι κ καλα παιχνιδακια με τον γιαννο!!θα μιλησουμε το βραδυ να σας πω πως πηγε η β'επιπεδου!!!

ΣΤΕΓΙΑ μου βλεπω πως εχουμε απιστευτα ιδιο τροπο στο μεγαλωμα του παιδιου!!Ακριβως τα ιδια εχω κανει κι εγω με την πιπιλα τη δουλεια κτλ κτλ!!Ουτε τον αφηνω ποτε ετσι ειμαι εγω δεν μπορω να κανω διαφορετικα!!

Ετσι ειναι το στυλ μου αυτο εκανα γιατι αυτο μου ελεγε το ενστικτο μου!!Πολλες φορες ακουσα διαφορα του στυλ οτι τον κακομαθαινω και οτι ΠΡΕΠΕΙ να ξεκολλησει απο πανω μου(αυτο δεν το καταλαβα ποιος δηλαδη το λεει αυτο αφου δεν με ενοχλει καθολου εμενα !!)Εχει ολα τα χρονια μπροστα του να γινει ενα ανεξαρτητο παιδι.Εγω ειχα πει απο την αρχη οτι δεν προκειται να του λειψει δευτερολεπτο η αγκαλια (αφου αυτα τα δειγματα μου εδωσε του αγκαλιτσα!)ακομη και τωρα δεν του αρνουμαι τιποτα και καθε αλλο παρα κακομαθημενο ειναι ειλικρινα σου μιλαω ολοι μου λενε ποσο γλυκο παιδακι ειναι στους τροπους του και ας ειναι πολυ δραστηριος!!Ναι υπηρξε πολλες φορες κουραση και πολλες φορες εκλαψα για τις αλλεργιες μας γιατι 2 χρονια τωρα παιδευομαστε μαζι (δεν τρωω κανω αποχη απο πολλα το εχω ξαναπει νομιζω)αλλα πραγματικα δεν μετανιωνω στιγμη με οτι εχω κανει στον γιο μου!Γιατι θεωρω οτι εχω κανει οτι καλυτερο μπορω!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινάκι μου πόσο με συγκινείς με αυτά που γράφεις.......

Ξέρω ταιριάζουμε ταμαμ...Λές να έχω κόρη και εγώ τώρα?;););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Βέρα σήμερα θα κάνετε την β?

Με το καλό να δεις το αντράκι σας,,,,,

να μπεις να μας τα πεις εεεπολλά φιλάκια

cIhqp3.png

9knMp3.png

Α θα ναι ωραια να χεις κορουλα,παντα μου αρεσε να εχω ενα κι ενα αλλα ειπα φυσικα και αλλο αγορακι να κανω θα παιζει με τον Γιωργακη μου μια χαρα!!Θα χω 2 αντρακια!Για να δουμε θα επιβεβαιωθει κι εμας το κοριτσακι?Αυριο λοιπον με το καλο κι εσυ εγω στις 6 του μηνος θα παω και περιμενω πως και πως!

Βερα μου με το καλο σημερα να δεις τον μικρο σου!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!μακαρι να πανε ολα καλα γιατι οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ αγχωνομαι!

στεγια μου πως κ δεν ξερεις τι φιλο ειναι???δεν το εχετε δει ή περιμενετε την γεννηση για να μαθετε???

Εγώ προσωπικά δε θέλω να μάθω....αλλά αν αντέξει ο μπαμπούλης αύριο δε θα το μάθουμε...

Εγώ θέλω και τρίτο και γιατί όχι και τέταρτο παιδάκι!!!!Αλλά αργότερα.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Βέρα μην ακούω για άγχη και τέτοια......αλλά τώρα που το σκέφτομαι λογικό...θα δείτε φάτσα φόρα ολόκληρο όργανο.χαχαχαχαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κι εμεις σπανακορυζο φαγαμε!!!Σύμπτωση!!!Πολυ κρύο πάντως εδω στο Ηρακλειο!!!Εχουμε και υγρασία γιατι είναι η θάλασσα..Εχουμε και απο ενα σεισμό κάθε μέρα..χεχε!!Ετσι για να μην επαναπαυομαστε!!Καλη επιτυχία σε σας που θα πάτε για β επιπέδου αυτές τις μέρες!!!Εμενα είναι 17/02 κ ανυπομονωωω!!!Αν και απο τα κουνηματακια που κάνει,τον κόβω περδικι!!!!

Αύριο πρωι έχω το μηνιαίο ραντεβου με το γιατρό μου στο νοσοκομείο..Και θα κάνει κρύο...Αλλα τουλάχιστον θα κάνουμε ενα σύντομο υπερηχο να ξαναδώ πάλι τον μικρουλι μέχρι τη β επιπέδου!

Σας φιλω γλυκά και τα λέμε αύριο!!

ΥΓ.Εχω πάρει 2 κιλά αλλα ξεκίνησα απο 54..και ήδη νιώθω σαν να κουβαλάω καρπούζι στην κοιλια..Και ειμαι μόνο στα μισά της διαδρομής!!!χεχε!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...