Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α στο υπογραφω θα λιωσεις!!!!ειναι τα κοριτσακια αλλα ειναι και τα αγορακια απιστευτα!!Σου μιλω τραβαω τρελη καψουρα με το γιο μου!!Κατσε να σου πει και η ΣΤΕΓΙΑ για το γιο της!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Και να φανταστεις παντα ειχα τρελη επιθυμια να κανω ενα κοριτσακι γερο πανω απο ολα βεβαια δεν το συζηταμε αλλα ειχα απο μικρη κολλημα και μολις ηρθε ο γιος αντι για την κορη με τρελανε!!!Χαδιαρης αγαπησιαρης αστα να πανε!!!Τρελαινομαι!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλησπέρα,με τις μεγάλες ώρες αλλά σήμερα η μέρα ήταν αποτοξίνωση από κάθε είδους οθόνη!!!!

Και φυσικά θα συμφωνήσω πως τα αγόρια είναι αγαπησιάρικα και χαιδάρικα!!!!!Τόσο πολύ όσο δε πάει άλλο...

Εγώ κορίτσια λατρεύω τα αγόρια,ήθελα αγόρι και μου ήρθε ο τρυφερούλης μου και τώρα λέω απλά ΓΕΡΌ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

στεγια τι κανεις???τελικα δεν τα καταφεραμε να μιλησουμε χθες!!!

αληθεια ρεθυριο οπου πηγαινατε τον μικρουλι πανω σου τον ειχες????θηριοοοοοοο!!!σου βγαζω το καπελο!!!εγω τον μαρσιπο τον χρησιμοποιησα αλλα οχι για περισσοτερο απο μια ωρα.μετα δεν την παλευε η μεση μου.αληθεια μιας κ πιασαμε αυτη τη συζητηση ποιος μαρσιπος σε βολεψε???

Παντού μαζί και μιλάμε για ΠΑΝΤΟΥ!!!!!Διακοπές,καφέδες,ποτά,βόλτες,περιπάτους,τα πάντα!!!!!!!!!!

Και εννοείται θα το ξανακάνω.......

Δεν κόλλησα πουθενά γιατί πολύ απλά φορώντας τον μπορούσα να πάω παντού....

ΑΑΑ και συνεχίζω να τον φοράω έτσι,όχι τόσο όσο μικρότερος αλλά δε πάυω να έχω μαζί μου ή το σλινγκ ή το μει ται...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Α λες γιαυτο μου γινε και εμενα τοσο γελαστος?τρεχει και γελαει μονος του ολη μερα χαχαχα!!Κι εμεις νομιζεις το καροτσι το χρησιμοποιησαμε πολυ?Μονο για να τον μεταφερω για δευτερολεπτα καπου και μονο κοιμισμενο!χαχαχχα!Κατα τα αλλα ολη μερα αγκαλια στη κυριολεξια και με μαρσιππο φυσικα !Εχω να δηλωσω οτι το παιδι μου δεν εκατσε ποτε στο καροτσι παρα μονο εν κινησει κιαυτο για λιγο!Και μεσα στο σπιτι με μαρσιππο γιατι ηταν ασηκωτος κιολας!Μεχρι και κεικ εφτιαχνα την ωρα που τον ειχα στο μαρσιππο και θηλαζε χαχαχχα!!Ανεπαναληπτες στιγμες μου θυμισες!!Ακομη και τωρα αγκαλια τον εχω συνεχεια!!!Τι τραβαω η εγκυος!!!Αλλα αληθεια δεν το μετανιωνω...Ακομη μαζι μου τον κοιμιζω αλλα αυριο ερχεται το δωματιο του και θα μεταφερθουμε εκει οσπου να καταφερει να κοιμαται μονος του χωρις να με ψαχνει...αχ το παιδακι μου!!!

Και με το αλλο ετσι θα πορευτω παντως...Αγκαλια και παλι αγκαλια και μετα θα κουβαλαω και τα δυο για να μην ζηλευει ο μεγαλος μου!!χαχαχαχ

Είναι σαν να γράφω εγώ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κάποιες σκέψεις τότε στην αρχή.....

ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ!!!

από την ΣΤΕΛΛΑ , Δευτέρα, 28 Ιούνιος 2010 στις 1:12 μ.μ.

Μια φίλη αναφέρθηκε στο μωράκι μου λέγοντας πόσο ήσυχο και καλό παιδάκι είναι, επειδή είναι Αιγοκαιράκι!!!.

Ε όχι κυρά μου δεν είναι ησυχο απο ζώδιο το παιδί!!! , και φώναζα και λίγο μήπως και ακούσει καλύτερα. Και εξιστόρησα,εν τάχει,όλα τα παραπάνω .Γέννησα φυσιολογικά , εκανα όλο το πακέτο του co-parenting , δηλαδή αποικλειστικό θηλασμό, co-sleeping μέχρι όσο πάει,τον φόρεσα στο μάρσιπο,δεν του εδωσα πιπίλα, ναι αφησα το στήθος για αυτό,δεν έφυγα για το γυμναστήριο να χάσω γρήγορα τα κιλά( και να είμαι φακλάνα) για να αφιερωθώ στον αποκλειστικό θηλασμο που προσπαθούσα να εγκαθιδρύσω, ναι δεν αγόρασα ριλάξ , πάρκο και στράτα, δεν τον πάρκαρα πάνω απο δίωρο σε γιαγιά ούτε σε νταντά, δεν έχω ψωνίσει και δουλέψει για 5 μήνες και ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΛΟΓΩ ΖΩΔΙΟΥ!!????????

Πήγε να μιλήσει και να πει ότι είναι γονιδιακό το θέμα.

ΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΝΙΣΑΦΙ...Το καταλαβαίνω μια μάνα να κάνει όσα της ταιριάζουν σαν χαρακτήρας και αν δεν γίνεται να θηλάσει αποκλειστικά πάλι το καταλαβαίνω.Υπάρχουν χίλιοι δύο τρόποι να αφιερώσεις παραγωγικό χρόνο με το μωρό σου. Αυτό που δεν αντέχω είναι να μου λένε οτι τα παιδιά είναι απο μόνα τους.Έχουν βγεί πόσες μελέτες πάνω σε αυτό .Να έχουν γεννήσει 2 και 3 παιδιά και να μην έχουν πάρει πρέφα οτι το παιδί είναι ο χρόνος και η φροντίδα που του διέθεσαν, το παιδί είναι ο καθρέπτης τους ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στεγια μου...Ποσο δικιο εχεις...Και ποσο πολυ θα προσπαθησω κι εγω να μεγαλωσω μονη μου το παιδι μου...Να το μαθω, να το χαρω, να το ευχαριστηθω και να τον κανω ηρεμο, χαμογελαστο και συγκροτημενο!!

Στην αγκαλια μου, στο μαρσιπο..

Ετσι διαμορφωνεται ο χαρακτηρας ενος παιδιου...

Και οποιος νομιζει οτι ειναι λογω ζωδιου, κανει τεραστιο λαθος...

Δεν μπορω εγω να στηριχτω στο οτι ειναι νευρικο γιατι ειναι πχ. Τοξοτης, ή ειναι γκρινιαρικο γιατι ειναι ζυγος και ησυχο γιατι ειναι Αιγοκερως...

Εχουν προσπαθησει τοσο πολυ οι γονεις και ειναι κριμα να τα ισοπεδωνουν ολα βασει ζωδιου..

Ελεος πια κυρα μου...

Πες τα Στεγια...Εμεις μαζι σου και μακαρι να γινουμε ανταξιοι γονεις για τα παιδια μας!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

ΚΑλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Πώς είστε σήμερα?Εγώ πετάω αν και κάνει πολύ κρύο και πάλι μέσα θα μείνουμε...

Τι θα φάμε σήμερα?Σπανακόρυζο.......

Φιλάκαι...

Μελινάκι μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!Απλά έκανα αυτό που ένιωθα ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

κορίτσια 21stbirthdaystreamersballoon.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα 21 εβδομάδων!!!!!!!

αύριο πάμε για την β!!!!!!!

πως περνάει έτσι ο καιρός????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Που είστε ξυπνήστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσακια μου καλημερα!!!

στεγια μου καλα τα λες αλλα για μενα λειτουργησε καπως αλλιως το ολο θεμα!!ναι ουτε κ εγω πιστευω στα ζωδια αλλα πιστευω οτι καθε παιδακι εχει το δικο του χαρακτηρα,γιατι δεν θα μπορουσα να εξηγησω πως γινετε μια μαμα να κανει ακριβως τα ιδια πραγματα για τα παιδια της κ κανενα να μην μοιαζει σε χαρακτηρα κ καμωματα με το αλλο.

εγω την κορη μου την θηλασα μεχρι 10 μηνων κ δεν ηπιαμε ποτε ξενο γαλα παρα τις αλλεργιες μας αλλα μετα μ κοπηκε κ δυστυχως μ ειπαν οι γιατροι που μας παρακολουθουσαν οτι πρεπει το μωρο να παρει ξενο αφου δεν μπορει να φαει ουτε τυρια ουτε γιαουρτια ουτε τπτ αγελαδινο κ πολλα ακομα αφου ειχε αλλεργιες σχεδον στα παντα οποτε τα ειχα κοψει κ εγω απο την διατροφη μου για να μπορω να την θηλασω μεχρι που κ εμενα μου κοπηκε τα γαλα.

αγκαλιες την πηρα οσο μου το επετρεπε η ιδια γιατι δεν ηταν κ παραμενει να μην ειναι παιδι της αγκαλιας.στο μαρσιπο την εβαζα αλλα την χαλουσε.ηθελε το αραλικι της κ την ελευθερια της,στην τσαρκα της με το καροτσιο.το λατρευε να παιζει στο παρκο μεχρι που ενιωσε οτι την περιοριζει κ το καταργησαμε!οσο για την στρατουλα....δεν το συζητω!!!!οταν καταλαβε της δυνατοτητες της ειχαμε πολεμο για να την βγαλουμε!!!οσο για τον παππου κ τη γιαγια παντα ηταν κ ειναι διπλα μας.νομιζω οτι δεν της εκανε κακο οταν κοιματαν να παει η μαμα με τον μπαμπα για ενα καφε η το βραδυ για ενα ποτο.σπανια την αφηναμε ενω ηταν ξυπνια αλλα συναιβει κ αυτο κ δεν ηταν για βολτες αλλα για δουλειες.

τωρα παει παιδικο γιατι καταλαβαμε με τον μπαμπα της οτι πλεον δεν της ημασταν αρκετοι απο την αποψη οτι αρχιζε να κουραζετε μαζι μας κ αρχισαν κ τα νευρα κ τα ξεσπασματα κ ολα!!!ασε που οταν θα ερθει το αδερφακι της δεν θελω να με βλεπει ολη την ωρα κρεμασμενη πανω του αντι για πανω της που ειμαι τωρα κ να αρχισουν οι ζηλιες!

αυτο το παιδακι δεν υπηρξε ποτε "ησυχο" παιδακι αλλα ουτε κ τερατακι,ειναι ομως το ταλιμπανακι μου!!!ειναι ενα παιδι ομως που διεκδικει την προσοχη σου κ την κερδιζει με καθε τροπο!!!ποτε ομως με ασχημο τροπο.ειναι υπακουο,οσο βεβαια μπορει να ειναι ενα μωρο 21 μηνων,κ ξερει οτι η μαμα κ ο μπαμπας εχουν καποια ορια κ καποιους κανονες για να ειμαστε ολοι καλα!

ολα αυτα τα ειπα κ ελπιζω να μην σας κουρασα οχι γιατι κατακρινω τον τροπο που η καθε μαμα μεγαλωνει το παιδι της αλλα γιατι εγω πιστευω οτι καθε παιδι μεγαλωνει διαφορετικα κ αυτο δεν ειναι επειδη παντα ο γονιος το αποφασιζει με αυτο τον τροπο αλλα επειδη το καθε παιδι εχει τις δικες του αναγκες κ με βαση αυτες πρεπει να πορευτει κ ο καθενας απο εμας,ή ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω.

για ακομα μια φορα σας εγραψα εκθεση (παραπαπονο δεν μου εχετε:) )αλλα ελπιζω να μην σας κουρασα κ να μην σας εθιξα κατι που σιγουρα δεν ηταν σκοπος μου.

Βέρα σωστή η έκθεσή σου!!!

κάθε παιδί είναι διαφορετικό......

και αν δεν ήταν κάθε παιδί διαφορετικό θα είμασταν όλοι ίδιοι και μπλιάχ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ευχαριστω στεγια μου αλλα νομιζω πρεπει να μαθω να μην γραφω εκθεσεις,δεν νομιζεις???!!πρεπει να αρχισω να περιοριζω το γραπτο μου λογο :(

ηθελα να σου πω οτι ειναι παρα πολυ ομορφα αυτα τα γραφηματα που βαζεις!!!πραγματικα σε ζηλευω!!εγω καθοτι ασχετα με αυτα τα καμαρωνω ομως σε εσενα!!ειδικα αυτο με το θηλασμο που μετραει το διαστημα που θηλαζεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...