Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααααα

Βέρα σε πρόλαβα?????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ θα πάω σιγά σιγά......καληνύχτα,

εις αυριον τα σπουδαία...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα κοριτσακια!!

Λοιπον ειδες ειναι ολα θεμα του πως βολευεται ο καθενας!Εγω το πλικο δεν το βολευτηκα καθολου ισως γιατι επρεπε συνεχεια να το διπλωνω και να το κουβαλαω μονη μουτις περισσοτερες φορες!Επισης δε με βολεψε γιατι ειχε στενο χωρο και κοιμηζα τον μικρο και δεν μπορουσε να απλωθει.Το καλο ηταν οτι το γυρναγες προς τα σενα και γενικα το καθισματακι η βαση κτλ..αλλα σαν καροτσι το χρησιμοποιησα εγω πολυ λιγο μου την εσπαγε το βαρος!!χαχαχ

Μετα γιαυτο πηρα το ελαφρυ!

Βερα μου χαχαχαχα ναι πολυ ροζ θελω μιλαμεεεε!!επηξα στο μπλε !!!Κατσε να επιβεβαιωσω την δευτερα που μας ερχεται πρωτα ο Θεος και θα του δωσω να καταλαβει.Ασε που θα ναι το πρωτο εγγονι κοριτσι!!Ολο αγορακια εχουμε!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσομανουλες!!

τι κανετε?????εμενα η μικρη στον παιδικο κ εγω τωρα καθισα κ ειπα να δω τι κανετε!!!

ελινακ εμενα η δικη μου απο την μερια τουα αντρα μου ειναι το μονο κοριτσακι!!απο την δικη μου δεν ξερουμε ακομα πρεπει να δουμε κ τι θα μας ετοιμασει η αδερφη μου οταν ερθει εκεινη η ωρα με το καλο!!!οσο για τα ρουχα τι να σου λεω!!!δεν ξερω αν ειμαι για γελια ή για κλαματα!!ειχαμε παει να δουμε για αγοριστικα για τον γιο μου στο mothercare κ δεν μας αρεσαν καθολου κ της λεω ενταξει τα ειδαμε παμε τωρα στα κοριτσιστικα!!!πωπω δεν μου αρεσαν καθολου!!εγω ειχαμαθει με το κοριτσακι μου κ ολο χρωματα φορουσαμε ,φουστανακια,κορδελιτσες,ζουζζουνιαρικα πραγματακια.τωρα με το αγορακι ολα μπλε,χακι,αντε κ κανενα κοκκινο κ κανενα πευκι αν εισαι τυχερη.απαπαπαπαπαπα!!!!!!χρωματα ειναι αυτα????!!!τι να πω η μανουλα!!!ας ερθει με το καλο κ ισως οι επομενς κολεξιον εχουν πιο ωραια χρωματα,αν κ τις χανω τις ελπιδες μου οσο περναει ο καιρος!!!

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααα

τι κάνετε ζουζούνες μου?

εμείς εδώ σήμερα σπίτι,πολύ κρύο δε τον βγάζω έξω....

όπως τα είπατε ο καθένας όπως βολεύετε...

Εμείς παραδείγματος χάριν δε πήραμε καθόλου καρότσι την βγάλαμε με ρινγκ και μει ται....Γιαυτό έγινε τόσο χαρούμενος λέει η μάνα η κουκουβάγια....δε του έλειψε δευτερόλεπτο η αγκαλιά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τα υπόλοιπα βαριά πράγματα τύπου κούνια κτλ τα πήρα όλα από motherbaby φτηνά και υπέροχα.....Τα παρήγγειλα νομίζω μετά τον 7 και τα έφεραν σπίτι μόλις έβγαινα από τον 8...

Ρούχα κτλ εγώ κρατιόμουν ο άντρας μου όμως όπου πηγαίναμε έπαιρνε και κάτι!!!!!

Τώρα θα δούμε θα πάρουμε καινούργια?Μεθαύριο έχω την β...

cIhqp3.png

9knMp3.png

στεγια τι κανεις???τελικα δεν τα καταφεραμε να μιλησουμε χθες!!!

αληθεια ρεθυριο οπου πηγαινατε τον μικρουλι πανω σου τον ειχες????θηριοοοοοοο!!!σου βγαζω το καπελο!!!εγω τον μαρσιπο τον χρησιμοποιησα αλλα οχι για περισσοτερο απο μια ωρα.μετα δεν την παλευε η μεση μου.αληθεια μιας κ πιασαμε αυτη τη συζητηση ποιος μαρσιπος σε βολεψε???

Α λες γιαυτο μου γινε και εμενα τοσο γελαστος?τρεχει και γελαει μονος του ολη μερα χαχαχα!!Κι εμεις νομιζεις το καροτσι το χρησιμοποιησαμε πολυ?Μονο για να τον μεταφερω για δευτερολεπτα καπου και μονο κοιμισμενο!χαχαχχα!Κατα τα αλλα ολη μερα αγκαλια στη κυριολεξια και με μαρσιππο φυσικα !Εχω να δηλωσω οτι το παιδι μου δεν εκατσε ποτε στο καροτσι παρα μονο εν κινησει κιαυτο για λιγο!Και μεσα στο σπιτι με μαρσιππο γιατι ηταν ασηκωτος κιολας!Μεχρι και κεικ εφτιαχνα την ωρα που τον ειχα στο μαρσιππο και θηλαζε χαχαχχα!!Ανεπαναληπτες στιγμες μου θυμισες!!Ακομη και τωρα αγκαλια τον εχω συνεχεια!!!Τι τραβαω η εγκυος!!!Αλλα αληθεια δεν το μετανιωνω...Ακομη μαζι μου τον κοιμιζω αλλα αυριο ερχεται το δωματιο του και θα μεταφερθουμε εκει οσπου να καταφερει να κοιμαται μονος του χωρις να με ψαχνει...αχ το παιδακι μου!!!

Και με το αλλο ετσι θα πορευτω παντως...Αγκαλια και παλι αγκαλια και μετα θα κουβαλαω και τα δυο για να μην ζηλευει ο μεγαλος μου!!χαχαχαχ

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Βερα εγω πηρα την κρυαδα με τα αγοριστικα και τωρα περιμενω πως και πως τα κοριτσιστικα δεν συγκρινονται τι να λεμε ακομη και τα παιχνιδακια τους!!Εμεις εχουμε 2 γιους απο τον αδερφο μου,ο αλλος αδερφος δεν εχει ακομη παιδακια και απο τη μερια της νυφης μου να φανταστεις ειναι 3 αδερφες και εχουν ολες απο 2 γιους!Δεν υπαρχει κοριτσακι ουτε για δειγμα!!Ουτε απο το σοι του αντρα μου ακθως ο γιος μου ειναι το πρωτο εγγονι γιαυτους.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

μια χαρα σας βρισκβ κ τις δυο!!!

εμενα η μικρουλα μου δεν πηρε πολλες αγκαλιες κ η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω το επιδιωξα αλλα ουτε κ η ιδια.βεβαια οποτε ηθελε ημουν εκει αλλα αυτο που ακουω οτι ολη μερα αγκαλια εμεις δεν το ειχαμε ουτε κ τωρα το εχουμε.οχι μονο μαζι μου αλλα γενικα δεν μπορει τις πολλες αγκαλιες.μονο οταν κλαει κ θελει να παριγορηθει κ αυτο για κανενα 5λεπτο το πολυ κ μονο την μανουλα!!!

ελινα αν ειναι ετσι οπως μου λες θα ξετρελαθεις με τα κοριτσιστικα!!!οχι μονο τα ρουχα κ τα παιχνιδια αλλα κ τα ναζια κ τα χαδια κ τα παρακαλια κ ολα!!!εμας εδω η μικρη μας εχδει τρελανει!!!λοι απο πανω της ειμαστε!!να δουμε τωρα που θα ερθει κ ο μικρουλης με το καλο τι θα γινει!!!!

Ναι ειναι και στο παιδι!Εμενα εδειξε απο την αρχη ποσο αγκαλιτσας ειναι.Ακομη και τωρα ολο αγκαλιτα ζηταει!!Δεν τολμαω να φυγω απο το δωματιο και με ψαχνει και λεει "μαμουλαααα"χαχαχχα

Φλωρο τον λεει ο συζυγος χαχαχαχ

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...