Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Μαρια-Ευγενια μια χαρα το μικρο σου παιζουν τα γραμμαρια σχετικο ειναι τωρα μια φιλη εκανε χθες β επιπεδου και ειχε μια κορουλα 400 και κατι γρ. ο γιος μου στην 21η εβδομαδα που πηγα για β επιπεδου ηταν 620 γρ!!!:lol::lol::lol:

Μου ειπε τοτε ο γιατρος οτι ειναι μαλλον μεγαλο μωρακι;)

Σε ευχαριστω δεν ανησυχω για το βαρος του αλλα μου φανηκε μεγαλη η διαφορα σχετικα με αυτα που εχω διαβασει και σε βιβλια εγκυμοσυνης και στο internet.Στη β επιπεδου θα μου πουν περιπου ποσο θα γεννηθει το παιδι?Ετσι εχω ακουσει!

μπα δεν νομιζω να σου πουν.Αλλα ολα σχετικα ειναι.Εμενα στη β επιπεδου παντως δεν μου πε ποσο θα γεννηθει ο γιος μου απλα οτι για την ωρα φαινεται μεγαλο μωρο.Οταν εκανα τον τελευταιο υπερηχο στο ιατρειο του γιατρου μου, μου χε πει οτι τον βλεπει γυρω στα 3300 με 3500 και γεννηθηκε τελικα 3.700.Στο περιπου μπορει να σου λενε αλλα δεν ειναι και τιποτα σιγουρο.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα καλά θα πάνε κορίτσια μου... μην ανησυχείται για το μέγεθος... εμένα από την 6η εβδομάδα με ειχαν τρομοκρατήσει διότι ήταν 8 χιλ.Και από τότε σε όλους τους υπέρηχους βγαίνει πιο μεγάλος από το φυσιολογικό...Κάθε έμβρυο έχει το ρυθμό του και μπορει να αναπτύσσεται μετά πιο λίγο, δεν έχει σημασία...Εμείς μάλλον μοιάζουμε του μπαμπά μας και είμαστε ψηλοί...Άντρες γαρ...

Πάντως μέχρι και πριν λίγο καιρό είχα την εντύπωση ότι θα βγάλω γίγαντα!!!!!!:-P:-P:-P:lol::lol:

κοριτσακια μου καλησπερα!!

μην ανησυχειται για τους υπερηχους.παντα εχουν αποκλιση με την πραγματικοτητα!!!λιγο πιο πανω ή πιο κατω να μπει το σημαδακι κ λλαζουν τα γραμμαρια!!!για να μην πουμε φυσικα οτι καθε μπεμπακι εχει τους δικους του ρυθμους!!!ολα θα πανε καλα!!!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?Κρυο πολυ σημερα!!!!!Να σας ρωτησω...ποτε πρεπει να αρχισω να αγοραζω πραγματα για τον μικρουλη μου?(Ειμαι στην 21η εβδομαδα)και κυριως απο που να ξεκινησω!!!!!!Φιλακια σε ολες

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?Κρυο πολυ σημερα!!!!!Να σας ρωτησω...ποτε πρεπει να αρχισω να αγοραζω πραγματα για τον μικρουλη μου?(Ειμαι στην 21η εβδομαδα)και κυριως απο που να ξεκινησω!!!!!!Φιλακια σε ολες

Καλημέρα! Είναι καθαρά προσωπικό! Εγώ έχω αγοράσει το πολυκαρότσι ήδη στις εκπτώσεις πριν τα Χριστούγεννα από Ιταλία. Και νομίζω μου βγήκε πολύ φθηνότερο από όλα εδώ Ελλάδα. Αυτό εμπεριέχει και πορτ μπεμπε, το οποίο θα χρησιμοποιήσω με ειδικό στρωματάκι και για το πρώτο 3μηνο. Και έχει και κάθισμα αυτοκινήτου. Και όλα μπαίνουν πάνω στο καρότσι. Σίγουρα είναι το πρώτο που θα χρειαστώ. Τα έπιπλα δωματίου μπορείς να τα καθυστερήσεις λίγο.( εγώ θα τα πάρω όταν βγει η β'επιπέδου και είναι καλή, γιατί φοβάμαι λίγο με την κατάσταση που επικρατεί).

Τα πρώτα ρουχαλάκια μπορείς να τα πάρεις γύρω στον 7ο-8ο.

Εμένα βέβαια ήδη μου έχουν ράψει και πλέξει τα πάντα όσον αφορά πετσέτες, πανιά και κουβερτάκια. Μέχρι και πάπλωμα μου ετοιμάζουν... Είναι λίγο νωρίς δεν λέω. Αλλά είναι χειμώνας και κάνει κρύο, και μερικοί δεν έχουν πολλές ασχολίες...

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ για καρότσι θα πάω την εβδομάδα που μας ερχεται να το κλέισω με μια προκαταβολή διότι το χρώμα που θέλω είναι μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων και δεν ξαναβγαίνει... Η αλήθεια είναι ότι με τα καρότσια μπερδεύτηκα πολύ όμως κατέληξα κι εγώ σε πολυκαρότσι(3 σε 1) διότι είναι και καλοκαίρι και όλο και θα κυκλοφορήσουμε μετά τις 40 μέρες ο΄ποτε το πορτ μπεμπέ κατ'εμέ απαραίτητο...το καθισματάκι αυτοκινήτου επίσης... οπότε 3 σε 1 ... φυσικά θέλω να το έχω και για το επόμενο παιδάκι με το καλό βεβαια και πρώτα ο θεός... κρεβατάκι + συρταριέρα έχω κλείσει ήδη (πριν 4 μέρες) γιατί τώρα ήταν σε προσφορά αυτό που ήθελα... Θα τα έχω όλα την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη .Ρουχαλάκια και τα λοιπά οι γιαγιάδες (και κυρίως η μάνα μου που είναι το πρώτο εγγόνι) τα έχουνε πάρει όλα για τον πρώτο καιρό... τι να πεις...λες και δε θα προλάβουν...

Πάντως όταν μπεις στον 7ο πρέπει να τα έχεις όλα έτοιμα,έτσι ξέρω εγώ...

Τώρα που έχει και εκπτώσεις μπορείς να επωφεληθείς από τις προσφορές, ειδικά στην Αθήνα, γιατί επαρχεία πουλάνε το παραμύθι πως τα βρεφικά δεν έχουν εκπτώσεις και κάτι τέτοια κουλά που δεν ισχύουν...σου λένε κι ενα 10% έτσι για να μη λες κι αυτό....

Αχ πρωτο μανουλες μου θυμιζετε εμενα!!Βεβαια εγω ειμαι πιο χαλαρη επειδη ειναι δευτερο ομως στο γιο μου ξεκινησα να παιρνω μετα απο τη β επιπεδου και επαιρνα εως το τελος...πηρα πηρα...ενα σωρο.Βεβαια παιζει ρολο ακι η εποχη.Εγω ειχα πολυκαροτσι το οποιο ποτε δε με βολεψε ιδιαιτερα στη μεταφορα μετανιωσα που δεν πηρα το μακλαρεν και πηρα πεγκ περεγκο και ηταν ασηκωτο.Μετα πηρα και ενα μακλαρεν το πιο ελαφρυ αφου ειχε μεγαλωσειο μικρος λιγακι μετα δηλ.το 3μηνο 4μην0 και το καταευχαριστηθηκα.Δωματιο ειχα φτιαξει απο την αρχη και ειχα παρει λικνο και καλαθουνα τα χρειαζομουν λογω μεζονεταςαλλο στο σαλονι αλλο το δωματιο κτλ...:tongue:

Τεσ πα απο ρουχαλακια σελτεδακια φανελακια κτλ.τα ξερετε λιγο πολυ.

Τωρα τα εχω ολα απο τον γιο μου αλλα επειδη θα κανω μαλλον κορακλα τρελαινομαι οταν θα παω να βρω ολα τα ροζ να βγαλω το αχτι μου χαχαχα

καλα να ναι πρωτα ο Θεος!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μαλλον κοριτσια μετα τη β επιπεδου την τριτη θα αρχισω να κοιταω για τα πραγματα του μωρου.Συρταριερα θα μου φτιαξει ο αντρας μου και την κουνια θα μου την παρουν οι κουμπαροι μου(μας εχουν παντρεψει και θα βαφτησουν και τον μικρουλη πρωτα ο Θεος)σχετικα με το καροτσι και εμενα πολυκαροτσι μου αρεσει αλλα θα πρεπει να το παρω καλοκαιρινο ομως ε?

Ελίνα μου γιατί μου το κάνεις αυτό?????????και πάνω που είπα πως το πήρα απόφαση μου βάζεις πάλι ενδοιασμούς......γιατί δε σε βόλεψε το peg perego????? επειδή είναι 9 κιλάκια????? κ αν πάρω κατευθείαν mclaren για τους πρώτους μήνες βολεύει???υπόψιν πως δε θα έχω καλαθούνα...

Μαρία μου όχι δεν τον νιώθω τόσο χαμηλά... Εμένα μάλλον του αρέσει προς αφαλό μεριά!!!!!

Διαφημίσεις

Xαχαχα Εφη μου εγω πηρα το πεγκ περεγκο το pliko switch και το χρησιμοποιησα ελαχιστα γιατι ηταν δυσχρηστο στη μεταφορα ηταν 11,5 κιλα!!!

Εαν ηξερα θα επελεγα το μακλαρεν το βρεφικο,ειναι και πιο μεγαλος ο χωρος για να καθεται το μωρο ενω στο πεγκ περεγκο ειναι αρκετα στενος.Τωρα δεν ξερω εαν βγαλανε αλλα μοντελα αλλα εγω προσωπικα θα θελα να παρω ενα μακλαρεν καλυτερα.Το πηραν 2 φιλες που γεννησαμε μαζι και το ειδα απο κοντα στη χρηση το θεωρω πολυ πιο ελαφρυ και ειναι δηλαδη δεν θυμαμαι ποσα κιλα αλλα ειναι πολυ πιο αναλαφρο.Αυτες το χρησιμοποιουν και τωρα να φανταστεις ενω εγω πηγα και πηρα ενα απο τα ελαφρια μακλαρεν (5κιλα) τωρα πια και φυσικα ειναι τελειο.Το πηρα απο οταν πηγε 3 μηνων το παιδι και μια χαρα ηταν.Τωρα την καθε μια οπως την βολευει εγω παντως το μετανιωσα αφου και τωρα ψηνομαι να παρω το βρεφικο μακλαρεν αλλα δεν τολμαω θα με κραξει ο αντρας μου και με το δικιο του γιατι μου την ελεγε για το αλλο οτι δωσαμε τοσα λεφτα και τελικα τη βγαλαμε με το μακλαρεν χαχαχα:rolleyes:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα μου γιατί μου το κάνεις αυτό?????????και πάνω που είπα πως το πήρα απόφαση μου βάζεις πάλι ενδοιασμούς......γιατί δε σε βόλεψε το peg perego????? επειδή είναι 9 κιλάκια????? κ αν πάρω κατευθείαν mclaren για τους πρώτους μήνες βολεύει???υπόψιν πως δε θα έχω καλαθούνα...

Μαρία μου όχι δεν τον νιώθω τόσο χαμηλά... Εμένα μάλλον του αρέσει προς αφαλό μεριά!!!!!

Mην αγχώνεσαι. Κι εγώ peg perego πήρα. Όχι το switch για το μόνο λόγο ότι ήταν πιο βαρύ. Μια χαρά είναι.9 κιλά. Το πορτ μπεμπέ είναι το πιο μεγάλο από τα άλλα. Και σίγουρα δεν είναι το πιο βαρύ. Αν δεις και αυτά του mothercare. Εγώ το παράγγειλα από Ιταλία κατευθείαν. Αν θες σου δίνω πληροφορίες. Μου τα έστειλαν σε 5 μέρες και μάλιστα εν μέσω εορτών. Σε σχέση με τα ελληνικά καταστήματα και site, εννοείται συμπεριλαμβανομένων και Αθηνών, από έξω είναι μακράν φθηνότερα και αν ψάξεις καλύτερη ποιότητα.

Πάντως και σε αθηναϊκά καταστήματα έψαξα κι εγώ και η αδερφή μου και εννοείται πως δεν συμφέρει, και οι τιμές - πιστέψέ με - δεν έχουν διαφορά από επαρχία στις εκπτώσεις.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

A!Να σας ρωτησω κατι ασχετο νιωθετε καποιες φορες σαν να σας κλωτσαει στο κολπο το μωρο σας?

Μαράκι ομοιοπαθούσα κι εγώ. Χαμηλά με κλοτσάει. Μάλιστα το νοιώθω κυρίως σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Πάει και αλλού, αλλά προτιμάει συγκεκριμένη στάση με τα πόδια κάτω δεξιά ( μάλλον αυτά καταλαβαίνουμε). Αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκεται τόσο χαμηλά, βέβαια. Τα ποδαράκια του ή τα χεράκια του είναι εκεί.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Mην αγχώνεσαι. Κι εγώ peg perego πήρα. Όχι το switch για το μόνο λόγο ότι ήταν πιο βαρύ. Μια χαρά είναι.9 κιλά. Το πορτ μπεμπέ είναι το πιο μεγάλο από τα άλλα. Και σίγουρα δεν είναι το πιο βαρύ. Αν δεις και αυτά του mothercare. Εγώ το παράγγειλα από Ιταλία κατευθείαν. Αν θες σου δίνω πληροφορίες. Μου τα έστειλαν σε 5 μέρες και μάλιστα εν μέσω εορτών. Σε σχέση με τα ελληνικά καταστήματα και site, εννοείται συμπεριλαμβανομένων και Αθηνών, από έξω είναι μακράν φθηνότερα και αν ψάξεις καλύτερη ποιότητα.

Πάντως και σε αθηναϊκά καταστήματα έψαξα κι εγώ και η αδερφή μου και εννοείται πως δεν συμφέρει, και οι τιμές - πιστέψέ με - δεν έχουν διαφορά από επαρχία στις εκπτώσεις.

Αν μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για το site πολύ θα χαιρόμουν ... εγώ θα πάρω το easy drive το τελευταίο , με τις μονές τις ρόδες.... Το switch τι διαφιρά έχει? εσύ πήρες το plicko?

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

τι κανετε??πως τα περασατε το σ/κ???εμεις σπιτακι με το κοριτσακι μας!!!φιλακια αγκαλιτσες παιχνιδακια κ δεν συμμαζευεται!!!!τωρα την εβαλα να κοιμηθειε κ ολα τελεια!!!

να σας πω τη δικη μου εμπειρια απο καροτσια.εμεις πηρα με το pliko switc peg perego κ δεν το μετανιωνω ουτε στιγμη.δεν το βρισκω ιδιαιτερα βαρυ οχι ομως οτι ειναι παναλαφρο.με βολεψαν παρα πολυ ολα του τα κοματια.πηραμε βαση για την καλαθουνα κ κοιμηζαμε την μικρη τους πρωτους μηνες οταν ημασταν στο εξοχικο.το δε ριλαξ πηραμε βαση αυτοκινητου(αλλιως το μωρο δεν ειναι ασφαλες στοκαθισμα γιατι η ζωνη δεν ασφαλιζει οπως πρεπει)κ με εξυπηρετησε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ γιατι ειναι μεχρι 13 κιλα ή μεχρι να βγει το κεφαλακι απο εξω!!ακομα το χρησιμοποιουμε κ ειμαστε σχεδον 12 κιλα κ21 μηνων.οσο για το τελευταιο κομματι του καροτσιου ηταν τελλειο γιατι οταν το μωρο γκριναιζε το γυριζα να βλεπει εμενα ή οταν ηθελε να κοιταξει τον κοσμο την γυριζα προς τα εξω κ ολα αυτα με μια κινηση.ακομα να σας πω πως οταν ημασταν κοντα στους 7μηνες που καθομασταν καλα κ χρισημοποιουσαμε κ το ριλαξ κ το τριτο μερος του καροτσιου αν το μωρο μου κοιμοταν στο αυτ/το δεν ζοριζομουν,εβγαζα το τπιτο κομματι κ εβαζα το ριλαξ κατευθειαν απο το αυτ/το κ αυτε γατα ουτε ζημια,η μικρη συνεχιζε κανονικα τον υπνο της!!!φετος το καλοκαιρι ομως πηραμε κ ενα πιο ελαφρυ κ πιο μικρο κ πολυ πιο οικονομικο της chicco.πιο καλοκαιρινο να πηγαινει κ στη παραλια στην αμμο κ να μην το λυπασαι!!ελπιζω να σας βοηθησα με τα καροτσια κ να μην ακουστηκα σαν διαφημιση!!!

τωρα για ρουχακι τι να πω???ο μικρος θα γεννηθει την ιδια περιοδο με την αδερφουλα του αλλ τι να το κανεις???να τον ντυνω στα ροζ????κουβερτουλα θα παμε να παρουμε κ ρουχαλακια για του χρονου τον χειμωνα!!!τουλαχιστον να εκμεταλλευτουμε τις χειμερινες εκπτωσεις!!!κρεβατακια συρταριες κ τα λοιπα τα εχουμε απο την μικρη!!απλα μια συμβουλη στις νεες μαμαδες να συμβουλευτουν λιγο το ιντερνετ.εγω βρηκα πολυ καλυτερες τιμες απο οτι στα καταστηματα.

αχ τωρα τι αλλο να σας πω???χαρηκα που κ αλλες μανουλες ακουτε τα μπεμπακια σας χαμηλα γιατι κ εγω εκει τον αισθανομαι τον δικο μου κ ειχα αρχισει να φρικαρω.τουλαχιστον δεν ειμαι η μονη!!!

ελινα ειδα εισαι πρασινουλα!!!μηπως να μου στειλεις τα ρουχα του γιου σου κ να σου στειλω κ εγω τα ρουχα της κορης μου????προσοχη ομως γιατι θα πειξεις στο ροζ!!!!!!!!!!!!

ελπιζω δεν σας κουρασα παλι με την εκθεση μου εεεεε?????καλη εβδομαδα να εχουμε κ με το καλα αποτελεσματα οσες δεν εχουμε κανει ακομα τη β'επιπεδου!!!

φιλακιααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...