Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

μαρια μου κ εγω ανησυχουσα κ πηγα στη γιατρο μου κ το ειδαμε γιατι απο το τηλεφωνο μου ειπε οτι στην εβδομαδα που ειμαι αποκλειεται να ειναι τοσο χαμηλα.τελικα το αντρακι μου δεν ηταν χαμηλα αλλα ηταν τα ποδαρακια μου.μην ανησυχεις μπορει απλα εκει να βολευεται το νινι σου.αν ομως συνεχισεις να ανησυχεις πηγαινε να το δειτε να ησυχασεις!!!

Απο οτι θυμαμαι ειμαστε στην ιδια εβδομαδα(21η)το ειπα την δευτερα στο γιατρο που πηγα και μου ειπε οτι ειναι μικρο ακομα το μωρο γι αυτο (δεν το νιωθω μονιμα εκει!!!!!!!)Την δευτερα εχω παλι ραντεβου μαζι του (της προηγουμενης δευτερας ηταν για τα πονακια που ειχα)κανονικα το προγραμματισμενο και θα το δω καλυτερα και με την ησυχια μου προχτες το ειδα μονο για 2 λεπτα μετρημενα.Ακουσαμε την καρδουλα του μετρησε και το κεφαλακι του και αυτο ηταν!Ποσα γραμμαρια ειναι ο μικρουλης σου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ όλες σας για το welcome!!!

Είναι το πρώτο μου και είναι μπεμπούλης! ΄Τον άκουσα από τη 14η εβδομάδα ένα βράδυ μόλις είχα ξαπλώσει... Τώρα πλέον τον ακούω καθημερινά και αρκετές φορές μέσα στη μέρα, καταλαβαίνω δηλαδή πότε ξυπνάει...Ειδικά την τελευταία εβδομάδα που του βάζω τραγουδάκια( με τα ακουστικά στην κοιλιά) δε σταματάει να κινείται όση ώρα διαρκούν(10 λεπτάκια περίπου).

Β επιπέδου θα κάνω 1/2 και πραγματικά δεν περνάνε οι μέρες...:confused:

Ευχαριστώ όλες σας για το welcome!!!

Είναι το πρώτο μου και είναι μπεμπούλης! ΄Τον άκουσα από τη 14η εβδομάδα ένα βράδυ μόλις είχα ξαπλώσει... Τώρα πλέον τον ακούω καθημερινά και αρκετές φορές μέσα στη μέρα, καταλαβαίνω δηλαδή πότε ξυπνάει...Ειδικά την τελευταία εβδομάδα που του βάζω τραγουδάκια( με τα ακουστικά στην κοιλιά) δε σταματάει να κινείται όση ώρα διαρκούν(10 λεπτάκια περίπου).

Β επιπέδου θα κάνω 1/2 και πραγματικά δεν περνάνε οι μέρες...:confused:

Που θα κανεις β επιπεδου?Εγω στο Νικολαιδη στην Εμβρυοιατρικη Γεννετικη.Να σε ρωτησω κατι?Αν δεν το νιωθουμε για 3-4 ωρες σημαινει οτι κοιμαται?Μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα κ εμενα ειναι το πρωτο μου

Θα την κάνω στο Λητώ με τον κ. Φάρο όπου έκανα και την αυχενική και είμαι πολύ ευχαριστημένη( είναι πιστοποιημένος και για τους 3 μεγάλους υπερήχους από τον Νικολαϊδη) και η τιμή είναι καλή (80€ η β΄επιπέδου με έκπτωση λόγω της αυχενικής που έκανα εκεί).

Όσο για τα μωράκια ναι κοιμούνται όταν δεν τα αισθάνεσαι και ορισμένες φορές πραγματικά είναι σαν να μην έχεις τίποτα μέσα σου επειδή είναι τόσο χαλαρά... με το που ξυπνάει ο δικός μου όμως μπορώ να τον πιάσω,να νιώσω το κορμάκι του κατάλαβες... όταν κοιμάται και πιάνω τηνκοιλιά μου δεν νιώθω κάτι , δεν υπάρχει αντίσταση, εγώ το ζουλάω από εδώ και αυτό πάει πιο πέρα....

κοριτσομανουλες καλησπερα!!

μαρια μου τελευταια φορα που ειδε τον μπεμπικο μου ηταν 350γρ ή τουλαχιστον τοσο τον ειχε βγαλει ο υπερηχος!!τωρα περιμενω τον β'επιπεδου την τριτη για να μπορεσω να σου πω περισσοτερες λεπτομεριες!!ειμαι 21 εβδομαδες κ 5 ημερες!!!αρχισα κ εγω να μετραω αναποδα!!!σκεφτομαι οτι περασε το μισο αλλα ηταν το μισο ευκολο!!!τωρα αρχιζουν τα γλεντια!!!οσο για τον μικρουλη μην αγχωνεσαι αν δεν τον ακους συνεχεια.ειναι μικρουλης ακομα!!οταν μεγαλωσει λιγο ακομα θα παρακαλας να σε αφησει λιγο ησυχη κ κυριως να κοιμαστε τις ιδιες ωρες!!!

στεγια στεγια εισαι εδω?????σε βλεπω πρασινη ή μου φαινεται???

εφη μου ωραιο το κολπακι σου με την μουσικη!!!κ εγω το ειχα στην κορη μου γιατι αλλιως δεν ηρεμουσε!!!κυριως ταβραδια που ηθελα νακοιμηθω της εβαζα την μουσικη κ για κανενα 2ωρο κοιμομουν!!τωρα λεω να το ξεκινησω κ στον μικρουλη μου σιγσ σιγα!!οσο για τις τιμες που λετε για υπερηχους δεν υπαρχουν!!εμεις 150 θα δωσουμε!!!

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι αλλά πάω για μαμ, άργησα σήμερα να μαγειρέψω και πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κι απο μενα!!

Εφη καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σου!Κι εγω στις 6 /2 παω για β επιπεδου στο Λητω με τον Κ.Φαρο κι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη εκεινος μου εκανε την αυχενικη και στο πρωτο μου παιδακι και τωρα στο δευτερο!Και καλες τιμες φυσικα ;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοριτσομανουλες καλησπερα!!

μαρια μου τελευταια φορα που ειδε τον μπεμπικο μου ηταν 350γρ ή τουλαχιστον τοσο τον ειχε βγαλει ο υπερηχος!!τωρα περιμενω τον β'επιπεδου την τριτη για να μπορεσω να σου πω περισσοτερες λεπτομεριες!!ειμαι 21 εβδομαδες κ 5 ημερες!!!αρχισα κ εγω να μετραω αναποδα!!!σκεφτομαι οτι περασε το μισο αλλα ηταν το μισο ευκολο!!!τωρα αρχιζουν τα γλεντια!!!οσο για τον μικρουλη μην αγχωνεσαι αν δεν τον ακους συνεχεια.ειναι μικρουλης ακομα!!οταν μεγαλωσει λιγο ακομα θα παρακαλας να σε αφησει λιγο ησυχη κ κυριως να κοιμαστε τις ιδιες ωρες!!!

στεγια στεγια εισαι εδω?????σε βλεπω πρασινη ή μου φαινεται???

εφη μου ωραιο το κολπακι σου με την μουσικη!!!κ εγω το ειχα στην κορη μου γιατι αλλιως δεν ηρεμουσε!!!κυριως ταβραδια που ηθελα νακοιμηθω της εβαζα την μουσικη κ για κανενα 2ωρο κοιμομουν!!τωρα λεω να το ξεκινησω κ στον μικρουλη μου σιγσ σιγα!!οσο για τις τιμες που λετε για υπερηχους δεν υπαρχουν!!εμεις 150 θα δωσουμε!!!

Παντου εχω διαβασει οτι στην εβδομαδα που ειμαστε τα μωρακια μας ζυγιζουν απο 300-350γρ. εμενα ομως ο υπερηχος την δευτερα 1-2 ημερες πριν μπω στην 21η εβδομαδα μας εδειξε οτι ειναι 487γρ!!!!!!!!:eek:Εμεις στη β επιπεδου θα σκασουμε 170:eek::eek:

Διαφημίσεις

Θα την κάνω στο Λητώ με τον κ. Φάρο όπου έκανα και την αυχενική και είμαι πολύ ευχαριστημένη( είναι πιστοποιημένος και για τους 3 μεγάλους υπερήχους από τον Νικολαϊδη) και η τιμή είναι καλή (80€ η β΄επιπέδου με έκπτωση λόγω της αυχενικής που έκανα εκεί).

Όσο για τα μωράκια ναι κοιμούνται όταν δεν τα αισθάνεσαι και ορισμένες φορές πραγματικά είναι σαν να μην έχεις τίποτα μέσα σου επειδή είναι τόσο χαλαρά... με το που ξυπνάει ο δικός μου όμως μπορώ να τον πιάσω,να νιώσω το κορμάκι του κατάλαβες... όταν κοιμάται και πιάνω τηνκοιλιά μου δεν νιώθω κάτι , δεν υπάρχει αντίσταση, εγώ το ζουλάω από εδώ και αυτό πάει πιο πέρα....

Εγω το κορμακι του δεν μπορω να το καταλαβω:-(:-(.Καποιες φορες νιωθω μονο πιο σκληρη τη μια πλευρα απο την αλλα στον αφαλο σαν καρουμπαλακι!!!Αυτο ειναι?:lol:

Ναι αυτα τα καρουμπαλακια είναι συνήθως κάποια άκρα του μωρού! Γιατί 170 βρε κορίτσια είναι πάρα πολλά . . . Ξέρει λαμία κοπέλα αν στη β επιπέδου σου δίνουν dvd? Στην αυχενική πήραμε αλλά τώρα δεν γνωρίζω. . . Εγώ θα ζητήσω κ θα δούμε.

Ελίνα αν δεν κάνω λάθος έχουμε κ ίδια πητ? 14/6?

Εφη μου ναι κι εγω 14/6 εχω!!

Dvd στον γιο μου οταν εκανα β επιπεδου μου δωσαν παντως χωρις να ζητησω καθως και τρισδιαστατο καναν χωρις να πω εγω ;)Αρα λογικα θ δωσουν παλι.

Μαρια-Ευγενια μια χαρα το μικρο σου παιζουν τα γραμμαρια σχετικο ειναι τωρα μια φιλη εκανε χθες β επιπεδου και ειχε μια κορουλα 400 και κατι γρ. ο γιος μου στην 21η εβδομαδα που πηγα για β επιπεδου ηταν 620 γρ!!!:lol::lol::lol:

Μου ειπε τοτε ο γιατρος οτι ειναι μαλλον μεγαλο μωρακι;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μαρια-Ευγενια μια χαρα το μικρο σου παιζουν τα γραμμαρια σχετικο ειναι τωρα μια φιλη εκανε χθες β επιπεδου και ειχε μια κορουλα 400 και κατι γρ. ο γιος μου στην 21η εβδομαδα που πηγα για β επιπεδου ηταν 620 γρ!!!:lol::lol::lol:

Μου ειπε τοτε ο γιατρος οτι ειναι μαλλον μεγαλο μωρακι;)

Σε ευχαριστω δεν ανησυχω για το βαρος του αλλα μου φανηκε μεγαλη η διαφορα σχετικα με αυτα που εχω διαβασει και σε βιβλια εγκυμοσυνης και στο internet.Στη β επιπεδου θα μου πουν περιπου ποσο θα γεννηθει το παιδι?Ετσι εχω ακουσει!

Ναι αυτα τα καρουμπαλακια είναι συνήθως κάποια άκρα του μωρού! Γιατί 170 βρε κορίτσια είναι πάρα πολλά . . . Ξέρει λαμία κοπέλα αν στη β επιπέδου σου δίνουν dvd? Στην αυχενική πήραμε αλλά τώρα δεν γνωρίζω. . . Εγώ θα ζητήσω κ θα δούμε.

Ελίνα αν δεν κάνω λάθος έχουμε κ ίδια πητ? 14/6?

\

Τοσα μου ειπε η κοπελα στον Νικολαιδη το ξερω ειναι παρα πολλα.Την κοπελα επισης την ρωτησα τι ειναι μεσα σε αυτα τα χρηματα και μου ειπε το dvd και οι φωτογραφιες του μωρου.Νομιζω μου ειπε και κατι αλλο αλλα δεν το θυμαμαι.Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο να ρωτησως?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...