Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω όλες να είστε καλά! Σήμερα μου ήρθε αναλαμπή. Βέβαια μπορεί να το έχω ξαναρωτήσει και να το έχω ξεχάσει. Έχω κλείσει για β'επιπέδου στις 9/2. Μήπως είναι λιγάκι αργά?

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sorry ρε συ αλλα δεν μπορω να το διαγραψω!!!!!!Αν ξερει καποια κοπελα αλλη ας μου πει!!!!!!Το εγραψα εδω γιατι το νομιζα οτι κι εσυ εδω το ειχες γραψει το ονομα σου αλλα τωρα ειδα οτιο ηταν στα π.μ.

Λογικά , ακόμα κι αν δεν μπορείς να διαγράψεις τελείως το μύνημα, μπορείς να πατήσεις EDIT και να σβύσεις όνομα και πληροφορίες. Μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις. To EDIT βρίσκεται δίπλα στο QUOTE σε κόκκινο κουτάκι.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Λογικά , ακόμα κι αν δεν μπορείς να διαγράψεις τελείως το μύνημα, μπορείς να πατήσεις EDIT και να σβύσεις όνομα και πληροφορίες. Μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις. To EDIT βρίσκεται δίπλα στο QUOTE σε κόκκινο κουτάκι.

Σε ευχαριστω.Το ηξερα για το edit αλλα δεν ειχα σκεφτει να σβησω στοιχεια απο το μηνυμα η ολο το μηνυμα.Ενταξει το εκανα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...ευχομαι ολες να ειστε καλα και τα νινακια σας ακομα καλυτερα.....χτες καναμε τον υπερηχο β΄επιπεδου....παθαμε πλακα με το μωρακι μας...ισως ακουγονται υπερβολικα αυτα τα σχολια για τις πολυτοκες μανουλες αλλα για μας που ειναι η πρωτη μας φορα η εμπειρια ηταν απιστευτη...με το καλο ολες να δειτε τα παιδακια σας....

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!

Φωτογραφος καλωσορισες στην παρεαουλα μας!!!αντε με το καλο κ εσυ να παρεις αγκαλιτσα το νινι σου!!!με ενα πονο σου ευχομαι!!

εμεις ολα καλα με τη Ζωη!!!τρωμε παλι κανονικα κ σημερα πηγαμε κ παιδικο!!να ηρεμισει λιγο κ το κεφαλι της μαμας γιατι δεν αντεχε αλλο η μικρη μεσα στο σπιτι κ της εφταιγαν ολα κ τπτ!!!κοριτσια.....σου λενε μετα!!!δεν ξερουν τι θελουν!!!

η κοιλιτσα καλα ειναι κ μεγαλωνει!!!οχι πολυ βεβαια αλλα μεγαλωνει!τον πιτσιρικο μου δεν τον αισαθανομαι καθε μερα αλλα ουτε κ ολη μερα κ αυτο λιγο μου κακοφαινεται γιατι με την μικρη ειχα μαθει διαφορετικα.ηταν παρα πολυ ζωηρη.ταλιμπαν απο την κοιλια μου.μου ελεγε τοτε η γιατρος "παιδι με προσωπικοτητα η μικρη" κ αδικο δεν ειχε!!τι να πω???ας ειναι καλα ο μικρουλης κ ας ειναι κ ησυχος.πραγματικα πολυ αγχος με τον υπερηχο του β'επιπεδου.διαβασα κ την λιστα σου ΣΤΕΓΙΑ μου κ μεχρι να τον δω τον γιατρο μας μου εφυγε η μαγκια γιατι ηταν τελευταιος!!!παρολα αυτα ομως δεν ξερω γιατι εχω αγχωθει τοσο πολυ κ δεν μπορω να ησυχασω.κ σαν να μην φτανει το αγχος μου που δεν με αφηνει να κοιμηθω να ξεκουραστω εχω να πηγαινω κ καθε βραδυ καθε μιση με μια ωρα τουαλετα γιατι το μωρο μας βολευεται ακριβως πανω στην κυστη της μανουλας!!!!αχ αυτα τα παιδια μου εχω να πω!!!

σας κουρασα κ συγνωμη αλλα μετα απο τοσες μερες σας τα ειπα μαζεμενα!!!

καλο μεσημερακι σε ολες!!!φιλια

Έφη καλωσόρισες με το καλόοοοοοοο

Φωτογράφε πραγματικά τι το πρώτο τι το δεύτερο τι το τρίτο τι......σε κάθε υπέρηχο η καρδιά της μάνας φτερουγίζει!!!!!

Το χαρήκατε το μπεμπόνι σας εεε?Μπράβο...

Βέρα μια χαρά η Ζωή εε?Μπράβο στην ομορφούλα μας...

Και εμένα αυτό το μπεμπόνι είναι πολύ ήσυχο...Εχτές μου έριξε την πρώτη κλωτσιά στο χέρι!!!!Τα είδα ΟΛΑ!!!Ο Γιάννος ήταν πολύ ζωηρό στη κοιλιά αλλά πολύ ήρεμο μετά.....

Τώρα θα δείξει...

Μαρία καλαματιανή πως είσαι?Αποφάσισες που θα κάνεις την β?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012!!!

sidimire 1/6/2012

Φωτογράφος 3/6/2012

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ 4/6/2012

verak 4/6/2012

naya23 5/6/2012

irene_myl 8/6/2012

katerina23 12/6/2012

ΣΤΕΓΙΑ 12/6/2012

Ελινα Ζ. 14/6/2012

efffiiiii 14/6/2012

lilathanos 21/6/2012

Melitaki :) 25/6/2012

aglaitsa 29/6/2012

nana80

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Μαρία καλαματιανή πως είσαι?Αποφάσισες που θα κάνεις την β?

Καλησπερα μια χαρα εσυ τι κανεις?Την δευτερα πηγα στο γιατρο γιατι ειχα κατι πονακια για 2 ημερες,μην φανταστεις τιποτα τραγικο μια φορα την καθε ημερα με επιασε κανα 5λεπτο και μετα τιποτα,και ο γιατρος μου εδωσε για μια εβδομαδα μισο yutopar καθε 4 ωρες.Κατα τ αλλα την β επιπεδου αποφασισα ν την κανω στη Αθηνα για να ειμαι 100% σιγουρη γιατι ειμαι και αγχωδης ανθρωπος απο τη φυση μου οποτε αν δεν ειμαι 100% σιγουρη για κατι τρωγομαι μετα με τα ρουχα μου ειδικα για κατι τοσο πολυ σημαντικο!!!!!! κανω στο Πετρο Νικολαιδη στην Εμβρυοιατρικη Γεννετικη

Θυμάμαι όσο είμαι τώρα στον Γιάννο είχαμε πάει για ελεύθερο κάμπινγκ,εκεί λοιπόν δεν είχα στασιό τόσο πολύ που με τσίμπησε μέλισσα ακριβώς πάνω στην κοιλιά(γιαυτό βγήκε γλυκούλης καλέ!!!)ε γυρίζοντας είχα συσπάσεις(πήγα στον γιατρό και από το φόβο μου ενώ δεν ήθελα να μάθω φύλο τον ρώτησα και μας λέει ΜΑΛΛΟΝ αγόρι,εεε μετά από 4 μέρες και αφού πήγαμε Πόρτο χέλι να γιορτάσουμε το μάλλον κάναμε την Β και τον είδαμε!!!) και πήρα για κανα δίμηνο και εγώ ουτοπαρ...πολλές ταχυκαρδίες εεεε?τις ένιωσες Μαράκι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

μαρια μου εγω το yutopar (αν το γρφω σωστα) στη Ζωη απο τα τελη του 6ου μηνα μεχρι τα τελη του 8ου γιατι ειχα φριχτους πονους.επαιρνα ενα καθε οχταωρο.πολυ χαλια ομως.εκανε μια ωρα να με πιασει κ με κρατουσε μονο κανενα 6ωρο σχετικα ηρεμη κ μετα αντε παλι απο την αρχη οι πονοι.τελη του 8 μου το σταματησε για να παω να γεννησω κ σταματησαν κ οι πονοι!!!η πεθερα μου που με ειχε δει να ποναω κ να ασπριζω απο τους πονους μου ειχε πει οτι οι πονοι της γεννας θα μου φανουν παιχνιδι κ πραγματι μεχρι εκει που εφτασα δεν ζοριστηκα.παντως μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!

Στεγια μου ναι εχω ταχυκαρδιες αλλα μου το ειχε πει ο γιατρος οποτε δεν ανυσηχησα αλλα εχω τρεμουλο μαζι αυτο ειναι φυσιλογικο?

Vera μου εγω δεν εχω τετοιους πονους καμια σχεση μονο για 2 ημερες με επιασε κι αυτο για κανα 5 λεπτο τιποτα αλλο και δεν με εχει ξαναπιασει.Την πρωτη φορα ομως ενιωθα οτι θα φυγει η κοιλια μου μαζι με το παιδι χωρις να εχω ομως ιδιαιτερο πονο και το ενιωσα και τις δυο φορες αριστερα απο τον αφαλο.Ενταξει μικροενοχλησει πολυ χαμηλα εχω αλλα τις ειχα απο την αρχη!Α!να σας πω και κατι αλλο ρε κοριτσια ο μικρουλης μου ειναι φυσιολογικο να πηγαινε πολυ χαμηλα?Κοντα στο .....καταλαβατε!!!!!!!Πιο συχνα εκει νιωθω τις κινησεις του!!!!

μαρια μου κ εγω ανησυχουσα κ πηγα στη γιατρο μου κ το ειδαμε γιατι απο το τηλεφωνο μου ειπε οτι στην εβδομαδα που ειμαι αποκλειεται να ειναι τοσο χαμηλα.τελικα το αντρακι μου δεν ηταν χαμηλα αλλα ηταν τα ποδαρακια μου.μην ανησυχεις μπορει απλα εκει να βολευεται το νινι σου.αν ομως συνεχισεις να ανησυχεις πηγαινε να το δειτε να ησυχασεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...