Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

ποποπο άσε κοριτσάκι καλύτερα που άλλαξες γιατρό.....

βιαστικά τα παιδάκια σου εεε?

τώρα που θα γεννήσεις?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν πάμε για φαγητό κοτόπουλο με πατατούλες......

θα τα πούμε πάλι όμως εεε?

θα μπω μετά πάλι εγώ.....

εγώ μάλλον για το γαία καθώς η κλινική που γέννησα τον Γιάννο εδώ στην Κόρινθο έκλεισε αν και μου είπε ο γιατρός πως το γαία θα μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο....

φιλάκια πολλά σε όλες σας στα παιδάκια σας έξω από την κοιλιά και στις κοιλίτσες σας......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγια μου τωρα ειδα τα μυνηματα!Εχω κι εγω παλιες απο τον μικρο στο προφιλ μου δεστες!!Τωρα βεβαια εχει ενα μαλλι ολοισιο και μακρυ ενα καρο!!!Θα τις δω κι εγω!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα ότι και να πω είναι λίγο.........

κούκλος και ο γιός και η μαμά......

φτού σκόρδα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα εβλεπα τις δικες σας!!!Κουκλοι Στεγια μου να τον χαιρεστε τον γιοκα σας!!Κι εσυ λαμπεις βρε παιδι μου η ευτυχια ζωγραφισμενη!!!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!Λοιπον εγω φευγω να ντυσω τον μικρο να παμε παιδιατρο αχ βαχ....χαχαχαχ

Φιλακια!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Φιλάκια πολλά......

με το καλό να γυρίσετε χωρίς θέματα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε?Εγω δεν ξερω ακομα τι να κανω με το θεμα της β επιπεδου αλλα πρεπει να αποφασισω αμεσα γιατι εχω κλεισει ραντεβου στην Αθηνα για τις 31/01/2012 μαλλον ομως εκει θα παω!

Καλησπεραααααα!!!!

Τι κανετε? απο οτι βλεπω ολες καλα!!!! χανομαι αλλα με 2 παιδια , δουλεια κλπ καταλαβαινετε πολυ περιορισμενος χρονος!!

Κλεισαμε κι εμεις βεπιπεδου στις 8/2 την ημερα των γενεθλιων του γιου μου και ανυπομονω να δουμε τον σπορο μας. Εμεις θα την κανουμε στο Ρεα με τον Μαλιγιαννη σε αυτον εχω κανει ολους τους μεγαλους υπερηχους σε ολες τις εγκυμοσυνες και ειναι κορυφαιος γιατρος τον συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

Στεγια μου 20 εβδομαδων κι εμεις σημερα απιστευτο μου φαινεται πως περναει ο καιρος και σε λιγο θα εχουμε τα μπεμπακια μας αγκαλια:D:D

Ελινα και εμενα η μικρουλα μου βηχει αυτες τις μερες αντε να περασει ο χειμωνας με τις παλιοιωσεις γιατι δεν αντεχω αλλο.

Μαρια Ευγενεια σου εστειλα πμ με το ονομα μου στο fb να με κανεις φιλη.

Αληθεια δεν μου ειπατε εσεις κοιλιτσες εχετε? εχουν φουσκωσει εννοω? εμενα τωρα κατι αρχιζει να γινεται αλλα οχι φοβερα πραγματα ακομα δεν φαινομαι σαν εγκυος μονο σαν να εχω παχυνει:rolleyes:

Εμεις μαλλον παμε για φτ εκτος απροοπτου και στα αλλα 2 φυσιολογικα γεννησα το ιδιο ελπιζω και για το 3ο

Σου εκανα αιτημα φιλιας και σου εστειλα και μηνυμα.Εμενα φαινεται και πολυ μαλιστα!!!!!!!!!!!Αλλοι λενε οτι δεν εχω για τον μηνα που ειμαι αλλα εμενα μου φαινεται σαν να ειμαι στον 7ο.!!!!!!!!!!Απο την αρχη ειχα ομως μη σου πω απο το 2ο μηνα!!!!!!!!!!!

Σου εκανα αιτημα φιλιας και σου εστειλα και μηνυμα.Εμενα φαινεται και πολυ μαλιστα!!!!!!!!!!!Αλλοι λενε οτι δεν εχω για τον μηνα που ειμαι αλλα εμενα μου φαινεται σαν να ειμαι στον 7ο.!!!!!!!!!!Απο την αρχη ειχα ομως μη σου πω απο το 2ο μηνα!!!!!!!!!!!

Δεν το εχω παρει το μηνυμα ουτε το αιτημα!! Μηπως εστειλες σε καμια αλλη?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

μανουλιτσες τι κανετε???εμεις περασαμε μια φρικη γιατι η μικρη εκανε ποσες μερες δοιαρια αλλα τωρα ολα καλα!!!

τελικα ακυρος ο υπερηχος β'επιπεδου την παρασκευη!μεταφερθηκε για τριτη απογευμα!!!αχ θα σκασω μεχρι να τον κανουμε!!

μου λειψατε τοσες μερες που ειχαμε να τα πουμε!!!

αυτο ειναι Μαρια Ευγενια αλλα δεν το εχω παρει ξαναστειλτο αν μπορεις, και αν ειναι ευκολο σβησε την δημοσιευση με το ονομα μου γιατι διαβαζουν πολλοι εδω μεσα και δεν θελω να φαινονται δημοσια τα στοιχεια please:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Βέρα περαστικούλια στην μικρή σου...και εμάς μας έλειψες!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

αυτο ειναι Μαρια Ευγενια αλλα δεν το εχω παρει ξαναστειλτο αν μπορεις, και αν ειναι ευκολο σβησε την δημοσιευση με το ονομα μου γιατι διαβαζουν πολλοι εδω μεσα και δεν θελω να φαινονται δημοσια τα στοιχεια please:D

Sorry ρε συ αλλα δεν μπορω να το διαγραψω!!!!!!Αν ξερει καποια κοπελα αλλη ας μου πει!!!!!!Το εγραψα εδω γιατι το νομιζα οτι κι εσυ εδω το ειχες γραψει το ονομα σου αλλα τωρα ειδα οτιο ηταν στα π.μ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...