Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Γέννησα φυσιολογικά με μια μικρή δόση επισκληριδιου ...

δε ξέρω κατα πόσο τα νοσοκομεία μας εδώ στην επαρχία κάνουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού

εγώ δεν έκανα....

όσο για το θηλασμό μπορείς να διαβάσεις υλικό για όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης χωρίς να διαβάσεις το ίδιο πόστ από το πάρεντς....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποποποπο πάλι καλά δηλ που θηλάζετε....

ναι δεν το συζητω φαρμακο ο θηλασμος για το ανοσοποιητικο του,ευχομαι να θελει να θηασει και μαζι με το μωρο μετα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγώ πάντως πιστεύω πως θα συνεχίσει και μετά,λές πως θα σταματήσουν ?

Για πες τι λέει για το μωράκι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπεραααααα!!!!

Τι κανετε? απο οτι βλεπω ολες καλα!!!! χανομαι αλλα με 2 παιδια , δουλεια κλπ καταλαβαινετε πολυ περιορισμενος χρονος!!

Κλεισαμε κι εμεις βεπιπεδου στις 8/2 την ημερα των γενεθλιων του γιου μου και ανυπομονω να δουμε τον σπορο μας. Εμεις θα την κανουμε στο Ρεα με τον Μαλιγιαννη σε αυτον εχω κανει ολους τους μεγαλους υπερηχους σε ολες τις εγκυμοσυνες και ειναι κορυφαιος γιατρος τον συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

Στεγια μου 20 εβδομαδων κι εμεις σημερα απιστευτο μου φαινεται πως περναει ο καιρος και σε λιγο θα εχουμε τα μπεμπακια μας αγκαλια:D:D

Ελινα και εμενα η μικρουλα μου βηχει αυτες τις μερες αντε να περασει ο χειμωνας με τις παλιοιωσεις γιατι δεν αντεχω αλλο.

Μαρια Ευγενεια σου εστειλα πμ με το ονομα μου στο fb να με κανεις φιλη.

Αληθεια δεν μου ειπατε εσεις κοιλιτσες εχετε? εχουν φουσκωσει εννοω? εμενα τωρα κατι αρχιζει να γινεται αλλα οχι φοβερα πραγματα ακομα δεν φαινομαι σαν εγκυος μονο σαν να εχω παχυνει:rolleyes:

Εμεις μαλλον παμε για φτ εκτος απροοπτου και στα αλλα 2 φυσιολογικα γεννησα το ιδιο ελπιζω και για το 3ο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλώς το Κατερινάκι μας.....

Αχ δηλ μαζί με τα γενέθλια θα δείτε και το μπουμπούκι εεε?ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Εμείς β επιπέδου έχουμε 1/2 και θέλω να περάσουν οι μέρες καθώς τον Γενάρη δε πήγα καθόλου στο γιατρό και έχω αγωνία....

Από κοιλιά καλά πάω καθώς υπήρχε ήδη και τώρα έχει φουσκώσει για τα καλά....

πάντως και στον γιό μου είχα τεράστια κοιλάρα.δε ξέρω τώρα πόσο θα φτάσει....

Το απόγευμα ίσως βγάλω φωτο και την ποστάρω.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Θα σας στείλω αίτημα να γίνετε φίλες μου εδώ στο πάρεντς να δείτε στο άλμπουμ διάφορες μια κοιλουμπα που είχα την μέρα που πήγα να γεννήσω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

αααχ θελω κι εγω κοιλιτσα , να το χαρω ρε παιδι μου, να μου δινουν μια σειρα στις τραπεζες στα σουπερ μαρκετ κλπ:tongue: βεβαια μετα που θα φουσκωσει και δεν θα βολευομαι πουθενα θα σας γκρινιαζω και παλι. Αντε με το καλο Στεγια μου να δειτε κι εσεις το μπεμπακι σας. Αληθεια ο Γιαννος σου το εχει καταλαβει οτι η μαμα εχει μπεμπακι? Εμενα ο γιος μου το ξερει κανονικα, στην μικρη το εχω πει αλλα δεν δινει πολυ σημασια βεβαια καμια φορα πιανει την κοιλια της και μου λεει εχω μπεμπε!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ρίχνουμε και γέλιο και κλάμα (συγκίνηση )από την συμπεριφορά του Γιάννου...

Γενικά είναι πολύ τρυφερός και καθημερινά με το που δει την κοιλια αρχίζει μωλακι οοοοο και μαααααααααα

ε μετά η μάνα πέφτει στα πατώματα....

Κατερίνα πάτησε να γίνουμε φίλες να δεις την φωτο

cIhqp3.png

9knMp3.png

κατερίνα ματάρες η κοράκλα εεεε?φτού σκόρδα

και εμένα παλιές είναι.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ τι κλάμα ρίχνω μόλις δω πρώτες φωτο μέσα από μαιευτήριο......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κατερίνα ευχαριστώ για το κοπλιμαν στο γιό μου......

και τα δικά σου δε πάνε πίσω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στην κόρη?

λόγω προωρότητας?

πόσο ήσουν στην κόη?

στον γιό?

cIhqp3.png

9knMp3.png

και τα 2 τα γεννησα σχετικα νωρις 36+3 τον γιο μου αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε θερμοκοιτιδα και 36 ακριβως την μικρη που μειναμε μεσα για 8 μερες, πολλη ασχημη εμπειρια που δεν θελω να την ξαναζησω με τιποτα, γιαυτο αλλαξα και γυναικολογο και μαιευτηριο γιατι πιστευω οτι την κρατησαν μεσα για τα χρηματα ενω δεν χρειαζοταν και περασαμε και οι 2 μεγαλη ταλαιπωρια. Τελος παντων περασμενα αλλα οχι ξεχασμενα βεβαια ελπιζω καμια μανουλα να μην το ζησει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...