Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς την........

Σήμερα 20 εβδομάδων ακριβώς στην μέση.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα Ελινάκι...Τι κάνετε?

τρέχεις εε?

εδώ ο Γιάννος παίζει εγώ μπήκα για λίγο και τελικά δε πρόκειται να βγούμε να πάμε στο μαγαζί....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγια, στο τικερακι εβαλες την ΠΗΤ συμφωνα με την ΤΕΡ ή συμφωνα με την υπερηχογραφικη ηλικια?Εμενα μου βγαζουν μια βδομαδα μεγαλυτερο το μωρο, οτι γενναω 23/06 ενω με ΠΗΤ πηγαινω 30/07...

Μικρη διαφορα βεβαια, αλλα ετσι απο περιεργεια..

Τελεια..Μετρας αντιστροφα απο σημερα!!!!!!!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Τρεχω Στεγια μου και το απογευμα εχουμε και παιδιατρο γιατι ακομη βηχει λιγο τα βραδια ο μικρος και εχει λιγο μπουκωμα και να συζητησω λιγακι για τη δοατροφη του τι κανουμε τωρα πως πορευομαστε μιας που το γαλα μου εχει γινει πολυ λιγο πλεον απο οτι καταλαβαινω και εχουμε και τις αλλεργιες πρεπει να δουμε τι θα κανουμε θα κανουμε εξετασεις η οχι να δουμε που βρισκομαστε μετα το αλλεργικο σοκ που ειχε παθει κτλ κτλ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα μου ωχ και πάλι ωχ...

εμείς θηλάζουμε γάλα δε ξέρω πόσο έχω,τρώει όμως γιαούρτια ο΄πότε δεν ανησυχώ....

Μελιτάκι και υπερηχογραφικά και ημερομηνιακά την ίδια ΠΗΤ έχω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στεγια, στο τικερακι εβαλες την ΠΗΤ συμφωνα με την ΤΕΡ ή συμφωνα με την υπερηχογραφικη ηλικια?Εμενα μου βγαζουν μια βδομαδα μεγαλυτερο το μωρο, οτι γενναω 23/06 ενω με ΠΗΤ πηγαινω 30/07...

Μικρη διαφορα βεβαια, αλλα ετσι απο περιεργεια..

Τελεια..Μετρας αντιστροφα απο σημερα!!!!!!!!!!

Θα σου πω εγω τι εκανα μετραγα κανονικα απο την πΗΤ που μου δωσαν στο γιο μου και οντως ετσι βγηκε ειχα εως 13/12 και γεννησα 12/12

παρολο που μου διναν υπερηχογραφικα μια βδομαδα νωριτερα.Ο δικος μου γιατρος ειπε να μην υπολογιζω τον υπερηχο στο μετρημα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα μου ωχ και πάλι ωχ...

εμείς θηλάζουμε γάλα δε ξέρω πόσο έχω,τρώει όμως γιαούρτια ο΄πότε δεν ανησυχώ....

Μελιτάκι και υπερηχογραφικά και ημερομηνιακά την ίδια ΠΗΤ έχω....

κι εμενα ακομη θηλαζει αλλα δεν μπορω να καταλαβω εαν επαρκει πλεον.γιαουρτια εμεις λογω αλλεργιΑς δεν μονο γαλα αμυγδαλου πινει το πρωι με κορν φλεικς.Παλι καλα.Θα δουμε ομως τι θα κανουμε πρεπει να τα συζητησω σημερα λιγακι

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα είναι μπλέξιμο η αλλεργία.....

Υπομονή αυτό θα είναι για πάντα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξυ εκανα λαθος και εγραψα 30/07!!!χαχχα 30/06 βεβαια...Δεν θα γεννησω και στο 11 μηνο!!!!!ΠΗΤ 30/06..Οριακα στις μανουλες Ιουνιου!!!!Αλλα δεν φευγω απο δω τωρα που σας εμαθα!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Μελινάκι εγώ στον Γιάννο είχα ΠΗΤ 18/1/2010 και γέννησα 18/1/2010!!!!

Μάλιστα έκανα πλάκα με τον μπαμπά μου ο οποίος γιορτάζει εκείνη την μέρα(Αγ.Αθανασίου)και ο οποίος έλεγε πως το παιδί θα το βγάλετε Γιάννη (από τον πεθερό μου)και του έλεγα μη κάνεις δηλώσεις μπορεί να γεννήσω του Αγ.Αθανασίου και να τον βγάλουμε Θανάση.........Το σκεφτόταν λιγάκι και έλεγε ΟΧΙΙΙΙΙΙ το παιδί θα το βάλετε Γιάννη....χααχαχαχαχαχαχ

cIhqp3.png

9knMp3.png

ποποποπο πάλι καλά δηλ που θηλάζετε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεννησες με καισαρικη ή ΦΤ?

Εγω ευχομαι να παω για ΦΤ!!!!!

Ειμαι και σε δημοσιο και ο γιατρος μου ειναι κατα της καισαρικης μονο εαν υπαρχρι σοβαρος λογος!!!Μακαρι!!!!

Και θελω πολυ να θηλασωωωω!!!!!!!!

Να κανω λετε μαθηματα ανωδυνου τοκετου?Τα πληρωνεις αυτα ή υπαρχουν προγραμματα δωρεαν σε νοσοκομεια???

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...