Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα!!!!

Πρωινη πρωινη εγω παλι,ξυπνια απο τις 6:30!!

Πολυ ενδιαφέρον το άρθρο σου Βερακι!!!Πραγματικα ολα γίνονται στο βωμό του κέρδους στη χώρα μας!!Αυτος ειναι ένας λόγος για τον οποίο προτίμησα δημόσιο νοσοκομείο κ θα εχω το μωρο μου πάντα δίπλα μου να το ταΐζω οποτε κ οτι θέλω εγω!!Θα τους κόψω τα χέρια αν τολμήσουν να του δώσουν ζαχαρονερα κ βλακείες!!!

Και ο γιατρός μου προωθεί με χίλια τον φυσιολογικο χωρις επισκληριδιο κ μου αρέσει αυτο γιατι ξέρω οτι μπορω να τα καταφέρω όπως γέννησε 2 παιδια η μαμά μου φυσιολογικά!!!

Και δεν γνώριζα κάν για το μασάζ στο περινεο!

Αχ τι ωραία πράγματα μαθαίνω πριν έρθει το ζουζουνι μου!!!

Εννοειται οτι ουτε εγω θελω να του δωσουνε βλακειες.Χτες στο βιντεακι που ειδα στο ινετρνετ σχετικα με το θηλασμο ελεγε η συμβουλος οτι το νεογεννητο μπορει να μεινει χωρις φαγητο και 2 ημερες:shock::shock:Και ρωταω εγω τωρα....Γιατι σε περιπτωση που κανεις για παραδειγμα καισαρικη με ολικη ναρκωση μπουκονουνε το μωρο με ξενο και δεν περιμενουν να ξυπνησει η μαμα???????

Καλημερα σε ολες σας!! Τι μου κανετε???

Εγω νιωθω πολυ πεσμενη-κουρασμενη...σηκωσαμε και τα χαλια χτες,ισως για αυτο...

Ηρθε και η κουνια μας ομως,μπηκε στο φρεσκοβαμενο δωματιακι και εκατσε μια χαρουλα!!Αντε ενα ενα...

Την Παρασκευη καναμε το ντομπλερ μας...καλα ηταν τα πραγματα γενικα,μονο στο τελος μου ειπε πως ειναι καπως γερασμενος ο πλακουντας και πως θα το κοιταξει και ο γιατρος μου και θα δουμε τι και πως...δε ξερω τι μπορει να σημαινει...τωρα στις 9 του μηνα θα μαθουμε...

κατα τα αλλα ειμαστε 33 εβδομαδες και 2 μερες και ο μπομπηρας ειναι ηδη 2400γρ!!!!!! θηριο ε???

Απο οτι ξερω δεν ειναι τιποτα,το ειχε και η κουμπαρα μου και εκανε καποιες ενεσεις και ηταν μια χαρα.Μου ειχε πει απ'οτι θυμαμαι οτι οι ενεσεις γινονται για να μην γερασει περισσοτερο οχι για να ξαναγινει ''νεος''.Οταν τις εκανε ηταν πριν τις 33 εβδομαδες που εισαι εσυ.

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Μαράκι σε πρόλαβα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπέρα κορίτσια...Τι κανετε???Εμένα με ταλαιπωρούν τα πονάκια, αλλά το χω ρίξει στην ακινησία!Αλήθεια εσεις που παιρνετε yutopar τι δοση παιρνετε??Ρε κορίτσια ειμαι στην 32η και ΔΕΝ μπορώ να σταματήσω να τρώω..το μυαλό μου είναι κολλημένο εκεί συνέχεια..Τι πράγμα είναι αυτό???

Για θηλασμό που λέτε εχω διαβάσει οοοοοτι κυκλοφορεί (και τα βιβλια της Πατσιουρου) και προετοιμάζομαι όσο μπορώ (ψυχολογικά)..Έχω 37 μερούλες (το καλό της προγραμματισμένης καισαρικης) με το καλό...Σβήνω μέρες λες κ ειμαι φανταρος..

Διαφημίσεις

Σωστα τα λετε κοριτσακια αλλα ποιος ακουει.Απλα δεν τους νοιαζει αν η μαμα θελει να πετυχει τον θηλασμο η οχι ,δδεν ειναι ενημερωμενοι οι περισσοτεροι κι αν πεσουν σε καμια ενημερωμενη μαμα τοτε μουγκα...

Αντε τωρα να ρθει εμενα να μου πει καμια μαια οτι το μωρο πειναει και δεν χορταινει η δεν εχω γαλα....Γιυατο και θα εχω το μωρο μου διπλα μου συνεχεια και ξερω τι γινεται...Επισης επειδη εμεις ενδεχεται να εχουμε και αλλεργια οπως στον πρωτο γιο μου και αθτο θα το τονισω,χλωμο το βλεπω να μου κανουν καμια βρωμια γιατι θα τις παρει και θα τις σηκωσει μετα..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αχ κ εγω τρωω τρωω,το ενα πισω απο το αλλο!!Ελινα κ σε εμας που δεν εχεις το μωρο διπλα τι κανουμε??θα μαλωνω εγω με ολο τον κοσμο,με βλεπω.ασε που το μωρο δεν το θελω διπλα,θα εχετε καποια ολη μερα στο μαιευτηριο κ θα θελει να το σκαλιζει.

rbOEp3.png

αχ κ εγω τρωω τρωω,το ενα πισω απο το αλλο!!Ελινα κ σε εμας που δεν εχεις το μωρο διπλα τι κανουμε??θα μαλωνω εγω με ολο τον κοσμο,με βλεπω.ασε που το μωρο δεν το θελω διπλα,θα εχετε καποια ολη μερα στο μαιευτηριο κ θα θελει να το σκαλιζει.

Δυστυχως θα πρεπει να γινεις κουραστικη συνεχεια θα τους το λες και οτι μολις κλαιει να στο φερνουν αμεσως!Μην περνανε 3-4 ωρες γιατι σημαινει οτι θα στο ταιζουν..Με το που κανει κιχ το μωρο θα το φερνετε θα τους πεις....Θα βαζεις και τον αντρα σου να πηγαινει συνεχεια να τους λεει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Δυστυχως θα πρεπει να γινεις κουραστικη συνεχεια θα τους το λες και οτι μολις κλαιει να στο φερνουν αμεσως!Μην περνανε 3-4 ωρες γιατι σημαινει οτι θα στο ταιζουν..Με το που κανει κιχ το μωρο θα το φερνετε θα τους πεις....Θα βαζεις και τον αντρα σου να πηγαινει συνεχεια να τους λεει...

ναι θα γινω,εευχτηχως εχουμε 2 μαιες γνωστες εκει μεσα κ θα συννενοηθουμαι καπως!3ης μερες ειναι θα περασουν.μετα θα αναλαβει μαμα σελεστινα σπιτι τη μπεμπα κ θα την κανει τουρμπο!!:D:D:D

rbOEp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

να σας πω σημερα μπηκα 35η εβδομαδα!!!σε μια εβδομαδα μπαινω στο μηαν μου!!!απο την μια ανυπομονω απο την αλλη παλι οχι!!!σκεφτομαι απο την μια να γεννησω να ηρεμισω κ απο την αλλη τι καλη εγκυμοσυνη που εχω μηπως να κρατουσε αλλο τοσο!!!δεν παω με τα καλα μου νομιζω!!!

selestina εισαι εδω???αληθεια ποτε μετακομιζετε με το καλο θεσσαλονικη???να κανονισουμε να βρεθουμε κ απο κοντα να γνωριστουν τα μπεμπινια μας!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...Τι κανετε???Εμένα με ταλαιπωρούν τα πονάκια, αλλά το χω ρίξει στην ακινησία!Αλήθεια εσεις που παιρνετε yutopar τι δοση παιρνετε??Ρε κορίτσια ειμαι στην 32η και ΔΕΝ μπορώ να σταματήσω να τρώω..το μυαλό μου είναι κολλημένο εκεί συνέχεια..Τι πράγμα είναι αυτό???

Για θηλασμό που λέτε εχω διαβάσει οοοοοτι κυκλοφορεί (και τα βιβλια της Πατσιουρου) και προετοιμάζομαι όσο μπορώ (ψυχολογικά)..Έχω 37 μερούλες (το καλό της προγραμματισμένης καισαρικης) με το καλό...Σβήνω μέρες λες κ ειμαι φανταρος..

Καλημερα κοριτσακι.Τι κανεις?Εγω παιρνω 1 yutopar ανα 2ωρο.Τα βιντεακια που ειπα οτι ειδα με την Πατσουρου ηταν.Μου αρεσαν πολυ!!!

Καλημερα κοριτσακι.Τι κανεις?Εγω παιρνω 1 yutopar ανα 2ωρο.Τα βιντεακια που ειπα οτι ειδα με την Πατσουρου ηταν.Μου αρεσαν πολυ!!!

Δηλαδη 12 yutopar τη μερα???Και δεν εχεις σκοτωσει ανθρωπο ακομα???Εμένα μου φερνουν και νευρα εκτος απο ταχυκαρδια...Και να σου πω νιώθεις κανα πόνο??Εγω παιρνω μισο ανα οχταωρο αλλα εχω πονακια, δλδ 4-5 συσπάσεις θα κανω τη μερα. Εσύ πως νιωθεις?

Δηλαδη 12 yutopar τη μερα???Και δεν εχεις σκοτωσει ανθρωπο ακομα???Εμένα μου φερνουν και νευρα εκτος απο ταχυκαρδια...Και να σου πω νιώθεις κανα πόνο??Εγω παιρνω μισο ανα οχταωρο αλλα εχω πονακια, δλδ 4-5 συσπάσεις θα κανω τη μερα. Εσύ πως νιωθεις?

Oχι δεν εχω καθολου νευρα.Πονακια οχι δεν εχω εκτος απο τις τελευταιες 2 εβδομαδες περιπου χαμηλα στη κοιλια αλλα για πολυ λιγο.Συσπασεις κανω αλλα να σου πω την αληθεια δεν τις εχω μετρησει οχι πολλες παντως.Και ταχυκαρδια πλεον δεν με πιανει τοσο συχνα.Μαλλον συνηθισε ο οργανισμος μου!!!Τι να πω???:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...