Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Κι εγω μπανιερα αλλαξιερα εχω κ με βολεψε απιστευτα κοριτσια...

Για τα μπουκαλια κτλ δεν ξερω καθολου δεν ειχα κανενα σπιτι και ουτε πιπιλα!!Χαχαχχα

Ενταξει αν δεν τα χρειαζοσουνα σπιτι γιατι να τα εχεις αλλα στη βαλιτσα σου για το μαιευτηριο δεν εβαλες?Ησουνα σιγουρη οτι θα εχεις γαλα?Να ρωτησω και κατι αλλο βρε κοριτσια...μπορει να ειναι λιγο χαζη ερωτηση μου αλλα....τι πρεπει να παρουμε μαζι μας για να στρωσουμε και να σκεπασουμε το μωρο μας στο ''κρεβατακι'' που θα το βαλουν οταν γεννησουμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενταξει αν δεν τα χρειαζοσουνα σπιτι γιατι να τα εχεις αλλα στη βαλιτσα σου για το μαιευτηριο δεν εβαλες?Ησουνα σιγουρη οτι θα εχεις γαλα?Να ρωτησω και κατι αλλο βρε κοριτσια...μπορει να ειναι λιγο χαζη ερωτηση μου αλλα....τι πρεπει να παρουμε μαζι μας για να στρωσουμε και να σκεπασουμε το μωρο μας στο ''κρεβατακι'' που θα το βαλουν οταν γεννησουμε?

ναι ημουν εντελως σθγουρη κ προετοιμασμενη οτι θα θηλασω κ θα εχω γαλα!ειχα ενημερωθει τοσο πολυ που ηξερα ακριβως τι να κανω.το αν θα χεις γαλα η οχι εξαρταται απο λαθος χειρισμους η οχι...υπαρχουν βεβαια κ εξαιρεσεις αλλα κ κατι στραβα να παει εκει κανονιζουν τα παντα με το ξενο γαλα-αχρειαστο να ναι.οσο για την πιπιλα δεν εδωσα ποτε κ ειχα σκοπο να μην δωσω δηλαδη οποτε δεν πηρα καν!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα κοριτσακια!!!Επιτελους ήρθε το ΣΚ!!!!

Ειμαι ακόμα στο κρεβάτι και χουζουρευω αφου ειναι το μάτι γαριδα απο τις 6..Τουλαχιστον ας πω οτι ξεκουραστηκα χουζουρευοντας!!Παντως απο αϋπνία καλα πάω..Μια χαρά θα τα καταφέρω με τα βραδυνα ξυπνηματα!!!χαχα!!

Όσο για το σφηνακι κι εμένα μου είπαν οτι πλέον δεν χρησιμοποιείται κ όλοι μου λένε ανάσκελα το μωρο!Απο την πρώτη μέρα!!Αν χρειαστεί να βγάλει γουλια,την βγάζει ενστικτωδώς στο πλάι κ ίσα ίσα που δεν την εισπνεει κ μετα αν αργήσεις να το δεις..Μαλλον αυτο θα κάνω κι εγω!!

Μπουκάλια εχω πάρει 2 γυάλινα κοντα της Nuk και 2γυαλινα ψηλά της chicco..Αλλα στο δημόσιο που γενναω έχουν ειδικό δωματιο με γεμίσμενα κ έτοιμα αποστειρωμενα μπουκάλια,οποτε μάλλον δεν θα τα πάρω καθόλου μαζι μου..Μονο τις πιπιλες αχρειαστες να ναι..

Επίσης μου ειπε μια μαια οτι ένας καλός τρόπος να θηλασω, αφου το γάλα ματς τη γέννα θέλει 1 με 2 24ωρα να κατέβει,ειναι απο το πρώτο κλαμα του μωρου στο δωματιο,να το βάλω στο στηθος μου να θηλασει ενστικτωδώς ακόμα κι αν δεν εχω γάλα,για 2-3 λεπτά κ μετα μπιμπερο.Αλλα κάθε φορα που κλαίει, αντι να το κουνησω ή να το πάρω αγκαλια,να το παίρνω κ να το βάζω στο στηθος μου να μαθαίνει την κίνηση..

Επίσης οτι μέσα στο πρώτο 6 ωρο απο τη γέννα πρέπει να το έχει κάνει τουλάχιστον 2 φορές σαν ενστικτωδη κίνηση γιατι αποτυπώνονται πολλα στη μνήμη τους τις πρώτες ώρες..

Και μόλις έρθει κανονικά το γάλα κ εγω κ το μωρο θα εχουμε μπει στην λογική του θηλασμου!

Μακαρι να τα καταφερω!!!!!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημέρα κοριτσακια!!!Επιτελους ήρθε το ΣΚ!!!!

Ειμαι ακόμα στο κρεβάτι και χουζουρευω αφου ειναι το μάτι γαριδα απο τις 6..Τουλαχιστον ας πω οτι ξεκουραστηκα χουζουρευοντας!!Παντως απο αϋπνία καλα πάω..Μια χαρά θα τα καταφέρω με τα βραδυνα ξυπνηματα!!!χαχα!!

Όσο για το σφηνακι κι εμένα μου είπαν οτι πλέον δεν χρησιμοποιείται κ όλοι μου λένε ανάσκελα το μωρο!Απο την πρώτη μέρα!!Αν χρειαστεί να βγάλει γουλια,την βγάζει ενστικτωδώς στο πλάι κ ίσα ίσα που δεν την εισπνεει κ μετα αν αργήσεις να το δεις..Μαλλον αυτο θα κάνω κι εγω!!

Μπουκάλια εχω πάρει 2 γυάλινα κοντα της Nuk και 2γυαλινα ψηλά της chicco..Αλλα στο δημόσιο που γενναω έχουν ειδικό δωματιο με γεμίσμενα κ έτοιμα αποστειρωμενα μπουκάλια,οποτε μάλλον δεν θα τα πάρω καθόλου μαζι μου..Μονο τις πιπιλες αχρειαστες να ναι..

Επίσης μου ειπε μια μαια οτι ένας καλός τρόπος να θηλασω, αφου το γάλα ματς τη γέννα θέλει 1 με 2 24ωρα να κατέβει,ειναι απο το πρώτο κλαμα του μωρου στο δωματιο,να το βάλω στο στηθος μου να θηλασει ενστικτωδώς ακόμα κι αν δεν εχω γάλα,για 2-3 λεπτά κ μετα μπιμπερο.Αλλα κάθε φορα που κλαίει, αντι να το κουνησω ή να το πάρω αγκαλια,να το παίρνω κ να το βάζω στο στηθος μου να μαθαίνει την κίνηση..

Επίσης οτι μέσα στο πρώτο 6 ωρο απο τη γέννα πρέπει να το έχει κάνει τουλάχιστον 2 φορές σαν ενστικτωδη κίνηση γιατι αποτυπώνονται πολλα στη μνήμη τους τις πρώτες ώρες..

Και μόλις έρθει κανονικά το γάλα κ εγω κ το μωρο θα εχουμε μπει στην λογική του θηλασμου!

Μακαρι να τα καταφερω!!!!!!!!

τα ιδια ακριβως γραφω κι εγω πιο πανω για το σφηνακι και για το θηλασμο.Εν ολιγοις συνεχεια στο στηθος και το μωρο θα θηλασει κανονικοτατα!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Τι ωραία που είναι σ/κ! Εχει πολύ αέρα βέβαια,αλλά ευτυχώς δε βρέχει (ακόμα....)

Μαρία-Ευγενία τι ακούω? Κοντεύεις δηλαδή??? Πωπω, σαν ψέματα μου φαίνεται που σιγα σιγα παίρνουμε σειρά... Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Να μας ενημερώνεις εεεε???

Όσο για το σφηνάκι, βρε κορίτσια, κάπου είχα διαβάσει (δε θυμάμαι που) ότι πλέον απαγορεύεται, ειδικά στα νεογέννητα γιατί τα ζορίζει ή κάτι τέτοιο. Πάντως με είχε πείσει αυτό που διάβασα κ δεν θα πα΄ρω καθόλου. Ανάσκελα ξέρω κι εγώ ότι πρέπει να κοιμούνται... Θα μας πούνε και στο μαιευτήριο βέβαια.

Ο μπεμπάκος μας έφτασε 2.040 !!! Εχει γυρίσει κιόλας κι όλα πάνε πολύ καλά! Και τελικά τα χτυπήματα στα πλευρά είναι τα πατουσάκια του! Μ'έχει τρελλάνει!

Αχ, περνάει ο καιρός και δε μπορώ να το πιστέψω!

natnat τι έγινε με το ντοπλερ? Χθες δε θα το έκανες?

Βαλιτσάκι για το μαιευτήριο έχετε ετοιμάσει? Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά πιστεύω είναι νωρίς ακόμα. Θα πάω μια μέρα να ψωνίσω πυτζάμες, σουτιέν και τέτοια και νομίζω θα είμαι εντάξει... Για τον μικρό μας όλα έτοιμα είναι έτσι κι αλλιώς!

Σας φιλώ όλες! Καλό σαββατοκύριακο με πολλές βολτίτσες!!!:D

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλό σαβατοκύριακο!!!!

Μπήκα στα γρήγορα παω για φαγητό (άργησα να φάω είχα πάει βόλτα)

Θεοδώρα μπράβο στο ζουζουνάκι σου μεγάλωσε!!!

Μαράκι μην αγχώνεσαι η φύση προνοεί και το γαλατάκι μας φτάνει......Μην ακούσεις κανέναν άλλον εκτός του ενστίκτου σου!!!!

Μελίνα υπέροχα τα πρωινά χουζουρέματα!!!

Ελίνα τα έγραψες όπως πρέπει...

ΣΕλεστίνα τέλεια η μπανιέρα αλλαξιέρα...

Βέρα μπας και αυτά τα ομοιπαθητικά είναι κανένα για μασαζ στο περινέο?και επίσης ξέρετε πως γίνετε το συγκεκριμένο μασαζ?

Εχτές πήγαμε στο γιατρό...Είδαμε την Σταχτοπούτα..Έχει μεγαλώσει!!!!2222 γρ έφτασε!!!

Ρίχνει κάτι κλωτσιες φανταστικές...

Το σφηνάκι το χρησιμοποίησα πάρα πολύ στον Γιάννο.....δε ξέρω με την νέα άφιξη τι θα γίνει...

πάω για φαγητό......θα τα πούμε...φιλάκια πολλά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Τι ωραία που είναι σ/κ! Εχει πολύ αέρα βέβαια,αλλά ευτυχώς δε βρέχει (ακόμα....)

Μαρία-Ευγενία τι ακούω? Κοντεύεις δηλαδή??? Πωπω, σαν ψέματα μου φαίνεται που σιγα σιγα παίρνουμε σειρά... Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Να μας ενημερώνεις εεεε???

Όσο για το σφηνάκι, βρε κορίτσια, κάπου είχα διαβάσει (δε θυμάμαι που) ότι πλέον απαγορεύεται, ειδικά στα νεογέννητα γιατί τα ζορίζει ή κάτι τέτοιο. Πάντως με είχε πείσει αυτό που διάβασα κ δεν θα πα΄ρω καθόλου. Ανάσκελα ξέρω κι εγώ ότι πρέπει να κοιμούνται... Θα μας πούνε και στο μαιευτήριο βέβαια.

Ο μπεμπάκος μας έφτασε 2.040 !!! Εχει γυρίσει κιόλας κι όλα πάνε πολύ καλά! Και τελικά τα χτυπήματα στα πλευρά είναι τα πατουσάκια του! Μ'έχει τρελλάνει!

Αχ, περνάει ο καιρός και δε μπορώ να το πιστέψω!

natnat τι έγινε με το ντοπλερ? Χθες δε θα το έκανες?

Βαλιτσάκι για το μαιευτήριο έχετε ετοιμάσει? Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά πιστεύω είναι νωρίς ακόμα. Θα πάω μια μέρα να ψωνίσω πυτζάμες, σουτιέν και τέτοια και νομίζω θα είμαι εντάξει... Για τον μικρό μας όλα έτοιμα είναι έτσι κι αλλιώς!

Σας φιλώ όλες! Καλό σαββατοκύριακο με πολλές βολτίτσες!!!:D

Ναι theodora μου κοντευουμε!!!:D:DΦυσικα και θα σας ενημερωνω!!!!:D:DΟυτε εγω εχω φτιαξει βαλιτσα μονο κατι τελευταια μου εχουν μεινει αλλα θα παω την επομενη εβδομαδα να τα παρω.Την συρταριερα θελω να μου φτιαξει ο αντρας μου και την κουνια που θα μου φερουν οι κουμπαροι μου,τα παιδια που θα βαφτισουν και τον μικρουλη μας.Θα την κανουν δωρο στο μπεμπη μας!!!!:DΚαλο σ/κ σε ολες.

Κοριτσάρες μου καλό σαβατοκύριακο!!!!

Μπήκα στα γρήγορα παω για φαγητό (άργησα να φάω είχα πάει βόλτα)

Θεοδώρα μπράβο στο ζουζουνάκι σου μεγάλωσε!!!

Μαράκι μην αγχώνεσαι η φύση προνοεί και το γαλατάκι μας φτάνει......Μην ακούσεις κανέναν άλλον εκτός του ενστίκτου σου!!!!

Μελίνα υπέροχα τα πρωινά χουζουρέματα!!!

Ελίνα τα έγραψες όπως πρέπει...

ΣΕλεστίνα τέλεια η μπανιέρα αλλαξιέρα...

Βέρα μπας και αυτά τα ομοιπαθητικά είναι κανένα για μασαζ στο περινέο?και επίσης ξέρετε πως γίνετε το συγκεκριμένο μασαζ?

Εχτές πήγαμε στο γιατρό...Είδαμε την Σταχτοπούτα..Έχει μεγαλώσει!!!!2222 γρ έφτασε!!!

Ρίχνει κάτι κλωτσιες φανταστικές...

Το σφηνάκι το χρησιμοποίησα πάρα πολύ στον Γιάννο.....δε ξέρω με την νέα άφιξη τι θα γίνει...

πάω για φαγητό......θα τα πούμε...φιλάκια πολλά...

Σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν ειχα ασχοληθει καθολου να διαβασω η να δω κατι σχετικα με το θηλασμο.Αλλα σημερα μπηκα στο ιντερνετ και βρηκα ενα πολυ ωραιο βιντεο απο μια παιδιατρο και συμβουλο θηλασμου που ελεγε πολυ ωραια πραγματα,ειναι 6 βιντεακια στο συνολο,σημερα ειδα τα 3 και εμαθα πολλα πραγματα μπορω να πω.Να σου πω την αληθεια δεν τους εχω καθολου εμπιστοσυνη στο νοσοκομειο οποτε οσα περισσοτερα ξερω τοσο το καλυτερο για μενα και το μωρο μου.Φιλακια πολλα.

κοριτσακια μου καλημερα!!!!

σημερα ηταν τοσο γεματη κ υπεροχη η μερα που ενω σας διαβασα δεν ειχα τον χρονο να σας γραψω!!!!

περασα ολη τη μερα με την πατατουλα μου μεχρι που κοιμηθκε κ πραγματικα ηταν μια απολαυση το κοριτσακι μου.δδεν χορταινα να την φιλαω κ να την αγκαλιαζω κ να την ρουφαω πραγματα τα οποια μετα απο λιγο την εκνευριζουν αλλα εγω τρελαινομαι!!!

τωρα ομως ειμαι πολυ στενοχωρημενηγιατι πηγε στοχωριο με τον παππου κ την γιαγια κ μου λειπει παρα πολυ.το πως εγινε μεγαλη ιστορια.λες κ ολα συνομωτησαν υπερ του να φυγει το κοριτσακι μου απο εμενα κλαψ κλαψ κ να μην μπορω ουτε εγω να παω χαλκιδικη...τελος παντων δυο μερες ειναι θα περασουν που θα παει εεεεε????

ΣΤΕΓΙΑ για μασαζ στο περινεο μπορεις να παρεις αμυγδαλελαιο.το μασαζ γινετε πολυ απλα:μεχρι να μπεις στο μην σου απλα βαζεις τον αντιχειρα σου μεσα στον κολπο κ με τον δεικτη κ τον μεσο κανεις μασαζ στην περιοχηγια περιπου 3-5 λεπτα την ημερα.οταν θα μπεις στο μηνα σου εκτος απο αυτο καλο ειναι κ με τον αντιχειρα να προσπαθεις να "ανοιξεις" τον κολπο σου με μια κινηση απο μεσα προς τα εξω.επισης μπορεις να κρατας το αμυγδαλελαιο μαζι σου κ να ζητησεις απο τον γιατρο σου αντι για περινεοτομη να σου κανει μασαζ στο περινεο με αυτο.εχει καταπληκτικα αποτελεσματα κ δεν χρειαζεσαι ραματα.το ξερω γιατι το κανει η γιατρος μου κ ξερω μανουλες που με αυτον τον τροπο δεν εκαναν ουτε ενα ραμα,τιποτα!!!!

Διαφημίσεις

αααααααααααααα κοριτσακια ξεχασα να πω,αλλα ειναι λιγο προχωρημενη η ωρα οποτε συγχωρηστε με,καλο ειναι να ενημερωθειτε για τον θηλασμο τωρα,πριν να γεννησετε.υπαρχουν πιστοποιημενες συμβουλοι θηλασμου σε ολη την ελλαδα οι οποιες ειναι προθημες να σας βοηθησουν κ να σας λυσουν ολες σας τις αποριες κ να σας συμπαρασταθουν πολυ περισσοτερο απο αυτο που φανταζεστε.μη διστασετε να ζητησετε την συμβουλη τους.θεωρω οτι ειναι ανεκτιμητης αξιας.

Καλημερααα!!!!

Πρωινη πρωινη εγω παλι,ξυπνια απο τις 6:30!!

Πολυ ενδιαφέρον το άρθρο σου Βερακι!!!Πραγματικα ολα γίνονται στο βωμό του κέρδους στη χώρα μας!!Αυτος ειναι ένας λόγος για τον οποίο προτίμησα δημόσιο νοσοκομείο κ θα εχω το μωρο μου πάντα δίπλα μου να το ταΐζω οποτε κ οτι θέλω εγω!!Θα τους κόψω τα χέρια αν τολμήσουν να του δώσουν ζαχαρονερα κ βλακείες!!!

Και ο γιατρός μου προωθεί με χίλια τον φυσιολογικο χωρις επισκληριδιο κ μου αρέσει αυτο γιατι ξέρω οτι μπορω να τα καταφέρω όπως γέννησε 2 παιδια η μαμά μου φυσιολογικά!!!

Και δεν γνώριζα κάν για το μασάζ στο περινεο!

Αχ τι ωραία πράγματα μαθαίνω πριν έρθει το ζουζουνι μου!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημερα σε ολες σας!! Τι μου κανετε???

Εγω νιωθω πολυ πεσμενη-κουρασμενη...σηκωσαμε και τα χαλια χτες,ισως για αυτο...

Ηρθε και η κουνια μας ομως,μπηκε στο φρεσκοβαμενο δωματιακι και εκατσε μια χαρουλα!!Αντε ενα ενα...

Την Παρασκευη καναμε το ντομπλερ μας...καλα ηταν τα πραγματα γενικα,μονο στο τελος μου ειπε πως ειναι καπως γερασμενος ο πλακουντας και πως θα το κοιταξει και ο γιατρος μου και θα δουμε τι και πως...δε ξερω τι μπορει να σημαινει...τωρα στις 9 του μηνα θα μαθουμε...

κατα τα αλλα ειμαστε 33 εβδομαδες και 2 μερες και ο μπομπηρας ειναι ηδη 2400γρ!!!!!! θηριο ε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

αααααααααααααα κοριτσακια ξεχασα να πω,αλλα ειναι λιγο προχωρημενη η ωρα οποτε συγχωρηστε με,καλο ειναι να ενημερωθειτε για τον θηλασμο τωρα,πριν να γεννησετε.υπαρχουν πιστοποιημενες συμβουλοι θηλασμου σε ολη την ελλαδα οι οποιες ειναι προθημες να σας βοηθησουν κ να σας λυσουν ολες σας τις αποριες κ να σας συμπαρασταθουν πολυ περισσοτερο απο αυτο που φανταζεστε.μη διστασετε να ζητησετε την συμβουλη τους.θεωρω οτι ειναι ανεκτιμητης αξιας.

Εγω χτες βρηκα πολυ ωραια βιντεο στο ιντερνετ απο μια παιδιατρο και συμβουλο θηλασμου και ηταν παρα πολυ κατατοπιστικη.Ειναι 6 βιντεο στο συνολο και χτες ειδα τα 3 εμαθα πραγματα που δεν τα ηξερα.Στη πολη μου δεν νομιζω να υπαρχει συμβουλος θηλασμου:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...