Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!! Πως ειστε? Εγω σημερα εχω τρεεεεελα νευρα πηρα πριν απο λιγο στο λογιστηριο του Ρεα να μαθω τιμες τωρα που μπηκαν στον ΕΟΠΥΥ , σκεφτομουνα μεχρι τωρα να παρω δικλινο δωματιο γιατι το ρεα εκανε και 30% εκπτωση σε περιπτωση τριτου τοκετου. Την προηγουμενη εβδομαδα λοιπον που ειχα παει για doppler ειχα ζητησει τιμοκαταλογο και ρωτησα αν ισχυει το 30% και μου ειχαν πει πως ισχυει, παιρνω σημερα στο λογιστηριο και ρωταω για το δικλινο και μου λενε την ιδια τιμη που ειχε και πριν μπει στον ΕΟΠΥΥ και τους λεω καλα δεν θα παρετε 900 ευρω το επιδομα τοκετου εσεις ? πως και η τιμη παραμενει ιδια ? και μου λεει ναι αλλα τωρα δεν χρεωνουμε φαρμακα κλπ της λεω αφου και πριν υποτιθεται ηταν μες στην τιμη οταν ειχα ρωτησει. Δηλαδη και θα παρουν το 900αρι του επιδοματος και το δωματιο οσο ηταν και πριν και στο τελος λεω ισχυει το 30% σε τριτεκνους? Και μου απανταει οχι:shock:λεω καλα πριν μια εβδομαδα πως ισχυε ? και μου λεει πριν μια εβδομαδα δεν ειχαμε μπει ακομα στον ΕΟΠΥΥ ασχετο εντελως... Και οταν διαμαρτυρηθηκα και της λεω καλα τι πραγματα ειναι αυτα? Μου λεει αφου σας δινουμε την δυνατοτητα να πατε σε τρικλινο να πατε εκει αν δεν μπορειτε:shock::shock: Ειμαι εξαλλη και το κακο ειναι οτι ο γυναικολογος μου ειναι μονο στο ΡΕΑ.. Τα νευρα μου!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου τι κανετε???

katerina23 μανουλα μην εκνευριζεσαι,ακομα!!!καρατα τις δυναμεις σου για αργοτερα γιατι θα τις χρειαστεις.δυστυχως ο καθενας κανει οτι θελει.αν δεν μας αρεσει ας παμε αλλου,αν κ αν πας αλλου παλι τα ιδια θα σου πουνε.νομιζω οτι ειναι πολιτικη που την ακολουθουν ολες οι κλινικες.μακαρι να κανω λαθος.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ χαιρομαι που ολα ειναι καλα με το μπεμπακι σας!!!αντε με το καλο να μπεις κ στο μηνα σου!!!

Ελινα Ζ. οπως σου ειχα πει πηγα σημερα στην ομοιοπαθητικο μου κ μ εδωσε για πριν τον τοκετο PULSATILA 1M κ CAULOPHILUM 200CH κ για μετα τον τοκετο ARNICA 1M (5CAPS) κ STAPHYSAGRIA 10M (5CAPS) 1 καθε 3-5 ωρες εναλλαξ για καλυτερη αναρωση.μιλα κ εσυ με τον δικο σου να δουμε τι μπορει να μας πει....

Σας ευχαριστω πολυ natnat , verak, και ιrene_myl.Εμεις την τριτη βαψαμε το δωματιο του μικρουλη μας.Τα επιπλα πρειπει να μπουν(κουνια,συρταριερα) και τα αυτοκολλητα στο τοιχο. Eχω μια ερωτηση που απευθυνεται σε ολες η μαλλον δυο.1ον)Σφηνακι θα χρησιμοποιησετε στα μωρακια σας? 2ον)Που μπορω να βρω καλη και οικονομικη αλλαξιερα?Ξερετε αυτη που παει πανω στη συρταριερα.

γεια σας κοριτσαρες!!αντε Μαρια Ευγενια!εσυ θα γεννησεις πριν κ απο εμενα!δεν πειραζει,πιο νωρις το νινακι αγκαλια!!αυτα με τις χαζο κλινικες κ τις εξωφρενηκες τιμες μου εχουν σπασει τα νευρα.για πολυ ξυλο ειναι λεμε!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ εγω χρησιμοποιησα σφηνακι στην κορη μου κ εχω σκοπο να χρησιμοποιησω κ στο μικρο μου.οσο για αλλαξιερα εγω πηρα απο το λητω κ την εβαλα πανω στην συρταριερα.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ κ εγω φανταζομαι οτι δεν υπαρχει προβλημα απλα με χαλουσε η ιδεα να κοιμαται ανασκελα ή μπρουμητα.απλα καθε φορα μου την βαζεις στο σφηνακι αν τελικα το χρησιμοποιησεις θα πρεπει να της αλλαζεις θεση.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ κ εγω φανταζομαι οτι δεν υπαρχει προβλημα απλα με χαλουσε η ιδεα να κοιμαται ανασκελα ή μπρουμητα.απλα καθε φορα μου την βαζεις στο σφηνακι αν τελικα το χρησιμοποιησεις θα πρεπει να της αλλαζεις θεση.

Καλημερα.Δεν το ηξερα οτι θα πρεπει να του αλλαζω θεση!!!!Γιατι?Να μην πιανεται?Ανασκελα και μπρουμητα απαγορευεται απο οτι ξερω να ειναι το παιδι τους πρωτους μηνες τουλαχιστον(λογο του συνδρομου του αιφνιδιου θανατου).Αν τελικα δεν δεχτει να του βαλουμε θα του βαλω μια κουβερατουλα πισω στη πλατουλα του για να τον κραταει.Θα ρωτησω φυσικα και την παιδιατρο πριν κανω οτιδηποτε.Να σε ρωτησω και κατι αλλο...τα μπουκαλια που θα παρω μαζι μου, σε περιπτωση που χρειαστουν, να τα αποστειρωσω απο το σπιτι η να το κανω στο νοσοκομειο?

Διαφημίσεις

γεια κοριτσακια!εμενα μ πηρε η αγαπημενη μου φιλεναδα δωρο μπανιερα αλαξιερα να μην πιανετε η μεσουλα μου!!σφηνακι πηρα κ εγω αλλα απο το jumbo,βλεποντας κ κανοντας Μαρια-Ευγενια μου!θα μας δειξουν κ στο μαιευτηριο!αμαν αυτοι οι αντρες μας,ολα τα ξερουν πια!χχχααχχχαχα

rbOEp3.png

selestina μην σκας για τις τιμες!!!το δευτερο θα τοκανεις θεσσαλονικη πρωτα ο θεος κ οι τιμες ειναι πιο λογικες!!!!οι υπολοιπες υπομονη.....
χαλαλι μωρε,να ειναι καλα η μπεμπουλα μου πανω απ ολα!απλα καμοια φορα τα πολλα εξοδα νειωθω οτι τα στερω τα χρηματα απο το μωρο μου,οχι τιποτα αλλο!

rbOEp3.png

Καλημερα!!Σας γραφω απο τη μαμα μου μειναμε εδω εχθες!

Εγω σφηνακι αγορασα μεν αλλα δεν το χρησιμοποιησα καθολου.Τον εβαζα στο πλαι τον γιο μου καθοταν αλλα γυρναγε και ανασκελα.Κοριτσια στο μαιευτηριο ανασκελα τον ειχαν παντως....

Το αλλο που εκανα ομως ηταν να κανω μια ελαφρια κλιση κατω απο το στρωματακι του με πετσετουλα ωστε να γερνει λιγο και να μην ειναι τελειως κατω ουτως ωστε αν πχ βγαλει μια γουλιτσα να μην πνιγει.Βεβαια τα μωρακια απο οτι ειδα και στον δικο μου ενστικτωδως αν πανε να βγαλουν γουλια στον υπνο γυρνανε στο πλαι το κεφαλακι.Ο δικος μου ετσι εκανε,βεβαια τον παρακολουθουσα παντα αλλα λεμε τωρα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εγω μπανιερα αλλαξιερα εχω κ με βολεψε απιστευτα κοριτσια...

Για τα μπουκαλια κτλ δεν ξερω καθολου δεν ειχα κανενα σπιτι και ουτε πιπιλα!!Χαχαχχα

χααχαχχαχα!!εγω ενα μπουκαλι κ μια ροζ πιπιλα,ετσι να υπαρχουν!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...