Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσιααααα....Σας έχασαααααα!!!Πάλι μπήκα νοσοκομείο με συσπάσεις, 6 μέρες αυτή τη φορά..Ασε μιλάμε με έχει μάθει όλο το μαιευτικό του νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης χαχα!!Πριν λίγο βγήκα κ λέω κάτσε να βρω τις φιλενάδες μου...Τι κάνετε???

πω πω τι επαθες ρε κοριτσακι!ξαπλα τωρα σπιτακι κ να μην ξανα ερθουν ακομα οι συσπασεις!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλησπερα παλι απο εμενα!!!

σημερα ειχαμε ακομα μια συναντηση με την μαια μας!!!ειναι απιστευτος ο τροπος που λειτουργει το σωμα σε συνεργασια με το μωρο μας για να εχει καλη εκβαση ο τοκετος μας!δυστυχως στην πρωτη μου γεννα δεν το βιωσα μεχρι τελους μιας κ στο 5 διαστολη αναγκαστηκα να μπω για καισαρικη.ελπιζω ομως οτι θα ειμαι τυχερη αυτη τη φορα κ θα τον καταφερω τον φ.τ.!!!

οσο για την ομοιπαθητικη η μαια μου που ειναι μεγαλη φαν μου ειπε οτι υπαρχουν τρια φαρμακα που βοηθανε τοσο πριν τον τοκετο οσο κ μετα.την πεμπτη που θα παω στον ομοιπαθητικο μου θα ξερω περισσοτερα!!!

selestina συγνωμη για το θαρρος αλλα γιατι δεν λες στον γιατρο σου να αφησει τον τοκετο σου να ξεκινησει κανονικα απο μονος του κ αν δεν γυρισει τοτε το μωρακι σου να πατε για καισαρικη????το ξερεις οτι πολλα μωρακια αλλαζουν θεση την τελευταια στιγμη????ειναι παρα πολυ σπανιο αλλα συμβαινει!!!!μερικες φορες βεβαια αλλαζουν τη θεση τους σε ισχυακη αλλα τουλαχιστον εχεις την εμπειρια εστω κ λιγο του φυσιολογικου κ αποφασιζει το μωρακι σου ποτε να ερθει στον κοσμο κ οχι ο γιατρος.δεν θελω να ακουγομαι σαν μανιακη του φ.τ. αλλα πραγματικα θεωρω οτι καλο ειναι σε καποια πραγματα να εμπιστευομαστε τοσο την φυση,οσο κ το σωμα μας κ τα μωρακια μας.συγμωμη αν σε κουραζω κ σε πριζω.

βερα μου να μας πεις για τα ομοιο οταν μαθεις με ενδιαφερει πολυ τι θα σου πει κ η δικια σου.και εχεις δικιο για τον τοκετο κ εγω αυτο σκεφτομουν ειδικα που της ειπε για 15 μαιου για προγραμμματισμενη καισαρικη.σελεστινακι συζητα το τουλαχιστον να παρει η μπεμπα οσο περισσοτερο γινεται στην κοιλιτσα κ μετα αν δεν εχει γυρισει καισαρικη γιατι να στην βγαλει 15 μερες πριν?δεν υπαρχει λογος αφιυ εχεις μια καλη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα.κ τωρα πιυ ειπε η βερα θυμηθηκα κ μια φιλη πιυ οταν πηγε να γεννησει την κορη της της γυρισε τελευταια στιγμη κεφαλικη προβολη κ γεννησε φυσιολογικα ενω πηγαινε για καισαρικη.αλλα κ καισαρικη να κανεις τουλαχιστον γιατι να μην μεινει το μωρακι σου εως τελους μεσα?ψαξτο καλη μου πολυ,σιγουρα θα εμπιστευεσαι τη γιατρο σου αλλα ψαξτο πολυ καλα γιατι κ εμενα δεν μου καθεται καλα τοσο ευκολα καισαρικη...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα σε όλη τη μαμαδοπαρέα!!!!

Τι κάνετε σήμερα? Άλλη μια τέλεια μέρα! Επιτέλους καλοκαιριάζει κι αρχίζουμε να το νιώθουμε καλά!

selestinaki θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ως προς την απορία. Γιατί να σε βάλει νωρίτερα για καισαρική? Ειδικά τα πρώτα μωράκια μπορεί να γυρίσουν τελευταία στιγμή και επίσης συνήθως παίρνουν σχεδόν όλο το μήνα τους. Εκτός κι αν έχει κι άλλους λόγους που επιμένει...

maroutsos τι επαθες κοπέλα μου! Τόσες μέρες στο νοσοκομείο... Ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα. Τουλάχιστον μειώθηκαν οι συσπάσεις? Ε ρε βιασύνη το μπεμπέκι!!!

Πώς πάτε οι υπόλοιπες? Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό και ανυπομονώ να δω το μπεμπάκο μας!!!

Βγάλαμε και τα καλοκαιρινά μας χθες (ο άντρας μου δηλαδή, εγώ έδινα οδηγίες ξαπλωτή...:tongue::tongue::tongue:) και εφτιαξε η διάθεση! Σήμερα άρχισα να πλένω και τις πάνες μας και το σαβ/κο θα περάσω στα ρουχαλάκια του μικρού, μιας και αδειάσαμε και τη συρταριέρα του κι έχουμε έτοιμο το χώρο του!!! Τι καλά! Σε δυο εβδομάδες θα μας φέρουν και την κούνια και θα είμαστε καθ'όλα έτοιμοι!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!τι τελεια που ετοιμαζετε τα δωματιακια σας!εμεις δεν εχουμε δωματιακι σ αυτο το σπιτι,μετα τη μετακομοιση θα κανουμε!!Γιατι τι διαφορα εχει ο θηλασμος μετα απο καισαρικη??στη μπεμπα η σ εμενα???αντε παλι διαβασμα!!!κ ενω η γιατρος μου Στεγια μου ελεγε οτι πρεπει να παρει συμπληρωμα πως θα χορταασει το μωρο?η παιδιατρος ειπε "τι συμπληρωμα??πατε καλα??εγω θα ειμαι εκει κ θα το απαγορευσω!!''.

Μην αγχώνεσαι για το δωμάτιο, γιατί άλλωστε τον πρώτο καιρό οι περισσότερες έχουν το μωρό στο δικό τους. Οπότε δεν βιάζει για τους πρώτους 3 μήνες. Άσε που άλλες το έχουν στο δωμάτιό τους στην κούνια για πολύ παραπάνω, όσο λάθος κι αν ακούγεται αυτό!

Είσαι τυχερή με τον παιδίατρο. Εμάς στα μαιευτήρια έρχονται ειδικοί νεογνολόγοι για να εξετάσουν τα νεογέννητα. Βέβαια φαντάζομαι ότι αν θέλεις φέρνεις και τον δικό σου να τσεκάρει αν όλα πάνε καλά...

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Καλημερα κοριτσια!!δικιο εχετε ολες!εμενα να σας πω την αληθεια μου φαινετε λιγο πως να το πω,βιαιο εκει που ειναι μια χαρα το μωρακι μου στην κοιλιτσα να το παρει στα καλα καθουμενα,να του χαλασει την ησυχεια το καημενο μου εκει που δεν το περιμενει και το αυτο!μου ειπε κ καλα οτι τα πρωτα μωρακια δεν τα αφηνουμε γιατι δεν εχουνε χωρο να γυρισουν κ δεν θελουμε να σπασουν τα νερα κ να βγαινει με το ποδι η οπως να ναι!δεν ξερω,εγω νομιζω η μπεμπα μου γυρισε παλι γιατι ειναι πολυ ζωηρη απο παντα μεσα στην κοιλια.οταν ειχε γυρισει ισχιακη επιανα κατι σκληρο στο πλαι που τελικα ηταν το κεφαλη της κ τωρα δεν το πιανω!!τα μιλισαμε εμεις κ την ειπα γυρνα κοριτσι μου!!χαχχααχ!!ελπιζω να μην κανω λαθος!!

rbOEp3.png

Μην αγχώνεσαι για το δωμάτιο, γιατί άλλωστε τον πρώτο καιρό οι περισσότερες έχουν το μωρό στο δικό τους. Οπότε δεν βιάζει για τους πρώτους 3 μήνες. Άσε που άλλες το έχουν στο δωμάτιό τους στην κούνια για πολύ παραπάνω, όσο λάθος κι αν ακούγεται αυτό!

Είσαι τυχερή με τον παιδίατρο. Εμάς στα μαιευτήρια έρχονται ειδικοί νεογνολόγοι για να εξετάσουν τα νεογέννητα. Βέβαια φαντάζομαι ότι αν θέλεις φέρνεις και τον δικό σου να τσεκάρει αν όλα πάνε καλά...

εμεις θα μετακομισουμε το Σεπτεμβριο Θεσσαλονικη κ το ιδιο σκεφτηκα κ εγω,οτι δεν υπαρχει λογος να μπαινω σε τετια διαδηκασια σ αυτο το σπιτι αφου θα φυγουμε,δεν εχει κ πολυ χωρο το αλλο δωματιο.ασε που εγω τη θελω διπλα μου κ περισσοτερο κακο ειναι??χααχχαχα!!εμενα μου ειπαν στην κλινικη οτι εχουν να μου συστησουν παιδιατρους απο εκει,εκτος αν θελω φερνω τον δικο μου κ εγω βρηκα δικη μου παιδιατρο κ ειναι κ νεα κοπελα κ συννενοουμαστε παρα πολυ καλα!ακουσα κ τα καλυτερα!

rbOEp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!! Διαβάζω τα νέα σας ανελλιπώς αλλά δεν βρίσκω χρόνο να γράψω, τώρα που ανοίξαμε πάλι... Η μητέρα μου έχει βαλθεί να βάψει όλο το σπίτι πριν έρθει το μωρό για ανανέωση του χώρου λέει. Χθες βάψαμε το καθιστικό. Εγώ καθόμουν απέναντι και έκανα monitoring, μην φανταστείτε...

Τα ρουχαλάκια του μωρού ήρθαν όλα, πλύθηκαν και είναι έτοιμα προς χρήση. Τώρα περιμένω κάτι δικά μου εσώρουχα και πιτζάμες για να ετοιμάζουμε τη βαλίτσα σιγά-σιγά.

Ερωτήσεις αρχάριας: Μαξιλάρι θηλασμού και σλιγκ πήρατε/θα πάρετε στην κλινική; Μην παίρνω και όλη μου την προίκα και γελάει ο κόσμος εκεί...!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Καλημερα κοριτσια!!δικιο εχετε ολες!εμενα να σας πω την αληθεια μου φαινετε λιγο πως να το πω,βιαιο εκει που ειναι μια χαρα το μωρακι μου στην κοιλιτσα να το παρει στα καλα καθουμενα,να του χαλασει την ησυχεια το καημενο μου εκει που δεν το περιμενει και το αυτο!μου ειπε κ καλα οτι τα πρωτα μωρακια δεν τα αφηνουμε γιατι δεν εχουνε χωρο να γυρισουν κ δεν θελουμε να σπασουν τα νερα κ να βγαινει με το ποδι η οπως να ναι!δεν ξερω,εγω νομιζω η μπεμπα μου γυρισε παλι γιατι ειναι πολυ ζωηρη απο παντα μεσα στην κοιλια.οταν ειχε γυρισει ισχιακη επιανα κατι σκληρο στο πλαι που τελικα ηταν το κεφαλη της κ τωρα δεν το πιανω!!τα μιλισαμε εμεις κ την ειπα γυρνα κοριτσι μου!!χαχχααχ!!ελπιζω να μην κανω λαθος!!

Πάντως κι εμένα μου φαίνεται ότι είναι διαγώνια το μωρό. Αλλά σίγουρα έχουμε χρόνο μέχρι τότε. Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για να περιμένουμε από τώρα να έχει θέση. Κι εγώ την άλλη βδομάδα που θα πάω θα ρωτήσω... Αλλά πρέπει να μπούμε στο μήνα μας πρώτα για να αρχίσουμε να ανησυχούμε γι'αυτό το θέμα νομίζω...

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου γειά σας!!!!!!!!!!!!!!

Είμαστε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τις ντουλάπες με την μαμά μου!!!Πολύ κούραση!!!!

Φιλάκια πολλά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσακια μου.Σημερα πηγαμε και ειδαμε τον μικρουλη μας και καναμε και το doppler και ειναι ολα τελεια.Σημερα μπηκα στην 34η εβδομαδα και ο μικρουλη μου ειναι 2409γρ. γουρουνακι θα βγαλω χαχαχα.Στις 9 μαιου μπαινω στο μηνα μου και μου ειπε ο γιατρος στις 10 μαιου να κοψω καποια χαπια οπως το yutopar και καποια αλλα να τα μειωσω.Μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παρω ολο το μηνα μου και μολις κοψω τα τοκολυτικα να ειμαι σε αναμονη γιατι μπορει μεσα σε 2 ημερες να γεννησω,θα δειξει!!!!Α!και οτι θα γεννησω πολυ ευκολα μου ειπε!!!Μακαρι απο το στομα του και στου Θεου τ'αυτι.Οποτε ο μπομπιρας μου θα βγει μεσα στο μαιο, ελπιζω να μην με διωξετε απο τη παρεα σας!!!!Δεν φταιω εγω αν μου βγηκε βιαστικος!!!!Και επισης εχει παρει τη καλυτερη θεση για γεννα μου ειπε.

Γεια σας κοριτσακια μου.Σημερα πηγαμε και ειδαμε τον μικρουλη μας και καναμε και το doppler και ειναι ολα τελεια.Σημερα μπηκα στην 34η εβδομαδα και ο μικρουλη μου ειναι 2409γρ. γουρουνακι θα βγαλω χαχαχα.Στις 9 μαιου μπαινω στο μηνα μου και μου ειπε ο γιατρος στις 10 μαιου να κοψω καποια χαπια οπως το yutopar και καποια αλλα να τα μειωσω.Μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παρω ολο το μηνα μου και μολις κοψω τα τοκολυτικα να ειμαι σε αναμονη γιατι μπορει μεσα σε 2 ημερες να γεννησω,θα δειξει!!!!Α!και οτι θα γεννησω πολυ ευκολα μου ειπε!!!Μακαρι απο το στομα του και στου Θεου τ'αυτι.Οποτε ο μπομπιρας μου θα βγει μεσα στο μαιο, ελπιζω να μην με διωξετε απο τη παρεα σας!!!!Δεν φταιω εγω αν μου βγηκε βιαστικος!!!!Και επισης εχει παρει τη καλυτερη θεση για γεννα μου ειπε.

ΩΩΩΩΩΩωω, ετοιμάζεται η πρώτη!ά!! Άντε μπράβο, με το καλό!!! Κι εγώ τότε υποτίθεται μπαίνω στον μήνα μου. Αλλά την Τετάρτη που θα πάω θα ξέρω λεπτομέρειες μάλλον. Και ανυπομονώ!!!

Είδες που όλα πάνε καλά; Έχει πάρει και θέση το μωρό μια χαρά!!! Με το καλό και οι υπόλοιπες!!!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου τι κάντε?

Σήμερα ξεκούραση....πάω για ξάπλες εχτές κουράστηκα πολύ!!!!

ΑΑΑ έχω βάλει αγγελία την βάση για καθισματάκι της PEG PEREGO.

Είπα να σας το πω μπας και ενδιαφέρεται καμία...

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=5767

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας!!! τι μου κανετε??ολα καλα??

Εμεις βαψαμε το δωματιακι του μικρου...μας βγηκε ο πατος κανονικα!!αλλα αξιζε τον κοπο...τωρα αναμενουμε την κουνια...

Αυριο εχουμε γιατρο και ντομπλερ..το σαββατο εχω κανονισει υπηρετικο πρωσοπικο(μαμα-πεθερα) να σηκωσουμε χαλια...ενας πανικος!!

τέλεια τα νεα σου!!! Ειδες που ειναι ολα καλα??Πολυ χαιρομαι!!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...