Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 4

Έμβρυο μεταφορά

Recommended Posts

On 25/5/2024 at 12:43 ΜΜ, Nima21 είπε:

Καλημέρα! Η διπλάσια ακριβώς! 235,40! Μου είπαν οτι ειναι μια χαρα και θα ξανακανω παλι τη Δευτερα να δουμε οτι προχωράει! ✌🏻💪🏻❤️

Γεια! Τι νέα από τη χοριακη σήμερα;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 148
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Aγαπη είπε:

Γεια! Τι νέα από τη χοριακη σήμερα;;

Καλησπέρα σου! Πηγε στα 398,40 δεν διπλασιάστηκε δηλ αλλα αυξήθηκε γυρω στο 70%.. ο γιατρός μου ειπε οτι σταματαω τις χοριακες και 6/6 παω για υπέρηχο .

Δεν σου κρυβω οτι ανησυχησα γιατι περιμενα μεγαλο αριθμο, αλλά φανταζομαι οτι αν δεν του άρεσε η τιμη θα με έβαζε να κάνω κ αλλη..

Πηρα και στο κεντρο και μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραίτητο πλεον να διπλασιαζεται και ουτε αυτοι θα μου ζητουσαν επαναληπτικη.. οποτε υπομονη τωρα 10 μερες.. να δω πως θα περασουν!!!

🙏

Εσυ πώς εισαι;; Πως αισθανεσαι;; Δεν εννοώ συμπτώματα αλλα ψυχολογικά!

πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα σου! Πηγε στα 398,40 δεν διπλασιάστηκε δηλ αλλα αυξήθηκε γυρω στο 70%.. ο γιατρός μου ειπε οτι σταματαω τις χοριακες και 6/6 παω για υπέρηχο .

Δεν σου κρυβω οτι ανησυχησα γιατι περιμενα μεγαλο αριθμο, αλλά φανταζομαι οτι αν δεν του άρεσε η τιμη θα με έβαζε να κάνω κ αλλη..

Πηρα και στο κεντρο και μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραίτητο πλεον να διπλασιαζεται και ουτε αυτοι θα μου ζητουσαν επαναληπτικη.. οποτε υπομονη τωρα 10 μερες.. να δω πως θα περασουν!!!

🙏

Εσυ πώς εισαι;; Πως αισθανεσαι;; Δεν εννοώ συμπτώματα αλλα ψυχολογικά!

Έχω πολύ καλό προαίσθημα για εσένα!! Όλα θα πάνε καλά, θα δεις!!Μίλησες με τον γιατρό σου, μπορείς να είσαι ήρεμη!  (Δεν είμαι καλά ψυχολογικα... καθόλου καλα... ήμουν αρνητική από τη 2ηφορα που έκανα ωοληψια μεχρι και σημερα.  σωματικά ξεπρηζομαι σταδιακα)

9 ώρες πρίν, Aγαπη είπε:

Έχω πολύ καλό προαίσθημα για εσένα!! Όλα θα πάνε καλά, θα δεις!!Μίλησες με τον γιατρό σου, μπορείς να είσαι ήρεμη!  (Δεν είμαι καλά ψυχολογικα... καθόλου καλα... ήμουν αρνητική από τη 2ηφορα που έκανα ωοληψια μεχρι και σημερα.  σωματικά ξεπρηζομαι σταδιακα)

Οσο με συγκινούν τα λόγια σου για μένα άλλο τοσο με στεναχωρεις.. να ξερεις και εγω έπεσα πολυ μετα την ετ.. και χθες ημουν πεσμενη! Αλλα μην το αφηνεις να σε παρασυρει!! Τα εμβρυακια μας θελουν θετικη σκεψη! Ο,τι μπορεις εσυ το κάνεις! Δεν ειναι ολα στο χερι μας! Μονο να εχουμε πιστη μεσα μας.. πηγαινε μια βολτα να ξεσκασεις, πηγαινε για ενα καφε.. δες μια κωμικη σειρα να χαλαρωσεις... και μην πολυδιαβαζεις στο ιντερνετ και εδω.. δεν βοηθαει, καπου σε τρελαινει γιατι κανεις μονίμως συγκρίσεις!

Ολα καλα θα πάνε, θα το δεις!!!!

Καλημέρα σου

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οσο με συγκινούν τα λόγια σου για μένα άλλο τοσο με στεναχωρεις.. να ξερεις και εγω έπεσα πολυ μετα την ετ.. και χθες ημουν πεσμενη! Αλλα μην το αφηνεις να σε παρασυρει!! Τα εμβρυακια μας θελουν θετικη σκεψη! Ο,τι μπορεις εσυ το κάνεις! Δεν ειναι ολα στο χερι μας! Μονο να εχουμε πιστη μεσα μας.. πηγαινε μια βολτα να ξεσκασεις, πηγαινε για ενα καφε.. δες μια κωμικη σειρα να χαλαρωσεις... και μην πολυδιαβαζεις στο ιντερνετ και εδω.. δεν βοηθαει, καπου σε τρελαινει γιατι κανεις μονίμως συγκρίσεις!

Ολα καλα θα πάνε, θα το δεις!!!!

Καλημέρα σου

Καλημέρα...προσπαθώ...σε ευχαριστώ πολύ!

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Bluee19 είπε:

Πως είσαι κορίτσι; Αύριο έχεις χοριακη;;; Έχεις κάνα συμπτώμα;;;; 

πρίν από 48 λεπτά , Bluee19 είπε:

Πως είσαι κορίτσι; Αύριο έχεις χοριακη;;; Έχεις κάνα συμπτώμα;;;; 

Καλημέρα! Όχι την Παρασκευή έχω χοριακη. Τι σύμπτωμα θα πρεπε να χω;; Σωματικά δεν καταλαβαίνω, μόνο ψυχολογικά. Ευχαριστώ... Εσύ, τι κάνεις;;

3 ώρες πρίν, Aγαπη είπε:

Καλημέρα! Όχι την Παρασκευή έχω χοριακη. Τι σύμπτωμα θα πρεπε να χω;; Σωματικά δεν καταλαβαίνω, μόνο ψυχολογικά. Ευχαριστώ... Εσύ, τι κάνεις;;

Κάνα τεστακι έκανες ή κρατιέσαι ;;; Δεν ξέρω από συμπτώματα αλλά εγώ πονάω χαμηλά που και που και νιώθω κάνα τσιμπηματάκι!!! Θα δείξει σε λίγες μέρες μπορεί Σάββατο να κάνω κάνα τεστακι 

πρίν από 51 λεπτά , Bluee19 είπε:

Κάνα τεστακι έκανες ή κρατιέσαι ;;; Δεν ξέρω από συμπτώματα αλλά εγώ πονάω χαμηλά που και που και νιώθω κάνα τσιμπηματάκι!!! Θα δείξει σε λίγες μέρες μπορεί Σάββατο να κάνω κάνα τεστακι 

Δε θα κάνω τεστ. Νομίζω ότι θα μου προκαλέσει περισσότερη αγωνία. Αν εσένα σε βοηθάει, τοτε ναι! Κάντο! Δευτέρα είναι η χοριακη σου σωστά;

πρίν από 5 λεπτά , Aγαπη είπε:

Δε θα κάνω τεστ. Νομίζω ότι θα μου προκαλέσει περισσότερη αγωνία. Αν εσένα σε βοηθάει, τοτε ναι! Κάντο! Δευτέρα είναι η χοριακη σου σωστά;

Εννοείται όπως νιώθεις καλύτερα !! Ανάλογα πως θα είμαι μέχρι το Σάββατο !!! Δευτέρα είναι η χοριακη μου ναι 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

Εννοείται όπως νιώθεις καλύτερα !! Ανάλογα πως θα είμαι μέχρι το Σάββατο !!! Δευτέρα είναι η χοριακη μου ναι 

Δεν περνάνε οι μέρες...νιωθως λες και κάποιος έχει πατήσει το pause!!!

Just now, Aγαπη είπε:

Σε ευχαριστώ που έστειλες, με βοήθησε!

πρίν από 33 λεπτά , Aγαπη είπε:

Σε ευχαριστώ που έστειλες, με βοήθησε!

Αχχχ και εγώ έτσι νιώθω δεν περνάνε οι μέρες πραγματικά !!! Εσύ στην 9η μέρα κανείς την χοριακη ή περισσότερες μέρες ; 

πρίν από 30 λεπτά , Bluee19 είπε:

Πάλι καλά δεν ξέρω αν θα παλευόταν περισσότερες μέρες άγνοιας 

Και δουλεύω να φανταστείς... Αναρωτιέμαι, πως θα ήταν αν δεν δούλευα. Εσύ, πως τα πας με αναμονή;βγήκες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...