Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Έμβρυο μεταφορά

Recommended Posts

Καλημέρα!θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εσείς που έχετε πετύχει στην εξωσωματική.την Τρίτη έκανα έμβρυο μεταφορά 1 εμβρυακι  3 ημερών.η εμβρυολογος μας ενημέρωσε ότι είναι άριστο  1 με κανένα θραύσμα καπως έτσι το είπε και ήδη με διαιρέσεις 11.μας είπε ότι προχωράει πολύ γρήγορα .εχει τύχει σε κάποια αυτό και τι επιτυχία είχατε .εχω ήδη έναπαιδάκι σχεδόν 5 χρόνων με φυσιολογική σύλληψη.ο γιατρός ήταν πιο ψυχρός και με αγχώσε κατάλαβα ότι θα ήθελα τουλάχιστον 2 έμβρυα .ενω όλον τον καιρό επέμενε να πάω και ας έχω μόνο 1 .ενα και καλό.δεν καταλαβαίνω .ειμαο αγχωμένη είναι η δεύτερη εξωσωματική μ .σε άλλο κέντρο πήραν 2 και δεν γονιμοποιηθηκε κανένα .τωρα έπαιρναβιταμίνες Dhea πολύ καλή διατροφή .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 148
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Gkgk είπε:

Καλημέρα!θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εσείς που έχετε πετύχει στην εξωσωματική.την Τρίτη έκανα έμβρυο μεταφορά 1 εμβρυακι  3 ημερών.η εμβρυολογος μας ενημέρωσε ότι είναι άριστο  1 με κανένα θραύσμα καπως έτσι το είπε και ήδη με διαιρέσεις 11.μας είπε ότι προχωράει πολύ γρήγορα .εχει τύχει σε κάποια αυτό και τι επιτυχία είχατε .εχω ήδη έναπαιδάκι σχεδόν 5 χρόνων με φυσιολογική σύλληψη.ο γιατρός ήταν πιο ψυχρός και με αγχώσε κατάλαβα ότι θα ήθελα τουλάχιστον 2 έμβρυα .ενω όλον τον καιρό επέμενε να πάω και ας έχω μόνο 1 .ενα και καλό.δεν καταλαβαίνω .ειμαο αγχωμένη είναι η δεύτερη εξωσωματική μ .σε άλλο κέντρο πήραν 2 και δεν γονιμοποιηθηκε κανένα .τωρα έπαιρναβιταμίνες Dhea πολύ καλή διατροφή .

Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου.. αν υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας με 3ων ημερών έμβρυα;;;! Φυσικά και υπάρχουν!! Την μοναδική εγκυμοσύνη που πέτυχα ήταν με 3ων ημερών.. προσωπικά τα πιστεύω πολύ! Αν δεν υπήρχαν πιθανότητες οι γιατροί δεν θα τα μετέφεραν κάν! Και τα παλιότερα χρόνια που δεν υπήρχαν οι βλαστοκυστες γιατί δεν υπήρχαν οι υποδομές των εργαστηρίων για τέτοιες καλλιέργειες εμβρύων ώστε να τα αφήνανε ως την 5η ημέρα για βλαστοκυστες, πάντα 2 ή 3ων ημερών έμβρυα μετέφεραν στις γυναίκες και μια χαρά επιτυχίες είχαν! 

Δεν καταλαβαίνω γιατί το τόσο άγχος.. αν στο προκάλεσε ο γιατρός σου ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτείς σε περίπτωση που δεν πετύχει μήπως πρέπει να αλλάξεις γιατρό.. η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική στην εξωσωματική.. και έχε υπόψη σου ότι το σώμα θυμάται! Το ότι είχες ήδη μια υγιή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη αυξάνει τις πιθανότητες..! Κατά τα άλλα καταλαβαίνω το άγχος της ετ και την αγωνία του να θέλεις να πετύχει αλλά δεν χρειάζεται τόσο άγχος όπως εισπράττω από το μήνυμα σου.. δώσε θετική ενέργεια στο εμβρυακι σου..! Χαλάρωσε όσο μπορείς και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα..! Και στο λέω γιατί όταν με το καλό έχεις εμφύτευση με τη θετική χοριακη έρχονται πολλά περισσότερα αγχοι.. και αν είσαι τόσο αγχομενη τώρα μετά τι θα κάνεις δηλαδή;;! Διατήρησε τη ρουτίνα σου με την αγωγή που σου έδωσε ο γιατρός και ασχολησου με κάτι άλλο να ξεχνιεσαι για να χαλαρώσεις.. φρόντισε το παιδάκι που ήδη έχεις.. διάβασε ένα βιβλίο αν σε βοηθάει, δες καμία ταινία/σειρά ή μίλα με φίλους και όταν θα σε αφήνει ο γιατρός, βγες και καμιά βόλτα..! 

Μπορείς πάντα να μπαίνεις να μας γράφεις στο καφέ εξωσωματικής που υπάρχουν πολλά κορίτσια σε διάφορα στάδια εξωσωματικής ώστε να μοιράζεσαι το άγχος σου και να χαλαρώνεις λίγο..

Πολύ πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι!! Να χαίρεσαι και το παιδάκι που ήδη έχετε!! 

P.S. Η διατροφή, οι αλλαγές στο τρόπο ζωής και τα συμπληρώματα λειτουργούν επικουρικά.. βοηθούν φυσικά (και καλά κάνεις για τον οργανισμό σου!), δεν κάνουν θαύματα δε..! 

• Λουλούδια 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Σ ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες.εστω λίγο μου έδιωξες το άγχος μου απλά είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνω και το θέλω τόσο πολύ!ο άντρας μου λόγω το ότι την πρώτη φορά απέτυχαν να γονιμοποιηθούνε τα ωάρια δεν πιστεύει στις εξωσωματικές.τωρα βέβαια είναι λίγο πιο αισιόδοξος .απλα δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν .

4 ώρες πρίν, Gkgk είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες.εστω λίγο μου έδιωξες το άγχος μου απλά είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνω και το θέλω τόσο πολύ!ο άντρας μου λόγω το ότι την πρώτη φορά απέτυχαν να γονιμοποιηθούνε τα ωάρια δεν πιστεύει στις εξωσωματικές.τωρα βέβαια είναι λίγο πιο αισιόδοξος .απλα δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν .

Δεν απογοητεύεις κανέναν!! Είναι δυνατόν βρε κοριτσάκι μου;;; Τι σκέψεις είναι αυτές;! Δεν είναι κάτι στο χέρι σου..!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει! Εσύ να τηρείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής, να παίρνεις τα φαρμακακια που σου είπε ο γιατρός στην ώρα τους και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Θεού και της τύχης..!

Και εφόσον έχετε ήδη μια φυσιολογική σύλληψη και αν δεν σας το έχουν αποκλείσει οι γιατροί πλέον, δεν βρίσκω το λόγο να μην έχεις ελπίδες και για μια φυσιολογική σύλληψη αργότερα άσχετα με τις εξωσωματικές και το αν θα κάνετε άλλη προσπάθεια!

Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή έχεις ένα εμβρυακι μέσα στη κοιλίτσα σου και να σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα και μακάρι να πάνε όλα δεξιά! Αν δεν έρθει και αυτή τη φορά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.. έχεις ήδη ένα υγιές παιδάκι στην αγκαλιά σας και αυτό είναι το σημαντικότερο! Και δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στο μέλλον και αν εντέλει έρθει και από μόνο του κάποια στιγμή! 😉 Το έχουμε δει πολλές φορές..!!

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλες!! Έτοιμαζομαι για την πρώτη μου εμβρυομεταφορα για την ερχόμενη βδομάδα. Πέρα από κάθε άγχος, αγωνία, φοβο, έχω κι ένα βασικό προβληματισμό που ενδεχομένως μοιάζει ανάξιος λόγου..όμως για όσες είναι καπνίστριες, μάλλον θα φανεί εύλογος. Ας μην κουράσω περαιτέρω, αλλά είμαι μανιώδης καπνίστρια και σκεφτομαι τι μπορώ να κάνω τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Έχετε κάποια ιδέα; Ζήτω συγγνώμη σε όσες θεωρήσουν την ανησυχία μου άστοχη, αλλά είναι σοβαρότατη η εξάρτηση μου

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Aγαπη είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Έτοιμαζομαι για την πρώτη μου εμβρυομεταφορα για την ερχόμενη βδομάδα. Πέρα από κάθε άγχος, αγωνία, φοβο, έχω κι ένα βασικό προβληματισμό που ενδεχομένως μοιάζει ανάξιος λόγου..όμως για όσες είναι καπνίστριες, μάλλον θα φανεί εύλογος. Ας μην κουράσω περαιτέρω, αλλά είμαι μανιώδης καπνίστρια και σκεφτομαι τι μπορώ να κάνω τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Έχετε κάποια ιδέα; Ζήτω συγγνώμη σε όσες θεωρήσουν την ανησυχία μου άστοχη, αλλά είναι σοβαρότατη η εξάρτηση μου

Φανατικη καπνιστρια εδω... Θα σου πω τι με βοήθησε εμένα να το σταματησω.. Αρχικά δεν είπα ποτέ το κοβω, είπα το σταματω( το κοβω ειναι μεγαλη λέξη). Εμένα με βοήθησαν πολυ οι ανασες, δηλαδή κανεις τις αναπνοες σαν να καπνιζεις, κρατας τον αέρα οπως τον καπνό κ εκπνεεις.. Οποτε ηθελα τσιγάρο εκανα αυτο κ με ηρεμουσε.. Επισης μπορείς να δοκιμασεις να κάνεις αναπνοες σε υδρατμούς βραζοντας νερό ( εμένα δεν με βοήθησε καθόλου).. Ο βελονισμος επισης λένε πως σε κανει να το σταματησεις, εγώ δεν τον δοκιμασα.. Ενα τελευταίο τιπ ηταν να εχω πάντα κατι να πιω, νερό, τσαι, χυμό.. Υπαρχουν και στο ιντερνετ βιντεακια απο γιατρούς που δίνουν συμβουλές.. Καλή επιτυχία !!!

1 ώρα πρίν, Aγαπη είπε:

Επίσης μανιώδης καπνίστρια εδώ.. μέχρι και την μέρα που έκανα ετ ρώτησα το γιατρό αν μπορούσα να βάλω αυτοκόλλητο νικοτίνης για να με βοηθήσει.. ο βασικός μου στόχος ήταν, αν μου έλεγε ναι στο αυτοκόλλητο, να τον ρωτήσω αν επιτρέπεται να κάνω 2-3 τσιγάρα τη μέρα.. εννοείται ότι δε με άφησε να βάλω ούτε αυτοκόλλητο, αλλά θέλω να σου πω ότι από την ετ και μετά το έκοψα μαχαίρι και δεν είχα ούτε στερητικά ούτε τίποτα. Και δεν είναι ότι μου μύριζε ας πούμε ή κάτι τέτοιο, ο άντρας μου κάπνιζε κανονικά! Απλά είχε βγει από το μυαλό μου. Περίμενε την ετ σου, δεν ξέρεις πως μπορεί να λειτουργήσει το μυαλό με τα εμβρυακια μέσα σου. Καλή επιτυχία στην ετ σου!!!!

Εννοείται ότι μόλις σταμάτησα το θηλασμό το ξανάρχισα κανονικά....

1 ώρα πρίν, Tintin είπε:

Φανατικη καπνιστρια εδω... Θα σου πω τι με βοήθησε εμένα να το σταματησω.. Αρχικά δεν είπα ποτέ το κοβω, είπα το σταματω( το κοβω ειναι μεγαλη λέξη). Εμένα με βοήθησαν πολυ οι ανασες, δηλαδή κανεις τις αναπνοες σαν να καπνιζεις, κρατας τον αέρα οπως τον καπνό κ εκπνεεις.. Οποτε ηθελα τσιγάρο εκανα αυτο κ με ηρεμουσε.. Επισης μπορείς να δοκιμασεις να κάνεις αναπνοες σε υδρατμούς βραζοντας νερό ( εμένα δεν με βοήθησε καθόλου).. Ο βελονισμος επισης λένε πως σε κανει να το σταματησεις, εγώ δεν τον δοκιμασα.. Ενα τελευταίο τιπ ηταν να εχω πάντα κατι να πιω, νερό, τσαι, χυμό.. Υπαρχουν και στο ιντερνετ βιντεακια απο γιατρούς που δίνουν συμβουλές.. Καλή επιτυχία !!!

Ευχαριστώ πολύ, πολύ! Θα δοκιμάσω ο,τι προτείνεται!

Just now, Aγαπη είπε:

Ευχαριστώ πολύ, πολύ! Θα δοκιμάσω ο,τι προτείνεται!

Μακάρι, να αλλάξω μετά την έτ. Πάντως όταν έκανα ωοληψια,μου είχε πει από 12 βράδυ και μετά να μην ακουμπήσω τσιγάρο. Το ζήτησα αλλά περισσότερο μου στοίχισε το νερό. Ίσως να υπάρχει ελπίδα... Ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ και για τις ευχες

• Μου αρέσει 1

On 19/5/2024 at 8:18 ΜΜ, Aγαπη είπε:

Καλησπέρα! Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και εγω έκανα την πρωτη μου εμβρυομεταφορα και περιμένω χοριακη.. καπνίζω πολλα χρονια και τα τελευταια 4 έκανα iqos.. με το οποιο ομως παλι το εκανα το πακετακι μου! Μολις ξεκινησα ωοληψια σταματησα το aiqos και ατμιζα τα μιας χρησης veev now παλι απο aiqos , τα οποια εχουν νικοτινη αλλα επειδη ηθελα σιγα σιγα να το κοψω και επειδη οι φρουτενιες γευσεις δεν μου αρεσουν γιατί δεν εχουν καπνικη γευση σκεφτηκα οτι θα με ξενερωσει και θα το σταματήσω και αυτο .. πετυχε, καταρχας απλώς το ειχα στο χερι και ατμιζα ελάχιστα και λιγες μερες πριν την εμβρυομεταφορα δεν ξαναεκανα τπτ.. μαχαιρι ολα! Προσωπικά ηθελα καιρο να το κοψω αλλα μου ηταν πολυ δυσκολο και τωρα ειμαι πολυ περηφσνη για μενα!! Οποτε εχω καταληξει οτι το κινητρο και ο στοχος βοηθανε παντα..δεν σου λεω οτι δεν μου λείπει αλλα ειμαι μια χαρα και χωρίς αυτο και βλεπω οτι εχει επανελθει φοβερα η οσφρηση μου και η αναπνοη μου! Επισης ειδα διαφορα στο πορτοφολι μου αυτον τον μηνα!! Επικεντρωσου στον στοχο σου που εκ των πραγμάτων μια εμβρυομεταφορα σε φερνει πολυ πολυ πιο κοντα και θα τα καταφερεις!! Ολες μπορουμε πιστευω!! Καλη επιτυχια!!!✌🏻😉

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα! Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και εγω έκανα την πρωτη μου εμβρυομεταφορα και περιμένω χοριακη.. καπνίζω πολλα χρονια και τα τελευταια 4 έκανα iqos.. με το οποιο ομως παλι το εκανα το πακετακι μου! Μολις ξεκινησα ωοληψια σταματησα το aiqos και ατμιζα τα μιας χρησης veev now παλι απο aiqos , τα οποια εχουν νικοτινη αλλα επειδη ηθελα σιγα σιγα να το κοψω και επειδη οι φρουτενιες γευσεις δεν μου αρεσουν γιατί δεν εχουν καπνικη γευση σκεφτηκα οτι θα με ξενερωσει και θα το σταματήσω και αυτο .. πετυχε, καταρχας απλώς το ειχα στο χερι και ατμιζα ελάχιστα και λιγες μερες πριν την εμβρυομεταφορα δεν ξαναεκανα τπτ.. μαχαιρι ολα! Προσωπικά ηθελα καιρο να το κοψω αλλα μου ηταν πολυ δυσκολο και τωρα ειμαι πολυ περηφσνη για μενα!! Οποτε εχω καταληξει οτι το κινητρο και ο στοχος βοηθανε παντα..δεν σου λεω οτι δεν μου λείπει αλλα ειμαι μια χαρα και χωρίς αυτο και βλεπω οτι εχει επανελθει φοβερα η οσφρηση μου και η αναπνοη μου! Επισης ειδα διαφορα στο πορτοφολι μου αυτον τον μηνα!! Επικεντρωσου στον στοχο σου που εκ των πραγμάτων μια εμβρυομεταφορα σε φερνει πολυ πολυ πιο κοντα και θα τα καταφερεις!! Ολες μπορουμε πιστευω!! Καλη επιτυχια!!!✌🏻😉

Γεια σου, δυστυχώς δεν μπορώ. Γύρισα σπίτι και έκανα τσιγάρο...σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα. Πότε είναι να κάνεις τη μοριακή;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Aγαπη είπε:

Γεια σου, δυστυχώς δεν μπορώ. Γύρισα σπίτι και έκανα τσιγάρο...σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα. Πότε είναι να κάνεις τη μοριακή;

Ενταξει μην τρελαίνεσαι, θα το βρεις! Ξερεις οτι εκ των πραγματων τσιγαρο και αλκοολ ειναι ο,τι χειροτερο στην εγκυμοσυνη.. δεν περιμενουμε ειδικους να μας τα πουν! μολις βαλεις το/τα εμβρυακια σου θα το δεις διαφορετικα.. θελω να πιστευω! Κανε λιγα, μιλα και με τον γιατρο σου.. ποσα κανεις τωρα; Πακετο σε Βιομηχανικό; Απασχολησε καπως τα χερια σου.. τρωγε τσιχλες χωρις ζαχαρη.. θα το βρεις ρε συ .. δεν εισαι η μονη δεν ειμαστε οι μονες.. ολες στο τελος το βρισκουν πιστευω..

Αυριο εχω χοριακη.. 😬🤩

1 hour ago, Nima21 είπε:

Ενταξει μην τρελαίνεσαι, θα το βρεις! Ξερεις οτι εκ των πραγματων τσιγαρο και αλκοολ ειναι ο,τι χειροτερο στην εγκυμοσυνη.. δεν περιμενουμε ειδικους να μας τα πουν! μολις βαλεις το/τα εμβρυακια σου θα το δεις διαφορετικα.. θελω να πιστευω! Κανε λιγα, μιλα και με τον γιατρο σου.. ποσα κανεις τωρα; Πακετο σε Βιομηχανικό; Απασχολησε καπως τα χερια σου.. τρωγε τσιχλες χωρις ζαχαρη.. θα το βρεις ρε συ .. δεν εισαι η μονη δεν ειμαστε οι μονες.. ολες στο τελος το βρισκουν πιστευω..

Αυριο εχω χοριακη.. 😬🤩

Σήμερα έκανα την εμβρυομεταφορα, ο γιατρός μου είπε όσο μπορώ να το περιορίσω. Τι να μου πει και αυτός ο καημένος; Μου είπε το αυτονόητο που εγώ αδυνατω να κάνω πράξη. Όπως καταλαβαίνεις, αισθάνομαι έντονο αυτοθυμο. Τέλος πάντων... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΕΛΆΜΕ ΑΥΡΙΟ... ΘΕΤΙΚΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ!!! Θα ήθελα πολύ να στείλεις αύριο, να μάθω..από αγωνία πως τα πας;

• Ευχή 1

πρίν από 24 λεπτά , Aγαπη είπε:

Σήμερα έκανα την εμβρυομεταφορα, ο γιατρός μου είπε όσο μπορώ να το περιορίσω. Τι να μου πει και αυτός ο καημένος; Μου είπε το αυτονόητο που εγώ αδυνατω να κάνω πράξη. Όπως καταλαβαίνεις, αισθάνομαι έντονο αυτοθυμο. Τέλος πάντων... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΕΛΆΜΕ ΑΥΡΙΟ... ΘΕΤΙΚΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ!!! Θα ήθελα πολύ να στείλεις αύριο, να μάθω..από αγωνία πως τα πας;

Ωω με συγκινείς... 🥲Και το έχω και ευκολο το δάκρυ τις τελευταίες μέρες!!! Ελπίζω το μυαλό μου να παραμείνει στη θέση του αύριο και θα σας στειλω.. έχω μεγάλη αγωνία όπως καταλαβαίνεις.. μακάρι να σας εχω οντως θετικά αποτελέσματα!! Μακάρι η ταλαιπωρία μας βασικά να τελειώσει εδώ και να εχουμε ολες τα χαρμόσυνα!!!

Με το καλό και σε σένα!!!😍 Να προσέχεις, να ξεκουράζεσαι, να είσαι αισιόδοξη και να ξέρεις ότι σιγουρα ειμαστε πιο δυνατές απο αυτό.. εμείς το ελέγχουμε και οχι αυτο εμας!!! Αυτό να σκέφτεσαι!!! Στελνω θετικά vibes και δυναμη!!!✌🏻💪🏻

πρίν από 2 λεπτά , Nima21 είπε:

Ωω με συγκινείς... 🥲Και το έχω και ευκολο το δάκρυ τις τελευταίες μέρες!!! Ελπίζω το μυαλό μου να παραμείνει στη θέση του αύριο και θα σας στειλω.. έχω μεγάλη αγωνία όπως καταλαβαίνεις.. μακάρι να σας εχω οντως θετικά αποτελέσματα!! Μακάρι η ταλαιπωρία μας βασικά να τελειώσει εδώ και να εχουμε ολες τα χαρμόσυνα!!!

Με το καλό και σε σένα!!!😍 Να προσέχεις, να ξεκουράζεσαι, να είσαι αισιόδοξη και να ξέρεις ότι σιγουρα ειμαστε πιο δυνατές απο αυτό.. εμείς το ελέγχουμε και οχι αυτο εμας!!! Αυτό να σκέφτεσαι!!! Στελνω θετικά vibes και δυναμη!!!✌🏻💪🏻

Και εγώ στέλνω όλα μου τα θετικά συναισθήματα σε εσένα!!Τα λέμε αύριο!!(Ελπίζω να κοιμηθείς το βράδυ και να μη στριφογυρίζεις)

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Aγαπη είπε:

Και εγώ στέλνω όλα μου τα θετικά συναισθήματα σε εσένα!!Τα λέμε αύριο!!(Ελπίζω να κοιμηθείς το βράδυ και να μη στριφογυρίζεις)

Χαχαχ αχχ αυτό ξαναπέστο!!! Ευτυχως και το utrogestan και μας νανουριζει λιγο απο το στόμα!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...