Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια αρνητικό. Δε νιώθω τίποτα. Ούτε να κλάψω δε μπορώ.

Σε νιώθουμε όλες μας τόσο πολύ .. δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς!! υπομονή και να κάνεις περαιτέρω εξετάσεις. Θα δεις ότι η επόμενη φορά σου θα είναι η τυχερή!!!

• Ευχαριστώ 1

Πρώτη περίοδος μετά τη γεννα

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα !! 

Εχω ένα αγοράκι 10 μηνών , γέννησα περσυ τον Ιούνιο με καισαρική  και ακόμα δεν μου έχει έρθει περίοδος …  Θηλάζουμε ακόμα … 

Εσας ποτε σας ήρθε πρώτη φορά περίοδος μετά τη γεννα ; Λέτε να το ψάξω ή είναι φυσιολογικό ;

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Superwoman29 είπε:

Εχω ένα αγοράκι 10 μηνών , γέννησα περσυ τον Ιούνιο με καισαρική  και ακόμα δεν μου έχει έρθει περίοδος …  Θηλάζουμε ακόμα … 

Εσας ποτε σας ήρθε πρώτη φορά περίοδος μετά τη γεννα ; Λέτε να το ψάξω ή είναι φυσιολογικό ;

Ε όπου να ναι θα σου έρθει. Κ μένα περίπου στους 9 μήνες μου ήρθε. Όσο θηλάζεις αρκετά είναι φυσιολογικό . 

πρίν από 18 λεπτά , Superwoman29 είπε:

Μην αγχώνεσαι καθόλου, στο πρώτο Μ παιδί μου είχε έρθει η περίοδος 9 μηνών, στο δεύτερο 23 μηνών.. Είχα αγχωθει πολύ τότε αλλά όλα καλά τλκ!! Κ εξετάσεις που έκανα ήταν φυσιολογικά!

1 ώρα πρίν, Superwoman29 είπε:

Εμένα στο χρόνο, σχεδόν στα 1α γενεθλια..

Είναι φυσιολογικό αφου θηλάζεις.. Μην αγχώνεσαι, ευκαιρία να ησυχάσουμε λίγο από αυτήν!! 

j7W7p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
On 11/4/2024 at 10:09 ΜΜ, Superwoman29 είπε:

Να σου ζήσει!!!

Η μικρή μου είναι σχεδόν 15 μηνών και θηλάζω αποκλειστικά 15 μήνες. Περίοδος πρώτη φορά μου ήρθε 4 μήνες μετά τον τοκετό... Είναι διαφορετικό από γυναίκα σε γυναίκα...

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Καλημέρα κορίτσια. Γέννησα αρχές Ιούνη με καισαρική, θήλασα 40 μέρες.στις 40 μέρες με εξέτασε ο γιατρός και βρήκε υπολείμματα. Μου πε να περιμένουμε την πρώτη περίοδο. Αφιαθετησα μετά από δύο μήνες. Με εξέτασε ξανά είχε την ίδια κλινική εικόνα. Έκανα β χοριακη ήταν αρνητική. Ωστόσο 10 μέρες μετά την πρώτη περίοδο είχα καφέ υγρά για τρεις μέρες. Πήγα σε άλλο γιατρό, με εξέτασε και μου πε όλα καλά. Οι διαταραχές μπορεί να κρατήσουν 6 μήνες. Στις 28 μέρες αφιαθετησα δεύτερη φορά, με κανονική ροή και όλα οκ. 7 μέρες αφού έχω καθαρίσει, ξαναεχω αίμα. Δηλαδή στην μέση του κύκλου έχω ξανά αίμα ή καφέ υγρά. Σε δύο εβδομάδες θα πάω για τεστ παπ.εχει καμία παρόμοια κατάσταση;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...