Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, marpi91 είπε:

Κορίτσια μου! Γέννησα την Τετάρτη 6/11 στις 37 ακριβώς! Ο μπέμπης μου, το κουρκουμπινάκι μου είναι ένα μικρακι 2860 σαν γατσούλι! Γέννησα σχετικά γρήγορα πάλι, 6 κατέβηκα στην αίθουσα τοκετού, 10 ακριβώς γεννήθηκε ο μικρούλης μου! Είναι ήσυχος, κοιμάται όλη μέρα και θηλάζει μανιωδώς! 

Ήρθε και ο Παναγιώτης μου να μας δει, μου έχει λείψει πολύ και το παιδάκι μου το καλό αλλά προσπαθώ να ξεκουραστώ όσο μπορώ! Και οσο με αφήνει δλδ! Εχθές το βράδυ έτρωγε ανά 1 ώρα 🤯

Συγχαρητήρια!!Να σας ζήσει το ζουζούνι!!Καλότυχο,γερό και καλότυχο!!Και σε σκεφτόμουν σήμερα το πρωί,ότι έχεις ψιλοεξαφανιστει!!Και η @Nasiadέχει ψιλοχαθει,αλλά έχει λίγες βδομάδες ακόμα!

Τι ωραία!!Ελευθερώθηκες !!Μπράβο σου που το τράβηξες!!Και εγώ θα φοβόμουν να πω την αλήθεια!Εδώ μου το έβαλε όπως ήταν πάνω μου και του ζήτησα να βγάλουν τα πολλά πολλά από πάνω της!!Εδώ κόλλησα στο να δω την ώρα που έσπρωχνα..Ασ 'το!Όχι να πιάσω κιόλας!!Εγώ με διαστολή 7 έκανα επισκληριδιο στο πρώτο!Τώρα με 5 και νόμιζα θα βελαξω από τον πόνο!!!

πρίν από 18 λεπτά , Anna1986 είπε:

Συγχαρητήρια!!Να σας ζήσει το ζουζούνι!!Καλότυχο,γερό και καλότυχο!!Και σε σκεφτόμουν σήμερα το πρωί,ότι έχεις ψιλοεξαφανιστει!!Και η @Nasiadέχει ψιλοχαθει,αλλά έχει λίγες βδομάδες ακόμα!

Τι ωραία!!Ελευθερώθηκες !!Μπράβο σου που το τράβηξες!!Και εγώ θα φοβόμουν να πω την αλήθεια!Εδώ μου το έβαλε όπως ήταν πάνω μου και του ζήτησα να βγάλουν τα πολλά πολλά από πάνω της!!Εδώ κόλλησα στο να δω την ώρα που έσπρωχνα..Ασ 'το!Όχι να πιάσω κιόλας!!Εγώ με διαστολή 7 έκανα επισκληριδιο στο πρώτο!Τώρα με 5 και νόμιζα θα βελαξω από τον πόνο!!!

@marpi91τελικά πόσες μέρες μετά το τραχηλικο βύσμα γέννησες??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Εεεελαααα να σας ζησειιι!!!!! Αχχχ τι όμορφα!!!! Σου έσπασαν τα νερά;πώς κατάλαβες ότι ήρθε η ώρα;;;

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵,  !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 18/10

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵, Doppler 2/10

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Doppler 14/10

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα, Doppler 16/10

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 8/10

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 27/11, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵, Doppler 2/10

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 23/10

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 21/10

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 06/11

@Anna1986 π.η.τ. 30/10, it’s a girl🩷, νοσοκομείο Ιασώ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 15/10

@Nikoleta00 π.η.τ. 16/11, it’s a girl🩷, Doppler 7/10

@anna859 εσυ ποτε έχεις που; Να σε βάλω στο πινακακι μας

Πητ 28/11 ... αγοράκι...στο Ιασώ 

πρίν από 24 λεπτά , Anna1986 είπε:

@marpi91τελικά πόσες μέρες μετά το τραχηλικο βύσμα γέννησες??

Σάββατο έφυγε το τραχηλικό βύσμα και τελικά γέννησα Τετάρτη ξημερώματα, αλλά να πω την αλήθεια μου είπε και ο γιατρός ότι αν δεν είχα κάνει τη μπάλα πιλάτες λογικά θα ερχόταν πιο μετά ο μικρός! Ναι, το παραδέχομαι! Μου έκανα πρόκληση τοκετού 😂 Ήθελα να γεννήσω και το έβαλα σκοπό χαχαχα όλη μέρα χόρευα πάνω στη μπάλα! 

@ΧρυσαΜ ναι ρε συ είναι πολύ κουτσικάκι! Αλλά δεν είναι κοντός που έδειχνε ο υπέρηχος! 50εκ βγήκε τελικά! Απλά είναι όλος πολύ μικροκαμωμένος! Μια μικρή μπουκίτσα 🩵

1 hour ago, marpi91 είπε:

Σάββατο έφυγε το τραχηλικό βύσμα και τελικά γέννησα Τετάρτη ξημερώματα, αλλά να πω την αλήθεια μου είπε και ο γιατρός ότι αν δεν είχα κάνει τη μπάλα πιλάτες λογικά θα ερχόταν πιο μετά ο μικρός! Ναι, το παραδέχομαι! Μου έκανα πρόκληση τοκετού 😂 Ήθελα να γεννήσω και το έβαλα σκοπό χαχαχα όλη μέρα χόρευα πάνω στη μπάλα! 

@ΧρυσαΜ ναι ρε συ είναι πολύ κουτσικάκι! Αλλά δεν είναι κοντός που έδειχνε ο υπέρηχος! 50εκ βγήκε τελικά! Απλά είναι όλος πολύ μικροκαμωμένος! Μια μικρή μπουκίτσα 🩵

Να δεις πως θα πάρει βάρος τώρα!Σπριντ!Εμένα γεννήθηκε 3200 και 51 πόντους η μικρή σήμερα ζυγίζει 4120..Που κλείνουμε μήνα στις 15/11!Από εκεί που αγχωνομουν για το βάρος της,θα της κάνω διατροφή στο τέλος!!😅😅

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...