Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , DepiDukes είπε:

Ωχ! Τόσο γρήγορα σπάσανε τα νερά μετά το τραχηλικό βύσμα? 

Εγώ ψύχραιμα κ ωραία, μπορεί να μην έχω φτιάξει ακόμα τη βαλίτσα (αν κ έχω έτοιμα τα πράγματα), έκανα όμως γενική στο σπίτι και έστρωσα χαλιά 😝 Δεν ξέρω αν με πονάει η μέση μου από την 'κατάσταση' μου ή από τις δουλειές..

Εμένα στο δεύτερο παιδι(γιατί στο πρώτο δεν είδα ποτέ το βυσμα)είδα τη βλεννα το απόγευμα και στις 11.30 τη νύχτα μου έσπασαν τα νερά!Τώρα που είχα την περιδεση,το είδα την Κυριακή το απόγευμα (13/10) και στις 15/10  τα ξημερώματα στις 2 μου έσπασαν τα νερά.Μετα από μιάμιση μέρα δηλαδή..στο περίπου!

Just now, Anna1986 είπε:

Εμένα στο δεύτερο παιδι(γιατί στο πρώτο δεν είδα ποτέ το βυσμα)είδα τη βλεννα το απόγευμα και στις 11.30 τη νύχτα μου έσπασαν τα νερά!Τώρα που είχα την περιδεση,το είδα την Κυριακή το απόγευμα (13/10) και στις 15/10  τα ξημερώματα στις 2 μου έσπασαν τα νερά.Μετα από μιάμιση μέρα δηλαδή..στο περίπου!

Αλλά είδα και στις 14/10 άλλες 2 φορές κομμάτια τέτοια,λίγο πιο μικρά σε μέγεθος.. Γιατί μου είπε η μαία ότι μπορεί να πέσει σε κομμάτια.. και εμένα λογικά ήταν από το έξω στόμιο του τραχηλου..Γιατί το εσωτερικό ήταν ραμμένο.. Γι αυτό έλεγα ότι και η @marpi91θα γεννήσει.. Αλλά μας την έφερε!!😅😅Συνήθως λένε μετά από λίγα 24ωρα αφού το δεις,ξεκινάει ο τοκετός!Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που κάνει και μια εβδομάδα.. Απλά το σύνηθες είναι μετά από λίγα 24ωρα..

πρίν από 59 λεπτά , Ευαγγελιααα είπε:

Είχα πρόωρες συσπάσεις και είμαι με τοκολυτικα κοντεύω τις 34 εβδομάδες. Ξέρω ότι πρέπει να είμαι προετοιμασμένη ακόμα και για πρόωρο τοκετό και επειδή η γυναικολόγος με φόβισε ότι το κόστος είναι βαρύ στις μονάδες ειπα μήπως ξέρει κάποια κατι παραπάνω ακόμα και από άλλες μονάδες. 

@Ευαγγελιαααδε γνωριζω να σου πω γισ το κόστος,αλλα αν καλεσεις στο Ρεα,στο λογιστηριο σιγουρα θα σου πουν!Εγώ επειδή είχα γεννήσει στο συγκεκριμένο μαιευτήριο τα 2 μου παιδιά,μου είπαν ότι στον 3ο τοκετό έχω έκπτωση!Και κάλεσα να ρωτήσω και ήταν πολύ κατατοπιστικοι!Αλλά αν στο Ιασω είναι 95 αυτά που δίνεις εσύ,στο Ρέα θα είναι επίσης εκεί,αντε ίσως λίγο πιο οικονομικά..Τώρα για την πολιτική του Ρέα για τα πρόωρα δεν την ξέρω,αλλά στις 34 που είσαι,το μωράκι σου είναι "ολοκληρωμενο"..Για να είχες πρόωρες αυσπασεις,λογικά η γιατρός σου θα σου είπε να κάνεις και τις ενέσεις για τα πνευμονια του μωρού!Πάντως ξέρω περιπτώσεις γυναικών που γέννησαν στην εβδομάδα αυτή και τα μωρα δεν μπήκαν καν θερμοκοιτίδα!Ήταν βέβαια στο Αλεξάνδρας ,που πιστεύω παίζει και αυτό κάποιο ρόλο λόγω πάλι πολιτικής!Αλλά και στο Ρέα ξέρω κοπέλα που γέννησε πρόσφατα σχετικα(πριν κανένα χρόνο περίπου)και ήταν στην 36η και όλα καλά!Δεν μπήκε το παιδάκι παρακολούθηση!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Έχω κάνει τις ενέσεις ναι και ευελπιστώ με ξεκούραση να κερδισω ακόμα 2 εβδομάδες τουλάχιστον!! Θα καλέσω αύριο στο λογιστήριο να ρωτήσω για σιγουριά!! 

πρίν από 7 λεπτά , Ευαγγελιααα είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Έχω κάνει τις ενέσεις ναι και ευελπιστώ με ξεκούραση να κερδισω ακόμα 2 εβδομάδες τουλάχιστον!! Θα καλέσω αύριο στο λογιστήριο να ρωτήσω για σιγουριά!! 

Νομίζω ότι με τα φάρμακα και την ξάπλα θα πάνε όλα καλά και δεν θα έχεις θέμα! Λίγο έμεινε ακόμα ως τις 36 άλλωστε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Ευαγγελιααα είπε:

Σε παραανχωσε ο γιατρός Κ δεν βοηθάει για τις συσπάσεις  . Μόνο με συσπάσεις δεν γέννας τόσο εύκολα με τα φάρμακα Κ την ακινησία κοπέλες έμειναν 6μηνες Κ μπήκαν στον 9ο. Οπότε μην τρελενεσε σίγουρα θα μπεις στον μήνα σου. Δύο εβδομάδες δεν είναι τίποτα τα φάρμακα Κ η ξάπλα κάνουν σοβαρή δουλειά . 

Το θέμα είναι ότι θα μου κόψει τα χάπια σε μια εβδομάδα από τώρα και θα με αφήσει μόνο με την ακινησία και φοβάμαι μήπως με το που μου τα κόψει γεννήσω! Τι να πω δεν ξέρω γιατί εφόσον με βοηθούν τα χάπια δεν μου τα κρατάει τουλάχιστον μέχρι τις 36 εβδομάδες, μόνο 10 μέρες τα παίρνω! 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Ευαγγελιααα είπε:

Το θέμα είναι ότι θα μου κόψει τα χάπια σε μια εβδομάδα από τώρα και θα με αφήσει μόνο με την ακινησία και φοβάμαι μήπως με το που μου τα κόψει γεννήσω! Τι να πω δεν ξέρω γιατί εφόσον με βοηθούν τα χάπια δεν μου τα κρατάει τουλάχιστον μέχρι τις 36 εβδομάδες, μόνο 10 μέρες τα παίρνω! 

Μην φοβάσαι δεν γέννας έτσι εύκολα . Χαλάρωσε να κάθεσε στο πλάι συνέχεια όχι ανάσκελα να βλέπεις τις ταινίες σου τις σειρές σου Κ μην σε ανχωνει τίποτα . Είναι η ευκαιρία σου να ξεκουραστείς αυτό να σκέφτεσε τίποτα άλλο. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Ωχ! Τόσο γρήγορα σπάσανε τα νερά μετά το τραχηλικό βύσμα? 

Εγώ ψύχραιμα κ ωραία, μπορεί να μην έχω φτιάξει ακόμα τη βαλίτσα (αν κ έχω έτοιμα τα πράγματα), έκανα όμως γενική στο σπίτι και έστρωσα χαλιά 😝 Δεν ξέρω αν με πονάει η μέση μου από την 'κατάσταση' μου ή από τις δουλειές..

Έτσι που το περιγράφετε κ εσύ κ η @Anna1986 με έχετε ψήσει, γιατί το χα πάρει απο φόβο το 3ήμερο στο νοσοκομείο 😋

Ναι σιγααα τι φόβο καλεεεε!!! Είναι παραδεισένια 😇 @Anna1986 στο μητέρα είχε πολύ νόστιμο φαγητό, ήταν μενού από τον Πετρετζίκη. Εκεί έφαγα τα πιο νόστιμα γεμιστά.

Το πρόβλημα είναι ότι δε μας καταλαβαίνουν, εμείς πάμε να γεννήσουμε, μετά νιώθουμε που νιώθουμε σα ανάποδο γαμωτο με τα απομεινάρια των κοιλιων, με πάνες, εξουθενωμένες, εεεε θελουμε το κατιτοις μας να νιώσουμε «άνθρωποι», μα ένα βάψιμο, μα ένα άρωμα, κάτι!!!

Στο τρίτο μου παιδί γέννησα στις 16/6 και 17/6 πήγα σπίτι για να πληρώσω λιγότερα. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση, όπως το λες κι εσυ, 3 διανυκτερεύσεις; 3, κι αν γινόταν θα έβαζα επέκταση λες και είμαι σε ξενοδοχείο!!!

Μονο τη γεννα δεν αντέχω. Δε νιώθω έτοιμη ψυχολογικά γι αυτό. Συγγνώμη πρωτότοκες, αλλαααα δε μπορώ να με φανταστώ πάλι να μου κάνουν αυτή την αναθεματισμένη επισκληρίδειο, ούτε αυτό το πράγμα το σπρωξε σπρώξε….. που ουσιαστικά όλο το «μαρτύριο» για εμένα είναι υπόθεση τέταρτο με δεκάλεπτο, ξέρεις στην στιγμή της απόλυτης κορύφωσης να το πω έτσι, το υπόλοιπο μέχρι στιγμής κουτσα στραβά είναι διαχειρίσιμο……………….. (το λέω για να το πιστέψω) 

εγω κλασικά αϋπνία. Κάθομαι και ο μπέμπης χορεύει, αλλά όπως χορεύει αισθάνθηκα ένα «Κλατς» αλλά στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Όλα λάθος αυτό το παιδί.

Εμένα δυστυχώς ποτε δε μου έφυγε τραχηλικό βύσμα. Το μόνο που είχα με βλέννες είναι όταν με έπιασαν οι συσπάσεις στο δεύτερο παιδί, κοιμόμουν και δεν ένιωθα κανένα πόνο, είχα κάποιες ενοχλήσεις αλλά νόμιζα ότι ήταν από το έντερο, όταν στον ύπνο μου συνειδητοποίησα ότι κάτι μάλλον δεν πάει καλά, είχα συσπάσεις στο πεντάλεπτο και είχα γεμίσει με βλέννες αλλά διαφανές. Δε λέμε για ένα κομμάτι στο σκούπισμα, ήμουν γεμάτη, τόσο που έβαλα μια πάνα μέχρι να πάω νοσοκομείο. Δεν είχαν σπάσει τα νερά. 

Αρα δεν έχω εμπειρία σε αυτό. Πώς θα καταλάβω ότι ήρθε η ώρα δεν ξέρω….. προς το παρόν πονάω από κάτω σα να έχω φάει κλωτσιά, ξέρετε…

3 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Ναι σιγααα τι φόβο καλεεεε!!! Είναι παραδεισένια 😇 @Anna1986 στο μητέρα είχε πολύ νόστιμο φαγητό, ήταν μενού από τον Πετρετζίκη. Εκεί έφαγα τα πιο νόστιμα γεμιστά.

Το πρόβλημα είναι ότι δε μας καταλαβαίνουν, εμείς πάμε να γεννήσουμε, μετά νιώθουμε που νιώθουμε σα ανάποδο γαμωτο με τα απομεινάρια των κοιλιων, με πάνες, εξουθενωμένες, εεεε θελουμε το κατιτοις μας να νιώσουμε «άνθρωποι», μα ένα βάψιμο, μα ένα άρωμα, κάτι!!!

Στο τρίτο μου παιδί γέννησα στις 16/6 και 17/6 πήγα σπίτι για να πληρώσω λιγότερα. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση, όπως το λες κι εσυ, 3 διανυκτερεύσεις; 3, κι αν γινόταν θα έβαζα επέκταση λες και είμαι σε ξενοδοχείο!!!

Μονο τη γεννα δεν αντέχω. Δε νιώθω έτοιμη ψυχολογικά γι αυτό. Συγγνώμη πρωτότοκες, αλλαααα δε μπορώ να με φανταστώ πάλι να μου κάνουν αυτή την αναθεματισμένη επισκληρίδειο, ούτε αυτό το πράγμα το σπρωξε σπρώξε….. που ουσιαστικά όλο το «μαρτύριο» για εμένα είναι υπόθεση τέταρτο με δεκάλεπτο, ξέρεις στην στιγμή της απόλυτης κορύφωσης να το πω έτσι, το υπόλοιπο μέχρι στιγμής κουτσα στραβά είναι διαχειρίσιμο……………….. (το λέω για να το πιστέψω) 

εγω κλασικά αϋπνία. Κάθομαι και ο μπέμπης χορεύει, αλλά όπως χορεύει αισθάνθηκα ένα «Κλατς» αλλά στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Όλα λάθος αυτό το παιδί.

Εμένα δυστυχώς ποτε δε μου έφυγε τραχηλικό βύσμα. Το μόνο που είχα με βλέννες είναι όταν με έπιασαν οι συσπάσεις στο δεύτερο παιδί, κοιμόμουν και δεν ένιωθα κανένα πόνο, είχα κάποιες ενοχλήσεις αλλά νόμιζα ότι ήταν από το έντερο, όταν στον ύπνο μου συνειδητοποίησα ότι κάτι μάλλον δεν πάει καλά, είχα συσπάσεις στο πεντάλεπτο και είχα γεμίσει με βλέννες αλλά διαφανές. Δε λέμε για ένα κομμάτι στο σκούπισμα, ήμουν γεμάτη, τόσο που έβαλα μια πάνα μέχρι να πάω νοσοκομείο. Δεν είχαν σπάσει τα νερά. 

Αρα δεν έχω εμπειρία σε αυτό. Πώς θα καταλάβω ότι ήρθε η ώρα δεν ξέρω….. προς το παρόν πονάω από κάτω σα να έχω φάει κλωτσιά, ξέρετε…

Καλημέρα!!Λοιπόν @ΧρυσαΜτώρα που ανέφερες αυτό το κάτι παραπάνω γιατί είμαστε μετά τον τοκετό λες και φάγαμε μετωπική με νταλίκα...🤣🤣 ήταν μια τύπισσα τώρα στο Ιασω που γέννησα,που ρε παιδιά δεν ξέρω από που το έβγαλε το μωρό!Στο μεταξύ είχα πέσει και πάνω της την ώρα που με ετοίμαζαν για να πάω να γεννήσω και εκείνη επίσης καθόταν στην αίθουσα αναμονής!Εν τέλει την πέτυχα στον ίδιο οροφο(στον 4ο ήμουν εγω) με την πεταλούδα στο χέρι,οπότε κατάλαβα ότι είχε κάνει καισαρική!Φαινόταν βέβαια και αυτό το αυτοκόλλητο στην κοιλιά!!!Η κοπέλα λοιπον(δεν ξέρω αν τα φορούσε όλα αυτά για να νιώσει καλύτερα ή απλά γιατί έτσι μπορούσε!!!🤣🤣) αλλά την έβλεπα και αναρωτιόμουν ειλικρινά αν γεννησε και έβγαλε όντως παιδί!Φορούσε ένα σατέν κόκκινο σορτσάκι θεοκοντο!Και από πάνω ένα μαύρο μπουστακι!Με πλατφόρμα παντόφλα παρακαλώ!!Μαλλί ξανθό ίσιο μέχρι τη μεση(περιποιημένο φουλ!!!) Και παιδιά το σορτσάκι ήταν χαμηλοκαβαλο και φαινόταν εκτός από το αυτοκόλλητο και οι six back κοιλιακοι γιατί ξεκάθαρα φαινοντουσαν!!Και έλεγα πως στο καλό??!!!Και όμως!!😅😅Πάντως με το που μου έφερναν το φαγητό,έκλεινα την πόρτα γιατί με το που την έβλεπα μου κοβόταν η όρεξη!!😅😅😅😅Ειδικά αυτούς τους κοιλιακούς!!Λίγη ώρα μετά τη γέννα ίσα που είχε ένα φουσκωματακι!Πάνω πάνω!!Στο πλάι διεγραφαν κανονικότατα!

πρίν από 1 λεπτό , Anna1986 είπε:

Καλημέρα!!Λοιπόν @ΧρυσαΜτώρα που ανέφερες αυτό το κάτι παραπάνω γιατί είμαστε μετά τον τοκετό λες και φάγαμε μετωπική με νταλίκα...🤣🤣 ήταν μια τύπισσα τώρα στο Ιασω που γέννησα,που ρε παιδιά δεν ξέρω από που το έβγαλε το μωρό!Στο μεταξύ είχα πέσει και πάνω της την ώρα που με ετοίμαζαν για να πάω να γεννήσω και εκείνη επίσης καθόταν στην αίθουσα αναμονής!Εν τέλει την πέτυχα στον ίδιο οροφο(στον 4ο ήμουν εγω) με την πεταλούδα στο χέρι,οπότε κατάλαβα ότι είχε κάνει καισαρική!Φαινόταν βέβαια και αυτό το αυτοκόλλητο στην κοιλιά!!!Η κοπέλα λοιπον(δεν ξέρω αν τα φορούσε όλα αυτά για να νιώσει καλύτερα ή απλά γιατί έτσι μπορούσε!!!🤣🤣) αλλά την έβλεπα και αναρωτιόμουν ειλικρινά αν γεννησε και έβγαλε όντως παιδί!Φορούσε ένα σατέν κόκκινο σορτσάκι θεοκοντο!Και από πάνω ένα μαύρο μπουστακι!Με πλατφόρμα παντόφλα παρακαλώ!!Μαλλί ξανθό ίσιο μέχρι τη μεση(περιποιημένο φουλ!!!) Και παιδιά το σορτσάκι ήταν χαμηλοκαβαλο και φαινόταν εκτός από το αυτοκόλλητο και οι six back κοιλιακοι γιατί ξεκάθαρα φαινοντουσαν!!Και έλεγα πως στο καλό??!!!Και όμως!!😅😅Πάντως με το που μου έφερναν το φαγητό,έκλεινα την πόρτα γιατί με το που την έβλεπα μου κοβόταν η όρεξη!!😅😅😅😅Ειδικά αυτούς τους κοιλιακούς!!Λίγη ώρα μετά τη γέννα ίσα που είχε ένα φουσκωματακι!Πάνω πάνω!!Στο πλάι διεγραφαν κανονικότατα!

@Fay_λογικά θα είσαι καθοδον για το μαιευτήριο ή ηδη εκει!!Ολα καλα να πανε!!Ελπιζω εν τελει να καταφερες να κοιμηθεις λιγακι!!Μολις μπορεσεις(γιατι απο εδω και περα εχεις υποχρεώσεις επι 2 κιολας 😊😊) περιμενουμε νεα σου!!Με το καλο!!!

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Anna1986 είπε:

@Fay_λογικά θα είσαι καθοδον για το μαιευτήριο ή ηδη εκει!!Ολα καλα να πανε!!Ελπιζω εν τελει να καταφερες να κοιμηθεις λιγακι!!Μολις μπορεσεις(γιατι απο εδω και περα εχεις υποχρεώσεις επι 2 κιολας 😊😊) περιμενουμε νεα σου!!Με το καλο!!!

Μαααα ζουν ανάμεσά μας!!!!! 

Εγω θα ζητούσα αλλαγή δωματίου, όχι κούκλα μου, ψυχολογικά έχω από μόνη μου αρκετά, δε θέλω να μου δημιουργήσεις εσυ κι αλλα!!!!!!!

@Fay_ αγωνιστικούς χαιρετισμούς, με το καλοοοοο!!!!!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου! Γέννησα την Τετάρτη 6/11 στις 37 ακριβώς! Ο μπέμπης μου, το κουρκουμπινάκι μου είναι ένα μικρακι 2860 σαν γατσούλι! Γέννησα σχετικά γρήγορα πάλι, 6 κατέβηκα στην αίθουσα τοκετού, 10 ακριβώς γεννήθηκε ο μικρούλης μου! Είναι ήσυχος, κοιμάται όλη μέρα και θηλάζει μανιωδώς! 

Ήρθε και ο Παναγιώτης μου να μας δει, μου έχει λείψει πολύ και το παιδάκι μου το καλό αλλά προσπαθώ να ξεκουραστώ όσο μπορώ! Και οσο με αφήνει δλδ! Εχθές το βράδυ έτρωγε ανά 1 ώρα 🤯

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , marpi91 είπε:

Κορίτσια μου! Γέννησα την Τετάρτη 6/11 στις 37 ακριβώς! Ο μπέμπης μου, το κουρκουμπινάκι μου είναι ένα μικρακι 2860 σαν γατσούλι! Γέννησα σχετικά γρήγορα πάλι, 6 κατέβηκα στην αίθουσα τοκετού, 10 ακριβώς γεννήθηκε ο μικρούλης μου! Είναι ήσυχος, κοιμάται όλη μέρα και θηλάζει μανιωδώς! 

Ήρθε και ο Παναγιώτης μου να μας δει, μου έχει λείψει πολύ και το παιδάκι μου το καλό αλλά προσπαθώ να ξεκουραστώ όσο μπορώ! Και οσο με αφήνει δλδ! Εχθές το βράδυ έτρωγε ανά 1 ώρα 🤯

Εεεελαααα να σας ζησειιι!!!!! Αχχχ τι όμορφα!!!! Σου έσπασαν τα νερά;πώς κατάλαβες ότι ήρθε η ώρα;;;

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵,  !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 18/10

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵, Doppler 2/10

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Doppler 14/10

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα, Doppler 16/10

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 8/10

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 27/11, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵, Doppler 2/10

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 23/10

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 21/10

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 06/11

@Anna1986 π.η.τ. 30/10, it’s a girl🩷, νοσοκομείο Ιασώ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 15/10

@Nikoleta00 π.η.τ. 16/11, it’s a girl🩷, Doppler 7/10

@anna859 εσυ ποτε έχεις που; Να σε βάλω στο πινακακι μας

• Μου αρέσει 2

@ΧρυσαΜ 12 το βράδυ άρχισαν συσπάσεις ανά 15' και μόλις κατάλαβα ότι είναι συντονισμένες μπήκα έκανα το ζεστό μου το ντουζακι να χαλαρώσω με τα κεράκια μου και τα όλα μου! Μόλις βγήκα από το μπάνιο είχαν φτάσει ανά 10' οπότε πήρα και τον γιατρό μου να ετοιμάζεται! Έφτασα στο νοσοκομείο κατά τις 5 με διαστολή 3, στις 6 έκανα επισκληριδιο με διαστολή 7 και γέννησα στις 10 γιατί ενώ ήμουν με τελεία διαστολή από τις 7:30, το μωρό ερχόταν με οπισθία προβολή (το κεφάλι του ήταν προς την κοιλιά μου και όχι προς την πλάτη μου) και δεν κατέβαινε με τίποτα! Με έβαλε στα 4 και άρχισα να σπρώχνω και έτσι κάπως κατέβηκε σιγά σιγά. Στις 9:30 άρχισα τις κανονικές εξωθήσεις και 10 βγήκε ο κύριος. Το πιο συγκινητικό σημείο ήταν που μου είπε ο γιατρός να βάλω τα χέρια μου να τραβήξω το παιδί μου. Εσύ θα το βγάλεις λέει! Ε μέχρι κι εγώ που είμαι γαϊδούρι με αυτά, συγκινήθηκα τόσο πολύ που έκλαψα! Ήταν μαγική στιγμή! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 33 λεπτά , marpi91 είπε:

@ΧρυσαΜ 12 το βράδυ άρχισαν συσπάσεις ανά 15' και μόλις κατάλαβα ότι είναι συντονισμένες μπήκα έκανα το ζεστό μου το ντουζακι να χαλαρώσω με τα κεράκια μου και τα όλα μου! Μόλις βγήκα από το μπάνιο είχαν φτάσει ανά 10' οπότε πήρα και τον γιατρό μου να ετοιμάζεται! Έφτασα στο νοσοκομείο κατά τις 5 με διαστολή 3, στις 6 έκανα επισκληριδιο με διαστολή 7 και γέννησα στις 10 γιατί ενώ ήμουν με τελεία διαστολή από τις 7:30, το μωρό ερχόταν με οπισθία προβολή (το κεφάλι του ήταν προς την κοιλιά μου και όχι προς την πλάτη μου) και δεν κατέβαινε με τίποτα! Με έβαλε στα 4 και άρχισα να σπρώχνω και έτσι κάπως κατέβηκε σιγά σιγά. Στις 9:30 άρχισα τις κανονικές εξωθήσεις και 10 βγήκε ο κύριος. Το πιο συγκινητικό σημείο ήταν που μου είπε ο γιατρός να βάλω τα χέρια μου να τραβήξω το παιδί μου. Εσύ θα το βγάλεις λέει! Ε μέχρι κι εγώ που είμαι γαϊδούρι με αυτά, συγκινήθηκα τόσο πολύ που έκλαψα! Ήταν μαγική στιγμή! 

Που είμαι γαϊδούρι λέει χαχαχαχα έλα ρεεεεε!!! Καλά εγώ δε θα το έκανα γιατί είμαι χεστρού, φοβάμαι παρα πολύ, ειδικά τόσο γατάκι που είναι ο μπέμπης σου νομίζω ότι θα φοβόμουν και να τον πλησιάσω 🥹 μπιμπελάκιιιιιι!!!!! Σα κουνουπάκι θα είναι 🥹🥹🥹🥹

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...