Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , DepiDukes είπε:

Ωχ! Τόσο γρήγορα σπάσανε τα νερά μετά το τραχηλικό βύσμα? 

Εγώ ψύχραιμα κ ωραία, μπορεί να μην έχω φτιάξει ακόμα τη βαλίτσα (αν κ έχω έτοιμα τα πράγματα), έκανα όμως γενική στο σπίτι και έστρωσα χαλιά 😝 Δεν ξέρω αν με πονάει η μέση μου από την 'κατάσταση' μου ή από τις δουλειές..

Εμένα στο δεύτερο παιδι(γιατί στο πρώτο δεν είδα ποτέ το βυσμα)είδα τη βλεννα το απόγευμα και στις 11.30 τη νύχτα μου έσπασαν τα νερά!Τώρα που είχα την περιδεση,το είδα την Κυριακή το απόγευμα (13/10) και στις 15/10  τα ξημερώματα στις 2 μου έσπασαν τα νερά.Μετα από μιάμιση μέρα δηλαδή..στο περίπου!

Just now, Anna1986 είπε:

Εμένα στο δεύτερο παιδι(γιατί στο πρώτο δεν είδα ποτέ το βυσμα)είδα τη βλεννα το απόγευμα και στις 11.30 τη νύχτα μου έσπασαν τα νερά!Τώρα που είχα την περιδεση,το είδα την Κυριακή το απόγευμα (13/10) και στις 15/10  τα ξημερώματα στις 2 μου έσπασαν τα νερά.Μετα από μιάμιση μέρα δηλαδή..στο περίπου!

Αλλά είδα και στις 14/10 άλλες 2 φορές κομμάτια τέτοια,λίγο πιο μικρά σε μέγεθος.. Γιατί μου είπε η μαία ότι μπορεί να πέσει σε κομμάτια.. και εμένα λογικά ήταν από το έξω στόμιο του τραχηλου..Γιατί το εσωτερικό ήταν ραμμένο.. Γι αυτό έλεγα ότι και η @marpi91θα γεννήσει.. Αλλά μας την έφερε!!😅😅Συνήθως λένε μετά από λίγα 24ωρα αφού το δεις,ξεκινάει ο τοκετός!Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που κάνει και μια εβδομάδα.. Απλά το σύνηθες είναι μετά από λίγα 24ωρα..

πρίν από 59 λεπτά , Ευαγγελιααα είπε:

Είχα πρόωρες συσπάσεις και είμαι με τοκολυτικα κοντεύω τις 34 εβδομάδες. Ξέρω ότι πρέπει να είμαι προετοιμασμένη ακόμα και για πρόωρο τοκετό και επειδή η γυναικολόγος με φόβισε ότι το κόστος είναι βαρύ στις μονάδες ειπα μήπως ξέρει κάποια κατι παραπάνω ακόμα και από άλλες μονάδες. 

@Ευαγγελιαααδε γνωριζω να σου πω γισ το κόστος,αλλα αν καλεσεις στο Ρεα,στο λογιστηριο σιγουρα θα σου πουν!Εγώ επειδή είχα γεννήσει στο συγκεκριμένο μαιευτήριο τα 2 μου παιδιά,μου είπαν ότι στον 3ο τοκετό έχω έκπτωση!Και κάλεσα να ρωτήσω και ήταν πολύ κατατοπιστικοι!Αλλά αν στο Ιασω είναι 95 αυτά που δίνεις εσύ,στο Ρέα θα είναι επίσης εκεί,αντε ίσως λίγο πιο οικονομικά..Τώρα για την πολιτική του Ρέα για τα πρόωρα δεν την ξέρω,αλλά στις 34 που είσαι,το μωράκι σου είναι "ολοκληρωμενο"..Για να είχες πρόωρες αυσπασεις,λογικά η γιατρός σου θα σου είπε να κάνεις και τις ενέσεις για τα πνευμονια του μωρού!Πάντως ξέρω περιπτώσεις γυναικών που γέννησαν στην εβδομάδα αυτή και τα μωρα δεν μπήκαν καν θερμοκοιτίδα!Ήταν βέβαια στο Αλεξάνδρας ,που πιστεύω παίζει και αυτό κάποιο ρόλο λόγω πάλι πολιτικής!Αλλά και στο Ρέα ξέρω κοπέλα που γέννησε πρόσφατα σχετικα(πριν κανένα χρόνο περίπου)και ήταν στην 36η και όλα καλά!Δεν μπήκε το παιδάκι παρακολούθηση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Έχω κάνει τις ενέσεις ναι και ευελπιστώ με ξεκούραση να κερδισω ακόμα 2 εβδομάδες τουλάχιστον!! Θα καλέσω αύριο στο λογιστήριο να ρωτήσω για σιγουριά!! 

πρίν από 7 λεπτά , Ευαγγελιααα είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Έχω κάνει τις ενέσεις ναι και ευελπιστώ με ξεκούραση να κερδισω ακόμα 2 εβδομάδες τουλάχιστον!! Θα καλέσω αύριο στο λογιστήριο να ρωτήσω για σιγουριά!! 

Νομίζω ότι με τα φάρμακα και την ξάπλα θα πάνε όλα καλά και δεν θα έχεις θέμα! Λίγο έμεινε ακόμα ως τις 36 άλλωστε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Ευαγγελιααα είπε:

Σε παραανχωσε ο γιατρός Κ δεν βοηθάει για τις συσπάσεις  . Μόνο με συσπάσεις δεν γέννας τόσο εύκολα με τα φάρμακα Κ την ακινησία κοπέλες έμειναν 6μηνες Κ μπήκαν στον 9ο. Οπότε μην τρελενεσε σίγουρα θα μπεις στον μήνα σου. Δύο εβδομάδες δεν είναι τίποτα τα φάρμακα Κ η ξάπλα κάνουν σοβαρή δουλειά . 

Το θέμα είναι ότι θα μου κόψει τα χάπια σε μια εβδομάδα από τώρα και θα με αφήσει μόνο με την ακινησία και φοβάμαι μήπως με το που μου τα κόψει γεννήσω! Τι να πω δεν ξέρω γιατί εφόσον με βοηθούν τα χάπια δεν μου τα κρατάει τουλάχιστον μέχρι τις 36 εβδομάδες, μόνο 10 μέρες τα παίρνω! 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Ευαγγελιααα είπε:

Το θέμα είναι ότι θα μου κόψει τα χάπια σε μια εβδομάδα από τώρα και θα με αφήσει μόνο με την ακινησία και φοβάμαι μήπως με το που μου τα κόψει γεννήσω! Τι να πω δεν ξέρω γιατί εφόσον με βοηθούν τα χάπια δεν μου τα κρατάει τουλάχιστον μέχρι τις 36 εβδομάδες, μόνο 10 μέρες τα παίρνω! 

Μην φοβάσαι δεν γέννας έτσι εύκολα . Χαλάρωσε να κάθεσε στο πλάι συνέχεια όχι ανάσκελα να βλέπεις τις ταινίες σου τις σειρές σου Κ μην σε ανχωνει τίποτα . Είναι η ευκαιρία σου να ξεκουραστείς αυτό να σκέφτεσε τίποτα άλλο. 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...