Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 hour ago, DepiDukes είπε:

mucus plug

Τι είναι αυτό κάλε;;

πρίν από 12 λεπτά , Fay_ είπε:

Εγω κορίτσια αύριο έχω προγραμματισμένη καισαρική το μεσημέρι. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά από το άγχος μου νομίζω και σήμερα έχω έναν ελαφρύ στομαχόπονο, νιώθω έναν κόμπο στο στομάχι, όπως με πιάνει όταν αγχώνομαι.. Φφ δε ξέρω τι να κάνω για να ηρεμησω, γιόγκα ίσως 😂

νομιζω ότι ούτε εγώ θα κοιμόμουν στη θέση σου από το άγχος μου 😂😂😂

βασικά το 17 που έκανα εισαγωγή 8/10 με σκοπό να ξεκινήσω πρόκληση 9/10, δεν κοιμήθηκα καθόλου εκείνο το βράδυ κι ούτε την προηγούμενη μέρα 😂

πρίν από 10 λεπτά , mary_33 είπε:

bishop score

Κι άλλες δύσκολες λέξεις 😭

εν ολίγοις μέχρι τις 38 μπορεί να έχεις γεννήσει από μόνη σου ε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , mary_33 είπε:

Με δεδομένο ότι έχει ήδη εμπεδωθεί χαμηλά, ο γιατρός θεωρεί ότι θα έχουμε ένα καλό bishop score σε 2 εβδομάδες, ώστε να είναι απλή η διαδικασία της πρόκλησης. Μου το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος δηλαδή ότι χωρίς προϋποθέσεις παίζει και να μείνω 2 μέρες μέσα και να ταλαιπωρηθώ άδικα. Ελπίζω να πέφτει μέσα και όντως να έχουμε καλές προϋποθέσεις σε 2 εβδομάδες! 

Καταλαβαίνω απόλυτα...και μόνο το σωματικό είναι τόσο δύσκολο προς το τέλος. Απλά εμένα με τσακίζει το ψυχολογικό. Είμαι στα πρόθυρα κρίσης πανικού κάθε μέρα. 

Έφτασε η ώρα λοιπόν! Με το καλό! Να σκέφτεσαι ότι αύριο τέτοια ώρα θα έχεις αγκαλιά τα μωράκια σου 😍

Ευχαριστώ πολύ! Και στα δικά σας σιγά σιγά και στο χρόνο σας 🥰

πρίν από 5 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Τι είναι αυτό κάλε;;

βασικά το 17 που έκανα εισαγωγή 8/10 με σκοπό να ξεκινήσω πρόκληση 9/10, δεν κοιμήθηκα καθόλου εκείνο το βράδυ κι ούτε την προηγούμενη μέρα 😂

Ναι μάλλον ούτε σήμερα θα κοιμηθώ ☺️ προπονουμαι για τα ξενύχτια που έρχονται 

• Χαχα 1

πρίν από 30 λεπτά , Fay_ είπε:

Εγω κορίτσια αύριο έχω προγραμματισμένη καισαρική το μεσημέρι. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά από το άγχος μου νομίζω και σήμερα έχω έναν ελαφρύ στομαχόπονο, νιώθω έναν κόμπο στο στομάχι, όπως με πιάνει όταν αγχώνομαι.. Φφ δε ξέρω τι να κάνω για να ηρεμησω, γιόγκα ίσως 😂

Πωπω μπράβο!!! Να πάνε όλα τέλεια!!

Καλά και ποιος δε θα χε άγχος! Εγώ θα έπινα ένα ποτηράκι κρασί (αν επιτρέπεται) 😅

πρίν από 21 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Τι είναι αυτό κάλε;;

Η τραχηλική βλέννη!! 🙈

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Fay_ είπε:

@Fay_είναι πολύ πολύ λογικό να αγχώνεσαι!Αλλά αύριο που θα έχεις τα αγόρια σου παρέα,θα έχει περάσει αυτή η αγωνία!Οκ..θα έρθουν άλλες!😅😅Αλλά έτσι είναι όταν έχεις παιδάκια!

Ελπίζω να έχεις μια καλή και γρήγορη ανάρρωση!!Εγώ πάντως όταν είδα το τραχηλικο βύσμα και ήμουν στα κάγκελα από την αγωνία,ήπια το yogi tea μου!!😅😅Εμένα με βοηθαει πολύ αυτό!Έχει μέσα και φυτική βαλεριάνα!Έφτιαξα τη βαλιτσουλα μου(ότι είχα αφήσει για τελευταία στιγμη) και περίμενα!Αλλά σε μένα λειτούργησε διαφορετικα(επειδή θα πήγαινα να κοψω την περιδεση,έλεγα τώρα που μπήκες στο χορό,θα χορεψεις)οπότε ξεράθηκα στον ύπνο από τις 11 και στις 2 ευτυχώς κατάλαβα ότι έσπασαν τα νερά!Αλλά με βοήθησε και το τσάι πιστεύω!Ή ήθελα να με βοηθήσει και πίστεψα ότι με βοήθησε!🤔🤔😅

Όλα καλά θα πάνε!Δε θα αγχώνεσαι πλέον και με τη χολή που έπρεπε να τσεκάρεις!Και για διδυμα είσαι σούπερ και από θέμα εβδομαδων!Οπότε όλα μια χαρά πάνε!Αύριο θα γνωρίσεις τα μικρά αυτά πλασματακια !

Εγω θήλασα τώρα τη μικρή,τη χαζεύω και λέω ε ρε άγχος που έφαγα για να σε κρατάω τώρα!Ε και εσύ αυτό θα σκέφτεσαι!!

1 ώρα πρίν, Fay_ είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Και στα δικά σας σιγά σιγά και στο χρόνο σας 🥰

Ναι μάλλον ούτε σήμερα θα κοιμηθώ ☺️ προπονουμαι για τα ξενύχτια που έρχονται 

Αχχχ σε ζηλευωωωωωω 😭😭😭 δε μπορώ να το κρύψω!!!! 

Με ονειρεύομαι σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου εγώ και ο μπέμπης, να μου τα φέρνουν όλα έτοιμα, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, να έρχονται να δουν πώς είμαι, να είμαι όλη τη μέρα ξάπλα.. γιατι από ό,τι καταλάβατε μόνο στο νοσοκομείο έχω τέτοια περιποίηση 😂 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Anna1986 είπε:

@Fay_είναι πολύ πολύ λογικό να αγχώνεσαι!Αλλά αύριο που θα έχεις τα αγόρια σου παρέα,θα έχει περάσει αυτή η αγωνία!Οκ..θα έρθουν άλλες!😅😅Αλλά έτσι είναι όταν έχεις παιδάκια!

Ελπίζω να έχεις μια καλή και γρήγορη ανάρρωση!!Εγώ πάντως όταν είδα το τραχηλικο βύσμα και ήμουν στα κάγκελα από την αγωνία,ήπια το yogi tea μου!!😅😅Εμένα με βοηθαει πολύ αυτό!Έχει μέσα και φυτική βαλεριάνα!Έφτιαξα τη βαλιτσουλα μου(ότι είχα αφήσει για τελευταία στιγμη) και περίμενα!Αλλά σε μένα λειτούργησε διαφορετικα(επειδή θα πήγαινα να κοψω την περιδεση,έλεγα τώρα που μπήκες στο χορό,θα χορεψεις)οπότε ξεράθηκα στον ύπνο από τις 11 και στις 2 ευτυχώς κατάλαβα ότι έσπασαν τα νερά!Αλλά με βοήθησε και το τσάι πιστεύω!Ή ήθελα να με βοηθήσει και πίστεψα ότι με βοήθησε!🤔🤔😅

Όλα καλά θα πάνε!Δε θα αγχώνεσαι πλέον και με τη χολή που έπρεπε να τσεκάρεις!Και για διδυμα είσαι σούπερ και από θέμα εβδομαδων!Οπότε όλα μια χαρά πάνε!Αύριο θα γνωρίσεις τα μικρά αυτά πλασματακια !

Εγω θήλασα τώρα τη μικρή,τη χαζεύω και λέω ε ρε άγχος που έφαγα για να σε κρατάω τώρα!Ε και εσύ αυτό θα σκέφτεσαι!!

Αχ σ ευχαριστώ Άννα μου δίνεις κουράγιο. Πραγματικά το τι άγχος περνάμε για να τα κρατήσουμε αγκαλιά, αλλά αξίζει. Ας είναι όλα τα μωράκια καλά και χαλάλι τα άγχη μας και η κούραση μας! 

πρίν από 16 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αχχχ σε ζηλευωωωωωω 😭😭😭 δε μπορώ να το κρύψω!!!! 

Με ονειρεύομαι σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου εγώ και ο μπέμπης, να μου τα φέρνουν όλα έτοιμα, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, να έρχονται να δουν πώς είμαι, να είμαι όλη τη μέρα ξάπλα.. γιατι από ό,τι καταλάβατε μόνο στο νοσοκομείο έχω τέτοια περιποίηση 😂 

Έλα κοντεύεις, λίγη υπομονή ακόμα. Και μετά ξεκούραση για 2-3 μέρες 😂

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...