Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

@ΧρυσαΜδυστυχώς όλοι εχουν γνωμη και χωρις να τη ζηταει κανεις λενε την αποψαρα τους..Εχεις παντρευτεί και δεν έχεις ακόμα παιδί????Εκει να δεις τι είχα ακούσει εγώ!!Μέχρι και μήπως έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω παιδιά.. Από θείες και τα συναφή!!Μετά αφού έκανα το πρώτο,αντε ποτε θα κάνεις το δεύτερο??!!Έκανα το δεύτερο,εεε αγόρια θες και ένα κορίτσι!!Ναι,τους έλεγα!Θα το παραγγείλω!!!Τελικά τώρα που έκανα το κορίτσι,δεν ξέρω.. θα δούμε τι θα παίξει στο επόμενο level!!Aλλα δεν τις φοβάμαι!!Κάτι θα βρουν να πουν πάλι!!😅😅

Είναι θράσος βασικά.. Τι δουλειά έχει ο καθένας να πει τη γνώμη του?!Τη ζήτησες??Και πολύ έκανες που την έκραξες!Έτσι θέλουν!Να μπαίνουν στη θέση τους !Μόνο έτσι και αααααννν καταλάβουν!Που θα τους βάλεις κουμανταδορους !

Δεν ξέρω, δε μπορώ να καταλάβω, να μού το πει κάποιος φίλος στα πλαίσια της πλάκας να το δεχτώ αλλά στον άγνωστο απλά δεν το επιτρέπω!

Εινσι ακριβώς σαν αυτό που όταν είσαι παντρεμένη πάνω από 3-4 μήνες και σου λένε για παιδί ή όταν είσαι ανύπαντρη άνω των 30 εεε το ίδιο πράγμα όταν έχεις ήδη δυο παιδιά (1 κ 1) και μαθαίνουν ότι περιμένεις τρίτο, τέταρτο, πέμπτο κ.ο.κ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Δεν είναι καθόλου ωραίες…. Τουλάχιστον εσυ τέλος!!!!!

Ναι ναι αυτό εννοω

Όταν λες πόνος χαμηλά πού εννοείς;;; Στο «πώμα» που λέω κι εγώ; Αυτό δεν το έχω απλά όταν περπατάω και γενικά έχω κουραστεί νιώθω κατά περιόδους σα να με χτυπάει ρεύμα από κάτω. Και κλασικά πόνο στη λεκάνη.

Δε βγαίνει το ρημάδι να ηρεμήσουμε!!!!!!!

ναι βρε παιδί μου, όταν αρχίζεις το περπάτημα μετά «το έχεις» για λίγο όμως, αλλά αν κανεις το λάθος και σταματήσεις ή κάτσεις, άντε γεια……

αα ωραία σε ποια εβδομάδα είσαι;;;

Έλα ντε….. δίκιο έχεις….. σερβιέτα φοράω κι εγώ, γιατί γεμίζω υγρά και καμία φορά μου φεύγουν σταγόνες από τσίσα, δε μπορώ να αλλάζω 50 βρακιά τη μέρα!

Το άλλο θέμα είναι τα νεύρα, έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!!!! Πήγα στις κούνιες την Κυριακή τα παιδιά μου, ήταν μια κοπελίτσα εκεί που τυχαίνει να πηγαίνει ο μικρότερος δραστηριότητα μαζί με το μεγάλο της, ε να μη σας τα πολυλογώ μου λέει «το ποσό είσαι εσυ;» «Το ‘96» της λέω «αααα σαν εμένα; Κι έχεις ήδη 2;» «Όχι της λέω έχω 3» ο μεγάλος έπαιζε με έναν συμμαθητή του λίγο πιο κει, και μου κάνει «και πας για το τέταρτο; Α καλά δεν πας καλά είσαι τρελή εσυ». Τι το θέλε και το είπε…. Πραγματικά δεν έτρωγε ένα μαγκάλι κάρβουνα καλύτερα;;; Άκουσε μετά ευθρασσως ό,τι δεν είχαν ακούσει οι προηγούμενοι που είχαν τη Φαεινή ιδέα να μου πουν τα ίδια. 

Συγγνωμη αλλά επιτέλους ας το βουλώσετε!!! Ούτε σας δίνει κανένας το δικαίωμα να μιλάτε έτσι σε μια ετοιμόγεννη που υποφέρει, ούτε σάς ζήτησε κανένας τη γνώμη σας!!! Μα πραγματικά δεν αντέχω άλλο, μόνο σε εμένα φαίνεται κακία όλο αυτό;;;;

Εννοώ χαμηλά στο κέντρο κάτω απτην κοιλιά, δε με πιάνει όλη η λεκάνη, και είναι σαν πιάσιμο.

38 κ 2 πλέον ✌

Ε νταξξ είναι γιατί όλοι κάνουν 1 παιδί, άντε στο τσακίρ κέφι 2. Οπότε το 4ο κάνει εντύπωση 😋 Πρέπει να είναι όμως πολύ κουραστικό να έχεις συνέχεια τις ίδιες αντιδράσεις. Πάντα όλοι κάτι θα χουν να πουν, δε γλιτώνει κανείς...

5 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Δεν ξέρω, δε μπορώ να καταλάβω, να μού το πει κάποιος φίλος στα πλαίσια της πλάκας να το δεχτώ αλλά στον άγνωστο απλά δεν το επιτρέπω!

Εινσι ακριβώς σαν αυτό που όταν είσαι παντρεμένη πάνω από 3-4 μήνες και σου λένε για παιδί ή όταν είσαι ανύπαντρη άνω των 30 εεε το ίδιο πράγμα όταν έχεις ήδη δυο παιδιά (1 κ 1) και μαθαίνουν ότι περιμένεις τρίτο, τέταρτο, πέμπτο κ.ο.κ.

Βασικά αυτό. Είναι πολύ αδιάκριτοι κάποιοι άνθρωποι.

2 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Εννοώ χαμηλά στο κέντρο κάτω απτην κοιλιά, δε με πιάνει όλη η λεκάνη, και είναι σαν πιάσιμο.

38 κ 2 πλέον ✌

Ε νταξξ είναι γιατί όλοι κάνουν 1 παιδί, άντε στο τσακίρ κέφι 2. Οπότε το 4ο κάνει εντύπωση 😋 Πρέπει να είναι όμως πολύ κουραστικό να έχεις συνέχεια τις ίδιες αντιδράσεις. Πάντα όλοι κάτι θα χουν να πουν, δε γλιτώνει κανείς...

Βασικά αυτό. Είναι πολύ αδιάκριτοι κάποιοι άνθρωποι.

Ειμαστεεε κοντααα!! 37 κ 6 σήμερα.

Ξερεις τι γίνεται όμως, έχεις ένα σωρό άγχη στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Ναι μεν κανεις συνειδητά ένα παιδι αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε σκέφτεσαι «τώρα μπορώ να το μεγαλώσω, αύριο θα μπορώ;», αλλά λες «δώσε ημιν σημερον» και προχωράς. Έχεις, λοιπόν, και τα δικά σου τα άγχη, στη δίκη μου περίπτωση έχω και τα προσωπικά μου με τον πατέρα των παιδιών, αντίστοιχα κάποια άλλη μανούλα έχει άλλο «σταυρό», δε χρειάζεται να τής προσθέσεις μια ακόμα αρνητική κριτική. Και στην τελική, το γεγονός ότι έχουμε δει ο ένας τον άλλον 5-10-20 φορές, δε σε κάνει φίλο μου ούτε όμως σου δίνει το δικαίωμα να μιλήσεις έτσι.

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Τι γίνεται κορίτσια; Είχαμε κανένα νέο μέλος;;;

Εριξα περπάτημα σήμερα, είχα ένταση για προσωπικά προβλήματα, είχα δουλειές σπιτιού, τίποτα ούτε μισή σύσπαση.

Καλησπέρα! Εγώ σήμερα πήγα στον γιατρό, το μωρό έχει εμπεδωθεί για τα καλά, αλλά ο τράχηλος είναι κλειστός. Οπότε συνεχίζουμε περπάτημα και σκάλες! Από σύσπαση 0 κι εγώ...Ευτυχώς βέβαια κανονίσαμε αν δεν έρθει φυσιολογικά σε 2 εβδομάδες που θα είμαι στην 38η, να μπω το βράδυ για πρόκληση! Κάπως με ανακουφίζει αυτή η σκέψη από το να είμαι σε συνεχή αναμονή. Κάνω υπομονή και ελπίζω να μη στραβώσει κάτι ως τότε...

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Ειμαστεεε κοντααα!! 37 κ 6 σήμερα.

Ξερεις τι γίνεται όμως, έχεις ένα σωρό άγχη στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Ναι μεν κανεις συνειδητά ένα παιδι αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε σκέφτεσαι «τώρα μπορώ να το μεγαλώσω, αύριο θα μπορώ;», αλλά λες «δώσε ημιν σημερον» και προχωράς. Έχεις, λοιπόν, και τα δικά σου τα άγχη, στη δίκη μου περίπτωση έχω και τα προσωπικά μου με τον πατέρα των παιδιών, αντίστοιχα κάποια άλλη μανούλα έχει άλλο «σταυρό», δε χρειάζεται να τής προσθέσεις μια ακόμα αρνητική κριτική. Και στην τελική, το γεγονός ότι έχουμε δει ο ένας τον άλλον 5-10-20 φορές, δε σε κάνει φίλο μου ούτε όμως σου δίνει το δικαίωμα να μιλήσεις έτσι.

Ναι ρε δε το συζητώ!! Κ στη τελική παρακαλάμε να κάνει ο κόσμος παιδιά, θα έπρεπε να είμαστε πιο supportive!! 

Ναι εμείς είμαστε πολύ κοντά στς μέρες 😁

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Τι γίνεται κορίτσια; Είχαμε κανένα νέο μέλος;;;

Εριξα περπάτημα σήμερα, είχα ένταση για προσωπικά προβλήματα, είχα δουλειές σπιτιού, τίποτα ούτε μισή σύσπαση.

Κ γω τα ίδια, πολύ περπάτημα, δουλειές..

Πήγα στον γιατρό και μου λέει ότι πήγε κοντά 3200 ο μικρός. Τη Παρασκευή μάλλον θα πάω απτο νοσοκομείο για nst κ συνάντηση με τη μαία 😋

Να δηλώσω ότι μου πρότεινε η μαία να τρώω καυτερά, οπότε τσάκισα μία πίτσα με jalapeños απόψε και πέρα απο την τσίτα του μικρού, είχα σουβλιές χαμηλά για κάποιο διάστημα 😶 μετά πέρασαν.. Μου ρθε κάπως γιατί γενικά κ γω δεν είχα συσπάσεις πριν.

πρίν από 33 λεπτά , mary_33 είπε:

Καλησπέρα! Εγώ σήμερα πήγα στον γιατρό, το μωρό έχει εμπεδωθεί για τα καλά, αλλά ο τράχηλος είναι κλειστός. Οπότε συνεχίζουμε περπάτημα και σκάλες! Από σύσπαση 0 κι εγώ...Ευτυχώς βέβαια κανονίσαμε αν δεν έρθει φυσιολογικά σε 2 εβδομάδες που θα είμαι στην 38η, να μπω το βράδυ για πρόκληση! Κάπως με ανακουφίζει αυτή η σκέψη από το να είμαι σε συνεχή αναμονή. Κάνω υπομονή και ελπίζω να μη στραβώσει κάτι ως τότε...

Μια χαρά πάτε, αλλά γιατί τόσο άγχος να βγει στς 38? Έγω που διανύω την 39η να αγχωθώ??😶

8 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Ναι ρε δε το συζητώ!! Κ στη τελική παρακαλάμε να κάνει ο κόσμος παιδιά, θα έπρεπε να είμαστε πιο supportive!! 

Πήγα στον γιατρό και μου λέει ότι πήγε κοντά 3200 ο μικρός. Τη Παρασκευή μάλλον θα πάω απτο νοσοκομείο για nst κ συνάντηση με τη μαία 😋

Να δηλώσω ότι μου πρότεινε η μαία να τρώω καυτερά, οπότε τσάκισα μία πίτσα με jalapeños απόψε και πέρα απο την τσίτα του μικρού, είχα σουβλιές χαμηλά για κάποιο διάστημα 😶 μετά πέρασαν.. Μου ρθε κάπως γιατί γενικά κ γω δεν είχα συσπάσεις πριν.

Μια χαρά πάτε, αλλά γιατί τόσο άγχος να βγει στς 38? Έγω που διανύω την 39η να αγχωθώ??😶

Καλημέρα! Φυσικά και να μην αγχωθεις! Εγώ αγχώνομαι λόγω προηγούμενης αποβολής στον 6ο και θέλω όσο είναι καλά να τον κρατήσουμε στην αγκαλιά μας.  Γενικότερα είμαι πολύ αγχώδης, μη μου δίνετε σημασία όμως και σας αγχωνω άδικα! Φυσικά το καλύτερο είναι να έρθουν τα μωράκια όποτε θέλουν εκείνα και η φύση! 

12 ώρες πρίν, mary_33 είπε:

Γιατί να κανεις πρόκληση στις 38;

12 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Καλά αν τα φάω αυτά θα πεθάνω από τις καούρες 😂 πιο πολύ θα με πονάει το έντερο.

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Καλά αν τα φάω αυτά θα πεθάνω από τις καούρες 😂 πιο πολύ θα με πονάει το έντερο.

Γιατί δεν αντέχω να περιμένω και ιδίως γιατί ψυχολογικά τη βγάζω δύσκολα κάθε μέρα με το άγχος μην έπαθε κάτι το μωρό, γιατί δεν κουνήθηκε όσο χτες, γιατί δεν κουνήθηκε για μισή ώρα κλπ κλπ. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, mary_33 είπε:

Γιατί δεν αντέχω να περιμένω και ιδίως γιατί ψυχολογικά τη βγάζω δύσκολα κάθε μέρα με το άγχος μην έπαθε κάτι το μωρό, γιατί δεν κουνήθηκε όσο χτες, γιατί δεν κουνήθηκε για μισή ώρα κλπ κλπ. 

Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά εφόσον το μωρό είναι καλά, δεν υπάρχει λόγος να το κανεις αυτό, αν δεν είναι «έτοιμο» να βγει, κ δεν εννοώ οργανικά, μια χαρά έτοιμο είναι οργανικά, τότε θα ταλαιπωρηθείς και ίσως καταλήξετε στη λύση της καισαρικής. Κι εγώ έχω φτάσει στο αμήν, με το ζόρι περπατάω, οδηγάω για να πάω τα παιδιά σχολείο και τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Δεν κοιμάμαι, είμαι ένα ράκος, αλλά περιμένω…. Τι να κάνω….. Μην απογοητεύεσαι, δώσε απλά λίγο χρόνο στον εαυτό σου και στο μωράκι σου. 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, mary_33 είπε:

Καλημέρα! Φυσικά και να μην αγχωθεις! Εγώ αγχώνομαι λόγω προηγούμενης αποβολής στον 6ο και θέλω όσο είναι καλά να τον κρατήσουμε στην αγκαλιά μας.  Γενικότερα είμαι πολύ αγχώδης, μη μου δίνετε σημασία όμως και σας αγχωνω άδικα! Φυσικά το καλύτερο είναι να έρθουν τα μωράκια όποτε θέλουν εκείνα και η φύση! 

Αχ καταλαβαίνω το άγχος σου.. Κ γω το χω έννοια συνέχεια, αλλά προσπαθώ να κουλάρω όσο μπορώ γιατί και το άγχος δεν βοηθάει. Γενικά το σώμα μας ξέρει τι πρέπει να κάνει, και αυτό που σου τυχε τότε είναι το σπάνιο/ασυνήθηστο, αυτά δεν γίνονται εύκολα. Όπως και να χει εσύ θα πράξεις σε συνεννόηση με τον γιατρό, αν βλέπεις ότι δεν την παλεύεις, δε το συζητώ, go for it.

3 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Ε ναι.. μάλλον το παράκανα η αλήθεια είναι...😋

Ούτε έντερο, ούτε καούρες... Πήγα σήμερα για νούμερο 2 στην τουαλέτα και μάλλον είδα mucus plug 😬 Δεν είμαι σίγουρη αλλά εκείνη τη στιγμή άκουγα ΛεΠά στο κεφάλι μου να τραγουδάει το "Έρχεταιιι Έρχεταιιι".

Αύριο έχω ραντεβού με τη μαία στο Ιασώ. Οψόμεθα!

(btw θαρρώ νιώθω ελαφριά πονάκια, μπορεί να είναι η ιδέα μου, όπως και να χει σήμερα θέλω να στρώσω χαλιά!)

• Χαχα 2

πρίν από 34 λεπτά , DepiDukes είπε:

Αχ καταλαβαίνω το άγχος σου.. Κ γω το χω έννοια συνέχεια, αλλά προσπαθώ να κουλάρω όσο μπορώ γιατί και το άγχος δεν βοηθάει. Γενικά το σώμα μας ξέρει τι πρέπει να κάνει, και αυτό που σου τυχε τότε είναι το σπάνιο/ασυνήθηστο, αυτά δεν γίνονται εύκολα. Όπως και να χει εσύ θα πράξεις σε συνεννόηση με τον γιατρό, αν βλέπεις ότι δεν την παλεύεις, δε το συζητώ, go for it.

Ε ναι.. μάλλον το παράκανα η αλήθεια είναι...😋

Ούτε έντερο, ούτε καούρες... Πήγα σήμερα για νούμερο 2 στην τουαλέτα και μάλλον είδα mucus plug 😬 Δεν είμαι σίγουρη αλλά εκείνη τη στιγμή άκουγα ΛεΠά στο κεφάλι μου να τραγουδάει το "Έρχεταιιι Έρχεταιιι".

Αύριο έχω ραντεβού με τη μαία στο Ιασώ. Οψόμεθα!

(btw θαρρώ νιώθω ελαφριά πονάκια, μπορεί να είναι η ιδέα μου, όπως και να χει σήμερα θέλω να στρώσω χαλιά!)

Γέλασα με τον Λεπα !Έρχεται,Έρχεται!Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Εγω κορίτσια αύριο έχω προγραμματισμένη καισαρική το μεσημέρι. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά από το άγχος μου νομίζω και σήμερα έχω έναν ελαφρύ στομαχόπονο, νιώθω έναν κόμπο στο στομάχι, όπως με πιάνει όταν αγχώνομαι.. Φφ δε ξέρω τι να κάνω για να ηρεμησω, γιόγκα ίσως 😂

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά εφόσον το μωρό είναι καλά, δεν υπάρχει λόγος να το κανεις αυτό, αν δεν είναι «έτοιμο» να βγει, κ δεν εννοώ οργανικά, μια χαρά έτοιμο είναι οργανικά, τότε θα ταλαιπωρηθείς και ίσως καταλήξετε στη λύση της καισαρικής. Κι εγώ έχω φτάσει στο αμήν, με το ζόρι περπατάω, οδηγάω για να πάω τα παιδιά σχολείο και τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Δεν κοιμάμαι, είμαι ένα ράκος, αλλά περιμένω…. Τι να κάνω….. Μην απογοητεύεσαι, δώσε απλά λίγο χρόνο στον εαυτό σου και στο μωράκι σου. 

Με δεδομένο ότι έχει ήδη εμπεδωθεί χαμηλά, ο γιατρός θεωρεί ότι θα έχουμε ένα καλό bishop score σε 2 εβδομάδες, ώστε να είναι απλή η διαδικασία της πρόκλησης. Μου το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος δηλαδή ότι χωρίς προϋποθέσεις παίζει και να μείνω 2 μέρες μέσα και να ταλαιπωρηθώ άδικα. Ελπίζω να πέφτει μέσα και όντως να έχουμε καλές προϋποθέσεις σε 2 εβδομάδες! 

Καταλαβαίνω απόλυτα...και μόνο το σωματικό είναι τόσο δύσκολο προς το τέλος. Απλά εμένα με τσακίζει το ψυχολογικό. Είμαι στα πρόθυρα κρίσης πανικού κάθε μέρα. 

πρίν από 7 λεπτά , Fay_ είπε:

Εγω κορίτσια αύριο έχω προγραμματισμένη καισαρική το μεσημέρι. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά από το άγχος μου νομίζω και σήμερα έχω έναν ελαφρύ στομαχόπονο, νιώθω έναν κόμπο στο στομάχι, όπως με πιάνει όταν αγχώνομαι.. Φφ δε ξέρω τι να κάνω για να ηρεμησω, γιόγκα ίσως 😂

Έφτασε η ώρα λοιπόν! Με το καλό! Να σκέφτεσαι ότι αύριο τέτοια ώρα θα έχεις αγκαλιά τα μωράκια σου 😍

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...